GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ελληνικες καγκουριες στην Ευβοια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24824)

panagiotis.farmer 19-10-2011 23:37

Ελληνικες καγκουριες στην Ευβοια

adventure 19-10-2011 23:45

Απάντηση: Ελληνικες καγκουριες στην Ευβοια

Τι ελεγχόμενη περιοχή και κουραφέξαλα οι οδηγοί των αυτοκινήτων σε κάποια σημεία του βίντεο θα έπαθαν έμφραγμα βλέποντας να περνά η μηχανή μπροστά από το αριστερό τους φανάρι ξυστά .

:eek::eek::eek:

:hmmm::hmmm:

panagiotis.farmer 19-10-2011 23:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 496187)

Τι ελεγχόμενη περιοχή και κουραφέξαλα οι οδηγοί των αυτοκινήτων σε κάποια σημεία του βίντεο θα έπαθαν έμφραγμα βλέποντας να περνά η μηχανή μπροστά από το αριστερό τους φανάρι ξυστά .

:eek::eek::eek:

:hmmm::hmmm:

Δυστηχως ετσι ειναι Μητσακο..:hmmm::hmmm:

ortho 19-10-2011 23:48

Τα διερχόμενα αυτοκίνητα είναι μέρος του ελεγχόμενου περιβάλλοντος;!

Κάγκουρες του χειρίστου είδους είναι!:mad::mad:

ΤΖΩΡΤΖΗΣ 19-10-2011 23:53

Ο Παπασταύρου ξαναχτυπά...που το βλέπει το ελεγχόμενο περιβάλλον δε ξέρω:confused: Άγιος Ιωάννης,ο παράδεισος του κάγκουρα!
Πάντως κρίμα τα παιδιά που δε βρίσκουν άλλο τρόπο να εκτονωθούν...κάποια στιγμή θα τα κλάψει η μανούλα τους:mad:

commander 19-10-2011 23:54

ρε τι ειναι αυτοι σε ποιο ελεγχόμενο περιβαλλον και μακακιες που τα αυτοκίνητα πανε και ερχονται ::::!!!!:mad:

skippybi 20-10-2011 00:00

όλα τα σχόλια σωστά...:hmmm::hmmm:

loulou1100gs 20-10-2011 00:10

Βλέπω προοδεύουμε:η μ@λ@κία έχει και σπόνσορες...Μποϋκοτάζ των καταστημάτων αυτών ΤΩΡΑ

nivo 20-10-2011 00:13

για αλλη μια φορα μου φαινετε οτι ειμαστε ολοι εμεις ειμαστε αγιοι,για θυμηθητε χρονια πριν,τι κανατε-καναμε ,η μηπως τα ξεχασαμε η τα σβησαμε απο τη μνημη ?αυτα δυστηχως γινοντουσαν και θα γινονται .....

paschalis 20-10-2011 00:15

Εγινε Πανελληνια στην Ευβοια?

Οχι απλα η μ@λ@κι@ ειναι πανελληνια υποθεση...

Gemat 20-10-2011 00:19

με τη ταυτοτητα στα δοντια....

loulou1100gs 20-10-2011 00:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivo ( 496207)
για αλλη μια φορα μου φαινετε οτι ειμαστε ολοι εμεις ειμαστε αγιοι,για θυμηθητε χρονια πριν,τι κανατε-καναμε ,η μηπως τα ξεχασαμε η τα σβησαμε απο τη μνημη ?αυτα δυστηχως γινοντουσαν και θα γινονται .....

Βεβαίως, και γινόντουσαν και γίνονται και θα γίνονται.Βλέπεις ο βλάκας είναι ακατανίκητος.Ο βλάξ είναι περίπτωση sui generis.Ο έμπορος όμως μπορεί να "επενδύει" διαφημιστικά στην βλακεία και μα την παροτρύνει έμμεσα;Αλλά ξέχασα, είναι αυτός που πέρυσι έκανε την διαφημιστική καμπάνια "γκάζι στο γαζί":sm3:
Σοβαρότης υπό του μηδενός.Το αν εγώ θα κάνω καγκουριά αφορά το τομάρι μου και φυσικά τους περιβάλλοντες χρήστες της οδού. Εγώ παίρνω την ευθύνη της πράξης μου.Ομως το να φτιάχνω διαφημιστικό κλιπάκι (γιατί περί αυτού πρόκειται) και να γράφω μέσα π@π@ριές που διαψεύδονται από την εικόνα, ε τότε αυτό είναι τρισμέγιστη μ@λ@κία.Να με με συγχωρείτε για την εκφορά του λόγου μου αλλά δεν αντέχω πλέον τέτοιες αηδίες.Γιατί το κλιπάκι δεν γυρίστηκε στα Μέγαρα π.χ.;Γιατί δεν έγινε ένα κλιπάκι με οδηγούς καταξιωμένους αγωνιζόμενους που θα μίλαγαν επώνυμα;Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να κάνω το "Loulou Racing Team".:sm7: και να γυρίσω ένα κλιπάκι στην πίστα του...οβελία.Ημαρτον...

ΤΖΩΡΤΖΗΣ 20-10-2011 00:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 496223)
Βεβαίως, και γινόντουσαν και γίνονται και θα γίνονται.Βλέπεις ο βλάκας είναι ακατανίκητος.Ο βλάξ είναι περίπτωση sui generis.Ο έμπορος όμως μπορεί να "επενδύει" διαφημιστικά στην βλακεία και μα την παροτρύνει έμμεσα;Αλλά ξέχασα, είναι αυτός που πέρυσι έκανε την διαφημιστική καμπάνια "γκάζι στο γαζί":sm3:
Σοβαρότης υπό του μηδενός.Το αν εγώ θα κάνω καγκουριά αφορά το τομάρι μου και φυσικά τους περιβάλλοντες χρήστες της οδού. Εγώ παίρνω την ευθύνη της πράξης μου.Ομως το να φτιάχνω διαφημιστικό κλιπάκι (γιατί περί αυτού πρόκειται) και να γράφω μέσα π@π@ριές που διαψεύδονται από την εικόνα, ε τότε αυτό είναι τρισμέγιστη μ@λ@κία.Να με με συγχωρείτε για την εκφορά του λόγου μου αλλά δεν αντέχω πλέον τέτοιες αηδίες.Γιατί το κλιπάκι δεν γυρίστηκε στα Μέγαρα π.χ.;Γιατί δεν έγινε ένα κλιπάκι με οδηγούς καταξιωμένους αγωνιζόμενους που θα μίλαγαν επώνυμα;Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να κάνω το "Loulou Racing Team".:sm7: και να γυρίσω ένα κλιπάκι στην πίστα του...οβελία.Ημαρτον...

Σωστός φίλε μου :sm8:

Ακιs 20-10-2011 01:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 496211)
με τη ταυτοτητα στα δοντια....

Και με την μαλ....κια στον εγκεφαλο.......:hmmm::hmmm::hmmm:

ntinopoulos 20-10-2011 01:53

η μαλαkiα σε ολο της το μεγαλειο!:rolleyes:

kosta12gs 20-10-2011 01:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 496208)
Εγινε Πανελληνια στην Ευβοια?

Οχι απλα η μ@λ@κι@ ειναι πανελληνια υποθεση...

:sm8:

KRASOPATERAS 20-10-2011 22:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΡΤΖΗΣ ( 496194)
Ο Παπασταύρου ξαναχτυπά...που το βλέπει το ελεγχόμενο περιβάλλον δε ξέρω:confused: Άγιος Ιωάννης,ο παράδεισος του κάγκουρα!
Πάντως κρίμα τα παιδιά που δε βρίσκουν άλλο τρόπο να εκτονωθούν...κάποια στιγμή θα τα κλάψει η μανούλα τους:mad:

Έτσι είναι….

Ο Τσομπάνης γνωρίζει καλύτερα ότι «όποιος ξύνετε στην γκλίτσα του τσομπάνη στο τέλος ξέρει τι θα γίνει»…..

gemara 20-10-2011 23:05

Αρνητική μεν, αλλά την διαφήμιση του την κάνετε. Με το βίντεο που ανεβάζετε και με τα σχόλια εδώ μέσα, εμού συμπεριλαμβανομένου.

kotskofi 20-10-2011 23:07

Χωρίς σχόλια...:mad:

giclas 20-10-2011 23:16

εγω θα τρεπομου να ανεβαζα τετιο βιτεο στο διαδικτιο
πρωτα απο ολα οι οδηγοι που παρουσιαζη κε αν καταλαβα διαφημηζου καπιο παπασταυρο ειναι για τα πανιγηργια (το επηπεδο οδιγησης) ποσο μαλλο ο ιδιος
δεν θελω να πω για τα υποληπα :yz:yz:yz

pyrosbestis 23-10-2011 17:16

Ελεγχομενη......μακακια είναι αυτό!!!!

TASOS GS 23-10-2011 19:09

...Νεύραεντελως μ@λ@κες Νεύρα

kostasx 23-10-2011 19:29

Στηρίζουμε όλοι παπασταύρου..:p

taksidiotis 23-10-2011 19:53

ελεγχομενη οδηγηση δεν ειναι αυτο το βιντεο παντως....οι οδηγοι πανε κι ερχοντε κι ευτυχως που δεν εγινε καμια στραβη.
πολλοι εχουμε κανει καγκουριες στο παρελθον η τωρα η κι εγω δε ξερω ποτε,προσωπικα στο παρελθον που εκανα αρκετες καγκουριες τουλαχιστον εμενα στην λωριδα μου και σιγουρα δεν πηγαινα ετσι οπως τα παιδια στο βιντεο.
οδηγηση επι ελληνικου εδαφους αυτη δεν ειναι,κι ουτε ελεγχομενη εννοειται και ουτε κι επαγγελματικη.

napgeo 23-10-2011 20:46

Υδρόψυκτα Γιαπωνέζικα θηρία.
Κρίμα πάντως νέοι Άνθρωποι σε δημόσιο δρόμο , και να έχουν και χορηγό.
Τια να σχολιάσεις πάνω σε αυτά πέρα από την βλακεία των χορηγών...............

pkaran 23-10-2011 21:27

Ο θεός να τους βοηθήσει να βάλουν μυαλό γιατί αυτή η οδήγηση θα έχει κάποια στιγμή άσχημο τέλος. Υπάρχουν και άνθρωποι ανάμεσά μας που δεν φταίνε σε τίποτα ο δημόσιος δρόμος δεν είναι ελεγχόμενο περιβάλλον (μάλλον δεν γνωρίζουν την έννοια του ελεγχόμενου).

jarhead 23-10-2011 21:42

Nα μου το θυμαστε αυτος με την κιτρινη πολυ του τρωγεται ο ##### του:(:(:(

emix 23-10-2011 21:48

Εγω παντως εχω μια απορια.

Σωστα ολοι λετε οτι αυτα ειναι ελεγχομενες... μακακιες!

Η απορια ειναι γιατι αυτο το θεμα μπηκε τοτε και δεν σβηστηκε/κλειδωθηκε;

Δηλαδη συμφωνουμε οτι ειναι επικινδυνα τετοια πραγματα, αλλα τα προβαλουμε κιολας για να τα βλεπουν καποιοι και να τα κανουν;

Δεν φθανει το youtube που το εβαλε που υποτιθεται εκει μπαινει σχεδον οτι ναναι βιντεο, εμεις εδω το αναπαραγουμε κιολας;

jarhead 23-10-2011 23:25

Μια και μιλαμε για καγκουριες και πληρη ανευθυνοτητα...Ειμαστε σημερα στο σχολασμα ολη η αλλαγη.,..πειραζομαστε μεταξυ μας ποιος θα κανει την συγκεντρωτικη και τσουπ περνανε απο μπροστα μας 2 Σουτζουκακια , το ενα απινακιδωτο με συνεπιβατη μια κοπελιτσα.Οι ποιο Ζδες απο την ομαδα κοιταζονται και λενε να τον παρουμε...στο καλο και με την νικη τους λεω καθως συμπληρωνα την αναφορα...Ολα καλα μεχρι εδω , μεχρι που αρχιναει το κυνηγητο....Το σταματησαν τελικα του φορτωσαν κανενα χιλιαρικο, (κοκκινο, κρανος,διπλωμα,ανασφαλιστο, σιγαστηρα) και ο πιτσιρικας ειχε και γλωσσα απο πανω.Εχω δει ατομα να :yz με αναφιλητα οταν τους δινει κληση και αυτος στα παπαρια του...Εν τω μεταξυ ο προισταμενος που εχει κορη στην ηλικια της πιτσιρικας ηταν ετοιμος να τον ορμηξει....Συμπερασμα...βρισκουμε και τα κανουμε...το παληκαρι δεν ηταν απο Θεσσαλονικη και μαλλον στα μερη του δεν δινουν και ιδιαιτερη σημασια στο μηχανακι χαρο που καβαλαει.ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαλλον εχει σπονσορα απο πισω(Μπαμπας , Μαμα ) που τα ακουμπανε οποτε στα παπαρια του....Ευχομαι να ειναι παντα ορθιος αλλα με αυτα που κανει δυσκολο το βλεπω:(:(

mAthosalas 24-10-2011 00:17

Δεν εχω καταλαβει ποτέ αυτη την "επιδειξη μεγεθους" σε δημοσιο δρομο...Νεύρα

REK 24-10-2011 00:27

no coments..:hmmm:

Jefe 24-10-2011 00:27

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020459.gif

Jefe

LakisGS 24-10-2011 00:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 499673)
Μια και μιλαμε για καγκουριες και πληρη ανευθυνοτητα...Ειμαστε σημερα στο σχολασμα ολη η αλλαγη.,..πειραζομαστε μεταξυ μας ποιος θα κανει την συγκεντρωτικη και τσουπ περνανε απο μπροστα μας 2 Σουτζουκακια , το ενα απινακιδωτο με συνεπιβατη μια κοπελιτσα.Οι ποιο Ζδες απο την ομαδα κοιταζονται και λενε να τον παρουμε...στο καλο και με την νικη τους λεω καθως συμπληρωνα την αναφορα...Ολα καλα μεχρι εδω , μεχρι που αρχιναει το κυνηγητο....Το σταματησαν τελικα του φορτωσαν κανενα χιλιαρικο, (κοκκινο, κρανος,διπλωμα,ανασφαλιστο, σιγαστηρα) και ο πιτσιρικας ειχε και γλωσσα απο πανω.Εχω δει ατομα να :yz με αναφιλητα οταν τους δινει κληση και αυτος στα παπαρια του...Εν τω μεταξυ ο προισταμενος που εχει κορη στην ηλικια της πιτσιρικας ηταν ετοιμος να τον ορμηξει....Συμπερασμα...βρισκουμε και τα κανουμε...το παληκαρι δεν ηταν απο Θεσσαλονικη και μαλλον στα μερη του δεν δινουν και ιδιαιτερη σημασια στο μηχανακι χαρο που καβαλαει.ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαλλον εχει σπονσορα απο πισω(Μπαμπας , Μαμα ) που τα ακουμπανε οποτε στα παπαρια του....Ευχομαι να ειναι παντα ορθιος αλλα με αυτα που κανει δυσκολο το βλεπω:(:(

Σωστότατος!!!

Kimwnas 25-10-2011 12:58

Συμφωνώ με τον Ηλία, περριτό σχολιασμού, τα έχουμε πεί τόσες φορές!!

(υ.γ. Νάπο τα γιαπωνέζικα θηρία που τα είδες εσύ?...)

Troublemaker 25-10-2011 14:59

Ποιος οδηγος λεει οτι δεν ειναι εμπειρος??? :hmmm:
Οσο για το ελεγχομενο περιβαλλον ναι και η νταλικα ηταν απλα ενα ντεκορ κ παει λεγοντας! Και δυστυχως ή ευτυχως θα το καταδικασω και γιατι δεν εχω κανει ποτε τετοια κ δε μου αρεσει αν θελω να παιξω τη ζωη μου κορονα γραμματα,να λαχταρησω κ τον αλλο τον χριστιανο που θα με δει ξαφνικα στο ρευμα του.....
Συν οτι αλλοι "δρομοι" ηταν πριν 30-40-50-και οσα θελετε χρονια κ αλλοι εν ετει 2011! Γιατι τωρα η αλαζονεια κ η πληθωρα των οδηγων εχουν μεταβληθει προς τα επανω κατα πολυ σε σχεση με τα παλια χρονια!:hmmm:

gs77 25-10-2011 16:41

ΑΣΧΕΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΗΣΜΟ:(

XCHALLENGE 25-10-2011 19:27

Ποσο περηφανος μπορει να νιωθει καποιος που βλεπει τ'ονομα του σε τετοια βιντεο??! Ακομη χειροτερα εαν ειναι και ...μεγας χορηγος!
Μερικοι ειναι για κλαματα ακομα κι αν ειναι ...''ζωντανοι''(?).
Τα λεμε...

kornlaz 25-10-2011 19:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 499582)
Εγω παντως εχω μια απορια.

Σωστα ολοι λετε οτι αυτα ειναι ελεγχομενες... μακακιες!

Η απορια ειναι γιατι αυτο το θεμα μπηκε τοτε και δεν σβηστηκε/κλειδωθηκε;

Δηλαδη συμφωνουμε οτι ειναι επικινδυνα τετοια πραγματα, αλλα τα προβαλουμε κιολας για να τα βλεπουν καποιοι και να τα κανουν;

Δεν φθανει το youtube που το εβαλε που υποτιθεται εκει μπαινει σχεδον οτι ναναι βιντεο, εμεις εδω το αναπαραγουμε κιολας;

Μάλλον κατάλαβες λάθος φίλε μου.Τέτοια βίντεο τα ανεβάζουμε για να δείξουμε και να σχολιάσουμε το μέγεθος της βλακείας ορισμένων οδηγών!Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί διαφήμιση!Τώρα αν πιστεύεις ότι μέσα σε αυτό το forum υπάρχουν άνθρωποι που θα δουν το βίντεο και θα αρχίσουν να κάνουν τα ίδια.......τότε νομίζω ότι και πάλι είσαι λάθος, γιατί πολύ απλά υπάρχει επίπεδο και συνείδηση εδώ μέσα!!!Πάντα φιλικά;);)

squad 25-10-2011 20:28

για πολλες σφαλιαρες ειστε παιδακια..#### τα στερημενα σας μυαλα!!ελεγχομενοι δρομοι ε...

Major_Goose 25-10-2011 20:39

ειναι για :yz:yz:yz:yz το όλο σκηνικό . μετά φταίνε οι μηχανές ....ερε γκλίτσα που χρειάζεται ...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!