![]() |
ΚΡΑΝΟΣ HELD CARBON
Πωλείται το εικονιζόμενο κρανος αγορασμενο τον 5 μηνα… Εινai L δλδ 59 60 νούμερο και είναι carbon τιμη 120 δουβλονια …..!!! τηλ στο προφιλ |
Απάντηση: ΚΡΑΝΟΣ HELD CARDON
Kαλοπούλητο φιλαράκι! :)
Jefe |
Δεν πιστεύω να πάχυνες και δεν σου κάνει :sm7: Όμορφο κράνος καλοπούλητο φιλαράκι ;) |
Φίλε, καταρχήν γράφε με πιο μικρά γράμματα να σε καταλαβαίνουμε :sm7:
Πέρνα κι από τα νέα μέλη να σε καλοσωρίσουμε και επίσημα γιατί δεν έχεις πολλές αγγελίες και δεν ξέρουμε καλά "τι καπνό φουμάρεις" :D Μήπως θα ήταν εύκολο να βάλεις και φωτό από το κράνος που πουλάς? Εάν είναι δυνατόν φωτογράφισε το πρωί, για να φαίνεται καλύτερα Στο e-bay πόσο κοστίζει? Πιο μοντέλο ακριβώς είναι? Υπάρχει link? Τέλος, χωρίς παρεξήγηση, γιατί το πουλάς? Και τι θα πάρεις μετά, πάλι κράνος? Ή θα τσεπώσεις τα φράγκα για να τα χώσεις στη ΜΑΚΑΝ? Θα πληρώσεις μετρητά ή με δόσεις? Πάντα φιλικά (σε παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάς, τι κάνεις κοιμάσαι?! :p) |
|
Απόσπασμα:
Και να προσθεσω στα παραπανω του φιλτατου Moby οτι.... Το CARDON ειναι καινουργιο υλικο εξελιγμενο απο την NASA ειδικα για το κεφαλι του commander μια και τα κλασσικα και παλαιας τεχνολογιας για εκεινον CARBON δεν κανουν τιποτα πια.... :D:D:D ΥΓ. Το Cardon μου ακουγεται κατι σαν Hardon...if you know what i mean...;););) :sm7::sm7::sm7: Καλοπουλητο φιλε! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι εισαστε ρε σεις .......!!!!:sm7: |
:sm7::sm7:
|
Αφήστε το φιλαράκι μου ήσυχο...ΝεύραΝεύρα να γράφει με όποια γραμματοσειρά γουστάρει και ότι κάνει κέφι;):rolleyes::cool: :sm7::sm7::sm7::sm7: |
[QUOTE=Sakis;497406]
Αφήστε το φιλαράκι μου ήσυχο...ΝεύραΝεύρα να γράφει με όποια γραμματοσειρά γουστάρει και ότι κάνει κέφι;):rolleyes::cool: :sm7::sm7::sm7::sm7: [/QUOTE ]:D:D Πω πω τη είναι αυτοί ρε κάναμε ενα λάθος και μας έχουν κρεμάσει κουδούνια .......!!!!!!! |
[quote=commander;497415]
Απόσπασμα:
Καλα κατσε να σκασει κι ο CPS και θα σου πω εγω... :sm7::sm7::sm7: |
[quote=giamil;497417]
Απόσπασμα:
|
[quote=giamil;497417]
Απόσπασμα:
αφου πωλειται κρανος,οχι πορσε...:rolleyes::sm7: |
Απόσπασμα:
Ποιος τα μαμεί τα λάθη? Πλάκα κάνουμε με τις βλακείες που βλέπουμε σε άλλες αγγελίες. Και βρήκαμε εσένα, που είσαι και καλό παιδί :p και δεν έχεις κι ανάγκη τα λεφτά :D να σου μαμήσουμε την αγγελία! Κι άμα σ' αρέσει...άμα δε σ' αρέσει να πας να το πεις στο Νίκο & στο Δημήτρη :cool: :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: ΚΡΑΝΟΣ HELD CARBON
:sm3::sm3::sm3::sm3:
Kαλοπουλητο φιλαρακι και καλα ξεμπερδεματα!! |
Ένα κράνος είπε να πουλήσει ο άνθρωπος και του έχετε βγάλει την ψυχή!!!:sm7::sm7::sm7:Καλοπούλητο φίλε!
|
Απόσπασμα:
http://img855.imageshack.us/img855/8908/28484084.jpg παντος ΑΝ το πουλησεις μετα απο αυτα που ειπαν??σε καλη μερια τα ευρω:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Μπα μετα από αυτά που εχουν γίνει που να πουληθεί (όχι βεβαια ότι και με κοφτη ) αλλα δεν πειράζει τσερτζελο να γίνεται γιατι αυτό μονο μας εχει μείνει !!! :D:D:D |
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Θεολόγο, ΆΡΧΟΝΤΑ! Κι άμα δε φύγει (που θα φύγει!) ρεφενέ θα το πάρουμε όσοι spamάραμε και θα το φοράμε ενναλάξ :sm7: |
εγω προτεινω να το υπογραψουμε οσοι σπαμαραμε!
θα γινει συλλεκτικο,και θα φυγει πιο ευκολα!;):p |
Θα στο υπογραψω να το δωσεις διπλη τιμή !! :D:D:p:p
Καλοπουλητο Τεό!!! :) CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Up....
. .. .. ... . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .:sm7: |
Απόσπασμα:
|
:Απορία:Πόσες άτοκες δόσεις.
Για Honda ενδείκνυται............ |
Απόσπασμα:
Ναι γιατι μεχρι για 800 κυβικά το δίνει!! :D:D:D |
Απόσπασμα:
Δώσε το παπί και... πατσίζετε....:D:D |
Απόσπασμα:
Θεολογε να βοηθησω και εγω ?????????? ε τοτε καλοπούλητο :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Πάει στα ταρταρα αυτή η αγγελία ................:D:DΔε πειράζει ομως αρκεί που περνάμε καλά.....!!!!!:D:D |
κυριοι ο Θεολογος πουλαει το κρανος του,ας σοβαρευτουμε λιγο,ειναι κιμιλιο για οποιον το παρει να το δειχνει στα εγγονια του !!!!!
|
θεολογε γιατι την αγγελια δεν την εβαλες στο χιουμορ....
:sm7::sm7: τελικΑ αν το πουλησης αυτο το κρανος μετα θα μπορεις να πουλας τα παντα:D:D |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
:sm7::sm7::sm7:
|
φιλαράκι τι μοντέλο είπες είναι.,.,..??? |
Χρήστο τον 5ντο μήνα το πηρα και το φόρεσα σε ενα ταξίδι στην Ευρώπη......!!!!
Είναι καθαρό δεν έχει τπτ απλα το είχα πάρει αλλά μαλλον μόνο για flip pap είμαι εγω....!!! |
Απόσπασμα:
Σε βλέπω για το απόλυτο C3. Βγαίνει και σε carbon edition επίσης! |
Είναι αξιόπιστο φίλε. Με εδιαφέρει. Άτοκες πόσες είπες:Απορία:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!