![]() |
Eurotrip 2 φιλαράκια!
Τον Ιούνιο φεύγω με έναν κολλητό...για ταξίδι πάτρα-ανκόνα-βενετία-ινσμπουργκ-ζυρίχη-γενεύη-λυών-μασσαλία-μοντε κάρλο,νις-φλορεντία-ανκόνα-πάτρα.....
Θα ήθελα όποιος μπορεί και θυμάται..να προτείνει κάποπια ξενοδοχεία που έμεινε ..... τη διαδρομή την έχουμε βγάλει απλά σκεφτόμαστε να μην κλείσουμε ξενοδοχεία απο τώρα......μόνο για βενετία-ινσμπουργ-γενεύη-ζυρίχη! Είχαμε στο μυαλό μας να πάμε και να κλείνουμε στο δρόμο zimmers.....αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι το καλύτερο....προβληματιζόμαστε και σκεφτόμαστε διαμονί έξω απο τις πόλεις αλλά κάπου κοντά max 10-15χιλ. Κοιτάμε για τις αλυσίδες ξενοδοχείων formula1- Το ταξίδι θα ξεκινήσει απο αθήνα-πάτρα στις 26/6 έως 8/7 ...τα εισητήρια τα βγάλαμε σε πολύ πολύ καλή τμή.......2 μηχανές , εσωτςρική δίκληνη καμπίνα κ τα εισητήρια ενηλίκων 240ευρο πανε έλα...χάρη σε μια πολύ καλή προσφορά που έχει αυτή τη στιγμή η bluestar ferries.....όταν όλες οι άλλες εταιρείες ξεκινάγανε απο 330+ευρο !!! Όποιαδήποτε πραγματικά συμβουλή την ακούω μεταχαράς...είναι το πρώτο μας ταξίδι και όσα πιο πολλά ακούσουμε τόσο πιο προετοιμαζμένοι θα ήμαστε!!!! Εγώ με το 1200άρι το adve και ο κολλητός(μάχιμος) με ένα z750!!! Ακούω συμβουλές και προτάσεις για μέρη που έχετε πάει και αξίζει να τα δείς!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Ιταλός! |
Απάντηση: Eurotrip 2 φιλαράκια!
δεν έχω άποψη για τη συκγεκριμένη διαδρομή.Παντως να έχετε καλο ταξίδι ...;)
|
Καλα να περασετε.
Το ξενοδοχειο που εμεινα στην Βενετια λεγεται Nice. Καλο ηταν, 5χλμ απο το παρκινγκ που οδηγει στην κλασικη πολη. Παρκινγκ απ οτι θυμαμαι ηταν δωρεαν. Να προσεχετε και να περασετε καλα. |
Εχω κάνει 2 καλοκαίρια διακοπές με αυτοκίνητο.Το 1ο Γερμανία-Ελβετία-Ιταλία
και το 2ο Ολλανδία-Βέλγιο-Παρίσι και καταθέτω την εμπειρία μου. Βενετία : Σε καμμία περίπτωση δεν θα συνιστούσα να μείνετε μέσα.Είναι πανάκριβα. Στα 6-7 χλμ ανατολικά (προς Βερόνα) θα βρείτε πολλές επιλογές σε ξενοδοχεία.Για την επίσκεψη στη πόλη μπορείτε να πάτε με τις μηχανές και να τις αφήσετε στο parking στη είσοδο της πόλης.(πολυόροφο parking και όπως το βλέπεις φάτσα ,αριστερά η είσοδος της πόλης και δεξιά πινακίδες για το εμπορικό λιμάνι. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τραίνου. Γενικά περί φαγητού: Στους αυτοκινητόδρομους υπάρχουν αλυσίδες με φαγητό, καφετέρια,βενζίνη κλπ.Στη πλειοψηφία τους τρώς αξιοπρεπως και με λογικά ποσά. Στα περισσότερα ξενοδοχεία και κατά δεύτερο λόγο στα εστιατόρια η κουζίνα κλείνει στις 9.00 το βράδυ. Για αλκοόλ έτσι και σας πιάσουν να οδηγείτε είναι αμήλικτοι. Ορια ταχύτητας: Γαλλία και Ελβετία απόλυτα αυστηροί.Ιταλία και Γερμανία λίγο ποιο χαλαρά.Λ.Ε.Α ποτέ μην σας πιάσουν σ'αυτήν Περί διοδίων: Στη πλειοψηφία τους είναι αυτόματα.Δηλ. παιρνεις απόδειξη στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου από μηχάνημα και στην έξοδο το βάζεις σε αντίστοιχο και σου εμφανίζει την ένδειξη με το ποσό.Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.Προτείνω το πρώτο , γι'αυτό ναχετε αρκετα χαρτονομίσματα των 5,10 και 20 ευρώ. Ασφάλεια της μηχανής Στην Ιταλία προτείνω να διαλέξετε ξενοδοχεία με κλειστό γκαράζ.Ομοίως στη Νότια Γαλλία. Γενεύη και Ζυρίχη Ομοίως όπως και Βενετία.Μένουμε στα περίχωρα και πάμε είτε με τις μηχανές είτε με τραίνο. Παρασκευή και Κυριακή απόγευμα Αποφεύγουμε να οδηγούμε γιατί τα πάντα είναι πιγμένα με τους οδηγούς του Π/Σ/Κ. Μου έτυχε στην Ελβετία και Ιταλία από δύο φορές . Υπερκείμενες φωτεινές ενδείξεις στους αυτοκινητόδρομους. Δυστυχώς είναι όλες στις τοπικές γλώσσες. Ιταλία - ιταλικά Γαλλία - γαλλικά Ελβετία-Γαλλικά,Ιταλικά,γερμανικά ανάλογα την περιοχή Γερμανία-γερμανικά Εν ολίγοις πουθενά αγγλικά. Ελπίζω να βοήθησα |
Μακ,
:sm8: |
Φίλε Ιταλέ!
Εύχομαι να πανε όλα κατ'ευχήν και να έχετε ένα ευχάριστο και γεμάτο αναμνήσεις ταξίδι! Από τις ημερομηνίες και τα σημεία που είδα που θα κινηθείτε και επειδή ο κόσμος είναι πολυ μικρός, ίσως συνανήσετε στο δρόμο 3 γνωστά R1200 GS adventure!!! Κοίτα να πιούμε ένα καφέ πριν φύγεις να τα πούμε. Μακάριε πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες.Ευχαριστούμε! |
Απόσπασμα:
|
Καλημέρα ,
Ξέχασα να σας αναφέρω το εξής σημαντικό.Και στα δύο ταξίδια δεν έκλεισα ξενοδοχεία εκ των προτέρων παρά μόνο στο Παρίσι. Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα.Είχα τα πλεονέκτημα μ'αυτό το τρόπο να βλέπω που να μείνω και στις περιπτώσεις που μου άρεσε το μέρος έμενα περισσότερο. Για την επίσκεψη μου στη Βενετία , έμεινα στο Mestre. Tώρα μερικά tips Mόναχο-μουσείο τεχνολογίας Πόλη της Χαιδεμβέργης-ονειρική Μέλανας Δρυμός-Νοτιανατολική Γερμανία: απίστευτος Καταράκτες του Ρήνου: Bρίσκονται στα σύνορα με την Eλβετία.Να επιλέξετε να τους δείτε από την πλευρά της Ελβετίας.Από εδώ συνεχίζεται για Ζυρίχη. Από τη Ζυρίχη συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε στο Interlagen,μία πόλη που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο λίμνες.Διαμονή στα χωριά 6-9 χλμ πριν τη πόλη. Από το Interlagen επίσκεψη στις Ελβετικές Αλπεις στο JanFrow-η κορυφή της Ευρώπης στα 3750μ.Είναι το ψηλότερο σημείο στο κόσμο που ανεβαίνεις με μηχανικό μέσο.Θα ανεβείτε με τις μηχανές όσο ψηλότερα το επιτρέπουν οι συνθήκες , μετά τραίνο μέχρι τα 2.000 μ + και στο τέλος με οδοντωτό μέσα σε τούνελ.Ο οδοντωτός κάνει δύο στάσεις σε σημεία που βλέπεις τον παγετώνα μέσα από τζάμια.Το 2001 για 4 ενήλικες και 4 παιδιά πληρώσαμε 130.000 δρχ! Στη κορυφή λειτουργεί ξενοδοχείο,καφετέρια και εστιατόριο.Αν είστε τυχεροί και έχει καθαρό καιρό η θέα είναι μοναδική. |
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!!
1000 ευχαριστώ Μακάριε!! Vtheo..ναι ρε εμεις θα τα πούμε νωρίτερα.....οταν θα ήμαστε πιο έτοιμοι!! Έτσι σκεφτόμαστε κ εμείς να μην κλείσουμε απο τώρα ξενοδοχεία...στο δρόμο και ότι βρούμε!! Για τους καταράκτες του Ρήνου το είχαμε στα υπόωιν μας....και αφού το προτείνεις μάλλον θα το ακολουήσουμε! |
Καλημέρα ,
Να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε set επισκευής ελαστικού.Αμπούλες αζώτου , φυτίλια , το μεγάλο alen για την αφαίρεση της μπροστινής ρόδας και τα torgs που χρειάζονται για τις δύο ρόδες. Επίσης δύο μανέτες,δύο μπουζί , ένα set λάμπες , μονωτική ταινία και tierap. |
Ιταλέ, καλά να περάσετε.
Και να ευχαριστηθήτε την εκδρομή σας. |
:sm8: καλο ταξιδι τα υπολοιπα απο τους εμπειρους στα ταξιδια.
|
Προσοχή στην είσοδο στη Αυστρία, να πάρετε από το πρώτο κατάστημα το αυτοκόλλητο για τη χρήση του αυτοκινητοδρόμου...
Μπαίνοντας στην Ελβετία πρέπει να πάρεται πάλι ένα αυτοκόλλητο για χρήση των αυτοκινητοδρόμων, μπορείς να το αποφύγεις αν μπείς (λίγο πριν τα σύνορα) δεξιά προς τη Γαλλική Ριβιέρα (προς Thonon Le Bains) και να πας προς Ζυρίχη από τοπικούς (γρήγορους) δρόμους . Περάστε και από το Anecy (είναι στο δρόμο σας), λεει... |
Απόσπασμα:
Το αυτοκολλητο για χρηση σε αυτοκινητοδρομο στην Αυστρια απο τη μαγαζι το περνουμε, βενζιναδικο,Σουπερ Μαρκετ η κατι αλλο,και ποσο κανει? |
15 μερούλες και σήμερα μείνανε!!!
το "άγχος" για το άγνωστο και για το αν είμαστε έτοιμοι όλο κ πιο πολύ μεγαλώνει.....ελπίζω όταν με το καλό επιβιβαστούμε στο πλοίο να μας φύγει!!!! Είπαμε να κλείσουμε μόνο ξεναδοχείο στη βενετία όπου ξέρουμε ότι σίγουρα θα μας βγάλει το πρόγραμμα μιας και θα είναι η πρώτη μέρα άφιξης χαχαχαχαχα:sm7:.....απο εκεί φεύγουμε για ιννσμπουργκ....όπου θα μείνουμε στα π΄ριξ ...έχουμε υπόψιν μας ένα καλό ξεναδοχείο που όσο περνάνε οι μέρες όλο κ πιο πολύ πεφτουν οι τιμές του απο τα δωμάτια που δεν είναι κλεισμένα.....και φύγαμε γενεύη-ζυρίχη...όπου θα μείνουμε κ εκεί σε κάνα zimmer στο δρόμο......μετά προορισμός είναι η λυών...διαμονή και εκεί...και φύγαμε για μασσαλία(όπου δυσυχώς για 2 μέρες δεν μας βγάζει το πρόγραμμα να παρακολουθήσουμε τη συναυλία των depeche mode μιας και μας έμεινε απωθημένο με αυτα που γίνανε στο terra vibe.....δυστυχώς τα είσητήρια δεν αλλάζουν λόγω του ότι τα αγοράσαμε με προσφορά...οπότε πάει αυτό....) διαμονή μασσαλία και βούρ για μονακό-νίκεα όπου θα μείνουμε κ εκει κάπου....κ μετά φλωρεντία .....και εκεί θα κλείσουμε δωμάτιο απο τώρα μιας και θα είναι 1και μισή μέρα πριν γυρίσουμε....οπότε δεν το ρισκάρουμε.....γτ έχουμε ακούσει ότι είναι κ πανακριβα!!!! Το σκεπτικό μας είναι να δούμε μεγάλες πόλεις τα 3-4 πιο σημαντικά τους μνημεία και να γνωρίσουμε τη κουζίνα τους και τη "νυχτερινή ζωή" τους αν έχουν και να δούμε τη κουλτούρα τους...οι διαδρομές είναι όλες απο επαρχιακό δίκτυο πολύ λίγο θα κινηθούμε εθνική οδό..... Το σκεπτικό ήταν επαρχιακές διαδρομές---μεγάλες πόλεις---τώρα δεν ξέρω κατα πόσο θα στεφτεί απο επιτυχία θα δείξει..... Αν τα πράγματα χιλιομετρικά είναι όπως τα έχουμε υπολογίσει οι αποστάσεις μεταξύ αυτών των πόλεων είναι 180-250 χιλιόμετρα...δηλαδή δίπλα...βέβαια 200χμ έξω είναι 5+ώρες με στάσεις για φότο για καφέ για ξεκούραση κτλ κτλ Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι δυστυχώς δεν έχουμε gps.....όχι τόσο για τις αποστάσεις μεταξύ των πόλεων αλλα για τις διαδρομές μέσα στη πόλη....όπως και να το κάνουμε αλλιώς να πάτάς μια όδο με ένα μνημείο σε μια πόλη και άλλο να ανοίγεις ένα χάρτη και να ψάχνεσαι..... Βέβαια θα μου πείς πριν 15 χρόνια πως ταξιδεύανε όλοι αυτοί...αλλά αφού υπάρχει η τεχνολογία.....δυστυχώς ο κολλητός δεν είναι διατεθημένος να αγοράσουμε μισό μισό ένα καλό gps που θα μας εξυπηρετούσε για το ταξίδι λόγω πιεσμένων οικονομικών....όπως και μια ασύρματη ενδοσυννενόηση......και δεν το κρύβω ότι έχω προβληματιστεί αρκετά και έχω ανχωθεί για αυτό το λόγο....Αρκέι να σας πώ ότι τον Ιανουάριο που ήμουνα Πράγα και μετά πήγαμε βερολίνο με αυτοκίνητο ....χαθήκαμε 3 φορες στη autobahn ..με χάρτη ανοιχτο μέσα στο αμάξι πόσο μάλλον τώρα με μοτοσυκλέτες!!!Η γνώμη σας πάνω σε αυτό??? Απο εκεί κ πέρα η υπολογιζόμενη χιλιομετρική απόσταση είναι 2300χιλιόμετρα...+ τα έξτρα μάλλον πάει στο 3000ρο!!! Απο λεφτα...έχουμε υπολογίσει όλα μαζί 1500 ευρώ το άτομο.....για ημερομηνίες 25/6-9/7 που θα ήμαστε με το καλό πίσω.......χωρίς να υπολογίσουμε τα service που θακάνουμε κ οι δυό μας πριν ξεκινήσουμε και μάλον κανά λαδάκι όταν γυρίσουμε:sm7:!!!!! Έχουμε την ευκαρία να κάνουμε διπλή διανυκτέρευση σε 3 μεγάλες πόλεις και απο μονοήμερες διανυκτερεύσεις στις 5 άλλες...... Προσανατολιζόμαστε στη φλωρεντία για δίπλη διανυκτέρευση σίγουρα γτ έχει πολλά να δείς.......η βενετία απορίπτετε για δεν θέλω να τον κάνω βαρκάδα με ρομάντζα και να του ζητήσω να με παντρευτεί......η άλλη μάλλον διπλή θα είναι λυών...που έχουμε ακούσει τα καλύτερα και η άλλη νίκεα-μονακό στα πέριξ γιανα κάνουμε και τα μπανάκια μας!!! Θα είναι το πρώτο μας ταξίδι η κατάσταση είναι πολύ στο φλού όπως βλέπεται αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου.....!!!!Το gps και η ενδοσυννενόηση με ανησυχεί πιο πολύ! |
Με το καλό Νικόλα το ταξίδι!
Ο προγραμματισμός ακούγεται άψογος και τα μέρη φανταστικά. Τώρα για το gps και την ενδοσυνεννόηση τί να σου πούμε; Τα είπες όλα μόνος σου!:D |
φιλε μου καλε !....με το καλο να ξεκινησετε και να απολαυσετε το ταξιδακι σας με τον καιρο στο πλευρο σας !
...ολα καλα!... αλλα μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου!...εννοω αν θελεις πραγματικα να πας απο επαρχιακους δρομους και να μπαινοβγαινεις στις μεγαλουπολεις κανοντας και τον αναλογο τουρισμο !...μιλαμε για τρελο εγχείρημα! ...μην συγκρινεις το Ελληνικο οδικο δικτυο ..που μεχρι χθες ειχαμε ενα αυτοκινητοδρομο Θεσ/νικη-Αθηνα , εξω εχει πολλους δρομους ... διαγραμμιση και σημανση που η ποσοτητα της μπορει και να σε μπερδεψει στο τελος! ...κατε εμε επρεπε ηδη να χετε εστω και δανεικο ενα Navi και να εξασκηστε ηδη να κανετε μια καλη γνωρημια με το οργανο και τον τροπο λειτουργιας του!...να χετε ολες τις μεγαλουπολεις που θα επισκευτητε μεχρι και τα συγκεκριμενα αξιοθεατα ...ολα ηδη καταχωρημενα ! ...οχι οτι ειναι και το τελος του κοσμου απλα θα ταλαιπωρηθείτε τοσο που στο τελος θα αρκεστείτε απλα να βγαλετε την διαδρομη! συγχωραμε για την καταστραφολογια μου αλλα στο λεω μονο σαν φιλος!:) |
Εν γένει όσες φορές ταξιδεύω έξω μοιράζω την διαδρομή σε ένα μεγάλο σκέλος της πρώτη μέρα 600-700 μέχρι 800Km για να πλησιάσω στον προορισμό μου και μετά χαλαρώνω με max 300Km σε μια μέρα από πόλη σε πόλη. Την τελευταία μέρα μπορείς να έχεις επίσης άλλο ένα μεγάλο σκέλος αν και δεν συστήνεται γιατί θα έχεις μαζέψει όλη την κούραση.
Ξενοδοχεία κλείνω από www.booking.com καλές τιμές, μερικές φορές εξαιρετικές προσφορές ΔΕΝ προπληρώνεις και ΔΕΝ χρεώνει ακυρωτικά μέχρι και 1 μέρα πριν το οποίο είναι εξαιρετικό προσόν. Επίσης είναι το μοναδικό site που κλείνεις δίκλινο και με μια μικρή επιβάρυνση βάζεις και τρίτο άτομο σε μερικά ξενοδοχεία με αποτέλεσμα το πακέτο να βγαίνει πάμφθηνο. Σε μεγάλες πόλεις προτιμώ να κλείνω μέσω hotwire λίγο ρισκαδόρικος τρόπος αλλά μένω σε top ξενοδοχεία με ελάχιστα χρήματα και εκμεταλλεύομαι και την ισοτιμία του δολλαρίου. Φυσικά μια επίσκεψη από το betterbidding ουσιαστικά σε κατατοπίζει για το ποιό ξενοδοχείο είναι το καθένα, αλλά πάντα υπάρχει το ρίσκο. Επίσης αν τυχόν αποφασίσεις να κλείσεις επέλεξε το link από την σελίδα τους και επέστρεψε να πεις ποιό ξενοδοχείο σου έτυχε ώστε να βοηθήσεις και τους άλλους σαν κι εσένα αλλά και το site το οποίο είναι ΦΟΒΕΡΗ βοήθεια. Α..πάρτε το βιβλίο με τους χάρτες της ευρώπης της michelen και περάστε όλα τα POI και τα ξενοδοχεία όση ώρα θα βαράτε μύγες στο καράβι. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα Γιάνναρε, συμφωνώ απόλυτα σε όσα λές....για αυτό κ εξέφρασα το ανγχος μου κ τους προβληματισμούς μου σε ότι αφορά την πλοήγηση!! ακομά ψαχνόμαστε μπάς και καταφέρουμε κ κάποιος μας δανείσει το gps toy...έτσι ώστε να βρούμε μια λύση με αυτό το θέμα.....είναι όπως σου είπα το μόνο που με ανγχώνει....αν είχα μπροστά μου 30 μέρες δεν θα το συζητούσα καν δεν είναι κακό να χάνεσαι και να ψάχνεις αρκεί να έχεις χρόνο κάτι που εμείς δεν έχουμε!..απλά επειδή οι μέρες είναι λίγες κ εμείς οι ελληναράδες καλώς ή κακώς θέλουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό προβληματίζομαι...για την ταλαιπωρία του να είσαι χωρίς gps! ελπίζω μέχρι την κυριακή να έχουμε βρεί κάτι και να είμαστε σε θέση εξοικίωσης μαζί του για να είμαστε πιο άνετοι!!! |
Απόσπασμα:
Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! πάντα και εγώ όταν πάω έξω χρησιμοποιώ το www.booking.com..... και μια συμβουλή σε αυτό όσο πιο αργά κλείνεις τα δωμάτια τόσο πιο πολύ πέφτουν οι τιμές!!! ήδη για το χάρτη της michelin και εμείς αυτό επεξεργαστήκαμε για να βγάλουμε τις διαδρομές!!! πολύ χρήσιμος με ξεναδοχεία και ακριβείς θέλω να πιστεύω χάρτες!!! για τα άλλα site είναι λίγο hard ειδικά σε αυτό το ταξίδι να κάτσω να ασχοληθώ μιας και δεν θέλω να προτρέχω μιας κ δεν ξέρουμε πως θα μας πάει το πρόγραμμα!! θα έχω μαζί μου κ ένα μινι-λαπτοπ με ιντερνετ μαζί έτσι ώστε να μπορούμε σε οποιοδήποτε σημείο να logaroyme....και να κλείνουμε δωμάτια ή να βρίσκουμε ότι άλλο θέλουμε τις προηγούμενες μέρες καθοδόν!! |
ΤρελοΙταλε καλα να περάσετε και προσοχη στο δρόμο;)
|
καλο δρομο,να περασετε τελεια,οσο για τις ανησυχιες σου θα σου φυγουν μετα την πρωτη μερα.
|
Χάρτες της Michelin εννοούσα το βιβλίο με την Ευρώπη. Εγώ βγάζω τις σελίδες που με ενδιαφέρουν έγχρωμη φωτοτυπία για να μην χαλάω το βιβλίο. Μερικές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να κοιτάς το χαρτί παρά το GPS ή το google maps.
Αφού θα έχεις mini laptop πέτα και το destinator για pc πάνω και με ένα Bluetooth GPS είσαι κύριος. Αλλά και χωρίς GPS μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις μια ιδέα της διαδρομής. Αντίστοιχα μπορείς να πετάξεις πάνω το MS Autoroute και να σου τυπώσει όλες τις οδηγίες εν είδει road book για μια διαδρομή. Αντίστοιχο και το Motorrad tourenplanner αν και δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει. Επίσης για λύση GPS αν υπάρχει διαθέσιμο Pocket PC πολύ καλό είναι το Tomtom. Όπως είπα αν το PPC δεν έχει ενσωματωμένο GPS με ένα BT GPS καθάρισες. Συνήθως δωμάτια κλείνω τουλάχιστον 9μήνες πιο πριν (για να έχουμε και κάτι να ψάχνουμε το χειμώνα) οπότε δεν μου έχει τύχει να πέσουν οι τιμές (έτσι ώστε να ακυρώσω και να ξανακλείσω). Θα το ψάξω πάντως αυτό με το όσο πιο αργά τόσο πιο καλά... Καλό ταξίδι φιλαράκο ... και πρόσεχε όταν θα ξαναεπιστρέψεις στην Ελλάδα, γιατί θα έχεις συνηθίσει στους έξω δρόμους και σε διαφορετικής νοοτροπίας κουτάκηδες... σας ζηλεύω με την καλή έννοια.... |
|
Καλό Ταξίδι παλικάρια !!
|
καλο ταξιδι και περιμενουμε πολλες φωτογραφιουλες:D
|
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8: |
Η μεγάλη στιγμή για μένα και το κολλητό μου έφτασε...όλα θέλουμε να πιστεύουμε είναι έτοιμα και αύριο αναχωρούμε πουρνό πουρνό για Πάτρα ...ένα καφεδάκι εκεί να remember τα φοιτητικά μας χρόνια ...και βούρ κατά τις 13.30 για το πλοίο!!!
Τα λέμε παίδες με το καλό οταν γυρίσουμε!!! |
Άντε Νικόλα με το καλό!!!!;):);):)
|
Με το καλό Νικόλα!!!
|
Καλο ταξιδι συνονοματε!!!!
|
Kαλό Ταξίδι Νίκο!Τα λέμε Chamonix.....
|
Απόσπασμα:
|
καλό δρόμο και καλή επιστροφή!!!:)
|
Καλο ταξιδι.
|
O italos επέστρεψε στη βάση του και γεμίζει μπαταρίες για τη παρουσίαση του ταξιδιωτικού που είχε απο όλα μέσα!!!
|
Αντε με το καλο να δουμε και να ζηλεψουμε!!!:D:D
|
Έστω και καθυστερημένα κατα 2 μήνες....αυτό είναι το πρώτο π/σ/κ που είμαι λάσκα και απο δουλειά και απο υποχρεώσεις!!!
Ξεκινάω και εγώ την αφήγηση του πρώτου μου "μεγάλοϋ" ταξιδιωτικού!!! |
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!