GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   S.O.S. ......Ερχετε τριημερο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24966)

man gs 23-10-2011 21:33

S.O.S. ......Ερχετε τριημερο

Τα φωτα σας. Εχθες το απογευμα κατεβαινω στην μηχανη, απενεργοποιω τον συναγερμο, βαζω το κλειδι, αναβουν ολες οι ενδειξεις κανονικα, παταω την μιζα, γυρναει ΑΛΛΑ ουτε τσαφ ουτε τσουφ. Το αναβω το σβηνω 2-3 φορες τιποτα. Μπαταρια δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν πεφτει καθολου η ταση και ειναι ενος χρονου. Σημερα που τα ειπα με ενα ηλεκτρολογο ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο προγραμμα του εγκεφαλου η το immobilaiser. Ειναι μοντελο 08, μηπως συνεβη σε καποιον η υποψιαζετε καποιος το γιατι? Η μηχανη θα παει στον μαστορα αυριο το πρωι με την bmw mobile, ευτυχως θα ειμαι στην δουλεια και δεν θα το δω φορτωμενο:sm7:Ερχετε και τριημεροΝεύρα

nivam 23-10-2011 21:41

Απάντηση: S.O.S. ......Ερχετε τριημερο

Το ίδιο έπαθα κ εγώ προχθές μια φορά το πρωί κ μια το βράδυ, επιπλέον μου αναβόσβηνε το προειδοποιητικό του ABS ενώ η μονάδα δούλευε κανονικά.
Του έκανα ένα reset, έσφιξα κ λίγο τον αρνητικό και όλα είναι οκ, προς το παρόν τουλάχιστον.:)

man gs 23-10-2011 22:06

Ουτε χθες ουτε σημερα και ΟΛΕΣ οι ενδειξεις δουλευουν κανονικα. Ευτυχως εχω το kumco 50:cool: του πατερα μου και κυκλοφορω. Τεχνολογια σου λεει και μετα το κοιτας σαν χανος:sm7:.Παλι καλα που δεν εμεινα σε κανενα βουνο στο πουθενα η στα καρπαθια και να κανω παρεα τον vlant tsepes:eek:

Eftixis 23-10-2011 22:19

Βάζω στοίχημα σύγουρα μπαταρία έχει κάψει κάπιο στοιχείο την πάθαμε το καλοκαίρι κανονικά όλες οι ενδείξεις και όμως δεν είχε τα αμπέρ για να πάρει μπροστά. Περιμένω για να μάθω το αποτέλεσμα καλά ξεμπερδέματα.

siraxanz 23-10-2011 22:19

:(

Jefe 23-10-2011 23:06

Μου "μυρίζει" μπαταρία... Η δικιά μου, καινούργια, και στους 7 μήνες, ξέμεινα από μπαταρία...:hmmm:

Jefe

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 23-10-2011 23:12

Πιθανότατη η μπαταρία ...

Αλλά, το kill switch, είναι στο on ???

Ανοιγόκλεισε μια - δυο φορές το σταντ, μήπως φταίει η επαφή του ...

Κάνε μια προσπάθεια, να την ανάψεις με καλώδια απ' το αυτοκίνητο ... Αν ανάψει, είσαι σίγουρος για την μπαταρία ... ;)

vasorfa 23-10-2011 23:39

τωρα εμένα γιατί μου βρωμαει antenna ring;:hmmm:

napgeo 23-10-2011 23:53

Τελικά υπάρχει κάποιος που να πήγε στον προορισμό του........:Απορία:

forester 23-10-2011 23:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 499753)

Χωρίς να σε γνωρίζω, απλά γίνεσαι κουραστικός.....
Τα ποστ είναι για να σχολιάζονται ασφαλώς, αλλά εποικοδομητικά, κυρίως!!!!
Φτάνει το σπαμ!!!!
Αν έχεις κάτι να πεις για το πρόβλημα του ανθρώπου, ΟΚ. Αλλιώς άστο.

sandro 23-10-2011 23:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 499741)
τωρα εμένα γιατί μου βρωμαει antenna ring;:hmmm:

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα του είχε βγάλει ews :hmmm:

sotos 24-10-2011 02:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sandro ( 499759)
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα του είχε βγάλει ews :hmmm:

Σωστός. Μου το έβγαλε και εμένα όταν είχα πρόβλημα με το antenaring:yz

yannis 24-10-2011 03:36

Το πιθανότερο μπαταρία. Έχω αλλάξει 3 φορές!!!!! Μπορείς να προσπαθήσεις όπως σου είπε ο Νίκος, ακόμη και χωρίς να βγάλεις το πάνω καπάκι, με ένα μακρύ κατσαβίδι αλλά θέλει προσοχή. Καλύτερα, αφού είσαι στην έδρα σου να περιμένεις λίγο.

man gs 24-10-2011 13:59

Σας ευχαριστω ολους για την αμεση προθεση να με βοηθησετε στην απορια μου. Η μηχανη ειναι ηδη στο συνεργειο και θα ενημερωσω οταν θα εχω νεα.

man gs 24-10-2011 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 499757)
Χωρίς να σε γνωρίζω, απλά γίνεσαι κουραστικός.....
Τα ποστ είναι για να σχολιάζονται ασφαλώς, αλλά εποικοδομητικά, κυρίως!!!!
Φτάνει το σπαμ!!!!
Αν έχεις κάτι να πεις για το πρόβλημα του ανθρώπου, ΟΚ. Αλλιώς άστο.

Μην τον παρεξηγεις, φαινετε οτι ειναι καλο παιδι:).........απλα δεν θα εχει ποτε το χαμογελο που εχουμε εμεις καβαλωντας gs:p. Aπλως δεν ειναι ντροπη να κρυβουμε καποιες τυχον ζημιες οπως κανουν καποιοι. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ;)

3ple black 24-10-2011 14:34

Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:

Αν ηταν μπαταρια δεν θα γυριζε η μιζα ή θα γυριζε πιο αργα απ'οτι συνηθος.

Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου.

Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου

nivam 24-10-2011 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 3ple black ( 500244)
Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:

Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου.

Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου

Στη δική μου περίπτωση φαίνεται να ήταν επαφή πάντως γιατί ρεύματα πήγαιναν, απλά στη μιζιά ακούστηκε το χαρακτηριστικό "τσικ", που σου κόβει τα πόδια. Στο immobilizer, λογικά θα έβγαζε EWS.

yannis 24-10-2011 17:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 499622)
Τα φωτα σας. Εχθες το απογευμα κατεβαινω στην μηχανη, απενεργοποιω τον συναγερμο, βαζω το κλειδι, αναβουν ολες οι ενδειξεις κανονικα, παταω την μιζα, γυρναει ΑΛΛΑ ουτε τσαφ ουτε τσουφ. Το αναβω το σβηνω 2-3 φορες τιποτα. Μπαταρια δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν πεφτει καθολου η ταση και ειναι ενος χρονου. Σημερα που τα ειπα με ενα ηλεκτρολογο ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο προγραμμα του εγκεφαλου η το immobilaiser. Ειναι μοντελο 08, μηπως συνεβη σε καποιον η υποψιαζετε καποιος το γιατι? Η μηχανη θα παει στον μαστορα αυριο το πρωι με την bmw mobile, ευτυχως θα ειμαι στην δουλεια και δεν θα το δω φορτωμενο:sm7:Ερχετε και τριημεροΝεύρα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 3ple black ( 500244)

Μου φαίνεται πως ξεκουτιαίνω!!!!!
Φυσικά και έχεις δίκιο... έχω μια ####σύνδεση αργή εδώ και ανοίγω ένα κάρο θέματα τα αφήνω να φορτώσουν και όταν έχω ελεύθερο χρόνο τα κοιτάζω... έτσι μπέρδεψα τα ..... μου!!!
Είναι πολύ πιθανόν να είναι πηνία. Μου τα άλλαξαν στην εγγύηση (ευτυχώς) με την μπαταρία. Αλλιώς μπορεί μπουζί... Αν ήταν κάποιος διακόπτης δεν θα γύρναγε καθόλου η μίζα.

XCHALLENGE 24-10-2011 18:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 499753)

ΕΓΩ!!!

με αφρικα!
Τα λεμε...

3ple black 25-10-2011 14:20

Τελικα;;;
Εχεις κανενα νεοτερο;;

EOD-K9 25-10-2011 14:27

Όταν βγει η διάγνωση πες μας

casegs 25-10-2011 14:49

Μια δοκιμή με καλώδια από το αμάξι σου θα σε έβγαζε από κάθε αμφιβολία:cool:

napgeo 25-10-2011 15:26

Πιστεύω ότι είναι Μπαταρία..............

numar 25-10-2011 20:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 501348)
Πιστεύω ότι είναι Μπαταρία..............

Και εγώ έτσι λέω!!!

yannis 25-10-2011 20:34

Παιδιά, από την στιγμή που γυρνάει η μίζα είναι 1000% σίγουρο πως ΔΕΝ φταίει η μπαταρία, ούτε και διακόπτες, ιμομπιλάιζερ κλπ. Σε οποιαδήποτε από τις προηγούμενες περιπτώσεις δεν θα γυρνούσε η μίζα και μάλιστα κανονικά. Η ζημιά είναι ή στην τροφοδοσία καυσίμου (εγκέφαλος, ψεκασμός, αέρας...) ή στην παροχή ρεύματος (πηνία, πολλαπλασιαστής, μπουζί...). Μακάρι να είναι η οικονομικότερη...

man gs 26-10-2011 20:01

H διαγνωση βγηκε, αντλια βενζινης:(. Τι, πως και ποσο δεν ρωτησα, θα τα πω απο κοντα οταν το παρω. Θα σας κρατω ενημερους.

vasorfa 26-10-2011 20:03

:(:(:(:(:(μαμώ τις βενζίνες που βάζουμε....ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

πόσα χλμ εχεις φίλε :hmmm:

man gs 26-10-2011 20:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 502782)
:(:(:(:(:(μαμώ τις βενζίνες που βάζουμε....ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

πόσα χλμ εχεις φίλε :hmmm:

9 στις 10 οταν ειμαι στην βαση μου απο ενα shell με v-power. Oσο για τα χλμ 37500. ............... ολοι φευγουν στα βαλκανια και εγω εδω:yz, αλλα θα παρω το αιμα μου πισω στην πρωτη ευκαιρια:D

vasorfa 26-10-2011 20:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 502816)
9 στις 10 οταν ειμαι στην βαση μου απο ενα shell με v-power. Oσο για τα χλμ 37500. ............... ολοι φευγουν στα βαλκανια και εγω εδω:yz, αλλα θα παρω το αιμα μου πισω στην πρωτη ευκαιρια:D

keep thinking this way:cool::cool::):)

siraxanz 26-10-2011 21:21

περαστικο να ειναι:cool:

3ple black 26-10-2011 22:27

Συμβουλη:

ΠΟΤΕ δεν αφηνουμε να αδειασει εντελως το ρεβερβουαρ
για να αποφυγουμε να μας πει η τρομπα ορεβουαρ!!!!!!!

Οταν φτανει η βενζινη στο τελος της ειναι πολυ πιο ευκολο και πιθανο η τρομπα να τραβηξει "σκουπιδακια" και να κολλησει οπως επισης να εχετε υπ'οψην σας πως η βενζινη που περιβαλει την αντλια (οπως και αυτη που περνα μεσα απο την αντλια αλλα σε μικροτερο βαθμο) λειτουργει και ως μεσο ψυξης αρα οταν δεν εχουμε βενζινη μεσα αυξανεται και η θερμοκρασια λειτουργειας τησ αντλιας

man gs 26-10-2011 22:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 3ple black ( 502899)
Συμβουλη:

ΠΟΤΕ δεν αφηνουμε να αδειασει εντελως το ρεβερβουαρ
για να αποφυγουμε να μας πει η τρομπα ορεβουαρ!!!!!!!

Οταν φτανει η βενζινη στο τελος της ειναι πολυ πιο ευκολο και πιθανο η τρομπα να τραβηξει "σκουπιδακια" και να κολλησει οπως επισης να εχετε υπ'οψην σας πως η βενζινη που περιβαλει την αντλια (οπως και αυτη που περνα μεσα απο την αντλια αλλα σε μικροτερο βαθμο) λειτουργει και ως μεσο ψυξης αρα οταν δεν εχουμε βενζινη μεσα αυξανεται και η θερμοκρασια λειτουργειας τησ αντλιας

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Το μεσημερη που μιλουσα με γνωστο μηχανικο αυτο μου ειπε και οτι ειναι η νουμερο1 αιτια ζημιας στις αντλιες. Εγω δυστυχως δεν το γνωριζα και εκτος ταξιδιου περιμενα να αναψει το λαμπακι. ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ.

paschalis 26-10-2011 23:44

Μανο κριμα ρε συ..
Κι ολος ο Βορρας θα γεμισει δικες μας μηχανες!
Την αλλη φορα:mad:

nikos-x 27-10-2011 01:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 502816)
. . . αλλα θα παρω το αιμα μου πισω στην πρωτη ευκαιρια:D

Το μόνο σίγουρο :)

"Περαστικά" στην καλή σου Μανόλη μου και στο πορτοφολάκι σου.

Ελπίζω να την βγάλεις Σπαρτιάτικα, όπως κι εμείς, με τις ευλογίες του GeorgeP.

Μοτέρ "μαμά" στο 1/7 της τιμής.

Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' όποιον την έχασε. :D

.

man gs 27-10-2011 14:59

Μιας και ερχετε και το οικονομικο θεμα σιγα-σιγα, αν τυχον εχει συμβει σε καποιον ας μου πει το κοστολογιο(εστω και με πμ) γιατι καποιοι ειναι ετοιμοι να μας φανε:sm7:

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 28-10-2011 21:06

Εμένα στο μονοκύλινδρο μου το έκανε κάποιες φορές κάνοντας και σκασίματα και μου άλλαξαν εκκεντροφόρο με την εγγύηση αλλά υποψιάζομαι και τους κερατάδες με την νοθευμένη τους βενζίναΝεύρα που νατην βάλουν εκεί που ξέρουν και για την βενζίνα εμείς δυστηχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!:(:(
κουράγιο.....:cool:

man gs 01-11-2011 20:26

Το μωρο ειναι παλι στην βαση μονο με 70Ε:):):). Τελικα η αιτια ηταν οτι εφυγε απο την θεση του το υποφιλτρο(αυτο που ειναι πριν το κανονικο) με αποτελεσμα να παρει μεσα οτι κατακαθια ειχε το τεποζιτο και να βουλωση. Τωρα πως εφυγε?.....μαλλον στην 4ωρη βολτα στο βουνο;) πριν μια μερα, ο μαστορας παντως το ειδε 1φορα. Και ευκαιρια ηταν να κανω και μια τελευταια ανακληση την οποια εσκεμενα:D την τρεναραμε λιγο..αλλαγη γραναζια αλυσιδα. Οποτε ειμαστε ετοιμοι παλι. Μακαρι ολοι παντα ετσι να την παλευουμε.

paschalis 03-11-2011 06:33

Ωραιο κοστολογιο Μανο..:)
Οχι σαν τη ΔΕΗ!!

Αντε καλες βολτες και παλι!
Ο Λειβαδιτης κοκκινησε και σε περιμενει:)

man gs 03-11-2011 15:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 508492)
Ωραιο κοστολογιο Μανο..:)
Οχι σαν τη ΔΕΗ!!

Αντε καλες βολτες και παλι!
Ο Λειβαδιτης κοκκινησε και σε περιμενει:)

Να εισαι καλα φιλε, πσκ το προγραμμα εχει καραντερε, φρακτο και μπανακι στα θερμια για να δω αν το ξανακανει:).

paschalis 03-11-2011 23:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 508811)
Να εισαι καλα φιλε, πσκ το προγραμμα εχει καραντερε, φρακτο και μπανακι στα θερμια για να δω αν το ξανακανει:).

Αν το ξανακανει ριξτην σε μια γουρνα με ιαματικα νερα μεχρι το λαιμο..
Αντε παλιομηχαναΝεύρα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!