GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Κυβέρνηση η Αρχιλαμόγια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24974)

napgeo 24-10-2011 00:36

Κυβέρνηση η Αρχιλαμόγια

Αφού δεν το γράφει κάποιος ας το γράψω εγώ. Το πρώτο όνομα στην λίστα μεγάλο οφειλετών που απέκρυψε ο Βενιζέλος από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο.
Ο γνωστός μεγάλο-ξενοδόχος Δασκαλαντωνάκης, πεθερός του Νίκου Σηφουνάκη και κολλητός του Θ. Πάγκαλου...Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ Κυβέρνησης των Αθηνών,
φιγουράρει πρώτος-πρώτος στην λίστα των φυσικών προσώπων για οφειλές προς το Δημόσιο.

Χρωστάει 650 εκ.€
Σιγά σιγά θα σας τους πω όλους. Αν και κάποιοι θα πλήρωναν μερικά €ρουλάκια να δούνε τη λίστα.
Αυτοί λοιπόν θα σώσουν την Χώρα μας. Τα αρχιλαμόγια………..
Να γιατί GS FORUM πάντα στην επικαιρότητα………..

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 24-10-2011 00:43

Απάντηση: Κυβέρνηση η Αρχιλαμόγια

Κανόνισε Νάπο, να είναι λάθος οι λίστες σου

και να μας το κλείσουν το φόρουμ ... :(:cool::hmmm:

:sm7::sm7::sm7:

napgeo 24-10-2011 00:46

Στο γραφείο είμαι.
Σιγά μην έχει ο Μπεγλίτης η κάποιος απο αυτούς τα κότσια να κλείσει το Forum.
Πάω για ύπνο τα λέμε το πρωί. Καλό ξημέρωμα να έχεις..................

black_hawk 24-10-2011 00:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 499793)

Πολλα blogs το αναμεταδιδουν! (Αλλα, ΜΟΝΟ BLOGS, μεχρι στιγμης.. Ριξε μια ματια, εδω.. ;) )

ntinopoulos 24-10-2011 01:07

καπνος χωρις φωτια?:rolleyes:

CPretenteriS 24-10-2011 01:10

Απόσπασμα:

EOD-K9 24-10-2011 06:56

ελα μωρέ κομπλεξικοί για
600 κάνετε έτσι

θα τα δώσει ο άνθρωπος αλλα οχι τωρα σιγα σιγα .............................

...................................

Leonas 24-10-2011 07:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 499878)
ελα μωρέ κομπλεξικοί για
600 κάνετε έτσι

θα τα δώσει ο άνθρωπος αλλα οχι τωρα σιγα σιγα .............................

...................................

μήπως θα τα δώσουμε εμείς αντί για αυτόν??? και μάλιστα όχι σιγά σιγά????
κυβέρνηση???? ποια κυβέρνηση???? θα το ψάξω στο λεξικό....

kostas_366 24-10-2011 08:29

Απόσπασμα:

gsmaniac 24-10-2011 08:51

Απο τις λιγες φορές...που ο ΝΑΠΟ,μάλλον είναι αξιοπιστος:D

adventure 24-10-2011 08:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 499944)

;) :) :D

asotosios 24-10-2011 09:35

Ποια Λαμογια βρε παιδια...οι τυποι ειναι επαγγελματιες...εκτελεστες...!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ...!!!

θα ερθει η ωρα της Κρεμαλας...που θα παει...!!!

ortho 24-10-2011 10:20

Δεν είναι ένας λογιστής απο Θεσσαλονίκη που έκανε κομπίνες νε επιστροφή ΦΠΑ;

napgeo 24-10-2011 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 499944)

Πότε δεν ...αξιόπιστος. Στοιχεία.
Μέχρι το βράδυ θα σας έχω άλλα 2 λαμόγια. Και στα Ξενοδοχεία του( κυρίου αυτού) είχε παραθερίσει το σύκολο των Ελλήνων (βολευτών).......
Πρώτος και καλύτερος ο πιο χοντρός μετά ο λιγότερο χοντρός. Εάν κάποιος δεν κατάλαβε να ρωτήσει αυτούς που μαζί τα έφαγαν..
Και για την ακρίβεια το ποσό είναι 652,236,000. Αυτό δεν το αναφέρουν πουθενά.............

ckk 24-10-2011 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 500171)
Πότε δεν ...αξιόπιστος. Στοιχεία.
Μέχρι το βράδυ θα σας έχω άλλα 2 λαμόγια. Και στα Ξενοδοχεία του( κυρίου αυτού) είχε παραθερίσει το σύκολο των Ελλήνων (βολευτών).......
Πρώτος και καλύτερος ο πιο χοντρός μετά ο λιγότερο χοντρός. Εάν κάποιος δεν κατάλαβε να ρωτήσει αυτούς που μαζί τα έφαγαν..
Και για την ακρίβεια το ποσό είναι 652,236,000. Αυτό δεν το αναφέρουν πουθενά.............

Μου αρέσει η ακρίβεια των στοιχείων αλλά και των φημών σου. Και οι δικοί μου τα ίδια βγάζουν. ;)

DoctorAbo 24-10-2011 14:18

ωραίο threadaki. Γράφτηκα να το παρακολουθώ :)
Πιπεράτο, πικάντικο ρε παιδί μου !!!!!!

GeorgeP 24-10-2011 14:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 499786)
Αφού δεν το γράφει κάποιος ας το γράψω εγώ. Το πρώτο όνομα στην λίστα μεγάλο οφειλετών που απέκρυψε ο Βενιζέλος από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο.
Ο γνωστός μεγάλο-ξενοδόχος Δασκαλαντωνάκης, πεθερός του Νίκου Σηφουνάκη και κολλητός του Θ. Πάγκαλου...Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ Κυβέρνησης των Αθηνών,
φιγουράρει πρώτος-πρώτος στην λίστα των φυσικών προσώπων για οφειλές προς το Δημόσιο.
Χρωστάει 650 εκ.€
Σιγά σιγά θα σας τους πω όλους. Αν και κάποιοι θα πλήρωναν μερικά €ρουλάκια να δούνε τη λίστα.
Αυτοί λοιπόν θα σώσουν την Χώρα μας. Τα αρχιλαμόγια………..
Να γιατί GS FORUM πάντα στην επικαιρότητα………..

Ποια ειναι η πηγη Ναπολέωντα?

Ελπιζω να μην μου πεις καποιο ανωνυμο blog......
Αν η πηγη σου ειναι κατι τετοιο βαζεις σε κινδυνο το φορουμ με αυτες τις επωνυμες και συγκεκριμενες καταγγελιες μιας και στα blogs ο καθενας που γραφει δυσκολα βρισκεται, οι servers των βρισκονται στα Cayman Islands και οι δε διαχειριστες των αγνωστοι....., ενω το gsforum ειναι με ονοματεπωνυμο.

Νομιζω οτι δεν θελει κανενας μας τους ιδιοκτητες του να τρεχουν και να μην φτανουν.....

Προσεχε τι γραφεις

Eftixis 24-10-2011 14:48

Καλά, ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι πoιός εδώ στην Κρήτη δεν ξέρει τα χρέη των Δασκαλαντονάκιδων σε ΙΚΑ Μικα κλπ.

GeorgeP 24-10-2011 14:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 500248)

Αν η πηγη σου ειναι κατι τετοιο βαζεις σε κινδυνο το φορουμ με αυτες τις επωνυμες και συγκεκριμενες καταγγελιες μιας και στα blogs ο καθενας που γραφει δυσκολα βρισκεται, οι servers των βρισκονται στα Cayman Islands και οι δε διαχειριστες των αγνωστοι....., ενω το gsforum ειναι με ονοματεπωνυμο.

Νομιζω οτι δεν θελει κανενας μας τους ιδιοκτητες του να τρεχουν και να μην φτανουν.....

Προσεχε τι γραφεις

ακυρο Ναπολεωντα, το βρηκα και στο μπλοκ της ζουγκλας, αυτο ειναι επωνυμο.......

napgeo 24-10-2011 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 500248)

Προσεχε τι γραφεις

Το ίδιο μου είπε φίλος και συνάδερφος που έχει έδρα απέναντι από Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Η παράκληση του είναι να μην γράψουμε όνομα πρώην που έχει κόρη Αρχηγό κόμματος και γιο Βολευτή.
Στην λίστα είναι και δημοσιογράφος –εκδότης, που έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό. Προσπάθησε να κάνει το σπουργίτη
Η άποψη μου είναι να την δημοσιεύσουν και ας ματώσει και ο σημερινός πρωθυπουργός. Το επίθετο του(συνωνυμία) αναφέρεται στη λίστα με τον κωδικό. Νίκος.Το ποσό 28.631.000.000
Και εάν έχει τα κότσια όποιος Εισαγγελέας επιθυμεί να το ξέρεις ποτέ δεν κρύφτηκα.
Η λίστα σήμερα είναι στα χέρια Βολευτή ΚΚΕ.
:(Καράφλιασε και αυτός διότι έχει και συντρόφια μέσα………….
GS forum αξιόπιστοι και στην ενημέρωση.

KRASOPATERAS 24-10-2011 17:04

Το έγραψε πρώτη η Ζούγκλα….
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=403271&cid=122

GeorgeP 24-10-2011 18:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 500335)
Το έγραψε πρώτη η Ζούγκλα….
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=403271&cid=122

Δεν το εγραψε η ''ζουγκλα''....η ''ζουγκλα'' προσεχει τι θα σηκωσει στη σελιδα της η ιδια. Επισημως, στην επισημη ειδησεογραφικη της σελιδα δεν θα ''σηκωθει'' τιποτε αν δεν ειναι 110% διασταυρωμενο.
Το λινκ που εβαλες ειναι απο την σελιδα των αναγνωστων, δλδ το blog της ζουγκλας, οπου το κειμενο ειναι copy/paste απο άλλο μπλοκ.

GeorgeP 24-10-2011 19:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 500334)
Το ίδιο μου είπε φίλος και συνάδερφος που έχει έδρα απέναντι από Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Η παράκληση του είναι να μην γράψουμε όνομα πρώην που έχει κόρη Αρχηγό κόμματος και γιο Βολευτή.
Στην λίστα είναι και δημοσιογράφος –εκδότης, που έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό. Προσπάθησε να κάνει το σπουργίτη
Η άποψη μου είναι να την δημοσιεύσουν και ας ματώσει και ο σημερινός πρωθυπουργός. Το επίθετο του(συνωνυμία) αναφέρεται στη λίστα με τον κωδικό. Νίκος.Το ποσό 28.631.000.000
Και εάν έχει τα κότσια όποιος Εισαγγελέας επιθυμεί να το ξέρεις ποτέ δεν κρύφτηκα.
Η λίστα σήμερα είναι στα χέρια Βολευτή ΚΚΕ.
:(Καράφλιασε και αυτός διότι έχει και συντρόφια μέσα………….
GS forum αξιόπιστοι και στην ενημέρωση.

Ναπολεωντα,

αυτο που λεω ειναι οτι ηλιθιοι δεν ειμαστε και ξερουμε ¨η μαλλον φανταζομαστε τι παιζεται τοσα χρονια στις διαφορες κυβερνησεις απο διαφορους (οχι ολους) πολιτικους με φιλους επιχειρηματιες κ.λ.π.
Αλλα, απο το ''φανταζομαι'', το ''μα που τα βρηκε'' και το ''τι κανει νιαου, νιαου στα κεραμιδια μεχρι του '' ο Ναπολεωντας απο την Ηπειρο και δη απο την Πρεβεζα ειναι κλεφτης και λωποδυτης διοτι εχει 16,000,000ε σε ελβετικη τραπεζα ενω εχει μισθο 13000ε τον χρονο αλλα ειναι ξαδελφος του Συφουριανακη....'' αναρτημενου σε 322 blogs με αποδειξεις τυπου ''φανταζομαι'' επειδη δεν ξερω ''που τα βρηκε'' νομιζω στερειται σοβαροτητας.
Εμεις δε ειμαστε πανηλιθιοι οταν δινουμε βασει σε αυτα τα αναποδεικτα δημοσιευματα, δημοσιευμενα στον τοιχο του ''οποιος θελει οτι θελει γραφει.. ανευ ελεγχου'' αναδημοσιευοντας τα εδω κι εκει. Το ιδιο κειμενο (copy/paste) το βρηκα σε 14 μπλοκς μεσα και της ζουγκλας, πραγμα που σημαινει οτι ΕΝΑΣ το συνεταξε και εμεις οι υπολοιποι ''τσιμπησαμε'' και το διαδωσαμε.
Ειμαστε δε διπλα πανηλιθιοι οταν αυτο το κανουμε μονον και μονον απο προσωπικη αντιπαθεια στην οποιαδηποτε κυβερνηση.

Ο λογος μου δεν ειναι για να σε προσβαλω γιαυτο χρησιμοποιω πρωτο πληθυντικο προσωπο περιλαμβανων και τον εαυτον μου.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!