GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ο αντιπροσωπος BMW στην Μιχαλακοπουλου εβαλε λουκετο!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25257)

3ple black 01-11-2011 04:32

Ο αντιπροσωπος BMW στην Μιχαλακοπουλου εβαλε λουκετο!!!

Σημερα περασα απο την Μιχαλακοπουλου και εντελος τυχαια ειδα οτι ο επισημος αντιπροσωπος εκει ειχε κλεισει!!!!

Ηταν "ανοιχτο" μονο το συνεργειο και αυτο με κλειστα τα εσωτερικα ρολα του χωρου επισκευων κ με προσβαση μονο στο χωρο αναμονης....

Οπως με ενημερωσαν οι υπαλληλοι που ηταν εκει ηταν η τελευταια μερα λειτουργειας.

Αυτα προς ενημερωση των συμφορουμιτων που ισως εξυπηρετουνταν απο τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο..............

MARK 01-11-2011 09:12

Απάντηση: Ο αντιπροσωπος BMW στην Μιχαλακοπουλου εβαλε λουκετο!!!

Πάει και αυτό :(

Capitain 01-11-2011 11:01

Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι άμα κλείσουν πιάστηνε...
Οσοι προλάβατε τον εργαλειοφόρο έχει καλώς....:sm7:

napgeo 01-11-2011 11:20

Μα γιατί έκλεισε. Τόση δουλειά είχε:sm7:

vpentza 01-11-2011 11:36

σε μένα είχε αποδειχθεί κακός επαγγελματίας από την εποχή που είχε και το 2ο συνεργείο στον Πειραιά......
είχα ακολουθήσει την οδό της καταγγελίας στη BMW, μίλησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος δικαιολογήθηκε με επιχειρήματα που θα κέρδιζαν ένα παιδί αλλά όχι έναν ενήλικο και από εμένα διεγράφει ως επιλογή...

ποιός ξέρει πόσοι ακόμα δέχτηκαν κακές υπηρεσίες απο τον συγκεκριμένο και άλλαξαν συνεργείο...

δείχνει λοιπόν ότι η αγορά ξεκαθαρίζει από τους αλεξιπτωτιστές.....λυπάμαι βέβαια τα παιδιά που δούλευαν και ακολουθούσαν τις οδηγίες του ιδιοκτήτη αν και οι προνοητικοί υπάλληλοί του είχαν ήδη αποχωρήσει ;)

squad 01-11-2011 12:18

οποιος δεν κανει σωστα την δουλεια του εξω!ΝεύραΝεύρα

3ple black 01-11-2011 13:42

Για να λεμε την αληθεια και εγω προσωπικα δεν ημουν ενθουσιασμενος απο τις υπηρεσιες του εν λογο αντιπροσωπου.

Απο εκει εκανα την αγορα της μπεμπας μου και ενω τον ειχα εξοφλησει πληρος (αφου φυσικα ειχα δει πως το μωρο μου ειχε παραλειφθει και βρισκοταν στο χωρο της εκθεσης) περιμενα περιπου 15 μερες για να ολοκληροσουν τις απαραιτητες γραφειοκρατικες εργασιες (πρεπει ομως να ομολογησω πως οταν το cbr που ειχα παρεδωσε το πνευμα του μου εδωσαν ενα σκουτερ για μερικες μερες ως οχημα εξυπηρετισης) και να μου τοποθετησουν τον εξτρα εξοπλισμο που ειχα επιλεξει ενω μου "χρωστουσε" τα καγκελα προστασιας του κινητηρα για 5 σχεδον μηνες

Δεν λυπαμαι τον αντιπροσωπο αφου,μαλλον, ηταν λιγος αλλα εν μεσω κρισης ειναι πραγματικα κριμα για του υπαλληλους που μενουν ανεργοι σε ενα πολυ δυσκολο καιρο για την εξευρεση νεας εργασιας

napgeo 01-11-2011 14:20

Όνομα δεν έχει:Απορία:γιατί αυτή η μυστικότητα.......................

3ple black 01-11-2011 14:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 507174)
Όνομα δεν έχει:Απορία:γιατί αυτή η μυστικότητα.......................

Δεν γνωριζω αν επιτρεπετε απο τουσ κανονες του φορουμ να αναφερω την επωνυμια αλλα δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις για ποιον αντιπροσωπο μιλαμε......

Alkinoos 02-11-2011 01:44

Παιδιά, νόμιζα ότι ήταν γνωστό πως θα κλείσει εδω κ αρκετό καιρο.
Εγω πρωσωπικα είχα ενημερωθεί απο τον ιουλιο ότι σκοπεύει να κλείσει αυτο το μαγαζι εώς το τέλος του Σεπτεμβρη.
Κ πολυ που το κράτησαν ένα μήνα παραπάνω.
Κριμας για αυτούς που δουλεύουν εκει.

Aggelos-Syros 04-11-2011 11:31

Πάει και αυτός λοιπόν........

sotos 04-11-2011 11:36

Είχα πάει παλιά όταν ήταν στον Πειραιά και είχα πάρει από εκεί ένα κράνος.Τότε μια χαρά ήταν και στις τιμές και σε όλα. Τώρα τι παίχτηκε και έκλεισε;;;;; Ξέρει κανείς;;;;;:confused:

Gazi 04-11-2011 11:46

Τι να πω.....Κι άλλος κόσμος στην ανεργία.....

vaskoukou 04-11-2011 12:01

Κακός επαγγελματίας,άποψη μου!!!

boxerakias57 04-11-2011 19:33

κανενας δεν πιστευε εναν παλιο στο κουρμπετι για το τι θα γινοτανε με την σχεση τους με την motorad κριμα στα ατομα που δουλευαν εκει

bulba 05-11-2011 23:35

Προαωπικά είχα κάποια παράπονα όταν επισκέφτηκα το συνεργείο πριν δύο περίπου χρόνια. Ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα για τα οποία η bmw είχε κάνει ανάκληση και επιπλέον με κάλυπτε και η εγγύηση. Ο τότε υπεύθυνος του συνεργείου μου πρότεινε να υπογράψω το έντυπο αντικατάστασης χωρίς να γίνει καμία αλλαγή με την αιτιολογία ότι και να μου τα άλλαζαν δεν θα έβλεπα βελτίωση. Έφυγα τρέχοντας. Σε επόμενη επίσκεψη μου, παρείγγειλα ένα ανταλλακτικό και για τέσσερις μήνες μου έλεγε ότι είχε έλλειψη η εταιρεία. Τέλος πάντων εγώ από τότε δεν ξαναπήγα εκεί αν και με βόλευε γιατί μένω πολύ κοντά. Το ανταλλακτικό το προμυθεύτηκα αμέσως από άλλο αντιπρόσωπο στα βόρεια προάστια.
Υ,Γ, Και το πιο απίθανο είναι ότι μου είχε πει τα εξής: ¨φιλαράκι μη μπλέξεις με bmw γιατί έχουν προβλήματα. Εγώ οδήγώ v-strom και έχω σωθεί :sm7::sm7::sm7:

geopoumid 06-11-2011 10:50

καλο θα ειναι να ξερουμε εμεις που μενουμε επαρχια και νησια τι να αποφευγουμε και τα ονοματα γιατι ειναι κριμα να την πατησουμε στο βωμο του καθοπρεσπισμου και δεν κανει να λεμε ονοματα ,οποιος ειναι εντιμος και καλος να τον στηριξουμε, εχουμε διαβασει κατα καιρους καλα σχολια για καλα συνεργεια ετσι πρεπει να μαθαινουμε και τους κακους επαγγελματιες με ονομα και επωνυμο η ατιμωρησια με καθε μορφη μονο στη χωρα μας ανθει πουθενα αλλου ετσι νομιζω ειναι το σωστο...............

GregoryA 06-11-2011 11:15

Παιδιά να αναφέρετε πάντα τα ονόματα των <κακών> επαγγελματιών, ειναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει για την προστασία μας. Οχι υβριστικά απλά θα αναφερθούν τα <παράπονα> και ο καθένας μπορεί να κρίνει, ονομαστικά και τιμές!!!!! Μην το φοβόσαστε!

skippybi 06-11-2011 12:26

Όταν σας λέει Μιχαλακοπούλου ο άλλος τί άλλο θέλετε;;;

Υπάρχουν(υπήρχαν) πολλοί αντιπρόσωποι στην ίδια οδό;;;:rolleyes:

FANISGS 06-11-2011 12:44

δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κολλημα να γραψετε φαρδια πλατια το ονομα του?κρυφο ειναι?ΝεύραΝεύρα

green 11-11-2011 12:56

Moto Genesis ?

geopoumid 11-11-2011 17:41

ναι αυτο ειναι το motogenesis σημερα το εμαθα παροτι δεν ξερω που ειναι
αλλα ειχα παρει κατι τηλεφωνικος

TEOSS 11-11-2011 20:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 507043)
Μα γιατί έκλεισε. Τόση δουλειά είχε:sm7:

Η αξιοπιστία των μοτοσικλετών BMW και η ευκολία στο σέρβις (το κάνει ο καθένας μόνος του) έχει τέτοια δυσάρεστα (για τους εργαζόμενους) αποτελέσματα…:hmmm:

f800gs 23-11-2011 18:21

o αρχιμιχανηκος ο Νίκος που δουλευε στο μοto genesis εχει παει τώρα στο σφακιανακη που ειναι και η susuki μαζί στο Περιστέρι,πάντως εγω προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το συνεργείο........

Astakos82 23-11-2011 19:41

Kριμα για τα παιδια που δουλευαν μεσα, τον ανταγωνισμο που λιγοστευει... και οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος ....:( !!!!!:confused:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!