|  | 
| 
 Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Uvex Enduro 89 euroulakia.... Helme Motocross - Uvex - Louis - Motorrad & Freizeit= Best value for money… Το παρήγγειλα (104€ με τα οδοιπορικά) | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Και το helm πολύ όμορφο. | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de απηθανο κρανος το αγορασα πρην 2 με 3 χρονια 170 ευρο τωρα στα 104 ευρο σκεφτομε να παραγκηλω ακομα ενα για καβατζα !! το βαιζολ του εινα κατα μακρα το καλητερω που περασε ποτε απο κρανος που ειχα !! με ηλιοφανια στο φουλ δεν χρηαζοντε γιαλια ηλιου ενο το βραδη δεν παρουσιαζη κανενα προβλημα ! | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Eυχαριστουμε Στρατη,ετοιμαζομαστε με το αγορι να παρουμε ενα!! | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Τhanks ;) | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Ωραίος ο Στρατής..Με το καλό το νέο σου κρανάκι!! | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Το οτι κλεινει η Uvex πιστευω το γνωριζετε...(κι εγω Uvex εχω...) :cool: | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de εκλησε η belstaf η uvex κληνει πιος ειναι ο επομενος ? αγορασα ενα τζακετ belstaf 90 στερληνες σαν ευκερια κε μολις το ηδαν οι φυλοι μου μου το ηπαν | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de καλούς χωματινους δρομους, τυχερο να ειναι να το ευχαριστηθεις:) | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Απόσπασμα: 
 (Υ.Γ. Αν και, εχω ορκιστει να μην ξαναπαρω UVEX! :D ) | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de ωραιος ο στρατης!!!!! :sm8::sm8::sm8::sm8::sm8: ετοιμαζω παραγγελια 4 τεμαχια με κατι φιλους | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de παιδια, παρελαβα ............!!!!! :sm2: | 
| 
 Στρατο πες εντυπωσεις,και ενοειτε το περιμενουμε να το δουμε το Σαββατο.;) | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de πηγα και το δοκιμασα σημερα και εγω και 2 φιλοι... γα!@#1 το κρανακι.... και ειναι τα τρεχοντα γραφικα.... οχι παλαιοτερα.... οντως κλεινει η uvex γι αυτο και το ξεπουλημα.... παντως απ΄οτι  μου παν θα εχει επαρκεια ανταλακτικων .. βαζω τωρα 3πλη παραγγελια.... | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de τι διαφορα εχει το απλο eduro με το flat? | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει διάφορα... Εγώ πήρα το FLAT ένα βασικό κριτήριο.. - αφού διάβασα διάφορα και σύγκρινα.... για 5 ολόκληρα λεπτά ....κατέληξα ότι : μου άρεσε περισσότερο στην εμφάνιση..... !!!:D:D:D:D:D:oοοοoh: | 
| 
 θα το βαλω το Σαββατο. | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Στρατή, τί μέγεθος φοράς ; | 
| 
 :sm7::sm7: | 
| 
 λέω τώρα .... :sm7: | 
| 
 Πες το ψεματα.....ολα θα γινουν...:) | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 :sm7: | 
| 
 Ας το πάρει ο Γιώργης από πάνω ! :D:D:D | 
| 
 :sm7: | 
| 
 Δεν εχω εκπτωση λογο του GS FORUM.....:sm7::sm7: | 
| 
 Eυχαριστω Δημητρη ειναι στο μεγεθος μου....και μενα τοσο ειναι..:D:D:D :sm7::sm7: | 
| 
 125 euloulakia ...... καλά ε … είμαι εμπορικό μυαλό....... ! δε βρίσκεις ??? :p:D | 
| 
 πάλι 2 παίρνω !!!! :sm7::sm7::sm7: | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Αστο Στρατη τελικα θα μου κανει ενα δωρο ο Κουμπαρος μου.....:p :p :p Μου εστειλε ΠΜ οτι εισαι Ακριβος..... | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de F@ck !!! ουτε να κλεψεις ... λιγο δεν μπορεις σε αυτο το forumΝεύρα :D:D:D:D | 
| 
 Μην κανεις ετσι,εγω αν δεν ηταν το κουμπαρακι μου θα το αγοραζα...:D:D Καποιος θα βρεθει...:p :sm7::sm7: | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de Γιατι δεν ανοιγετε μια ομαδικη ρε παιδια;Να γλυτωσετε και μεταφορικα;Ο Louis ειτε ενα ειτε πενηνταενα κρανη παραγγειλετε 14.90 χρεωνει μεταφορικα...Λεω τωρα:cool: Επισης οταν με το καλο το παρετε,να προσεξετε να σφιξετε ΚΑΛΑ τις βιδες που εχει για να μειωθουν κατα πολυ οι θορυβοι.Τσεκ επισης στις βιδες ανα τακτα χρονικα διαστηματα γιατι ψιλολασκαρουν με τη χρηση και θορυβουν... Κατα τ'άλλα ειδικα για την τιμη που παιζει,μια χαρα κρανος.Το γεισο ΑΨΟΓΟ σε ηλιο και βροχη,κραταει ΠΟΛΥ!!!Και εχει και 3 θεσεις πανω-κατω...Προσωπικα δεν τον αφαιρεσα ποτέ σε ταξιδι,δεν τραβουσε πισω απο τον αερα διοτι το ανοιγμα αναμεσα σε γεισο και κρανος επιτρεπει τη διελευση του αερα χωρις να σπρωχνει το κεφαλι(κρανος)πισω ωστε να κουραζει και να ενοχλει. Μειον του,ο καπως αυξημενος θορυβος αερα σε ταξιδακια ειδικα πανω απο 90χαω και καπου μετα τα 130 πολυ αισθητος αλλά καπου λογικο λογω σχηματος και γεισου... Ελαφρια αισθηση για κρανος τυπου εντουρο...Πιο ελαφρυ στην πραξη απ'οτι λενε τα χαρτια. Τι αλλο;Α ναι,πολυ καλη εφαρμογη.ΠΡΟΣΟΧΗ που θα ακουμπαει γιατι εχει ενα θεματακι με ευαισθησια σε γρατζουνιες... Η ζελατινα πολυ καλη,δεν θαμπωνει ευκολα... Μειον καπως οτι πασχει απο πολυ καλο αερισμο,ειδκα τις ζεστές μερες... Ειχα το μαυρο γυαλιστερο χρωμα,αν βοηθαει... Πλεον δεν παιζει,επωληθη,αλλά ψηνομαι για εκεινο το ασπρο μαυρο...πλεονασμος βεβαια γιατι παιζουν άλλα δυο,αλλά...χμμμ...η τιμη εξαιρετικη!!! Καλοφορετα κι αγρατζουνιστα σε ολους;) | 
| 
 Απάντηση: Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de πραγματικα το κρανος ειναι πολύ όμορφο..καλές βόλτες Στρατη να έχεις..;) | 
| 
 | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:48. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!