![]() |
Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Καλησπερα σ ολους,
Στις 4/12 κατα 99% θα παμε μια παρεα βολτουλα αρκετα μαχιμη στο ορος Καντηλι, στην Ευβοια. Για οσους δεν το ξερουν το βουνο, να πω οτι ειναι ενα πολυ δυσκολο βουνο, αλλα εξισου πανεμορφο, μεσα στα πευκα και στα ελατα. Εφοσον θα εχει βρεξει ή χιονισει πιο πριν θεωρειται (κατ εμε) απ τα πιο δυσκολα βουνα που υπαρχουν κοντα στην Αττικη. Δεν ειναι αδιαβατο, αλλα εχει υψηλο επιπεδο δυσκολιας.Η ομαδα ομως γουσταρει τα δυσκολα και δεν κανει πισω! Το βουνο το εχουμε επισκεφτει παρα πολλες φορες και την διαδρομη την ξερουμε ακομα και χωρις GPS, οποτε δεν υπαρχει ανησυχια σ αυτο το κομματι. Βεβαια θα παμε και σε καποια σημεια που δεν εχουμε ξαναπαει. Οποιος λοιπον το επιθυμει και πιστευει οτι μπορει να τα καταφερει, ευχαριστως να ερθει μαζι μας. Θα ειναι σχετικα δυσκολα, αλλα θα περασουμε πολυ καλα. |
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
7 Συνημμένο(α)
Βαζω και μερικες φωτογραφιες απο την βολτα που ειχαμε πριν πριν τρια χρονια, ιανουαριο ή φεβρουαριο, δεν θυμαμαι ακριβως.
Οπως βλεπετε τα πραγματα ηταν αρκετα δυσκολα, αλλα τα καταφεραμε μια χαρα. Και οπως βλεπετε στην παρεα υπηρχε και ενα βαραντερο, οπου τα εβγαλε περα αψογα. Ας μπουνε σιγα-σιγα λιστες συμμετοχης. Να πω εδω οτι υπαρχει μια περιπτωση ν ακυρωθει η βολτα απο δικης μου πλευρας, διοτι σημερα μου εβγαλε ξανα βλαβη ο συμπλεκτης και θα παραγγειλω το ανταλακτικο αυριο. Αν δεν προλαβει να ερθει μεχρι τις 2/12 δεν θα το ρισκαρω να ερθω. Η υπολοιπη παρεα θα παει ομως, οποτε μπορειτε ν ακολουθησετε αυτους. Θα σας κραταω ενημερους. |
Ηλία ο Μανος ειναι με το vara?
Θεός.!! |
Απόσπασμα:
|
Χμμμμ.... |
Με το καλο παιδια καλα να περασετε.
Το παλικαρι με το VARA ολα τα λεφτα, μπραβο του.....;) |
Ηλία παιδί μου, να σου δανείσω το 24χρονο Transalp μου του οποίου ο συμπλέκτης δεν βγάζει ζημιές;:D
|
Απόσπασμα:
Οχι σ ευχαριστω πολυ, γιατι του transalp οι αναρτησεις ειναι σαν γιογιο...! :):) ΥΓ. Συμμετοχες δεν βλεπω ομως |
Λιάκο αν έιμαι Αθήμα θα είμα παρέα στανταρ!!!! Ειναι φαντατικό βουνό τεχνικό...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ηλία θέλω πολυ να είμαι και θα κάνω προσπάθεια να τα καταφέρω. Οπότε με μια επιφύλαξη όπως και εσύ είμαι μέσα! |
Ηλία εγώ μέσα για την βόλτα!!!
|
Αντε, ας ξεκινησω εγω:
1.emix 2.bogart 3.danaos 4.evanslam 5.? |
Δέχεστε και μαθητευόμενους?:confused:
|
Απόσπασμα:
Κοιτα,εγω οφειλα ν αναφερω τον βαθμο δυσκολιας της συγκεκριμενης βολτας. Δεν αποκλεισα κανεναν και δεν εβαλα ορους. Αν πιστευεις οτι μπορεις να την βγαλεις την βολτα, αφου ειδες λιγο απο τις φωτογραφιες τι επικρατει εκει περα, κανενα προβλημα να ερθεις. ;);) |
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ
ΕΥΒΟΙΑ!!! ΧΑΛΚΙΔΑ!!! Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ PHOENIX EINAI ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ:cool::cool::cool: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :sm2::sm2::sm2: |
Δεν έχω βγάλει το πρόγραμμα για τις ελιές φέτος..Αν λοιπόν είμαι Αθήνα μέσα και εγώ..Όταν θα ξέρω σίγουρα θα επανέλθω..
|
Ηλια ψηνομαι και εγω αν δεν εχω ελιες ειμαι μεσα. θα επανελθω για συγουρα
|
Απόσπασμα:
Τελικα με την ευκαιρια της βολτας αυτης εμφανιζονται και ποσοι ειναι κατοχοι ελαιωνων!!!! :sm7::sm7: |
5 Συνημμένο(α)
Το καντηλι θα σας κανει τα κεφια με το παραπανω τετοια εποχη......Ειναι η χαρα του παιδιου!!!!!!!!!! Οι foto ειναι απο διαφορες επισκεψεις μου στο καντηλι
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δυστυχως δεν ξερω τις ικανοτητες σου για να σου πω.Μπορει να εισαι πρωταρης αλλα να το χεις,που λενε.Αρα τι να σου πω;Οτι πρεπει ναχεις κανει ή να εισαι επιπεδου level2 για να καταλαβεις; Θα ειναι δυσκολα τα πραγματα,εφοσον εχει ριξει και καμια καλη βροχη πριν. |
Απόσπασμα:
ΥΓ Το level 2 το έκανα αλλά για συμμετοχή στην βόλτα θα ειδοποιήσω όταν κανονίσω κάποιες δουλειές ;) |
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ:)
|
Απόσπασμα:
Προσωπικα να σου πω απλα, οτι δεν με νοιαζει ποιος εχει κανει το level1 ή level2 ή οτιδηποτε. Το θεμα ειναι πως νοιωθει ο καθενας πανω στη μηχανη. Τελευταια φορα που πηγαμε Καντηλι, ηρθε ενα παιδι ο οποιος δεν ειχε χωματινα λαστιχα και ηταν η 1η του φορα που εμπαινε χωμα (ο sliv ξερει). Ολοι ημασταν καπως κουμπωμενοι μαζι του. Με το που πατησε χωμα ομως το παιδι το πηγαινε και καλυτερα μπορω να σου πω απο εμας. Οποτε, σημασια εχει πως νοιωθει καποιος και μεχρι που θελει να φθασει τις ικανοτητες του. Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα λοιπον. Ευχομαι απλα να εχει προλαβει να ερθει το ανταλλακτικο και να προλαβω επισης να το τοποθετησω. |
Απόσπασμα:
Ετσι ακριβώς! Για το ανταλλακτικό ευχόμαστε όλοι να το εχεις έγκαιρα ώστε να σε έχουμε μαζί μας! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλο ειναι να μην σχολιαζουμε την χωματινη συμπεριφορα σε μηχανες που δεν τις εχουμε οδηγησει στο χωμα, αλλα τις ξερουμε μονο θεωρητικα απο τον καναπε Ενδεικτικα να σου πω οτι φετος εχω τρεξει με το 800 'μαμα' ολοκληρο το πανελληνιο πρωταθλημα trail ride, σε διαδρομες που το καντηλι ειναι παιδικη χαρα μπροστα τους, και που ετρεχαν μονο μονοκυλινδρα μηχανακια 100 κιλα ελαφρυτερα απο το δικο μου.. και δεν εκανε ουτε 'κιχ' το 800 Και οχι μονο δεν εβρασε ο συμπλεκτης, δεν μπουκωσε το μπροστινο ή δεν εβαλα σπρευ σιλικονης.. αλλα σε διαδρομες με ανοιχτα μονοπατια, αμμο, πετρα, ποταμια με 1 μετρο νερο, ξερα αμμοποταμα και πετροποταμα.. για 250-350χλμ σερι χωμα την μερα, και σε μερικους απο τους πιο λασπωμενους αγωνες που εχουν γινει, οπως ο διημερος των Καλαβρυτων φετος... και δεν ανοιξε ουτε βεντιλαρερ στο 800! Οποτε ας μην φοβιζουμε τον κοσμο με ανυπαρκτα προβληματα για το 800 |
Απόσπασμα:
:sm5::sm5: Η μονη μου ενστανση ειναι στο "Καντηλι παιδικη χαρα". |
Απόσπασμα:
σε σχέση με τους αγώνες όμως...!!! ??? |
Απόσπασμα:
Ναι,σιγουρα και αναλογα αν πηγαινεις σε μονοπατια και τετοια. Παντως ας μεινουμε στο θεμα μας, σχετικα με την βολτα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Παιδια,το θεμα ανοιχτηκε για την βολτα.Αν θελετε ν αντιπαρατεθειτε για τις μηχανες σας ανοιξτε αλλο θεμα.
Ευχαριστω |
Απόσπασμα:
Επί τη ευκαιρία: μήπως θα έπρεπε να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη βόλτα, δηλαδή σημείο και ώρα συγκέντρωσης, ακολουθούμενη πορεία,σημεία στάσης ή αναψυχής (βλ.καφέ-φαγητό κλπ);Μια πρόγευση διαδρομής μέσω "google", εναλλακτική αν έχει χιονίσει ή "στομώσει" η διαδρομή;Μήπως επίσης η βόλτα θα έπρεπε να έχει και "numerus clausus";Λέω γω τώρα... |
Απόσπασμα:
|
Το καντηλι ειναι πιστευω απο τις ωραιοτερες βολτες ..... βεβαια τετοια εποχη θα εινα λιγο διφορετικο........... πιο Ωραιο !!!!!!!!!!.......
Παιδια ψηνομαι ....θα απαντησω, σιγουρα μεσα στην εμδομαδα..... |
Απόσπασμα:
Αστο καλυτερα Στρατη γιατι θα λειπω και ποιος θα σε προσεχει....:p :sm7::sm7: |
ειμαι στο 50/50
μεχρι Τεταρτη θα ξερω. (ναι ελιες κι εγω) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!