![]() |
Skopia skopia mi sco!
Αυτη την Κυριακη λεμε να χορεψουμε με τις καλες μας!! http://youtu.be/temJInCjUIQ Μια κοπσνα με ολα τα απροοπτα που εγγυαται η συμμετοχη των γνωστων αγνωστων Βορειων ανενταχτων. Διαδρομες υψηλου βολταζ για νεους και παλιους με αποκορυφωμα το ψαρεμα-και ψησιμο- πεστροφας στον Αξιο.. Τιμη αμολυβδης 1.30 και σοκοφρετας 0.17 η απλη χωρις φουντουκι! |
Απάντηση: Skopia skopia mi sco!
Απόσπασμα:
Ποια κρίση; Εδώ το 4 το κάναμε 27 :p |
Απόσπασμα:
Οξω φτωχεια απο μενα φετος θα ξανααλλαξω λαδια!!! |
Απόσπασμα:
Κάτι ήξερα και παρήγγειλα λάδια . . . για αλλαγή ε; Όχι για συμπλήρωμα. :rolleyes: |
Καλά να περάσετε καρντάσια κ καλοχώνευτες οι πέστροφες ... :)
|
Με το καλό παιδιά καλά να περάσετε . :) :) ;) |
Πάλι από τα βουνά θα πάτε? :rolleyes:
Καλά να περάσετε φίλε! :) Jefe |
φιρι φιρι το παει ο κωλoς σας να εχουμε ληστειες,ομηρους,εκρηξεις...!δε βαζετε κασκαντερ να την κανει την εκδρομη?:p
|
αντε...και καλές βόλτες...;) |
Άντε να κάνουμε σεφτε
μέσα μονός |
εν τέλη μονοί.,.,?
μπαμ -μπούμ φύγαμε χαράματα.,., γυρνάμε το απόγευμα.,.,? και θα φάμε και πέστροφα.,. ? γνωρίζεται αν υπάρχει μεσημεριανή disco.,.,? σαν να το σκέφτομαι σοβαρά.., |
Απόσπασμα:
εχει...εχει αλλα μονο βραδυ....:p:p:p;);) "Skopje at night" Cafes & Bars Tip by Olgeorg Read more: "Skopje at night" Cafes & Bars Tip by Olgeorg http://cache.virtualtourist.com/4/23...eum_Skopje.jpg Colloseum by Olgeorg Skopje is a place with one of the richest history in the world and you can feel it when you visit Kale and Stara Charshija. The clubs are great and the caffee shops even better, it doesent matter if it's day or night the pardy is 24 houres. It's a place to go and enjoy life. Dress Code: Skopje is a beautiful city with flavour of european city.many places to go out to ,like coffe and clubs. What is so great to be in the smallest metropolis in Europe? Its large enough to make you feel small, but adequatlly miniature for you giant carier steps. Start moving up during the sunny days, walk the streets, meet foreigners, taste the crazy traffick, sence life... Especially at night when you walk between the concrete buildings shaded with coper red lights, in your head you can hear electro-ambient music and all your sences smell the FREEDOM! The very knowledge of your liberal flight thru the streets , disturbes you. Tonight you are becoming urban revolutionist, the sines are your greatest wings. Its all about the asfalt baby! Directions: The people are great. Very warm and inviting... The world seems big for the little people , but it can become small for the GREAT ones. Skopje, its a GREAT city. Theme: Theater Read more: "Skopje at night" Cafes & Bars Tip by Olgeorg |
.,.,.λέτε να κάτσουμε και 1 βράδυ.,.,.:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Δεν το κάνετε με 3-4 διανυκτερεύσεις να 'χει και συμμετοχή.....:Απορία::Απορία::D:D Καλά να περάσετε φιλαράκια !! ;) |
Δεν πάμε στον Δημητράκη να μας χτυπήσει και λίγο θαλασσινό αεράκι, να ψήσουμε όλοι μαζί και πάτε άλλη φορά?:)
|
Απόσπασμα:
:Απορία::Απορία::hmmm::hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η Ειρηνούλα καλά είναι; για να την πάρω να πιούμε κανένα καφέ:cool: |
Απόσπασμα:
Ax δε θα μπορεσει μολις σχολασε και μου φτιαχνει τον αγαπημενο μου μουσακα! (μισο μελιζανα μισο πατατες γιατι δε μπορω να αποφασισω ποιο μου αρεσει):sm7::sm7::sm7: |
Ελα και η διαδρομη.Μετα μουσικης.
http://youtu.be/t0DeJ5HeG8o Θεσσαλονικη-Δοιρανη-Strumnitsa-Novo Celo-Melnik(BG)- Προμαχωνας-Δορκαδα-Θεσσαλονικη Στα τονισμενα σημεια φαγητο και γιαουρτακι στραγγιστο. Πρασινη καρτα απαραιτητη. Αδεια κυκλοφοριας στο ονομα του οδηγου η του συνοδηγου. Ταυτοτητα νεου τυπου η διαβατηριο. Το γκρουπ διαθετει αναλυτικο χαρτη πληρες σετ επισκευης ελαστικου με κομπρεσερακι αερα 1 γωνιακο ταχυσυνδεσμο και extra φυλακτα μεγαλης ισχυος:) Αναχωρουμε απο το Carrefour ης Ευκαρπιας στις 9. Ωρα συγκεντρωσης 8.45 αυστηρα εχοντας καυσιμα για τουλαχιστον 100 χιλιομετρα. Ο ρυθμος ταξιδιου θα ειναι στα πλαισια του ΚΟΚ με σκοπο να μπορεσουν να ακολουθησουν ΟΛΟΙ. |
Κανονίστε να μην έχουμε τα ίδια :sm7:
Μέσα κι εγώ αρσενικός, συγνώμη, μονός ήθελα να γράψω. :D |
Απόσπασμα:
Δεν παιζεσαι ρε!!:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
μπα θα ' χουμε... . . . . . . . . . . . . . http://img235.imageshack.us/img235/8...emala10ow4.jpg |
Απόσπασμα:
μαλλον νίχτ μπε μβε....:sm3::sm3::sm3: γιωργε!! . κρεπες!!! . τον πουλο...!!!:sm3::sm3::sm3: |
ας το βγάλει κάποιος σε έναν χάρτη..,.παρακαλώ να δούμε ακριβώς την διαδρομή .,., [αν τον βγάλω εγω θα κόψουμε απο ΓΚΟΤΣΕΝΤΕΤΣΕ]:sm7: πόσα χιλιομετράκια είναι..,.? |
First etap
Θεσσαλονίκη, Ελλάς προς M6 - Χάρτες Google |
second etap
Διαδρομή 198 προς Αριάδνης/Κωνσταντινουπόλεως/Λαγκαδά/E90 - Χάρτες Google Tο συνολο ειναι 320... |
Σε αγωνα δρομου για την πρασινη καρτα......(εχω μπλεξει με μ@λ@κες) Νεύρα Νεύρα Νεύρα
Αν δεν τα καταφερω την επομενη φορα!!!!! |
Απόσπασμα:
Η αδεια ηρθε? Αν ναι θα προλαβεις και την καρτα. Το εχω κομμενο ραμμενο στα μετρα σου και στου Μιχαλη που πεταει ψηλα! |
η πρασινη βγαίνει σε χρόνο dt .,
ποιο το problem.,.,.,??? |
Απόσπασμα:
Πάει για μεγάλες δουλειές. http://maps.google.com/maps/api/stat...1p5Fa1HFcJXQI= http://maps.google.com/maps/api/stat...jfh2EobkfizqI= |
Η κανονικη αδεια δεν ηρθε, εχω μια προσωρινη. Η καρτα βγαινει σε χρονο dt αλλα εχω μπλεξει με μ@λ@κες!!!! Σημερα ολη μερα μιλουσαμε για να λυσουμε το 3 οριζοντια με το 4 καθετα.
Πιστευω οτι αυριο θα ειμαι κομπλε. Αλλιως.... την αλλη φορα που θα εχω και τον εξοπλισμο!!!!! |
Ωραία βόλτα παίδες καλα να περάσετε
Send from my XPERIA ARC using Tapatalk |
Ψήνομαι άσχημα να ακολουθήσω! :D Τι ώρα έχετε προβλέψει επιστροφή στην Θεσ/νικη? Ρωτάω, για να υπολογίσω την επιστροφή μου στον Βόλο. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
έλα Alex.,.,, νωρίς ,., μάλλον κατά τις 5 το πολύ 6.,., στο γυρισμό μπορεί να γίνουν και 2grοup ., γιατί αν έρθει και ο Μητσάρας.,,. πρέπει να είναι νωρίς πίσω .,γιατί δουλεύει.., |
Απόσπασμα:
DAS IST PROBOKATSIA Απόσπασμα:
έλα να βλέπω και τους ιπτάμενους.,.,.,. |
Απόσπασμα:
Αύριο θα ξέρω σίγουρα! Το λέω από τώρα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: Θα κάθομαι πίσω απ τον Μήτσο, τώρα που έβαλε και μεγάλη ζελατίνα, για να μου κόβει το κρύο!:sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!