![]() |
Πολύ φτηνά ασφάλιστρα για μοτό και αμάξι
Χτες που είχα πάει για καφέ στη Γλυφάδα, βρήκα αυτό στη σέλα της μηχανής. Και επειδή μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το βάζω σαν φωτογραφία.
Έχει ασφαλιστεί κανένας σε αυτούς;;;;; Πως το βλέπετε σαν τιμή;;;; http://img641.imageshack.us/img641/8054/djsc12593.jpg |
Απάντηση: Πολύ φτηνά ασφάλιστρα για μοτό και αμάξι
Δεν είναι και ιδιαιτέρως φθηνές ...
Ίδιες και καλύτερες, εξασφαλίζουμε από τον tzim !;) |
πληρωνω λιγοτερα στην INTERSALONIKA ;)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Intersalonica έχω και γω !! Από τις πιο οικονομικές και δεν μου φάνηκε να υστερούν από τις άλλες |
13-14 φορ. ιπποι (1786-2071 κ.ε.κ.) 220 ευρω το εξαμηνο η atp..
1900 c.c. το Vitara, 329 ευρω το χρονο στην anytime εμεις.. :rolleyes: |
225 το τουσον 2000κυβ.
190 τα 1250 κυβ φιατ πουντο οδικη μεσα το παπι 60 το χρονο.. η μπεμπα 130 το χρονο με οδικη |
Απόσπασμα:
Σίγουρα το έγραψες σωστά Χάρη; Εγώ γιατί πληρώνω 140 το εξάμηνο για το Dakar;! |
Απόσπασμα:
δεν φημιζομαι για την καλη μου μνημη, να το δω αυριο κ επανερχομαι:D αλλα το 130 το θυμαμαι... |
Γιάννη εγώ πληρώνω 60 ή 70 ευρώ το εξάμηνο για το 650 στην intersalonica με οδηγική βοήθεια. Τους όρους βέβαια δεν τους έχω μελετήσει σχολαστικά για να ξέρω να κάνω σύγκριση με άλλες αν και όπως μου τα έλεγε αυτός δεν μου φάνηκε να υστερεί κάπου !
|
Σίγουρα τα ασφάλιστρα στην Αθήνα είναι υψηλότερα από κάθε άλλη περιοχή στη χώρα, αλλά και πάλι, να πληρώνει ο Χάρης για το 1200 λιγότερα από τα μισά από το δικό μου....
Θα πάω να πιάσω απο το λαιμό τον ασφαλιστή μου!:yz:yz:yz |
έτσι είναι.,.,.,.,
είναι διαφορετικά τα ασφάλιστρα.,., στις πόλης.,., και διαφορετικά στην επαρχία.,.,.,., |
Απόσπασμα:
Ας το εξετάσει κάποιος με ασφαλιστικές άκρες. |
Απόσπασμα:
Βαλε εδρα Άργος Γιάννη....σε ληστεύουν:(:cool: το τσεκαρα κ ναι είναι 65€ το εξάμηνο με οδικη για την μπεμπα :D Επειδη ποτε σε ατυχημα δεν ζητανε φορλογικα στοιχεία, βαζεις εδρα επαρχια κ κερδιζεις διαφορα απο τα ασφαλιστρα:o κ να προσθεσω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ;) |
Απόσπασμα:
Αστα Χάρη, μας ληστεύουν παντού. ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
θα πρέπει και να το αποδείξεις, με τουλάχιστον μία απόδειξη ΔΕΚΟ στο όνομά σου ! ;) |
δεν ειναι ιδιαιτερα φτηνη ... κινειται σε φυσιολογικα πλαισια . Μια ενδεικτικη τιμη στους 7 φ.ι με θραυση - οδικη - νομικη προστασια και εδρα Αθηνα ειναι 190 euro ... και στα 1200 cc 120 euro απλη αστικη ευθυνη . Ισχυει πως σε πολλες εταιρειες το τιμολογιο ειναι παραμετρικο , που σημαινει πως το ασφαλιστρο εξαρταται απο ηλικια οδηγου , περιοχη , αφμ οδηγου (γιατι πια ειμαστε φακελωμενοι ) , επαγγελμα , οικογενειακη κατασταση , μοντελο οχηματος ,αλλα δεν προσφερει και τεραστιες εκπτωσεις , μιλαμε για 1-2 % επι των καθαρων ασφαλιστρων . Η εδρα ειναι μια καλη λυση , αλλα λιγοι εσφαλιστες και πρακτορες το κανουν πια γιατι φοβουνται ... και καλα κανουν , σε περιπτωση που συμβει ενα ατυχημα θανατηφορο ... δεν αποζημιωνεται ο θανοντας Η' ακομα και εκεινοι που θανατωθηκαν εξ'αιτιας του ... (λιγο μακαβριο ...αλλα !) Οποτε και ο ασφαλιστης ειναι υπολογος και υπεθυνος για οτι προκληθηκε! πιστευω πως κανεις δεν το ρισκαρει στις μερες μας , εκτος και αν η εδρα οπως προανεφερε ο Δημητρης , αποδεικνυεται ...
|
Πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση Πάνο !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ας γράψουν όσοι μπορούν κάποια στοιχεία για την ασφάλειά τους,έτσι για να έχουμε μια εικόνα... |
Την προηγουμενη εβδομαδα πληρωσα 107 εξαμηνο.Φιλος πληρωσε 80 σε αλλη εταιρια.Επικοινωνησα με τον ασφαλιστη μου αλλα ακομα περιμενω απαντηση. Θα κοιταξω αμεσα για αλλη εταιρια.
|
Το Γενάρη λήγει το εξάμηνο. Θα το ψάξω κι εγώ. Αμάν πιά με τα φουσκωμένα τιμολόγια!:hmmm::hmmm:
|
Αγαπητοί φίλοι το πολύ φθηνό με προβληματίζει!!!! Εσάς;
|
Απόσπασμα:
Και μας, μας προβληματίζει !!! Θέλει ψάξιμο πολύ για να βρεις τι ακριβώς συμβαίνει και αν συμβαίνει !!!;) |
Πραγματι θελει ψαξιμο και για το κοστος αλλα και για το τι αγοραζουμε. Με νεα εποπτικη αρχη των ασφαλιστικων εταιρειων την Τραπεζα της Ελλαδος, τα πραγματα γινονται πλεον πολυ αυστηρα. Καθε τι που δηλωνετε, (εδρα, ηλικια, διπλωμα), θα πρεπει και να αποδεικνειετε με τα αναλογα επισημα εγγραφα, τα οποια θα αρχειοθετουντε και θα ειναι σε πρωτη ζητηση απο την Τραπεζα για ελεγχο. Και ειναι κριμα να πιστευουμε οτι θα γλυτωσουμε καποια ευρω δηλωνωντας εικονικα στοιχεια και στο τελος, τη ωρα που θα χρειαζετε, να ειμαστε και ανασφαλιστοι. Γι' αυτο λοιπον προσοχη.
|
Απόσπασμα:
δώσε φθηνά ασφάλιστρα στο λαό. Δώσε και Σώσε!!! |
Απόσπασμα:
|
Εγώ στην CHARTIS πλήρωσα 90€ το εξάμηνο , χωρίς οδική.. |
Απόσπασμα:
|
anytimeonline.gr
μπειτε και θα με θυμηθειτε..;) |
Μπηκα αλλά χαλασε το site..οδικη εχουν;:sm7:Τεσπα...παω στην καρτελα ασφαλισης online και ολο για δυσλειτουργιες μου γραφει εδω και κανα μισαωρο...:hmmm:Θα δοκιμασω πιο μετα:cool:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σημερα το πρωϊ εφτιαξα εγω την μπεμπα με 118 ευρω το εξαμηνο και οδικη μεσα εννοειται κομπλε...(πληρωνα μεχρι τωρα 155 χωρις οδικη!!) και θα μου την φερει και στο γραφειο την Δευτερα χωρις εξοδα κουριερ... αν πληρωσεις μεσω πιστωτικης ερχεται ακομα φθηνοτερα στα 113 ευρω.. εγω το κανα αντικαταβολη γιατι δεν εχω πιστωτικη (δεν ειχα ποτε στην ζωη μου) και που σαι...με backup την ιντεραμερικαν...οχι καμμια μουφα.;) |
H chartis στο ετήσιο με κλοπή είναι στα 500 € ! |
Πάντως πήρε το αυτί μου ότι η χαμηλή τιμή στις διαδυκτιακές είναι για το πρώτο εξάμηνο μόνο και μετά ακριβαίνει. Επίσης, ασφαλίστρια μου είπε ότι θα υποχρεωθούν οι πολύ φθηνές να αυξήσουν τα ασφάλιστρα τους στο επίπεδο των ακριβών. Ο ανταγωνισμός γαρ....
|
Απόσπασμα:
Το σημαντικό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι έχει οδική βοήθεια(υποχρεωτικά ολα τα συμβόλαια της intermaerican) ,δεν έχουν όμως νομική προστασία .....its your choice..... |
Απόσπασμα:
χαχα...καλα ξεμπλεγματα:sm7::p:p:rolleyes:..τα μαμισες απο χερι |
Απόσπασμα:
και αναπροσαρμοζει αυτοματα το ασφαλισμενο κεφαλαιο του οχηματος (π.χ. 1200gs του 06 αξιας 7500.00 ευρο, του χρονου τα ασφαλιστρα θα ειναι για κεφαλαιο 7200.00) με αποτελεσμα να μειωθει η ασφαλεια αναλογικα. -Αυξηση θα γινει πιθανον τον Ιουνιο του 2012 οταν το αποζημειωθεν κεφαλαιο θα ανελθει απο 750000.00 ευρο σε 1000000.00 (υποχρεωτικα για ολες τις ασφαλειες) -Οδικη βοηθεια εχουν ολα τα συμβολαια της Ιnteramerican (οπως ειπε και ο italos) |
Απόσπασμα:
οχι αλλα κερατιατικα. |
Απόσπασμα:
εαν αυτα ειναι κερατιατικα( η διαφορα στο ασφαλιστρο )...τι ναπω!!!:confused: παντως με το που φτασεις στο δικηγορο σου....στο κατοφλι του...ηδει εχεις πληρωσει τα κερατιατικα που λες:o και μετα την μαμισες:rolleyes: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!