GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   quiz! ποιός είπε τα παρακάτω; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26355)

ortho 04-12-2011 23:35

quiz! ποιός είπε τα παρακάτω;

Η διετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε πρωτοφανή βαθιά οικονομική ύφεση που φτάνει το 5% και πλέον, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση. Τώρα πρέπει να γίνει η αυτοκριτική προκειμένου να χτίσουμε μια νέα πολιτική, μια νέα πολιτική πρόταση, μια νέα πολιτική πλατφόρμα για το πώς η δημοκρατική παράταξη, όχι απλά το ΠΑΣΟΚ αλλά συνολικά η δημοκρατική παράταξη θ’ απαντήσει στην κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Η απάντηση είναι εδώ!

Εθνικός στόχος να μη χαθεί μια γενιά

Για πολλά γέλια όμως;! Και για τρελλές κλωτσιές;!

Μαμώ την ψυχή τους!!!!ΝεύραΝεύραΝεύρα

Κι αυτός ο ξεφτιλισμένος θα κάνει και κόμμα. Και θα ζητήσει να τον ψηφίσουν! και θα πάρει ψήφους! διότι κάποιοι απλά δε βάζουν μυαλό!

black_hawk 05-12-2011 00:30

Απάντηση: quiz! ποιός είπε τα παρακάτω;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 535367)
Η διετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε πρωτοφανή βαθιά οικονομική ύφεση που φτάνει το 5% και πλέον, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση. Τώρα πρέπει να γίνει η αυτοκριτική προκειμένου να χτίσουμε μια νέα πολιτική, μια νέα πολιτική πρόταση, μια νέα πολιτική πλατφόρμα για το πώς η δημοκρατική παράταξη, όχι απλά το ΠΑΣΟΚ αλλά συνολικά η δημοκρατική παράταξη θ’ απαντήσει στην κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Η απάντηση είναι εδώ!

Εθνικός στόχος να μη χαθεί μια γενιά

Για πολλά γέλια όμως;! Και για τρελλές κλωτσιές;!

Μαμώ την ψυχή τους!!!!ΝεύραΝεύραΝεύρα

Κι αυτός ο ξεφτιλισμένος θα κάνει και κόμμα. Και θα ζητήσει να τον ψηφίσουν! και θα πάρει ψήφους! διότι κάποιοι απλά δε βάζουν μυαλό!

Οι ΣΚ@Τ@ΔΕΣ!

Νοιωθουν πολυ καλα πια, πως μαζι με τον τοπο που βουλιαξαν, βουλιαζουν και τα χρεοκοπημενα κομματικα τους τσαντιρια και τρεχουν ν'αλλαξουν ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ!
('Η μαλλον, μιας και μιλαμε για τσαντιρια, χρωμα τέντας!)

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!

ΝεύραΝεύραΝεύρα

napgeo 05-12-2011 01:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 535434)
Οι ΣΚ@Τ@ΔΕΣ!

Νοιωθουν πολυ καλα πια, πως μαζι με τον τοπο που βουλιαξαν, βουλιαζουν και τα χρεοκοπημενα κομματικα τους τσαντιρια και τρεχουν ν'αλλαξουν ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ!
('Η μαλλον, μιας και μιλαμε για τσαντιρια, χρωμα τέντας!)

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!

ΝεύραΝεύραΝεύρα

Πάντως Γιάννη μου ήτοι κάνει κόμμα μόνος του ήτοι κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις προσεχές εκλογές με την παρούσα σύνθεση προσωπικά θα τους υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.
:Απορία:Εδώ με φτάσατε στο σημείο να γράφω για την ποιότητα την οδική απόλαυση και την αξιοπιστία των bmw , ΠΑΣΟΚ δε θα ψηφίσω……………………….

Fuji 06-12-2011 22:50

Οι εκλογές που θα έρθουν, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον...

black_hawk 06-12-2011 23:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 537291)
Οι εκλογές που θα έρθουν, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον...

..Μονο που, ΦΥΣΙΚΑ!, δεν θα λυσουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! :rolleyes:

frits 06-12-2011 23:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 537326)

Θα είναι η αρχή του τέλους......:mad:

teo71 06-12-2011 23:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 537329)

Τι εννοεί ο ποιητής?:Απορία:

black_hawk 06-12-2011 23:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 537329)

Αυτο, ειναι ηδη προαποφασισμενο και προσχεδιασμενο..

(Και "φυσικα" δεν μας πεφτει λογος.. ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ!, ενδεχομενως.. ;) )

napgeo 07-12-2011 16:17

Απλά θα ζητήσουμε από αυτούς που μας δημιούργησαν αυτά τα προβλήματα να μας τα λύσουν.
Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή της δηλώσεις του Πρωθυπουργού χθες το βράδυ. Μεταξύ άλλων είπε και μερικά όπως.
-Θα είναι συνεχής και επώδυνες οι λύσεις ........(όχι για όλους όμως)…..
-Πιστεύω ότι για τα επόμενα χρόνια θα είμαστε σε οικονομική αφαίμαξη. .Ο Θεός να μας βοηθήσει διότι ο Έλληνας θα αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης……………

ortho 24-01-2012 14:47

Η αναλγησία δεν έχει τέλος.....:mad:

Να απαντήσει στους επικριτές του επιχείρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δηλώνοντας το πρωί της Τρίτης: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά».

Παράλληλα, δήλωσε πως συμφωνεί με τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος την Δευτέρα σε ομιλία του στο Βερολίνο επέκρινε το μνημόνιο, γιατί συντάχθηκε πρόχειρα και έχει πρόβλεψη για συνάρτηση των στόχων με τις πραγματικές εξελίξεις.

ΤΟ ΒΗΜΑ - M. Χρυσοχοϊδης: Ασχολιόμουν με την ΕΛΑΣ, δεν διάβασα το μνημόνιο - πολιτική

steliosx 24-01-2012 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 582284)
Να απαντήσει στους επικριτές του επιχείρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δηλώνοντας το πρωί της Τρίτης: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά».

Το ίδιο είπε χτές και η Λούκα Κατσέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι διάβασε το κείμενο μόνο για τρείς ώρες, οπότε δεν είχε και τεκμηριωμένη άποψη επί αυτού!! :(:(

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο. Το ότι ψήφισαν κάτι για το οποίο δεν ήξεραν και δεν είχαν άποψη το οποίο είναι ηλίθια επικίνδυνο, ή για το ότι μας το ανακοινώνουν σήμερα με σκοπό να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών, ένεκα προεκλογικής περιόδου, οπότε έχουν εμάς για ηλίθιους.
:mad:

Τελικά νομίζω ότι είμαστε εμείς οι ηλίθιοι που επί τόσα χρόνια αναδεικνύαμε όλους αυτούς τους πολιτικούς, μα όλους όμως, μικρά και μεγάλα κόμματα, στο πολιτικό προσκήνιο ενώ τελικά ήταν ηλίθιοι.:mad:

gemara 24-01-2012 16:36

ΣΣΣΣΣ!!!! Μη φωνάζετε! Θα μου τους ξυπνήσετε!:D

http://papaioannou.files.wordpress.c.../loukxris8.jpg

mAthosalas 24-01-2012 16:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 537326)

Και γιατι δεν συμπραττει ο Αριστερος κοσμος,απο Παπαρηγα και Τσιπρα μεχρι ολους τους αριστεροστροφους,να ψηφιστουν ως ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και να Κυβερνησουν και να κανουν πραξη τα οσα λενε "Εξω απο την ΕΕ","καμμια μειωση σε εργαζομενο","κανενα σπιτι να μην υποφερει","καμμια επιστροφη σε ΔΝΤ και Τοκογλυφους" κλπ κλπ....
Και εγω να βγω οπως και ενα εκαττομυριο αλλοι ακομα,ΣΤΑΝΤΑΡ,να τους ψηφισω με τα δυο χερια....:cool:

Πώς θα αλλαξει δηλαδη ενα Πολιτικο πλαισιο με τους ιδιους κοσμους;..........

ΘΕΛΩ να ακουσω μια προταση...εκλογες ερχονται και η μοναδικη δυναμη που μας εμεινε ως Λαος ειναι αυτη ισως...εστω αυτη χωρις να μνημονευω αλλου "τυπου" λυσεις,περισσοτερο "μη αναιμακτες" :hmmm:

steliosx 24-01-2012 16:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 582366)

Η φωτό του GEMARA είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!

gemara 24-01-2012 18:44

Για γερά στομάχια και ατσάλινα νεύρα...

M. Χρυσοχοΐδης: «Δεν διάβασα το Μνημόνιο» - YouTube!

yannis 24-01-2012 19:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas ( 582380)
Και γιατι δεν συμπραττει ο Αριστερος κοσμος,απο Παπαρηγα και Τσιπρα μεχρι ολους τους αριστεροστροφους,να ψηφιστουν ως ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και να Κυβερνησουν και να κανουν πραξη τα οσα λενε "Εξω απο την ΕΕ","καμμια μειωση σε εργαζομενο","κανενα σπιτι να μην υποφερει","καμμια επιστροφη σε ΔΝΤ και Τοκογλυφους" κλπ κλπ....
Και εγω να βγω οπως και ενα εκαττομυριο αλλοι ακομα,ΣΤΑΝΤΑΡ,να τους ψηφισω με τα δυο χερια....:cool:

Γιατί προφανώς είναι ουτοπία κάτι τέτοιο!!!!!

Πώς θα αλλαξει δηλαδη ενα Πολιτικο πλαισιο με τους ιδιους κοσμους;..........

ΘΕΛΩ να ακουσω μια προταση...εκλογες ερχονται και η μοναδικη δυναμη που μας εμεινε ως Λαος ειναι αυτη ισως...εστω αυτη χωρις να μνημονευω αλλου "τυπου" λυσεις,περισσοτερο "μη αναιμακτες" :hmmm:

Συνήθως ψηφίζω αριστερά κόμματα και παρατάξεις... παλαιότερα γιατί μου άρεσαν οι ιδέες τους, τώρα πια σαν μονόδρομη επιλογή διαμαρτυρίας!!!
Περισσότερο θα μου άρεσε ένα φιλελεύθερο μοντέλο διαχείρισης, αλλά δυστυχώς οι ντόπιοι "αντιπρόσωποι" του είναι κυρίως δικτυωμένοι μιζαδόροι... Ο κεντρώος χώρος απλά προσπάθησε να βάλει στο παιχνίδι καινούριους παίχτες, χωρίς φυσικά να αλλάξει το κατεστημένο πλέγμα διαπλοκής. Η δε αριστερά ξεπεράστηκε ιστορικά... Όμως αφ' ενός έχει τα πιο έντιμα στοιχεία και αφ' ετέρου, ελλείψει άλλου και όσο παραμένω "φτωχός", προτιμώ να ενισχύω το κκε, ώστε να διεκδικεί και κάποιος, έστω και ένα τάληρο αύξηση!!!!
Ξέρω πως ακούγεται οξύμωρο κάτι τέτοιο, όμως η εμπειρία μου στην δουλειά, στην αγορά, στην συνδικαλιστική πιάτσα κλπ μου έδειξαν πως είναι συμφερότερη μια τέτοια κίνηση. Επ' ουδενί βέβαια δεν συμμερίζομαι τους απώτερους στόχους του, αλλά που δεν πιστεύω πως υπάρχει και ποτέ πιθανότητα να πλησιάσει!!!! Σαν να λέμε, πάω στην εκκλησία για το συσσίτιο, αλλά ξέρω πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να "αγαπηθούμε αλλήλοι"!!!!!
Η μόνη λύση, για μένα, είναι το αναγκαστικό νοικοκύρεμα που μπορούν να μας επιβάλλουν οι ξένοι (οι οποίοι έτσι κι αλλιώς μας "χρηματοδοτούν") από δική τους ανάγκη βέβαια. Δεν σημαίνει πως θα είναι βελούδινο, αλλά από τη μια είναι ο μόνος τρόπος να καθαρίσουμε από τους εργολάβους και τους μιζαδόρους τους και από την άλλη αυτή η εμπειρία, ίσως αποβεί καταλυτική στην ωρίμανση της πολιτικής σκέψης των κατοίκων της χώρας μας.
Ένα παράδειγμα, για να γίνω κατανοητός...
Στο προεδρείο του επαγγελματικού σωματείου της ειδικότητάς μου (είμαι και στο ΔΣ του) υπερισχύει μέχρι τώρα η φιλοεφοπλιστική παράταξη (εκ περιτροπής φιλοχουντικοί, νεοδημοκράτες, πασόκοι). Δεν θα ασχοληθώ με νοθείες και τέτοια (έχουν μόνο "αξία" για τους αντιπροσώπους στο ΕΚ), αλλά με την πραγματικότητα. Έως τώρα λοιπόν εκλέγονται οι προαναφερθέντες με ξεκάθαρη πλειοψηφία. Ποιοί τους στηρίζουν;;; η πλειοψηφία των συναδέλφων, που βολευόταν σε θέσεις εργασίας, χωρίς απαραίτητα να έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες για κάτι τέτοιο. Όμως προκειμένου να ελέγχεται ένα ακόμη σωματείο και αφού η οικονομική συγκυρία το επέτρεπε, τους βόλευαν σε δουλειές και βολεύονταν και αυτοί. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι... Οι εργοδότες είχαν λιγότερη πίεση, οι "συνδικαλιστές" βολεύονταν σε παράλληλες θέσεις (Εστία Ναυτικών, ΕΛΟΕΝ, ΝΑΤ κλπ) και έβγαζαν και συνδικαλιστική σύνταξη που είναι παρασσάγκας υψηλότερη της ειδικότητας και των εισφορών. Επίσης οι "ψηφοφόροι" έβρισκαν δουλίτσα.
Κάποιοι "γραφικοί" όλα αυτά τα χρόνια φωνάζαν για ανάγκη επιμορφωτικών σεμιναρίων και αναβάθμιση του κλάδου, ώστε να είναι ανταγωνιστικός και περήφανος και όχι χαμερπής, εξαρτημένος και γλύφτης. Δυστυχώς, μόνο ατομικά ότι μπόρεσε κατάφερε ο καθ' ένας...
Οι πολλοί έκαναν και τον πονηρό και συνήθιζαν να ειρωνεύονται από πάνω. Άσε που για να επιβιώσουμε οι "γραφικοί" περάσαμε από την τρύπα της βελόνας, με τόσο κυνηγητό που δεχτήκαμε.
Έλα όμως που άλλαξαν οι εποχές και ήρθαν οι ισχνές αγελάδες!!!! Τώρα οι γραφικοί είμαστε αναβαθμισμένοι σε θέσεις κλειδιά με καλύτερες και πιο σίγουρες αποδοχές (απόροια της υψηλότερου επιπέδου εργασίας που προσφέρουμε) και οι "πονηροί" καθημερινά μας βομβαρδίζουν με παρακλήσεις για "μια δουλειά βρε αδελφέ, όπου να 'ναι"... Δυστυχώς ή ευτυχώς λέτε;;;;;;
Αυτά είναι ικανά να αποδειχθούν μέχρι κεραίας και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Κάπως έτσι βλέπω και το μέλλον της χώρας. ΔΕΝ είμαι εναντίον των εργοδοτών (αντίστοιχα βάλτε ότι θέλετε), αλλά μόνο μέσα από την συνειδητοποίηση που φέρνει η ανάγκη μπορεί να αλλάξει κάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ λαϊκίστικο και επικίνδυνο το σύνθημα "φάτε τους πολιτικούς", αφού έτσι δεν αλλάζει τίποτε και από πάνω καλύπτονται και συνεχίζουν το ροκάνισμά τους τα τρωκτικά.
Έχω γυρίσει τόσες φορές τον κόσμο και είδα καλό επίπεδο, όπου υπήρχε σύνεση, γνώση και έλλειψη άκρατου καταναλωτισμού. Στην Ευρώπη που θαυμάζουμε για το επίπεδο διαβίωσης, δεν θα δείτε "σκυλάδικα", φανταχτερά αυτοκίνητα και κάθε είδους τέλος πάντων υπερβολή... κάθε αγορά τους είναι ελεγμένη και μετρημένη...
Είναι μεγάλη η κουβέντα και τα παραδείγματα, όμως η γενική κατεύθυνση είναι αυτή, για μένα. Οι "λεπτομέρειες" είναι στη μεγάλη βάση τους παραπλανητικές και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Ποιός ήξερε σε ποιόν προϋπολογισμό έπρεπε να μπουν οι στρατιωτικές δαπάνες για παράδειγμα;;; Και φυσικά έιναι αμέτρητα τα αναξιόπιστα νούμερα που εκατέρωθεν ξεδιπλώνονται για να αποδείξουν τι;;; Εάν είμασταν σε σωστό δρόμο γιατί φτάσαμε εδώ;;; Το δε πρόβλημα, πάλι για μένα, ξεκινάει από την ίδρυση του κράτους και όχι μόνο από τις τελευταίες δεκαετίες.
Ψυχραιμία, υπομονή και προσπάθεια λοιπόν. :)

black_hawk 24-01-2012 20:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas ( 582380)

..Eλα ντε... :mad::mad:

mAthosalas 24-01-2012 21:36

Πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που ΘΕΛΩ να ψηφισω και ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να ψηφισω...
ΠΑΣΟΚ & ΝΔ -στ@διαλα...(μην πω αλλα και παω για μπαν)...
ΚΚΕ,ΣΥΝ,Αριστερα και γενικως "Μοσχα Μερια" -δεν θελουν να βγουν...
ΛΑΟΣ -μονο για κανα "θα καταρρευσω"ριαλιτυ...
Οικολογοι...-"λιγοι"...
Λοιποι...-χαμενη ψηφος
Ακυρο Λευκο- Π-Ο-Τ-Ε'!!!
Αποχη-ΕΓΚΛΗΜΑ...

Αλλα τι σταδι@λο να ψηφισω......;:hmmm:

ckk 24-01-2012 21:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 582297)
Το ίδιο είπε χτές και η Λούκα Κατσέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι διάβασε το κείμενο μόνο για τρείς ώρες, οπότε δεν είχε και τεκμηριωμένη άποψη επί αυτού!! :(:(

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο. Το ότι ψήφισαν κάτι για το οποίο δεν ήξεραν και δεν είχαν άποψη το οποίο είναι ηλίθια επικίνδυνο, ή για το ότι μας το ανακοινώνουν σήμερα με σκοπό να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών, ένεκα προεκλογικής περιόδου, οπότε έχουν εμάς για ηλίθιους.
:mad:

Τελικά νομίζω ότι είμαστε εμείς οι ηλίθιοι που επί τόσα χρόνια αναδεικνύαμε όλους αυτούς τους πολιτικούς, μα όλους όμως, μικρά και μεγάλα κόμματα, στο πολιτικό προσκήνιο ενώ τελικά ήταν ηλίθιοι.:mad:

Δεν ήταν καθόλου ηλίθιοι. Κονομάνε ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ τα 2 κόμματα.

Οπότε ξαναψηφίστε τους. Η επανάληψις σώζει.

ΑΥΤΟΥΣ.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 582366)

http://papaioannou.files.wordpress.c.../loukxris8.jpg

Εσύ τα φτιάχνεις αυτά...

Fuji 25-01-2012 01:56

Οι άνθρωποι ακολουθούν τις τελευταίες επιταγές της αφομοίωσης στη διαδικασία της μάθησης, την υπνοπαιδεία. Τα μυνήματα καταγράφονται στο υποσυνείδητο, και την κατάλληλη στιγμή τα ανακαλούν, και διαμορφώνουν τις πράξεις τους ... κλάσεις πάνω λέμε!

ΟΥΣΤ! ΝεύραΝεύρα

mAthosalas 25-01-2012 09:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 583086)
Οι άνθρωποι ακολουθούν τις τελευταίες επιταγές της αφομοίωσης στη διαδικασία της μάθησης, την υπνοπαιδεία. Τα μυνήματα καταγράφονται στο υποσυνείδητο, και την κατάλληλη στιγμή τα ανακαλούν, και διαμορφώνουν τις πράξεις τους ... κλάσεις πάνω λέμε!

ΟΥΣΤ! ΝεύραΝεύρα

Πολυ ευστοχος ο συλλογισμος και με αλλα λογια,αν τον παραλληλισουμε με το ζωντανο που μυρηκαζει...
http://news247.gr/incoming/article70...0/146805_b.jpg
...ειμαστε γιδια δηλαδηΣ εεεε!:sm7::yz:sm7:

andreas 75 25-01-2012 14:53

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ :yzΣΤΕΛΛΑ!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!