![]() |
Προτεινόμενα σύνορα Βουλγαρία --> Ρουμανία?
Παιδιά, τα φώτα σας, ποια σύνορα θα προτείνατε για την είσοδο στη Ρουμανία από Βουλγαρία; Oryahovo με το φέρυ ή από Ruse? Ο προορισμός είναι trasfagarasan οπότε από πλευράς απόστασης είναι σχεδόν στη μέση (το ίδιο), άρα ζητούμενο είναι η φυσική ομορφιά.
|
Απάντηση: Προτεινόμενα σύνορα Βουλγαρία --> Ρουμανία?
άντε φιλαρακι, καλή αρχή...:p:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
|
στη στάση, παίρνεις και κανά γκαρντασι παρειτσα...:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έχει και transfagarasan, αλλά και transalpina ;) |
Φιλαράκι πέρνα και από τα δυο.. μπες από το ένα και έλα από το άλλο. Έτσι θα έχεις σχηματίσει γνώμη και για τα δυο περάσματα συνόρων..;);) Εγώ πέρασα από Ruse.. απλά εδώ το ποτάμι το περνάς με γέφυρα και στο άλλο παίρνεις καράβι.. :):)
|
στρατο εγω εχω παει μονο απο ruse κ ειναι οραια διαδρομη κ στη βουλγαρια κ στη ρουμανια.... για ποτε το κανονιζεις?
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Δες τις φοτο Στρατο, από σελίδα 6 κ μετά είναι η διαδρομη προς Ρουσε κ η εισοδος στην Ρουμανια
... δεν λεει κ πολλα η διδρομη προς Ρουσε αν εξαιρέσεις τον βουνο Αίμο και τις πουτ@νες στο Ρουσε... Απο Οριαχοβο δεν ξερω αλλα δες το ταξιδιωτικο του Τρικαλινου.... edit: μετα από μια μικρη έρευνα, σχημάτισα την εντύπωση ότι και από Οριάχοβο η ίδια φύση είναι δες τον χάρτη όλο πεδιάδες φαίνοντε κ από τις δυό μεριές των συνόρων. Μια καλή ιδέα να μπεις από Ρουσε>Τρανσφαγκαρασαν>Τρανσαλπίνα>Κραιόβα>Οριαχοβο;) η χρησιμοποιησε το ανθρωπάκι του γουγλιμαπ;) α... ξεχασα.... μεεεεεεεσα:D κ θα κοιμηθουμε επανω στο βουνο...το τέλειο!!! |
Απόσπασμα:
|
Η διαδρομή Σόφια-Μοντάνα- Βιντίν είναι καταπληκτική. Το Βιντίν είναι ωραίο, ήσυχο και πάμφθηνο. Το πέρασμα του Δούναβη με το καραβάκι είναι ωραιότατο. Το Ρους είναι ωραία πόλη αλλά η διαδρομή είναι απλά ένα πέρασμα συνόρων. Καμιά σχέση με την διαδρομή στη Μοντάνα, που την ημέρα χρειάζεσαι φώτα για να περάσεις μέσα από τα δάση. Προσοχή στα τελευταία χιλιόμετρα της Τρασφαγκαρασαν θα χρειαστείς εντούρο. Κάλό δρόμο!!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
φίλε Ρούσε η Οριαχοβο, άνοδος, Βιντιν κάθοδος;) Επίσης, η Ρούσε η Οριάχοβο ιδια γεύση... κοιτα τι ετοιμάζουν στο Οριαχοβο:D: http://www.bulgarianproperties.com/n...big/1743_1.jpg |
Απόσπασμα:
Tnx a lot:) μη μου πεις οτι σχεδιαζεις το ταξιδι του καλοκαιριου:Dχεχεχε |
Καλή αρχή Στράτο με το καλό να πας και με το καλό να γυρίσεις . :) :) :) Αν ταιριάξει και με το Βασίλη Χάρη ακόμα καλύτερα . ;) ;) :) |
Απόσπασμα:
|
Στρατο εγω φετος ανεβηκα και κατεβηκα απο oryakhovo κανοντας και κρουαζιερα;), και απο εκει θα ξαναπηγαινα. Με αφετηρια την sofia και προορισμο το transfagarasan απο το oryakhovo ειναι και 130 χλμ πιο κοντα και η ομορφια της διαδρομης ειναι ιδια, και καλυτερα να τα γραψεις αυτα καπου στην τρανσυλβανια. Υποψιν βαλε οτι οι δυο στοχοι σου οι οποιοι ειναι αριστοι ανοιγουν περιπου μαιο. Οτι αλλο χρειαστειτε(μιας και βλεπω ενδιαφερον:D)εγω εδω ειμαι.
|
Απόσπασμα:
εχω το 36ωρο:o |
Απόσπασμα:
κ σε θελω να καθομαστε διπλα στο τραπεζι να τρωω την μπριζολα σου:sm7: Στρατο σεβαστη η γνωμη του Μανωλάκη, είναι αναβατης με άποψη κ πειρα στα Βαλκανια:) |
Σε έχει βάλει και το δουλεύεις.....έέέ????? :) ;)
Jefe |
Απόσπασμα:
|
2 Συνημμένο(α)
Στράτο όπως σου είπε και η lena1200s απο Montana για Vidin είναι πολύ ωραία διαδρομή και η "κρουαζιέρα" με παντόφλα στο Δούναβη ωραία εμπειρία.
Εαν διαλέξεις όμως αυτή την διαδρομή βάλε και μια παράκαμψη για Belogradchik ανάμεσα σε Montana και Vidin, ωραία διαδρομή που περνάει από υπέροχους γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων. |
Απόσπασμα:
|
Φίλε θα σου πρότεινα το Ruse η διαδρομή είναι ποιό εύκολη. Διασχίζεις μεγάλο μέρος της Βουλγαρίας και βλέπεις αρκετά ενδιαφέροντα μέρη.
Από Oryahovo πρέπει να ανέβεις βουνό με αρκετό στροφιλίκι και σου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο. Πρέπει να έχει φροντίσει να μάθεις και τα δρομολόγια του φερυ και μπορεί να ταλαιπωρηθείς μέχρι να επιβιβαστείς. Αν πας από Ruse θα σου πρότεινα δύο πράγματα. Πρίν μπεις Ρουμανία φουλάρισε. Πρίν δύο χρόνια που πήγα η Βενζίνη ήταν πολύ φτυνότερη στη Βουλγαρία από ότι στη Ρουμανία. Τα πρώτα 5 χιλίομετρα με το που μπείς στη Ρουμανία πρόσεχε το οδόστρωμα γιατί είχε κάτι λακούβές που ούτε μπορείς να φανταστείς!! |
Ναι. Κάνει γύρω στη μισή ώρα και κοστίζει 2 άτομα και μηχανή γύρω 15 ευρώ. αν θυμάμαι καλά.
|
πιστευω να δεχεσται VARADERO στην παρεα.,.,.,.,.,.,.,.:cool::confused::D:D
|
Απόσπασμα:
και κατι μπατσους στο δρομο με τις λευκες, στα 2 πρωτα χμ που ούτε μπορείς να φανταστείς!! με κατι ρανταρ ναααααααααααα:sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!