![]() |
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας....
Σημερα προς το τελος της υπηρεσιας και ενω η Δωδεκανησου ηταν φουλ παρατηρησα οτι σε ενα σημειο του ποδηλατοδρομου ο κλασικος Ελληνας απλας ειχε παρκαρει κλεινοντας τον σε ολο το πλατος του.Πριν πω "κοιτα εναν 'μ...α' βλεπω εναν αλλον κλασσικο Ελληνα 'μ....α' ποδηλατη μην μπορωντας να περασει να ριχνει μια παχια ροχαλα στο τζαμι του αυτοκινητου.Ευτυχως αμεσως συνηλθα και τον σταματησα.Τον γυρισα πισω στο σημειο που ηταν το αυτοκινητο και εκεινη την στιγμη βγηκε και ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου νομιζοντας οτι ηρθα για αυτον.Και εδω αρχιναει το γελιο....Κυριε , γνωριζετε οτι εχετε σταθμευσει πανω στο ποδηλατοδρομο? Θα πρεπει να σας βεβαιωθει παραβαση για αυτο...Πλην ομως ο κυριος απο εδω εφτυσε το αυτοκινητο σας , εαν θελετε να του υποβαλετε μηνυση μπορειτε να ζητησετε ανταλλαγη στοιχειων.Καγκελο και οι δυο τους....Επρεπε να βλεπατε τις φατσες τους...Λοιπον κυριοι? Ακουω...Προχωρουμε στα νομιμα? εεεε κυριε αστυνομε ξερετε, η αναγκη...κλπ χαζομαρες που ακουω καθε μερα...Τους αφησα και εφυγα...Εχω βαρεθει πλεον να ασχολουμαι με ατομα του επιπεδου τους....Ο μεν στ######στης να παρκαρει οπου θελει, και ο αλλος που ειχε και στο χωριο του ποδηλατοδρομο και νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα ........Αμαν πια!!!Υ.Γ Να δω ποτε θα βεβαιωσω καμια φορα κοκκινο σε κανεναν ποδηλατη αλλα μετα με βλεπω για ΕΔΕ παλι:sm7::sm7::sm7:
|
Απάντηση: Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας....
η ροχαλα παντως ηταν δικαιολογημενη!:D
ειμαι με το δικιο του ποδηλατη!;) |
Αυτοι ειμαστε...
αλλα λεμε " ωχ αδερφε" και παρκαρουμε οπου θελουμε αλλοι ειμαστε οι τιμωροι και εξυγιαντες των παντων και παλι κανουμε οτι θελουμε. Ενας μαθητης μου, μου ειπε προχτες.... Μηπως πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ταπεινοι στη ζωη; Και σας ρωταω και εγω.... |
Σωκρατη στο χωριο του μπορει να μην ειχε ποδηλατοδρομο
εχει ομως στην πολη του! Οπως δεν ειχε και βιολογικο καθαρισμο,πεζοδρομιο, φροντιστηριο Αγγλικων και ατυνομικους για να του διαφυλασσουν τα δικαιωματα εναντι αυτων που του τα καταπατουν.. Και δικαιουται να τον χρησιμοποιει οποτε θελει κι οχι οποτε βολευει τους οδηγους. Επρεπε να γραψεις το αυτοκινητο και μετα να ρωτησεις τον οδηγο του αν θελει να υποβαλλει μηνυση. Τι σοι μηνυση στεκει ομως? Για εξυβριση με ροχαλα?Γιατι φθορα δεν υπαρχει! |
οσο δεν υπαρχει τιμωρια απο τις αρχες και την πολιτεια,οι τιμωροι ολο και θα αυξανονται!
|
Καλύτερα η ροχάλα, που και πάλι δεν θα χαμπάριαζε ο αρχοντόβλαχος - παρκάρω όπου θέλω - παρά ο στραβωμένος υαλοκαθαριστήρας ή το χάρτινο αυτοκόλλητο 'είμαι γαιδούρι', που δεν βγαίνει με ΤΙΠΟΤΑ. :D
Γιατί δεν του έδωσες κλήση? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα φίλε! :) Jefe |
Απόσπασμα:
|
Από ένα κράτος "οίκο ανοχής", τι περιμένεις?Νεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
χαρα στο κουραγιο σου:) εχεις βαλει μυαλο σε κανεναν? απο οσο ξερω ενεσεις μυαλου δεν υπαρχουν;)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κάνει αδικίες ο Θεός... Και δεν μιλάω για εσένα. Θα καταλάβεις τί εννοώ. Τί πρόστιμο έχω αν με πιάσουν αληθινοί τροχαίοι να έχω βάλει με σειρήνα - μαϊμού, οδηγό στην άκρη...??? :D :D Και να τον ελέγχω... :sm7: :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Νομίζεις ότι αστειεύομαι... Μιλάω πολύ σοβαρά. Έχει τεράστια πλάκα, που κάποιοι παραδέχονται αμέσως την παραβίαση πχ του STOP, αλλά άλλοι το παίζουν αβαβά... ... οπότε μέσω μικροφώνου ΒΤ2, μιλάω με το ΄κέντρο΄και στέλνω τα στοιχεία τους. :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: Δουλειά δεν είχε ο διάβολος, γέλαγε με τα παιδιά του. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τί παθαίνω αν πέσω σε κανένα σκληροπυρηνικό? :( :( |
Απόσπασμα:
Δεν συμφωνώ επ’ αυτού φίλε. Διότι εμείς θα είμαστε οι εκδιδόμενες............... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αρκεί να τα διαβάζεις όλα. Πρέπει να σταματήσω να γράφω σε διάφορα θέματα και να ξανασχοληθώ μόνο με την αξιοπιστία των Honda. Καλό σου βράδυ……..:) |
Απόσπασμα:
Θα σου κοπεί το γέλιο μαχαίρι. Αυτόφωρο και 3 χρονάκια άνευ εξαγοράς. Το να χρησιμοποιήσεις Α/Τ ιδιότητα επιβαρύνεσαι με 12 αδικήματα. Οι ένστολοι μπορούν να σου τα πουν με λεπτομέρειες. Γνώμη μου είναι πως με αυτά δεν παίζουμε. Καλύτερα να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις σαν το δικό μου…………………………… |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν εννοούσα το δικό σου post ρε Νάπο. Ίσα - ίσα, υπερθεμάτισα σε αυτό που έγραψες. Απόσπασμα:
Το γέλιο μου έχει κοπεί καιρό τώρα και το ξέρεις πολύ καλά. :( :( Άμα σου πω ότι δεν το ξέρω... το δικό σου, μην το παρεξηγήσεις πάλι. :D Μέχρι μου απαντήσει κάποιος ένστολος, εγώ θα συνεχίζω να βάζω στην άκρη κόσμο. :D Το μεσημέρι έβαλα μια 'τσάπα'. Βγήκε από STOP, μίλαγε στο κινητό και δεν είχε και πινακίδες. Έπρεπε να τον βλέπατε όταν άκουσε την σειρήνα... :sm7: :sm7: :sm7: :sm7: |
Κι εγώ με το μέρος του ποδηλάτη.Σήμερα στην Αγίου Δημητρίου συνάντησα κι εγώ το ίδιο περιστατικό.Ενα smart σταθμευμένο επάνω στον ποδηλατόδρομο κι εγώ για να πάω για καφέ στο Τούρκικο προξενείο απέναντι στάθμευσα το αυτοκίνητο ένα τέταρτο μακρυά.ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
Για τη στοιχειοθέτηση του βασικού εγκλήματος της απλής εξυβρίσεως του άρθρου 361 ΠΚ που περιέχει αντικειμενικά και υποκειμενικά προσβλητική εκδήλωση της τιμής άλλου, τελουμένη καθ' οιονδήποτε τρόπο, απαιτείται επί πλέον η προσβολή αυτή να γίνεται χωρίς πρόκληση από τον παθόντα, δηλ. χωρίς κανένα λόγο, αιτία, ή αφορμή εκ μέρους του παθόντος, το οποίο τελικώς σημαίνει ότι ο δράστης ενήργησε πέραν οιουδήποτε κινήτρου και σε επίπεδο ανυπαρξίας, αιτιώδους, έστω και στιγμιαίας, σύνδεσης και σχέσης δράστη και θύματος. Μεγαλο μπερδεμα!!! Αναφερετε περι τιμης του παθοντα και οχι σεβασμου του δικαιωματος της ελευθερης κινησης.Καποιος δικηγορος να βοηθησει!!! |
Απόσπασμα:
δεν νομιζω οτι ειναι γελειο το θεμα .,.,.,.,.,.,εκτος αν δεν εχεις παιδια οι συγγενεις που κυκλοφορουν σε ποδηλατοδρομους, και κινδυνευουν απο τους ανεγγεφαλους ,.,οποτε εχεις δικιοΝεύρα |
Απόσπασμα:
|
Το προβλημα της πολης οπως εχει πει και ο δημαρχος ειναι τα διπλοπαρκαρισμενα. Ολα τα ειχαμε ο ποδηλατοδρομος μας μαρανε. Βρακι δεν εχει ο κ@λος μας λουλουδια θελει ο π@@τσος μας. Ειμαι εναντιον και των ποδηλατων αλλα και των διπλοπαρκαρισμενων. Μπορειτε να τους γραφετε ολους!!!!!!!!!!! :D
Οταν δεν υπαρχει παιδεια τι ψαχνετε να βρειτε??? Δυστυχως καταλαβαινω απολυτα εναν τροχονομο οταν εγω εν εξαλλω κατασταση τον εκραζα διοτι υπηρχαν στην Αγ Δημητριου τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και το μποτιλιαρισμα ηταν κοντα στο χιλιομετρο, ο οποιος με ενα υφος μαλλον απολογητικο με αφησε αναυδο λεγοντας μου και τι να κανω κυριε... να τους γραψω... να τους παρω και τις πινακιδες... μπορω εγω να τους βαλω μυαλο????? ΥΓ Βλεπω ολοι στην γειτονια μου τριγυρνατε!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
τα μηχανακια να τα γραφουν???????:D:D εισαι εσυ ενα μουτρο:cool::cool: |
Απόσπασμα:
Σαν τα μηχανακια μεσα στην πολη δεν εχει!!!!!! :sm7: :sm7: :cool: |
.
Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω ... :o . |
Απόσπασμα:
Ο άλλος που σταμάτησε το αυτ/το πάει για απλή παράβαση Κ.Ο.Κ μια και ο ποδηλατόδρομος δε μπορεί να θεωρηθεί "παρεμπόδιση κυκλοφορίας" |
Απόσπασμα:
Εχω και ασφάλεια με απ όλα.Ντομάτα,τζατζίκι,κρεμμύδι.:sm7: |
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κόψεις κλήση Σωκράτη. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε παπάρας να παρκάρει ή να περιμένει όπου γουστάρει και στ'@ρχίδια του οι υπόλοιποι. Οσο για τον ποδηλάτη δεν έχω άποψη αν η ροχάλα είναι "εργω εξύβριση".
|
Απόσπασμα:
|
Συμφωνω με την αγανακτηση του ποδηλατη, οχι ομως με την αντιδραση του.
Οσο για τον κουτακια, κληση εστω και στο εξωφυλλο :rolleyes: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!