![]() |
Τα μοτοταξιδια μου(to know us better)!
Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το νεο θεμα με σκοπο να μπορεσουμε να συστηθουμε και μοτοσυκλετιστικα.
Ειναι ωραιο να μιλας με κοσμο που γνωριζεις καλα αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο. Η παρουσιαση λοιπον οσων επιθυμουν των ταξιδιωτικων εμπειριων τους θα βοηθησει ισως στην κατανοηση των θεσεων που παιρνουν κατα καιρους σε θεματα ταξιδιωτικα και μη. Σκεφτομαι να αναφερθει ελευθερα αλλα παντα περιληπτικα ο καθενας σε οποια ταξιδια επιθυμει αρκει να τα εχει κανει με μοτοσυκλετα. Τι λετε, αρχιζουμε? |
Απάντηση: Τα μοτοταξιδια μου(to know us better)!
Αφορα μονο αυτα του Εξωτερικου η δικη μου αναφορα γιατι με τα αλλα θα ρiξω τον προσωπικο μου σκληρο δισκο αν επιχειρησω να τα θυμηθω:)
Καλοκαιρι 1997 Ιταλια-Γαλλια-Ισπανια-Ανδορρα με ενα Αφρικα του 1992. Με το καλημερα ανορθωτης στο Montpellier της Γαλλιας. Καλοκαιρι 1998 Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια -Γαλλια. Με ενα κουκλι μπλε Αφρικα του 1998 μονος και με παρεα δυο παλαβους Αφρικανους. Καλοκαιρι 2001 Ισπανια-Γιβραλταρ με μαυρο λυκο Varadero του 1999. Παρεα με το Σακη που καρφωθηκε και σε ενα βραχο εξω απο την Ανδορρα καταστρεφοντας τη μιση μουρη του Βαρα του και οτι ειχε μολις αγορασει απο εξοπλισμο:mad:Αιτια? Η κουραση... Καλοκαιρι 2002 Ιταλια -Αυστρια με τον ιδιο λυκο.Δεν φορτιζε σωστα απο την Ηγουμενιτσα ακομα αλλα εβγαλε ΟΛΟ το ταξιδι χωρις να κανει κιχ!! Καλοκαιρι 2003 Γαλλια-Βρεττανη-Αλπεις με ολοκαινουργιο Varadero injection και 40 βαθμους επι 12 ημερες συνεχομενα! Καλοκαιρι 2004 Σερβια-Ουγγαρια-Τσεχια-Σλοβακια-Βορειο Ακρωτηριο- Νησοι Lofoten-Δανια-Αυστρια-Σερβια.11400χλμ με την ιδια μοτοσυκλετα και αποφαση διαζυγιου με τη Honda και τις βεσπες της Καλοκαιρι 2005 Ιουνιος Κωνσταντινουπολη με το 1150adv ετσι για καφε! Ιουλιος Σαββατοκυριακο στο Garmisch Partenkirchen μεσω Σερβιας! Ιουλιος Σερβια-Σλοβενια-Ιταλια-Γαλλια ολα με τον ιδιο μοτο..οδοστρωτηρα. Καλοκαιρι 2007 Σερβια-Αυστρια-Ιταλια-Ελβετια παντα με το θηριο. Απο το Σεπτεμβριο της χρονιας εκεινης το μικρουλι μας ανετρεψε τις ισσοροπιες αλλαξε τις οδηγικες και ταξιδιωτικες μας συνηθειες και γεμισε τη ζωη μας χαρα απο δω μεχρι εκει που εχει παει ο Uriah Heep!! Με το 1200 εχω οργωσει -μονός παντα-τα Ελληνικα Βουνα και μικρα κομματια των γειτονικων Βαλκανικων χωρων ανακαλυπτοντας νεους ταξιδιωτικους παραδεισους.. Next please!!:) |
Πάρα πολύ καλό θέμα!!!
Ιούνιος-Ιούλιος 2011 Ιταλία-Αυστρία-Ουγγαρία-Ρουμανία-Βουλγαρία. Τα ταξίδια μόλις ξεκίνησαν!!!Ελπίζω να έχουμε υγεία σε 10 Χρόνια να έχει post για 10 χρονιές... Για να μαθένουνε οι μικροί από τους παλιούς!!!!;) |
Ανοιξη 1993 μπατσης στο Τριαδι ΔΑΚ.
Βγηκε εκτακτο δειγμα να παει Λαρισα στα κεντρικα. Μηχανακι ? CZ-175...το'χα ~1 6μηνο.. ''..Θα το παω ΕΓΩ!!'' κυρ Διοικητα! Οκ 2 μερες οφφ.... Το πρωτο ταξιδι με μηχανη για μενα! Μ'ενα kiwi δυο φορες σαν την ...κεφαλα μου. Ολα καλα (στον πηγαιμο) Στην επιστροφη, στο υψος Κατερινης, κατι ''κουναγε'' πισω...Λαστιχο! Ενα fast και η στανταρ τρομπα του CZ κανανε αυτο το πρωτο ταξιδι μου την πρωτη περιπετεια μου...οχι μονο σαν desert fox ενιωθα ( που τα καταφερα να φτασω με πισω λαστιχο-λινα σε ? 8 ωρες /καθε 30' φουσκωνα...) αλλα σαν ολους αυτους που ...ζουν αναμεσα μας (λιακοπουλος speaking!) Αυτονοητο : δραχμουλες για ...μισο πακετο τσιγαρα στην τσεπη! Α ρε Πασχαλη....:) Τα λεμε...;) |
Με το KLX 650
1998: Aυστριακο-Ελβετικες Αλπεις 1999: Oμοιως 2002: Koρσικη Με το GS 1200 2005: Aυστρια-Τσεχια(Πραγα)-Σλοβακια 2006: Routes des Grandes Alpes (Γαλλικες Αλπεις) 2007: Iσπανια-Ανδορρα 2009: Γυρος Ιβηρικης (Ισπανια-Πορτογαλια-Γιβραλταρ) 2010: Σλοβενια-Αυστρια-Βαυαρικες Αλπεις-Δολομιτες 2011: Δολομιτες-Iταλο-Ελβετικες Αλπεις Ο επομενος! :) |
Εξωτερικό με μηχανή όλα με μια R1200Gsadv toy 2008'
2009:ιταλία-αυστρία-λιχτενασταιν-ελβετια-γαλλια-μονακο...παρέα μου ο κολλητός μου με ένα kawasaki Z750 04' κάπου 4000χμ 2010: βαλκάνια(βουλγαρία-ρουμανία-ουγγαρία-σλοβακια-τσεχία-αυστρία-σλοβενία-κροατία-μαυροβούνιο-βοσνία-σερβία-αλβανία)5000χμ περίπου 3 μηχανές 4 αναβάτες όλοι με r1200GS adv 2010:balkan tour(hardcore)....χειμώνας ---βουλγαρία-ρουμανίας-σερβία-σκοπια...2 μοτοσυκλετες 2 αναβάτες 5 μέρες κάπου πάνω απο 5000χμ, μηχανές 2xR1200gs gs adv 2011: Nordkapp tour....σουβλάκι την κεντρική ευρώπη(ιταλία-αυστρία-γερμανία)---σκανδιναβία(δανία-σουηδία-νορβηγία-φινλανδία)-χώρες βαλτικής(εσθονία-λετονία-λιθουανία)-πολωνία-σλοβακία-τσεχία και πίσω ....γύρω στις 11500χμ, 3 αναβάτες με 3xR1200gs adv..... αν και νοιώθω μικρός και νέος σε αυτό το ποστ μαρέσει!!! Next please |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά σας χαίρομαι!
Λόγω συνθηκών μπήκα με καθυστέρηση στο δίτροχο κόσμο και πάλι λόγω συνθηκών δεν νομίζω να ταξιδέψω ποτέ έτσι, οπότε κάντε το εσείς και για μένα!:) |
Ωραίο θέμα μάγκες.
Σας ζηλεύω. |
2005
Ιταλία moto gp Mugello. Μοτοσυκλέτα YAMAHA FAZER 600 mod 2005 Tο συγκεκριμένο ταξίδι ήταν το πρώτο μου στο εξωτερικό με μηχανή και έτσι λόγο του ότι είμουν και μόνος μου αποφάσισα να ταξιδέψω με την μοτοσυκλέτα αλλά με το ταξίδι που διοργάνωνε το περιοδικό MOTO. Εαν θυμάμαι καλά είχαμε μαζευτεί περίπου 200 μηχανές. Εκτός βέβαια απ΄τον αγώνα είχα ξεκλέψει και χρόνο και με ένα παιδί με ένα VARADERO είχαμε πάει Livorno, Piza, Maranelo, Bologna και όλη την γύρω επαρχία απ΄την Φλωρεντία που ήταν η διαμονή μας. 2009 Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία moto gp BRNO, Αυστρία, Σλοβενία, Ιταλία. Μοτοσυκλέτα το νέο YAMAHA FAZER 600 S2 Ένα ταξίδι περίπου 4000 χλμ που το καταευχαριστήθηκα. 2010 Ιταλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία moto gp ASSEN, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία. Μοτοσυκλέτα το αγαπημένο μου FAZER και τα χλμ περίπου 5500. Επίσης εκπληκτικό ταξίδι. 2011 Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία moto gp SILVERSTONE, Σκωτία, Ουαλία, Ελβετία. Μοτοσυκλέτα επίσης το αγαπημένο μου FAZER και τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν άγγιξαν τα 7300. Η συνέχεια;; |
:sm8:Ευγε Γιωργο αντε εις ανωτερα!!!
|
2004 HONDA CBR1100XX (χιλ 4,800χ 20 μερες)
Μια μηχανή δικαβαλος: Ιταλία-Σλοβενία-Σλοβακία-Πολωνία-Τσεχία-moto-gp Brno. 2005 HONDA CBR1100XX (χιλ 5,500 25 μερες) Mια μηχανή δικαβαλος: Κεντρική Ευρώπη- Ιταλία-Αυστρία- Τσεχία- Πολωνία προς βαλτική- Γερμανία δυτική και ανατολική. 2006 BMW K1200S (χιλ 10,300 30 μερες) Μια μηχανή δικαβαλος: Ιταλία-Αυστρία-Γερμανία-Δανία-Σουηδία-Φιλανδία-Νορβηγία(Nordkkap) 2007 BMW K1200S (χιλ 9,000 30 μερες) Μια μηχανή δικαβαλος: Ιταλία-Αυστρία-Γερμανία-Ολλανδία καράβι για Αγγλία-Σκωτία καράβι για Ιρλανδία-Γαλλία-Ελβετία. 2008 BMW K1200S (χιλ 7,910 36 μερες) Μια μηχανή δικαβαλος: Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία-Τσεχία-Γερμανία-Δανία καράβι για νησιά Φεροε και καράβι ξανά για Ισλανδία-Αυστρία-Ιταλία. 2009 BMW K1200S (χιλ 9,500 26 μερες) Μια μηχανή: Ιταλία-Γερμανία-Γαλλία-Νορμανδία-Ισπανία-Ελβετία. 2011 BMW K1200S(χιλ-8,700 30 μερες) Mια μηχανή: Βουλγαρία- Ρουμανία- Μολδαβία- Υπερδνειστερια- Ουκρανία- Ρωσία- Εσθονία- Λετονία- Λιθουανία- Καλινινγκραντ- Πολωνία- Γερμανία- Αυστρία- Ιταλία. |
2005 motogp Τσεχιά. Ιταλία Αυστρία Τσεχία. 5500χλμ
2006 Ισπανία Γιβραλτάρ 7500χλμ 2007 Αλπείς, Ιταλίκες-Αυστριακές,Ελβετικές 3500χλμ Όλα αυτά με το SUZUKI GSXR1000K5:sm7: |
1. 6-1989 Πανευρωπαικη συγκεντρωση vespa Σερβια-Κροατια-Σλοβενια-Αυστρια- Γερμανια-Λουξεμβουργο-Γαλλια-Ελβετια-Ιταλια 7000κμ
2. 6-1991 Πανευρωπαικη συγκεντρωση vespa San Marino 3000km 3. 8-1994 Iταλια-Γαλλια-Ισπανια-Ανδορρα-Πορτογαλια 8000κμ Kawasaki GPX 600 4. 8-1998 Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Δανια-Σουηδια-Νορβηγια[φιορδ]-Τσεχια- Πολονια 7500κμ Suzuki GS 500 5. 8-1999 Ιταλια-Σλοβενια-Αυστρια-Γερμανια-Τσεχια-Σλοβακια-Ουγγαρια-Κροατια 6500κμ BMW K100RS 6. 8-2000 Ιταλια-Αυστρια-Ελβετια[αλπεις] 3000κμ BMW K100RS 7. 4-2002 Τουρκια BMW K100RS 8-2002 Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Δανια-Σουηδια-Φιλανδια-Νορβηγια[Βορειο ακρωτηρι] 8000κμ BMW K100RS 8. 4-2003 Iταλια-Ρωμη 2000κμ ΗONDA CB 500 8-2003 Ιταλικες-Γαλλικες αλπεις 4500κμ ΗONDA CB 500 9. 8-2004 Ιταλικες-Ελβετικες αλπεις 3500κμ BMW 1100RT 10. 7-2007 N.Ιταλια 3000κμ Κawasaki ER5 11. 3-2008 Bουλγαρια 2500κμ BMW K1200LT 12. 5-2009 Iταλια[Toskana-Cinque Terre] 2500km ΗΟΝDA CBF 600 8-2009 Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Δανια-Σουηδια-Νορβηγια[φιορδ] 7000κμ BMW K1200LT 13. 8-2011 Ιταλια-Γαλλια-Ιρλανδια-Β.Ιρλανδια-Σκωτια-Βελγιο-Λουξεμβουργο-Ελβετια- Αυστρια 8000κμ HONDA CBF 1000 |
Πόσες λίγες λέξεις ...για εμπειρίες μιας ζωής??? |
Καλοκαιρι 2003 Γαλλια-Βρεττανη-Αλπεις με ολοκαινουργιο Varadero injection και 40 βαθμους επι 12 ημερες συνεχομενα!
Καλοκαιρι 2004 Σερβια-Ουγγαρια-Τσεχια-Σλοβακια-Βορειο Ακρωτηριο- Νησοι Lofoten-Δανια-Αυστρια-Σερβια.11400χλμ [/QUOTE] Απόσπασμα:
Προσεξτε τις ημερομηνιες και διαβαστε την ιστορια! Το καλοκαιρι του 2003 στo Col de la Bonnette που ειναι το ψηλοτερο οδικο περασμα της Ευρωπης (2802μ) βλεπουμε ενα Ελληνικο CB 500 διπλα στο Varadero μου. Βρισκουμε το ζευγαρι και πιανουμε κουβεντα οπου αναφερω -τι αλλο- την καψουρα μου εκεινη την εποχη το Nordkapp! Πηγα προπερσι με ενα bmw μου λεει ο φιλος! Με τι παρεα ρωτω εγω? Μονος φιλε μου! Γιατι μονος ρωταω εγω? Γιατι περιμενα πεντε χρονια τους φιλους μου να μπορεσουν! Ουπς..Αυτο εχω παθει κι εγω του λεω..απο το 1999 περιμενω.. Σηκω και πηγαινε μου λεει κι ασε τους αλλους να το σκεφτονται! Κι αν δειτε παραπανω αυτο ακριβως εκανα το 2004! Γεια σου φιλε Nordkapp εισαι ονομα και πραμα!!!!!!! |
Πασχάλη παλι ..εκτος θεματος βγηκα! (''...ακου κει Λαρσα...Τριαδι με cz...'')
Σας ζηλεψα Ρεεεεε!!!:) Τα λεμε...;) |
λοιπον ξεκιναμε
1990 μου λεει ενας φιλος παμε ελβετια... πλενω την βεσπα με ενα λαστιχο...και ξεκιναω Ιταλια,Λουγκανο, Ζυριχη απο Αλπεις οχι εθνικη,Κροισλιγκεν επιστροφη, 1991 με βεσπα Σαν μαρινο, Γενευη ,Λωζανη 1992με βεσπα Ιταλια , ΑΥστρια< Γερμανια,Στουτγαρτη, Παρισι,Γενευη,Λωζανη 1993Ιταλια, Αυστρια,με βεσπα φυσικα... 1994 με βεσπα Ιταλια,Μασαλια,Βαρκελωνη 1995με βεσπα, Ιταλια, Κανες ,Μασαλια, Εξ εν Προβανσ... 1996 με βεσπα Ιταλια, Σαν Ρεμο,Κανες,Γενευη,Λωζανη,Λουγκανο 1997 με βεσπα Ιταλια,Ινσμπρουγκ, Γκμουντεν,Βιενη, Βιλαχ,Κλαγκενφουρτ 1998,με βεσπα, Ιταλια, Αυστρια,Ολλανδια,Αμστερνταμ,Γκρονιγκεν, 1999 με βεσπα Ιταλια,Γαλια, Βαρκελωνη 2000 με βεσπα Ιταλια, Αυστρια,Βελγιο,Λονδινο 2001 με BMW F650 Ιταλια, Γερμανια,Βελγιο,Ολλανδια,Σκωτια,Αυστρια 2002 me BMW F650,Ιταλια,Αυστρια,Γερμανια 2003 με BMW F650,Τουρκια,ολα τα παραλια μεχρι συνορα Συριας, Καπαδοκια 2004 με BMW F650, Ιταλια,Γαλια,Βαρκελωνη,Ανδορα,Σαρασσα,Μπιλμπαο, Σαν σεμπαστιαν,Μαδριτη,Ταραγκονα 2005,με βεσπα,Ιταλια,Αυστρια 2006 με βεσπα γυρος Ιταλιας μονο 2007με βεσπα Ιταλια, Αυστρια 2008 με BMW RT 1150,Ιταλια,Σλοβενια,Κροατια 2009 με BMW RT 1150,Ιταλια,Γαλια,Ισπανια,Λισαβωνα,τελος ευρωπης ωκεανος... και πισω 2010 με BMW RT 1150 με το φορουμ , Αλβανια,Μαυροβουνιο,Κροατια,Σλοβενια,Βοσνια, Σερβια,Σκοπια τωρα αν ξεχασα και κατι... λογω ηλικιας συγχωρεστε με:sm7: |
Απόσπασμα:
Εχεις καποια φωτογραφια απο το Col de la Bonnette γιατι πρωταρης τοτε στις ψηφιακες χαθηκανε καποιες απο εκει; Ελπιζω στην Ελλαδα και με την ευκαιρια του φορουμ να ειναι πιο ευκολα να βρεθουμε!!! Πασχαλη να εισαι παντα καλα. |
Βρε παιδιά έτσι όπως πάτε σε λίγο θα πρέπει να σας βρούμε καινούργιο πλανήτη
|
Απόσπασμα:
δεν βλεπεις τι κανουνε Βροχιδης,Ουραιαν χιπ και αλλοι...? αυτοι ειναι ταξιδευτες διαβαζω τις περιπετειες τους και υποκλινομαι !!!! |
Απόσπασμα:
Δεν μας χωράει αυτή η ήπειρος, μου φαίνεται φίλοι μου....:rolleyes: Jefe |
Απόσπασμα:
μην νομιζεις οτι δεν καρφωνεσε, οτι πας Παταγωνία:p El fin del mundo!;) :D :) :sm7: |
BMW 1200gs -- V-Strom 650 3/9/2011----26/9/2011--------> Athens - Patra - Venice - Stelvio Pass - San Bernardino Pass - Oberalp Pass - Liechtenstein - Schweiz - Munich - Karlovy Vary - Praha - Brno - Βratislava - Wien - Budapest - Zagreb - Split - Belgrade - Sofia - Thessaloniki - Athens 09/07/2010----23/07/2010--------> Athens - Patra - Bari - Napoli - Roma - Perugia - Siena - Firenze - Ponsacco - Pisa - Genova - Cannes - Monaco - Torino - Milano - Verona - Venezia - Patra - Athens |
Σε 5500 ατομα αυτοι ειμαστε??
................................................................. .................................................................:confused: Λες να ειχε δικιο ο Μπιλαρας??:cool: |
Απόσπασμα:
Τα νουμερα, φιλε, ειναι Νουμερα! Στην περιπτωση μας ειναι μαλλον ...Στατιστικο Λαθος ΑΥΤΟ το νουμερο... Τα λεμε...:);) |
εντάξει ρε Πασχάλη μην βαράς!:D
Ανέκαθεν ήμουν cbr -άκιας και λίγο πιο πριν διχρονίλας,αλλά πάντα σε μικρά κυβικά ποτέ δεν με ένοιαξε ο κυβισμός σε ένα ταξίδι.. το πρώτο ταξίδι ήταν φοβιτσιάρικη αναγνωριστική απο Ηγουμενίτσα-Πρίντιζι και μετά Αβελίνο που έχω συγγενείς και πίσω πάλι Ηγουμενίτσα! με rg-γ 250 walter woolf, το 1990 το θυμάμαι σαν τώρα,καθώς και το δάγκωμα χρημάτων στο λιμάνι, στο συνάλαγμα απο δραχμή -λιρέτα. με rg-Γ 250 walter woolf 1992 Ιταλία,Αυστρία,Γερμανία (επίσης σε γνωστό,ανα 2 ώρες στάση κ.λ.π) 1993 Ιταλία,Αυστρία,Γερμανία (άρχισα να κολλάω) με rgv 250 mpanana pepsi 1994 Ιταλία,Αυστρία Γερμανία (άρχισα να ερωτεύομαι) 1995 ....κόλησε το μηχανάκι πριν ξεκινήσω και κολήσω εγώ! με honda cbr 250 rr 1997 πρώτη επαφή με Βαλκάνια - έρωτας στο Ζάγκρεμπ! 1998 Iταλία,Ελβετία,Μονακό,Γαλλία (2o)1998 Σερβία,και ξανά Κροατία ! 1999 Κροατία,ξανά(!) μέσω Σερβίας με honda cbr 900 rr 2000 Αλβανία,μαυροβούνιο,Κόσσοβο,κροατία 2002 Ιταλία,Ελβετία,Γαλλία,Βέλγιο,Ολλανδία,Γερμανία (2ο)2002 Τουρκία 2003 Ιταλία,Αυστρία,Γερμανία,Δανία,Σουηδία,Σλοβενία,Κροατία,Σερβία,Σκόπια 2004 Ιταλία,αυστρία,Γερμανία,Δανία,Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία (2ο)2004 Δαλματικές ακτές με το triumph sprint 955 2005 Ιταλία,Ελβετία,Γερμανία,Ολανδία,Βέλγιο,Λουξεμβούργο Γαλλία 2006 Παντρεύτηκα...άδεια απο την σημαία απο το 2007 και μετά σε ετήσια βάση επισκεπτόμαστε τα Βαλκάνια ή έτσι ή γιουβέτσι ή κοκορέτσι... |
Απόσπασμα:
Πολλοί από εμάς, μπορεί απλά να ντρεπόμαστε, να εκθέσουμε την φτωχή μας εμπειρία, στα εξωτερικά, μετά τα ιερά τέρατα που παρήλασαν παραπάνω....;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπαρχουν ταξιδια στο εσωτερικο που κανουν τα αλλα να μοιαζουν με χριστουγεννιατικη βολτα για λαμπακια στο Πρακτικερ! Αυτα ανυπομονω να εμφανιστουν γραμμενα δε γκρικ γουεη!! Αντε ξεσκονιστε ντουλαπες και αρνητικα!!:) |
Γεια σου Κωστα με τα 250αρια σου!
Ω ρε μανα μου καπνιλα μες το πλοιο και την αουτομπαν! Ποσα μαρκα εκαιγε το χιλιομετρο???:sm7::sm7: Τελικα ολοι εχουμε κανει το Βροχιδη μικροι ψαχνοντας ο καθενας τη δικη του Ινδια!! |
Απόσπασμα:
Κρίμα που είσαι και διαχειριστής. Κρίμα! |
Απόσπασμα:
Ρωτα πρωτα ποιος ειναι αυτος που γραφει και με ποια διαθεση! Διπλα σου ειναι ο Μπιλ διπλα σου κι εγω! Ουπς αυτο το ξεχασα!! Δεν ανοιγεις κι εσυ το κουτι με τις φωτογραφιες να φυγουμε μακρια στην ερημο?:) |
Απόσπασμα:
Συγχρονως παιρνω σιγα σιγα και την απαντηση!!:):):) Ακου με το RG Γ στη Γερμανια! Βαλε φωτο Κωστα!!!!!!!!! |
2009 - Ιταλια Αυστρια Γερμανια
2011 - Ιταλια Ελβετια Γερμανια Αυστρια :) :) :) |
Απόσπασμα:
Κι αν έχεις αυτόν για οδηγό.... Που σε πάει γαμήλιο ταξίδι στο Νordkapp.. Τι άλλο να ζητήσεις:) Να είσαστε και να είμαστε όλοι καλά και στους δρόμους! |
αλλοι εκαναν οικογενεια,
μεγαλωσαν παιδια και δεν μπορεσαν, εγω μετα τα 30 "επαναστατησα" εκ του ασφαλους... και εγινα λιγο "ρεμαλι..., δλαδη στην ουσια, μονο αυτα εχω κανει στη ζωη μου, τα οποια δεν ειναι και σπουδαια, αλλα επειδη τα νοσταλγω, μολις βρω ευκαιρια τα αναφερω... ετσι με ολο τον σεβασμο στους ανωτερω οικογενειαρχες, αλλα και σε αλλους που απο σεμνοτητα δεν τα αναφερουν βαζω μια φωτο απο το πρωτο ταξιδι στις αλπεις για να θυμαμαι πως ημουν το 1990:sm7: http://img94.imageshack.us/img94/843/99721877.jpg ο εξοπλισμος ηταν ελβιελα πανινα... τοσο κρυο και βροχη καλοκαιριατικα... θα βαλω και αλλα αν βρω, εχουν πλακα... |
|
|
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!