GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26724)

Strats 15-12-2011 10:27

Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Παιδιά, ειλικρινά λυπάμαι που φτάνω στο σημείο να ανοίξω αυτό το topic, πραγματικά δε φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να μπορέσουμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον. Και φυσικά μιλώ για τον καφέ της Τετάρτης στην Όαση, όπου η καφετέρια μετατρέπεται σε τεκέ επειδή ένα μικρό ποσοστό συμφορουμιτών δε θέλει να καταλάβει ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να αναπνέουμε τον καπνό τους και να βρωμάνε τα κράνη και τα τζάκετς μας για μέρες.

Είναι επίσης λυπηρό το γεγονός ότι η διεύθυνση του συγκεκριμένου καταστήματος αποδέχεται την κατάσταση παραβιάζοντας το νόμο, ελληνικό original αυτό…

Αφού λοιπόν παιδιά, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό και πολλές ακόμα παρακλήσεις δεν πιάνουν τόπο, κάντε τον καφέ μόνο για καπνιστές.

See you ξανά όταν ανοίξει ο καιρός και βγούμε σε εξωτερικό χώρο… :)

Καλά να περνάτε...

Τα σέβη μου στους καπνιστές που έβγαιναν έξω να καπνίσουν, που παρόλο που άλλοι κάπνιζαν μέσα.

frits 15-12-2011 10:44

Απάντηση: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Strats ( 545204)
Παιδιά, ειλικρινά λυπάμαι που φτάνω στο σημείο να ανοίξω αυτό το topic, πραγματικά δε φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να μπορέσουμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον. Και φυσικά μιλώ για τον καφέ της Τετάρτης στην Όαση, όπου η καφετέρια μετατρέπεται σε τεκέ επειδή ένα μικρό ποσοστό συμφορουμιτών δε θέλει να καταλάβει ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να αναπνέουμε τον καπνό τους και να βρωμάνε τα κράνη και τα τζάκετς μας για μέρες.

Είναι επίσης λυπηρό το γεγονός ότι η διεύθυνση του συγκεκριμένου καταστήματος αποδέχεται την κατάσταση παραβιάζοντας το νόμο, ελληνικό original αυτό…

Αφού λοιπόν παιδιά, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό και πολλές ακόμα παρακλήσεις δεν πιάνουν τόπο, κάντε τον καφέ μόνο για καπνιστές.

Καλά να περνάτε...

Τα σέβη μου στους καπνιστές που έβγαιναν έξω να καπνίσουν, που παρόλο που άλλοι κάπνιζαν μέσα.

Στράτο αν και ο λόγος που δεν κατεβαίνω στον καφέ είναι η έλλειψη χρόνου, είμαι 100% σύμφωνος με όσα λες....;)

Και η μυρωδιά είναι το λιγότερο κακό φίλοι μου....

vasorfa 15-12-2011 10:46

θα συμφωνήσω και με τους 2 σας:cool::cool:

θα κρατήσω όμως οτι.....ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ:):):)

(Μια ξανθια που κάπνιζε μέσα σαν αράπης:o:oέκανε ηλεκτρονικό τσιγάρο,ε....ΔΕΝ εγραφε την παρέα:o:o:o)

frits 15-12-2011 10:47

Και επειδή πες-πες κάτι μένει, διαβάστε και αυτό...

http://www.cancercouncil.com.au/html...ng%20myths.pdf

Strats 15-12-2011 10:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 545223)
θα συμφωνήσω και με τους 2 σας:cool::cool:

θα κρατήσω όμως οτι.....ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ:):):)

Ναι! Είπα άλλωστε:

Απόσπασμα:

...

ntinopoulos 15-12-2011 10:51

στρατο με καλυψες!!:)
κι εγω θα αποσυρθω ετσι και οι υπευθυνοι του forum σε συνεργασια με το καταστημα δεν κανουν κατι!
γιατι αν περιμενουμε απο την καλη διαθεση και το σεβασμο των καπνιστων...,τοτε...,καλα κρασια!!!:rolleyes:

adventure 15-12-2011 10:55

Πολύ σωστά τα λες φίλε Στράτο πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που δεν καπνίζουν και πόσο μάλιστα σε ένα κλειστό χώρο .

Και εγώ καπνιστής είμαι αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους μη καπνίζοντες δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγεις έξω να κάνεις το τσιγαράκι σου για λίγο και να πάρεις και τον αέρα σου .

Εγώ στηρίζω Στρατή .

:) :) ;)

CPretenteriS 15-12-2011 11:26

Στράτο, συμφωνώ κι επαυξάνω 100% με τα όσα λες... Ακόμα και όταν κάπνιζα 1 πακέτο την ημέρα, ο καπνός με αηδίαζε και στα ρούχα μου και στο αυτοκίνητο (παρόλο που ποτέ δεν κάπνισα εντός)...:hmmm:

Όταν δε το έκοψα για 11 περίπου χρόνια, με ενοχλούσε ακόμα και η ιδέα του καπνού. Τώρα που καπνίζω 1-2 τσιγάρα στις 10 μέρες (και αν), συνεχίζει να με ενοχλεί η βρώμα του καπνού και γι αυτό αποφάσισα να καταργήσω και αυτά τα 6 τσιγάρα το μήνα γιατί τελικά δεν προσφέρει τίποτα... ή μάλλον μπορεί να προσέφερε μια προσωρινή ευχαρίστηση, αλλά μετά μετάνιωνα μετά που βρωμούσαν τα χέρια μου...

Τώρα αυτό που γίνεται φέτος στην όαση είναι δυστυχώς τεκές...:hmmm: την τελευταία φορά που ήρθα, το μπουφάν βρωμούσε τόσο που αναγκάστηκα να το αφήσω 3 ημέρες εκτός σπιτιού και να πηγαινω-έρχομαι στη δουλειά με "συμβατικό" μοπυφάν και ουχί μοτοσυκλετιστικό... Για να έρθω με την Ειρήνη βέβαια... ούτε συζήτηση... θα πεθάνει μόλις μπει μέσα...:hmmm:

Σέβομαι τους καπνιστές - καθώς και εγώ υπήρξα κάποτε - αλλά πρέπει και εκείνοι να σέβονται τους μη καπνιστές πολύ περισσότερο !!! Όσο για τη νομοθεσία που δεν τηρείται και δεν πέφτουν καμπάνες... ουδέν σχόλιο... μία λέξη μόνο... Ελλαδιστάν...:mad:

teo71 15-12-2011 11:41

Επειδή πιστεύω, ότι ο καλύτερος τρόπος, ώστε να έχουμε υγειείς κοινωνικές και ανθρώπινες σχέσεις, δεν χρειάζονται απαγορεύσεις και αστυνόμευση, παρά μόνο σεβασμός και αυτοσυγκράτηση, δηλώνω, ότι δεν θα ξανακαπνίσω σε κλειστό χώρο σε καφέ του forum...

Ελπίζω, να ξαναδώ σύντομα τα αγαπημένα φιλαράκια στους καφέδες μας...

adventure 15-12-2011 11:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 545294)
Επειδή πιστεύω, ότι ο καλύτερος τρόπος, ώστε να έχουμε υγειείς κοινωνικές και ανθρώπινες σχέσεις, δεν χρειάζονται απαγορεύσεις και αστυνόμευση, παρά μόνο σεβασμός και αυτοσυγκράτηση, δηλώνω, ότι δεν θα ξανακαπνίσω σε κλειστό χώρο σε καφέ του forum...

Ελπίζω, να ξαναδώ σύντομα τα αγαπημένα φιλαράκια στους καφέδες μας...

Eίσαι αστέρι παιδί Θοδωρή .

:sm8::sm8:

geolag 15-12-2011 12:12

Kαι εγώ συμφωνώ με τον αρχικό συντάκτη του post.
Ελπίζω να μην ξαναβρεθούμε σε τεκέ και να "καπνίζουμε "κάτι που δεν θέλουμε.Τόσες μάρκες μπερδεμένες και ούτε ένας χόρτο.Τι τεκές ήταν αυτός?
Τα λέμε στον έξω χώρο την άλλη φορά επιτρέποντος και του καιρού

ortho 15-12-2011 12:20

Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται έτσι!
Ολοι μας είμαστε ικανοί να σεβαστούμε φίλους και μη.
Απλά όταν σαν καπνιστής μπαίνεις σε ένα χώρο και βλέπεις ήδη τσιγάρα αναμένα και τασάκι μπροστά σου θα το ανάψεις, όπως κάνω κι εγώ.
Θα αρκούσε μία "υπενθύμιση" Στράτο κι όλοι οι καπνιστές θα βγούμε έξω, όπως άλλωστε κάναμε. Δείξε φίλε μου κατανόηση στην "αδυναμία" μας και την επόμενη φορά που θα με δεις να κάνω την αυτόματη κίνηση να βγάλω το πακέτο, απλά θύμισέ μου ότι δεν καπνίζεις. Μη μου στερήσεις την παρουσία σου!:)

Γιάννης

aleckan 15-12-2011 12:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 545296)
Eίσαι αστέρι παιδί Θοδωρή .

:sm8::sm8:

Ενα αστερι για αρχη...
...τα επομενα αστερια της παρεας ??? (κι εχουμε πολλα), για να τα βλεπουμε....για να μας βλεπετε!!!
:D:D:D

Sakis 15-12-2011 12:36

Στράτο θα συμφωνήσω μαζί σου...έχω γίνει και γω γραφικός με αυτό το τσιγάρο στις συναντήσεις μας, όταν με μεγάλο κόπο επέλεξα και κατάφερα μετά από 29 χρόνια να μην καπνίσω εδώ και 16 μήνες.

Ας μην γίνει όμως ο λόγος να χαλάσει η παρέα, όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκε ο Θοδωρής...αλληλοσεβασμός

Δεν κατάλαβα γιατί ατόνισε το μέτρο...μήπως να αρχίσουμε τις καταγγελίες??

ntinopoulos 15-12-2011 12:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 545333)
Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται έτσι!
Ολοι μας είμαστε ικανοί να σεβαστούμε φίλους και μη.
Απλά όταν σαν καπνιστής μπαίνεις σε ένα χώρο και βλέπεις ήδη τσιγάρα αναμένα και τασάκι μπροστά σου θα το ανάψεις, όπως κάνω κι εγώ.
Θα αρκούσε μία "υπενθύμιση" Στράτο κι όλοι οι καπνιστές θα βγούμε έξω, όπως άλλωστε κάναμε. Δείξε φίλε μου κατανόηση στην "αδυναμία" μας και την επόμενη φορά που θα με δεις να κάνω την αυτόματη κίνηση να βγάλω το πακέτο, απλά θύμισέ μου ότι δεν καπνίζεις. Μη μου στερήσεις την παρουσία σου!:)

Γιάννης

γιαννη στους φιλους μου θα την πω και θα τους κανω παρατηρηση...
δεν ειναι δουλεια μου ομως να διαπαιδαγωγω 40αρηδες και 50αρηδες...:hmmm:

ortho 15-12-2011 13:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 545372)
γιαννη στους φιλους μου θα την πω και θα τους κανω παρατηρηση...
δεν ειναι δουλεια μου ομως να διαπαιδαγωγω 40αρηδες και 50αρηδες...:hmmm:

Κώστα δεν είναι ανάγκη ούτε να μας την πεις ούτε να μας κάνεις παρατήρηση. Ενα κλείσιμο το ματιού αρκεί. Η κακιά συνήθεια είναι αυτό ακριβώς και δε διορθώνεται με το να μου την πεις.

Ούτε θέμα διαπαιδαγώγησης είναι στου 40 και 50άρηδες. Οπως έγραψα, όταν δω κάπου αναμένο τσιγάρο αυτόματα θεωρώ ότι επιτρέπεται. Καλώς ή κακώς κάποιος ανάβει το πρώτο με την ανοχή του μαγαζάτορα ή της παρέας, και τότε χαλάει η σούπα.

Προς Θεού δεν τα ρίχνω σε κανέναν, θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που άναψε το πρώτο.

Αλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα βγαίναμε έξω. Την προηγούμενη Τετάρτη καπνίσαμε για πρώτη φορά μέσα αν δεν κάνω λάθος. Κι εμένα μου φάνηκε παράξενο, διότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πάω έξω, βρέχει-χιονίζει αν θέλω να καπνίσω, και τελικά κάπνιζα μέσα. Θα μου πεις άλλαξε κάτι;! Δεν ξέρω, απλά μου φάνηκε "φυσιολογικό" αν με εννοείς.;)

Θα πηγαίνουμε λοιπόν έξω ξανά, αλλά ας σταματήσει εδώ η όλη κουβέντα! Δεν είμαστε απαραίτητα χειρότεροι από τους μη καπνιστές και σίγουρα όχι "στ####### μας" Κώστα. Μπορώ να σου δείξω πολλές καλόγριες "καραμπίνες"!:)

geolag 15-12-2011 13:38

και μόνο που συζητάμε το θέμα του τσιγάρου είναι λυπηρό.Οταν βρεθείς σε ένα μαγαζί οπου υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ξέρεις ότι τους ενοχλει το κάπνισμα και το έχουν δηλώσει αρκετές φορές και εσύ συνεχίζεις να καπνίζεις σημαίνει αδιαφορία για τους "φίλους σου".
Η δικαιολογία ότι μπήκα μέσα και επειδή κάπνιζε ένας καπνίζω και εγώ ας μην σχολιαστεί γιατί τότε αν μπω μέσα και δω κάποιον να κλέβει το πορτοφόλι ή το κράνος του άλλου τότε θα κλέψω και εγώ.Δεν είμαστε μικρά παιδιά για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.
Επομένως κατα τη γνώμη μου η αποχή από συγκεκριμένα στέκια όσο είναι χειμώνας είναι η καλύτερη λύση και ίσως κάποιοι αλλάξουν γνώμη και τακτική.
Ας γεμίσει η παρέα και το μαγαζί μόνο με καπνίζοντες ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα

ntinopoulos 15-12-2011 14:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 545413)
και μόνο που συζητάμε το θέμα του τσιγάρου είναι λυπηρό.Οταν βρεθείς σε ένα μαγαζί οπου υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ξέρεις ότι τους ενοχλει το κάπνισμα και το έχουν δηλώσει αρκετές φορές και εσύ συνεχίζεις να καπνίζεις σημαίνει αδιαφορία για τους "φίλους σου".
Η δικαιολογία ότι μπήκα μέσα και επειδή κάπνιζε ένας καπνίζω και εγώ ας μην σχολιαστεί γιατί τότε αν μπω μέσα και δω κάποιον να κλέβει το πορτοφόλι ή το κράνος του άλλου τότε θα κλέψω και εγώ.Δεν είμαστε μικρά παιδιά για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.
Επομένως κατα τη γνώμη μου η αποχή από συγκεκριμένα στέκια όσο είναι χειμώνας είναι η καλύτερη λύση και ίσως κάποιοι αλλάξουν γνώμη και τακτική.
Ας γεμίσει η παρέα και το μαγαζί μόνο με καπνίζοντες ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα

ετσι!:)

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 14:31

ρε παιδια πολυ κουστουμι και κορδελα δεν εχει πεσει η' νομιζω?
Ρε ξυπνατε.
Μηχανες καβαλαμε........

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 14:49

εχει παει κανεις σας να κανει παρατηρηση σε κανενα φορτηγακι το οποιο βγαζει ντουμανι απο πισω?
Σε κανεναν τυπο ο οποιος μιλαει στο κινητο?
Ξαφνικα πολυ νομοταγεις εχουμε γινει.
Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα ας ξεκινησουμε απο τα πιο ουσιαστικα......

ntinopoulos 15-12-2011 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 545378)
Κώστα δεν είναι ανάγκη ούτε να μας την πεις ούτε να μας κάνεις παρατήρηση. Ενα κλείσιμο το ματιού αρκεί. Η κακιά συνήθεια είναι αυτό ακριβώς και δε διορθώνεται με το να μου την πεις.

Ούτε θέμα διαπαιδαγώγησης είναι στου 40 και 50άρηδες. Οπως έγραψα, όταν δω κάπου αναμένο τσιγάρο αυτόματα θεωρώ ότι επιτρέπεται. Καλώς ή κακώς κάποιος ανάβει το πρώτο με την ανοχή του μαγαζάτορα ή της παρέας, και τότε χαλάει η σούπα.

Προς Θεού δεν τα ρίχνω σε κανέναν, θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που άναψε το πρώτο.

Αλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα βγαίναμε έξω. Την προηγούμενη Τετάρτη καπνίσαμε για πρώτη φορά μέσα αν δεν κάνω λάθος. Κι εμένα μου φάνηκε παράξενο, διότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πάω έξω, βρέχει-χιονίζει αν θέλω να καπνίσω, και τελικά κάπνιζα μέσα. Θα μου πεις άλλαξε κάτι;! Δεν ξέρω, απλά μου φάνηκε "φυσιολογικό" αν με εννοείς.;)

Θα πηγαίνουμε λοιπόν έξω ξανά, αλλά ας σταματήσει εδώ η όλη κουβέντα! Δεν είμαστε απαραίτητα χειρότεροι από τους μη καπνιστές και σίγουρα όχι "στ####### μας" Κώστα. Μπορώ να σου δείξω πολλές καλόγριες "καραμπίνες"!:)

γιαννη ξερω γιατι το λεω...
οταν αναφερθηκα χθες στον καφε σ αυτο το θεμα,μερικοι το σεβαστηκαν,αλλοι στα μουτρα μου αναβαν επιδεικτικα το ενα τσιγαρο μετα το αλλο...
σ αυτους αναφερομαι!;)

dimitrisb 15-12-2011 14:59

Γεια σας φίλοι μου!
Είμαι και εγώ καπνιστής κάποια χρόνια.
Όμως με ενοχλεί και εμένα όταν μυρίζουν άσχημα τα ρούχα μου, τα μαλλιά μου... . Σίγουρα μπορούμε εμείς οι καπνιστές να βγαίνουμε έξω. Χθες το έκανα και μερικοί ακόμη. Με λίγη υπομονή και καλή θέληση θα γίνει πιο σωστά.
Δεν χρειάζεται να "χαλάει" μία καλή παρέα για κάτι τέτοιο.

"Καγκελάριε" συμφωνώ πάντως με τα "ντουμάνια" που βγάζουν πολλά οχήματα!

CPretenteriS 15-12-2011 15:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( 545468)
εχει παει κανεις σας να κανει παρατηρηση σε κανενα φορτηγακι το οποιο βγαζει ντουμανι απο πισω?

Πολλές φορές... αλλά μάταια μάλλον... :hmmm:

ntinopoulos 15-12-2011 15:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dimitrisb ( 545477)
Γεια σας φίλοι μου!
Είμαι και εγώ καπνιστής κάποια χρόνια.
Όμως με ενοχλεί και εμένα όταν μυρίζουν άσχημα τα ρούχα μου, τα μαλλιά μου... . Σίγουρα μπορούμε εμείς οι καπνιστές να βγαίνουμε έξω. Χθες το έκανα και μερικοί ακόμη. Με λίγη υπομονή και καλή θέληση θα γίνει πιο σωστά.
Δεν χρειάζεται να "χαλάει" μία καλή παρέα για κάτι τέτοιο.

"Καγκελάριε" συμφωνώ πάντως με τα "ντουμάνια" που βγάζουν πολλά οχήματα!

σωστος!!!

CPretenteriS 15-12-2011 15:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 545475)
γιαννη ξερω γιατι το λεω...
οταν αναφερθηκα χθες στον καφε σ αυτο το θεμα,μερικοι το σεβαστηκαν,αλλοι στα μουτρα μου αναβαν επιδεικτικα το ενα τσιγαρο μετα το αλλο...
σ αυτους αναφερομαι!;)

Τουλάχιστον έγραψαν εδώ (κάποια αιτιολογία) ή το αποφεύγουν...:Απορία::Απορία:

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 15:06

εαν θελω 10τσιγαρα με τον καφε μου θα τα μειωσω σε 4-5 προκειμενου να μην βγω εξω και χασω την παρεα.
Εαν ομως ο αντικαπνιστης θελει να τα κανω 0 τοτε εμεσα η' με διωχνει ή' δεν εχει ξεχασει τι εκανε στην........''τρυφερη'' του ηλκια

CPretenteriS 15-12-2011 15:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( 545488)
εαν θελω 10τσιγαρα με τον καφε μου θα τα μειωσω σε 4-5 προκειμενου να μην βγω εξω και χασω την παρεα.
Εαν ομως ο αντικαπνιστης θελει να τα κανω 0 τοτε εμεσα η' με διωχνει ή' δεν εχει ξεχασει τι εκανε στην........''τρυφερη'' του ηλκια

Είσαι σε "τρυφερή" ηλικία παιχταδορ...:Απορία::Απορία:

:sm7::sm7::sm7:

Ε ρε Πέρυ με τα ωραία σου...:D

ntinopoulos 15-12-2011 15:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 545484)
Τουλάχιστον έγραψαν εδώ (κάποια αιτιολογία) ή το αποφεύγουν...:Απορία::Απορία:

τουμπεκι ψιλοκομμενο...:sm7:

dimitrisb 15-12-2011 15:17

Βέβαια σε όλα αυτά υπάρχει και μία άλλη λύση ...
... ένας καλός εξαερισμός στα καταστήματα!
Αλλά αυτό στοιχίζει ... και δεν το κάνει κανείς!

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 15:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 545491)
Είσαι σε "τρυφερή" ηλικία παιχταδορ...:Απορία::Απορία:

:sm7::sm7::sm7:

Ε ρε Πέρυ με τα ωραία σου...:D

οχι ΜΑΝ αυτοι ομως που επιμενουν νομιζω οτι δεν εχουν κοψει τις συνηθειες του τοτε..........

silvestros 15-12-2011 15:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( 545468)

συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις, ο τυπος με το φορτηγάκι και με το κινητο είναι άτομα που ΔΕΝ τα γουστάρεις και ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αποφύγεις. Τα παιδιά του φόρουμ που καπνίζουν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να τα αποφύγεις γιατι τα γουστάρεις... απλά εκφράζεις μια απογοητευση

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 15:48

ε ακριβως για αυτο πρεπει να βρεθει λυση λιγοτερα τσιγαρα εμεις λιγη υπομονη εσεις

ortho 15-12-2011 15:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 545413)

Μάλλον δεν έχεις υπάρξει καπνιστής και καλά έκανες. Η σύγκριση όμως είναι ατυχής! Δε βρεθήκαμε στο σπίτι του Ντινό ή κάπου που έχει και παιδιά. σε δημόσιο χώρο ήμασταν που καλώς ή κακώς βρεθήκαν τασάκια. Τώρα αν οι μη καπνιστές θέλετε να το συνεχίσετε με γειά σας με χαρά σας!

Σταματάω εδώ κάθε κουβέντα για το θέμα. Από τον επόμενο καφέ που θα παρευρεθώ να παραγγέλνω έξω ότι είναι να πιώ.

Ως συνήθως είμαστε των άκρων όλοι μας. Ετοιμοι να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Δε θα δούμε ποτέ προκοπή!

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 545522)
Μάλλον δεν έχεις υπάρξει καπνιστής και καλά έκανες. Η σύγκριση όμως είναι ατυχής! Δε βρεθήκαμε στο σπίτι του Ντινό ή κάπου που έχει και παιδιά. σε δημόσιο χώρο ήμασταν που καλώς ή κακώς βρεθήκαν τασάκια. Τώρα αν οι μη καπνιστές θέλετε να το συνεχίσετε με γειά σας με χαρά σας!

Σταματάω εδώ κάθε κουβέντα για το θέμα. Από τον επόμενο καφέ που θα παρευρεθώ να παραγγέλνω έξω ότι είναι να πιώ.

Ως συνήθως είμαστε των άκρων όλοι μας. Ετοιμοι να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Δε θα δούμε ποτέ προκοπή!

+κ1200

Eftixis 15-12-2011 15:59

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνοντας από την Ελλάδα δεν ανάβουμε τσιγάρο σε κλειστό χώρο
Εδώ ούτε νόμους υπολογίζουμε ούτε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον και τους άλλους δεν σεβόμαστε,
Για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο .
Τον τζαμπουκά στην αντινομία μας ας τον κρατήσουμε στους νόμους που μας εξαθλιώνουν και που δυστυχώς αρμενίζουμε.
Άλλωστε ο περιορισμός του καπνίσματος μας δίνει περισσότερα λύτρα βενζίνης για πιο πολλά και όμορφα χιλιόμετρα αναλογιζόμενοι ότι με ένα πακέτα τσιγάρα που καπνίζουμε κερδίζουμε 100.000 όμορφων διαδρομών, για σκεφτείτε το και έτσι μπάς και το κόψετε το ριμάδι

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 16:18

παιχταδορ εχεις οπολυτο δικιο αλλα μην σε δω σε καμια βολτα να περνας τα χιλιομετρα των πινακιδων......γιατι εξω δεν το κανεις αυτο...............και θα στεναχωρεθουμε:yz:yz

ntinopoulos 15-12-2011 16:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( 545543)
παιχταδορ εχεις οπολυτο δικιο αλλα μην σε δω σε καμια βολτα να περνας τα χιλιομετρα των πινακιδων......γιατι εξω δεν το κανεις αυτο...............και θα στεναχωρεθουμε:yz:yz

αρχισες τις ######## εσυ?:sm7:

gemara 15-12-2011 16:31

Απόσπασμα:

Καλά να περνάτε...

Φίλε Στράτο, στο γράφω κι εδώ, στην Ελλάδα είσαι, μια χώρα με εξαιρετικά χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, μην περιμένεις να δεις αυτά που γίνονται στην Ισπανία, στη Γαλλία στην Αμερική ή στη Ρωσία που πήγα πρόσφατα και έπαθα πλάκα με τον πολιτισμό και με την ευγένεια που έχουν οι Ρώσοι. Ο 40άρης και ο 50άρης, ότι ήταν να μάθει, το έμαθε και δεν πρόκειται να αλλάξει πια, ότι και του πει ο οποιοσδήποτε. Συνέπεια όλων αυτών είναι τώρα που νομίσαμε ότι μπήκαμε στην Ευρώπη να φανεί το πόσο πίσω είμαστε, σε σημείο που είναι αυτονόητο για όλους πλέον ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από την Ευρώπη γιατί δεν ανήκει. Το ότι εμείς δώσαμε τον πολιτισμό, τη Δημοκρατία, τις ανθρώπινες αξίες κτλ στη Δύση, είναι κούτσουρα κουτσουμπέλια, καμία σχέση δεν έχουμε οι σύγχρονοι Έλληνες με αυτά. Χτες ήμουν σε μία διάλεξη όπου αναφέρθηκε μια ρήση του Καποδίστρια όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση, ότι οι Έλληνες βρίσκονταν στον 12ο, 13ο αιώνα τότε. 1800 τότε, 2000 σήμερα, οι Έλληνες έχουν προοδεύσει σαφέστατα και θα έλεγα ότι μπορεί να είναι και στον 16ο αιώνα της ανθρώπινης προόδου.

Είναι εξαιρετικά φαιδρό κατά τη γνώμη μου να γίνεται λόγος για το αν είχε δίκιο ή όχι ο οποιοσδήποτε κάπνιζε μέσα σε κλειστό χώρο, με την υπόνοια και μόνο ότι κάποιον μπορεί να τον ενοχλούσε αυτό. Ήταν και παιδιά εκεί μέσα;;;; Να πω την αλήθεια όταν μπήκα μέσα βγήκα αμέσως αηδιασμένος και δεν πρόλαβα να το προσέξω. Φαντάσου...

Είναι φαιδρό επίσης να κατηγορούμε το φόρουμ ή τους υπεύθυνους του φόρουμ για το θέμα του καπνίσματος, από τη στιγμή που οι ίδιοι γραπτά και ξεκάθαρα το έχουν ζητήσει με καλό τρόπο, το αυτονόητο και αυτό που προβλέπει ο νόμος. Αλλά ο νόμος ισχύει μόνο για τους άλλους που μας τσαντίζουν όταν περνάνε με κόκκινο.

Είπαμε, οι μη σεβόμενοι καπνιστές το δίκιο των μη καπνιστών είναι φιλόσοφοι, οι μη καπνιστές αντικοινωνικοί.

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-12-2011 17:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 545546)
αρχισες τις ######## εσυ?:sm7:

η' εισαι τυπολατρης η' δεν εισαι

lempoi 15-12-2011 17:05

..καλα βρε παληκαρια ας χαλαρωσουμε λιγακι...πολυ φυγη με το παραμικρο εχει πεσει..
πριν λιγο καιρο που το καπνισμα επιτρεπονταν παντου..π.χ καφε,μπαρ,μπουζουκια,club.... δεν πηγαινατε πουθενα???

υ.γ το εχω κοψει εδω και τρεισ μηνες...και ναι..δεν αποχωρω!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!