GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   michelin pilot road 3 (Εντυπώσεις) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26752)

teo71 15-12-2011 22:32

michelin pilot road 3 (Εντυπώσεις)

Σήμερα τοποθέτησα τα παραπάνω λάστιχα..

Βγήκα στην περιφερειακή Υμητού να τα στρώσω λίγο, μου άρεσαν τόσο πολύ, που μετά από κάτι δουλειές, ανέβηκα μέχρι το καζίνο της Πάρνηθας, και τελικά έγραψα 150 χιλιομετράκια....:D

Πρώτες εντυπώσεις...

Εκπληκτικό ασφάλτινο λάστιχο...

Έχει πολύ γρήγορη κορώνα, πράγμα που σημαίνει ότι πλαγιάζει πολύ γρήγορα, αλλά το σημαντικότερο είναι, ότι νιώθεις όταν είσαι πλαγιασμένος, ότι πολύ μεγάλο μέρος πέλματος πατάει στο δρόμο.... σαν να είσαι όρθιος ένα πράμα...:D

Αν σε αυτό προσθέσω, ότι ο Περιστεράς διαρυγνύει τα ιμμάτια του, ότι το συγκεκριμένο λάστιχο θα κρατήσει, τουλάχιστον 15.000 χλμ, νομίζω, ότι βρήκα το λάστιχο που θα με συντροφεύσει την επόμενη χρονιά...

Περισσότερες εντυπώσεις μετά την κυριακάτικη βόλτα..

ΥΓ1. Η προσωπική μου εμπειρία, άρα και η σύγκριση (για να μην αδικήσω και κανένα) αφορά τα παρακάτω ελαστικά..

Bridgestone Battlewing
Metzeler Tourance EXP
Conti Road Attack 2
Conti Trail Attack
Pirelli Scorpion Trail..

ΥΓ2. Ο βασικότερος λόγος που άνοιξα το παρών thread είναι, γιατί πρόκειται για ένα καινούριο λάστιχο, οπότε όσοι το έχουν ήδη βάλει, ας βοηθήσουν με τα φώτα τους και τους υπόλοιπους...

skippybi 15-12-2011 22:39

Απάντηση: michelin pilot road 3 (Εντυπώσεις)

το φοράει και ο Γιάννης στην Πάτρα και έχει τις ίδιες εντυπώσεις!!!:)

jarhead 15-12-2011 22:39

Γεια σου Τεο.Σε συγκριση με τα Τrail attack (που φοραω τωρα) βρηκες μεγαλη διαφορα?Βεβαια εδω πανω δεν εχουμε δρομους και για να τα χαρουμε αλλα με την εμπειρια μου με τα pilot 2 στο υπηρεσιακο GSX πρεπει να ειναι λαστιχαρα:)Καλα και απροβληματιστα χλμ.

moby_gr 15-12-2011 22:40

:sm8:

Να προσθέσω μόνο ότι δε θέλει ιδιαίτερο ζέσταμα και πως είναι ήσυχο αλλά και αρκετά μαλακό ελαστικό!
Βροχές δεν είχαμε για να το δοκιμάσω...

teo71 15-12-2011 22:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 545983)
Γεια σου Τεο.Σε συγκριση με τα Τrail attack (που φοραω τωρα) βρηκες μεγαλη διαφορα?Καλα και απροβληματιστα χλμ.

Για σου και σένα..

Τεράστια διαφορά...

Καλά χλμ να έχουμε..

jarhead 15-12-2011 22:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 545988)
Για σου και σένα..

Τεράστια διαφορά...

Καλά χλμ να έχουμε..

Ευχαριστω για την απαντηση...Και εγω αρχικα για αυτα πηγαινα αλλα δεν ηταν αμεσα διαθεσιμα τοτε.Στην επομενη λοιπον!!!:)

jmar 15-12-2011 23:44

Πολυ γρηγορη κορωνα φοβερο στριψιμο και πολυ καλα στο βρεγμενο!! Εγω παντως τα εχω καταευχαριστηθει!! Πολυ μαλακο επισης, αφου ανεβαινω πεζοδρομιο και νομιζω οτι τα λαστιχα θελουν αερα!!! :o αν και με ολα αυτα κρατησουν και 15000 τοτε τι να πω respect!! θα γινει ΤΟ ελαστικο μου!! :D

adventure 15-12-2011 23:44

Καλοτάξιδα Θοδωρή .

:) :) ;)

babisadve 15-12-2011 23:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 545968)
...Αν σε αυτό προσθέσω, ότι ο Περιστεράς διαρυγνύει τα ιμμάτια του, ότι το συγκεκριμένο λάστιχο θα κρατήσει, τουλάχιστον 15.000 χλμ, νομίζω, ότι βρήκα το λάστιχο που θα με συντροφεύσει την επόμενη χρονιά...

Σκοπεύεις να παντρευτείς και θα κόψεις τα πάνω κάτω???
:Απορία:

teo71 15-12-2011 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από babisadve ( 546075)
Σκοπεύεις να παντρευτείς και θα κόψεις τα πάνω κάτω???

:Απορία:

:sm7::sm7::sm7:

Όχι ρε συ...

Απλά οι αλλαγές ελαστικών της επόμενης χρονιάς θα αφορούν το ίδιο λάστιχο...

ΥΓ. Σαν κατάρα μου ακούγεται να την βγάλω ολόκληρη χρονιά με 1 ζευγάρι λάστιχα...

afias 16-12-2011 00:15

Τα εχω φορεμενα εδω και 3500 κλμ. Συμφωνω με οτι εχει γραφτει. Δοκιμασμενα και σε βροχες χωρις να με προβληματισουν καθολου. Σε σχεση με τα προηγουμενα ελαστικα που ειχα χρησιμοποιησει κατα καιρους (Pirelli Scorpion Trail, Metzeler Tourance, Michellin Anakee, κ.α.) ειναι αυτα που μου εχουν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις παντα για ασφαλτο.
Μενει να δουμε και την αντοχη τους. Οπως μου ειχε πει και ο Περιστερας οταν τα φορεσα προκειται για κορυφαιο ασφαλτινο ελαστικο και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο λογο για να διαφωνησω με την αποψη του.

lempoi 16-12-2011 00:33

...για ταξιδι ομως δικαβαλο και φορτωμενο?? το εχει δοκιμασει κανεις???

teo71 16-12-2011 00:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lempoi ( 546132)
...για ταξιδι ομως δικαβαλο και φορτωμενο?? το εχει δοκιμασει κανεις???

Δικάβαλος και φορτωμένος δεν χρειάζεσαι λάστιχα φιλαράκι....

Υπομονή χρειάζεσαι....:sm7::sm7::sm7:

lempoi 16-12-2011 00:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 546135)

:yz:yz:yz

frits 16-12-2011 00:52

Απόσπασμα:

Πρέπει να βρούμε μία καλή προξενήτρα να γλυτώσουμε από δαύτον....:p

Καλοτάξιδα Θόδωρα...

ΙoannisPanagiotidis 16-12-2011 01:49

:)...βασικα ετσι που το ειδα απο κοντα σε καποιον φιλο που το φορούσε και το συζητήσαμε ...φαινεται πολυ καλο...δύγομο και σχετικα μαλακο!...με παραξενευει βεβαια το οτι απ την στιγμη που μιλαμε για καθαρα ασφαλτινο λαστιχο για πιο λογο ολα τα αυλακια φτανουν μεχρι το τελειωμα του λαστιχου ...πραγμα που σου ειναι αχρηστο σε βρεγμενο, δεδομενου οτι δεν θα πας ποτε τοσο λιωμα για να διωξει τα νερα στο τελος του προφιλ ......και σε στεγνο , σε οριακες κλείσεις θα χεις εστω και θεωρητικα λιγοτερο εμβαδον πελματος που θα ακουμπάει στην ασφαλτο.

τελος παντων ....αν καi λενε οταν εισαι ευχαριστημένος απο κατι μην το αλλαζεις ...ειμαι περιεργος!....λεω μετα απο 3 συναπτα dunlop Roadsmart ...να δοκιμασω και γω του χρονου PR3! ....το μονο που με βαζει σε σκεψεις απ αυτα που ακουω ...ειναι να μην εξαφανιστει το πελμα πολυ γρηγορα!

...για να δούμε!... thanks Teo!

Magelanos 16-12-2011 02:24

Παιδιά τα φόρεσα τον Ιούλιο όταν βγήκαν. Μπορεί να ήμουν και ο πρώτος, αφού ροτόντας σε μαγαζιά δεν το είχαν φέρει, και μόνο ένα μαγαζί τα είχε, ένα ζευγάρι για βιτρίνα. Φόρεσα αυτά ολόφρεσκα που λένε… έκανα 1500χιλ στην Ελλάδα πριν το ταξίδι στην Ρωσία. Μέχρι τώρα έχω γράψει 17.000 χιλ και δεν έχουν εμφανιστεί τα λινά!!! Έχω οδηγήσει σε στεγνό βρεγμένο αλλά και σε χώμα. Από συμπεριφορά άψογο. Και έχω το K1200S. Μιλάμε για τεράστια αντοχή σε αυτές τις δυνάμεις. Το προτείνω με κλειστά τα μάτια.. ;);)

kostaskyriakos 16-12-2011 07:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 545983)
Γεια σου Τεο.Σε συγκριση με τα Τrail attack (που φοραω τωρα) βρηκες μεγαλη διαφορα?Βεβαια εδω πανω δεν εχουμε δρομους και για να τα χαρουμε αλλα με την εμπειρια μου με τα pilot 2 στο υπηρεσιακο GSX πρεπει να ειναι λαστιχαρα:)Καλα και απροβληματιστα χλμ.

γεια σου συναδελφε!!!στο υπηρεσιακο pilot????/πολυ μπροστα ειστε εκει πανω!!!

forester 16-12-2011 07:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 546174)
:)...βασικα ετσι που το ειδα απο κοντα σε καποιον φιλο που το φορούσε και το συζητήσαμε ...φαινεται πολυ καλο...δύγομο και σχετικα μαλακο!...με παραξενευει βεβαια το οτι απ την στιγμη που μιλαμε για καθαρα ασφαλτινο λαστιχο για πιο λογο ολα τα αυλακια φτανουν μεχρι το τελειωμα του λαστιχου ...πραγμα που σου ειναι αχρηστο σε βρεγμενο, δεδομενου οτι δεν θα πας ποτε τοσο λιωμα για να διωξει τα νερα στο τελος του προφιλ ......και σε στεγνο , σε οριακες κλείσεις θα χεις εστω και θεωρητικα λιγοτερο εμβαδον πελματος που θα ακουμπάει στην ασφαλτο.

τελος παντων ....αν καi λενε οταν εισαι ευχαριστημένος απο κατι μην το αλλαζεις ...ειμαι περιεργος!....λεω μετα απο 3 συναπτα dunlop Roadsmart ...να δοκιμασω και γω του χρονου PR3! ....το μονο που με βαζει σε σκεψεις απ αυτα που ακουω ...ειναι να μην εξαφανιστει το πελμα πολυ γρηγορα!

...για να δούμε!... thanks Teo!

:hmmm:
Δε νομίζω να υπάρχει λάστιχο που σταματάνε οι εγκοπές κάπου πριν το τέλος του....
Δε θα έφευγε το νερό, ανεξαρτήτως κλίσεων.....
Μήπως λες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα:Απορία:

gepol 16-12-2011 08:41

Είναι και για μένα η επόμενη επιλογή, και έχοντας απόψεις απο το PanEuropean forum, είναι ότι καλλίτερο σε ελαστικό σήμερα. Για διάρκεια δεν έχω απόψεις ακόμα, αλλά φαίνεται πως κρατάει πολύ.

jmar 16-12-2011 11:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 546235)
Δε νομίζω να υπάρχει λάστιχο που σταματάνε οι εγκοπές κάπου πριν το τέλος του....

Τα Conti :D Conti Road Attack 2

ntinopoulos 16-12-2011 11:51

καλο ...φαγωτα φιλαρακι!;)

CPretenteriS 16-12-2011 12:03

Καλό "λιώσιμο" φιλαράκι !! :)

kostaskyriakos 16-12-2011 14:04

φανταστικο λαστιχο!το εχω εδω και 4,000χλμ και βεντουζαρει στο δρομο και με αρρωσταινει!!!νιωθω οτι οδηγω στριταδικη στις στροφες!!!!

Mits70 16-12-2011 15:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 545986)
:sm8:

Να προσθέσω μόνο ότι δε θέλει ιδιαίτερο ζέσταμα και πως είναι ήσυχο αλλά και αρκετά μαλακό ελαστικό!
Βροχές δεν είχαμε για να το δοκιμάσω...

Μόλις το είπες ........έβρεξε !!!!!

Mits70 16-12-2011 15:09

Απόσπασμα:

Είπες κατι?????? ΝεύραΝεύραΝεύρα

N4pSt3R 16-12-2011 15:27

Καλο λιώσιμο teo...περιμενω εντυπώσεις μιας και με την νέα σεζόν θα είμαι για λάστιχα και ενώ έχω πολύ θετική άποψη με το tr91 που φοραω με προβλημάτισε ο tattoo που τα ελιωσε σε 6000 χλμ!!!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

ΙoannisPanagiotidis 16-12-2011 15:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 546235)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 546364)
Τα Conti :D Conti Road Attack 2

:)...να σου πω φιλε!... προσωπικη μου γνωμη παντα!....... ολα τα λαστιχα που θελουν να λεγοντε στριτάδικα που απευθύνονται στους κοινους θνητους που οδηγουν σε δημοσιο δίκτυο ....ναι για μενα οφειλουν να μην εχουν κοντα στο τελος τους αυλακια για το νερο ....για 2 λογους!

...πρωτον ειναι αχρείαστα ...γιατι κανεις απο εμας δεν θα παει σε βρεγμενο τοσο τάπα ,με τετοιες κλησεις που θα χρειαστουν τα αυλακια για να διωξουν πατωντας την ασφαλτο το νερο!
...Και δευτερων γιατι το προφιλ του λαστιχου λιγο πριν τερματισει, το πατας μονο οταν εισαι σε στεγνο δρομο και εισαι σε εντελως οριακες κλησεις και αυτο που χρειαζεσαι εκεινη τη στιγμη ειναι οσο περισσοτερο πελμα γινεται να εχει επαφη με την ασφαλτο και να κοντραρει για να σε κρατησει χωρις να γλυστρησεις!...δηλαδη με λιγα λογια αν ξεραμε οτι θα οδηγαμε μονο σε στεγνο δρομο ... μονο σε ασφαλτο ... το ιδανικο λαστιχο θα ηταν σλικ...δηλαδη καθολου χαραξη!

κοιταξε παραδειγματος χαρην αυτο που φοραω μεχρι σημερα το Dunlop Roadsmart....

http://inlinethumb45.webshots.com/46...600x600Q85.jpg

αν κοψεις με την φαντασια σου το τελευταιο κομματι της περιφεριας οταν τελιωνει το ελαστικο και το συγκρινεις νοερα με το αντοιστοιχο που θα κοψεις απ το PL3 ....και λεμε τωρα θεωρητικα οτι θα μπορουσες να μετρησεις οντως το εμβαδον που θα ερχεται σε επαφη με τον δρομο σε ορειακες κλησεις ....θα καταληξεις οτι στο PL3 θα ειναι λιγοτερο!

...τελος παντων το αναφερω απλα για τι με εκανε εντυπωση !

lepanto 16-12-2011 16:01

Θωδορη ευχαριστω γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα κ εψαχνα πληροφοριες ;):)

forester 16-12-2011 17:47

Κατάλαβα τι λες, αλλά δεν είχα προσέξει λάστιχα δρόμου, καθημερινά δηλαδή που να μην τελειώνουν τα αυλάκια τους στην άκρη, αλλά κάπου ενδιάμεσα.
Τι πρόσεξες κι εσύ ρε αδερφέ:D:D:D
Πάντως, ενώ για πίστα -όπου οι κλίσεις είναι ακραίες- καλό είναι ένα λάστιχο "σλικ" στις άκρες του, για κάθε μέρα πιο σωστό βλέπω το αναφερόμενο εδώ, σε αντίθεση με
αυτό που λες πιο πάνω. Ο λόγος είναι ότι -άσχετα με την κλίση- όταν το αυλάκι δεν τελειώνει, είναι ανοικτό στο τέρμα του δηλαδή, "αποχετεύει " καλύτερα και πιο γρήγορα περισσότερο νερό. Γνώμη μου πάντα.

ΙoannisPanagiotidis 16-12-2011 17:54

:sm8::sm8:

gemara 16-12-2011 19:06

Απόσπασμα:

Βγήκα στην περιφερειακή Υμητού να τα στρώσω λίγο, μου άρεσαν τόσο πολύ, που μετά από κάτι δουλειές, ανέβηκα μέχρι το καζίνο της Πάρνηθας, και τελικά έγραψα 150 χιλιομετράκια....:D

Πρώτες εντυπώσεις...

Έχει πολύ γρήγορη κορώνα, πράγμα που σημαίνει ότι πλαγιάζει πολύ γρήγορα, αλλά το σημαντικότερο είναι, ότι νιώθεις όταν είσαι πλαγιασμένος, ότι πολύ μεγάλο μέρος πέλματος πατάει στο δρόμο.... σαν να είσαι όρθιος ένα πράμα...:D

Αν σε αυτό προσθέσω, ότι ο Περιστεράς διαρυγνύει τα ιμμάτια του, ότι το συγκεκριμένο λάστιχο θα κρατήσει, τουλάχιστον 15.000 χλμ, νομίζω, ότι βρήκα το λάστιχο που θα με συντροφεύσει την επόμενη χρονιά...

ΥΓ1. Η προσωπική μου εμπειρία, άρα και η σύγκριση (για να μην αδικήσω και κανένα) αφορά τα παρακάτω ελαστικά..

Bridgestone Battlewing
Metzeler Tourance EXP
Conti Road Attack 2
Conti Trail Attack
Pirelli Scorpion Trail..

ΥΓ2. Ο βασικότερος λόγος που άνοιξα το παρών thread είναι, γιατί πρόκειται για ένα καινούριο λάστιχο, οπότε όσοι το έχουν ήδη βάλει, ας βοηθήσουν με τα φώτα τους και τους υπόλοιπους...

Μ' έπεισες. Θα τα βάλω. :)
Τώρα αν ήξερες να τραβάς φωτογραφίες και να τις ανεβάζεις εδώ, θα σου έλεγα να μας τα έδειχνες...:rolleyes:

evanslam 16-12-2011 19:57

Καλοφάγοτα Φίλε Τεο.

Αντε βάλε και καμιά φωτο να πάρουμε μια γεύση!;)

Σίγουρά είναι και η δικιά μου επιλογή με την επόμενη αλλαγή!

siraxanz 16-12-2011 20:23

καλόλιωτα με ασφαλεια κ ορθιος φιλαρακι;):D:)

nordkapp 16-12-2011 20:39

Απόσπασμα:

Πρώτες εντυπώσεις...

Bridgestone Battlewing
Metzeler Tourance EXP
Conti Road Attack 2
Conti Trail Attack
Pirelli Scorpion Trail..

Ετσι ακριβως ειναι,τα εχω βαλει 3 μηνες και φυσικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Και λεω φυσικα γιατι τα προηγουμενα ηταν τα Michelin pilot road 2.Aν εισαι ψειρας με τις πιεσεις, τα προσεχεις απο τον ηλιο[παρκαρισμενη],και δεν εισαι καγκουρας βγαζει αρκετα περισσοτερα χιλιομετρα απο τα 15000.Τα δικα μου ειχαν 33000κμ!και μη φανταστείτε οτι ειχαν βγει τα λινα εξω.Απιστευτα και στη βροχη.Διχνει οτι και τα pilot 3 ειναι ιδιας φιλοσοφιας.Θα δουμε.
http://i1099.photobucket.com/albums/...0/DSC02008.jpg

paschalis 16-12-2011 21:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 546691)
Τώρα αν ήξερες να τραβάς φωτογραφίες και να τις ανεβάζεις εδώ, θα σου έλεγα να μας τα έδειχνες...:rolleyes:

Μη το πειραζετε το παιδι!!
Θα μαθει!!
Τωρα κανει ιδιαιτερα καπου στην Ευρυτανια για να αντιμετωπισει την επιθεση στην αυτοπεποιθηση εκ Μαγνησιας!!

teo71 16-12-2011 21:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 546691)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 546841)
Μη το πειραζετε το παιδι!!
Θα μαθει!!
Τωρα κανει ιδιαιτερα καπου στην Ευρυτανια για να αντιμετωπισει την επιθεση στην αυτοπεποιθηση εκ Μαγνησιας!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές....

:hmmm::Απορία::hmmm:

teo71 16-12-2011 21:54

Να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους που απλά μου ευχήθηκαν

...

...

Χωρίς Σχόλια....

Eftixis 16-12-2011 23:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 546869)
Να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους που απλά μου ευχήθηκαν

...

...

Χωρίς Σχόλια....

Όλα καλά αλλά για το κουστούμη δεν άκουσα τίποτα Πόσο κοστίζουν για να μαζέυουμε από τώρα τα ευρουλάκια
Τεο πολλά και όμορφα χιλιόμετρα με τα καινούργια πατούμενα ;):)

teo71 16-12-2011 23:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 546921)
Όλα καλά αλλά για το κουστούμη δεν άκουσα τίποτα Πόσο κοστίζουν για να μαζέυουμε από τώρα τα ευρουλάκια
Τεο πολλά και όμορφα χιλιόμετρα με τα καινούργια πατούμενα ;):)

Ευχαριστώ Ευτύχη..

Για τα GS η προσφορά του Περιστερά είναι στα 255 ευρώ...

Για RT δεν ξέρω...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!