![]() |
ΑΓΟΡΑ iBook G4
Γειά σας παίδες
Ο φορητός μου εγκατέλλειψε τα εγκόσμια και είναι για πέταμα! Θελω να το αντικαταστήσω με κάτι μεταχειρισμένο της τάξης των διακοσίων ευρώ και ψάχνοντας, εντόπισα έναν καινούριο Apple ibook G4, στα 1.3g και 30άρη σκληρό με 214 ευρά!!. Οι ερωτήσεις μου: 1) H επεξεργαστική του ισχύς είναι εφάμιλη ενός pc σε αυτά τα Ghz, ή καλύτερη; 2) Θα μπορώ με κάτι τέτοιο να δουλεύω garage band ή cubase με χρήση εξωτερικής κάρτας ήχου; 3) Μπορώ αν το πάρω να το αναβαθμίσω; Χίλια ευχαριστώ, μαντινάδα αργότερα!:sm7: |
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ iBook G4
Απόσπασμα:
2)Δεν Γνωρίζω ... αλλά αν αναφέρεσαι σε applications πρόσεξε γτ η Apple έχει έναν περιορισμό σε αυτό το θέμα 3) Hell NO |
Φχαριστώ Γιώργο! Πιστεύεις πως είναι value for money;
|
30 γιγα σκληρό πφφφ:p
Αντε... να το πάρει το ποτάμι.... με 200 ευρά τουρμπάτο κ δεν μπλέκεις με εξαντρικ καταστάσεις:D τσίμπα το... ;) |
Απόσπασμα:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Τωρα, σ'αυτο που ρωτας.. Προσωπικα, ταμπλετα στα 1.3 Ghz με 30 GB RAM δεν θα επερνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! (Μονο τσαμπα! Για να μην ειμαι και απολυτος! :p ) |
Πρίν ένα μήνα πούλησα τον pb G4 στα 1,65Ghz μοντέλο του 2005 με 80αρι σκληρό στα 350€. Το τελευταίο μοντέλο με G4. Οταν πουλάς ή αγοράζεις Mac είσαι συνηδειτοποιημένος του τι άνεις και τι ζητάς.
|
Μην το πάρεις, δεν θα τρέχει τα περισσότερα προγράμματα και G4 είναι για τα μπαζα πια.
Επίσης όλα τα προγράμματα πια είναι για intelCore. Πεταμένα λεφτά θα δώσεις. |
|
Λοιπόν, γράφω από το νέο μου macbook και ένα θα πω:
Δε θέλω να ξαναδώ πισί στα μάτια μου!! Τι να πω, γαι τη φιλισοφία κ ποιότητα κατασκευής του, για την απλότητα τού λειτουργικού, για την ευχρηστία, για την ταχύτητά του; Τα πάντα λειτουργούν απλά και χωρίς πολλές διαδικασίες, ενδεικτικά: Για να εκκινήσω το πρόγραμμα λήψης mail (κάτι σαν outlook), μου ζήτησε μόνο διεύθυνση και κωδικό! Ούτε κωδικοποιήσεις, ούτε τσεκαρίσματα σε επιλογές που πρέπει να ξέρεις καλά πληροφορική για να ξέρεις τι σημαίνουν, ούτε γκλιν-γκλον και βούμπ με κόκκινα "Χ". Συνέδεσα επάνω την κάρτα ήχου και έφαγα καμμιάν ώρα ψάχνοντας drivers αφού ο mac δεν αντέδρασε στη σύνδεση ώσπου, κατάλαβα πως απλά, είδε την κάρτα κατευθείαν! Τι άλλο να πω... Κρίμα τα χρόνια που 'φαγα με τσι κομπιουτεράρες με παραθύρια μίκροσοφτ και τέτοιες σαχλαμάρες |
Στο τσακ το ´σωσες στο τέλος... :):)
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Καλή συμβίωση μεγιές. ;) :) |
Ευχαριστώ, παίδες!
Να ξεκαθαρίσω ότι δε θέλω να υποτιμήσω τους windows users - στο κάτω κάτω, επί δέκα συαπτά έτη, ήμουν κι εγώ θύμα της microsoft... Πάντως, συνιστώ ανεπιφύλακτα mac, ειδικά για νέους χρήστες η/υ, είναι ιδανικό γιατί το interface του είναι απλό όσο ένα κινητό τηλέφωνο. |
Απόσπασμα:
Δεν έχει ρέντα..:D:D:D |
Εκεί που δούλευα σε ντος, εμπλάβιασ' η οθόνη
γέμισ' αλαμπουρνέζικα, σαν ιερά σινδόνη κουμπάκι πάτησα ριστάρτ, φορμάρισα τον δίσκο μα χάθηκαν κάποιοι ντράιβερς και πουθενά δε βρίσκω Κι αφού δεν έχει σοβαρό, λόγο για να χαλάσει λιγάκι το βοήθησ' απ' τον τρίτο να πετάξει τουλάχιστον να'χουν αίτιο, όλες αυτές οι βλάβες κι όχι τζάμπα να ψάχνωμαι, μην έχω κάνει φάβες... Και τώτε μου 'ρθε στο μυαλό, το άσπρο πραγματάκι που 'χει και στο καπάκι του, λαμπρό το μηλαράκι Όλοι οι φίλοι μου 'πανε, χαλάλι κι αν θα δώσω γιούρα ας είν' και πιο πολλά, δε θα το μετανιώσω! Κι έψαξα και περίμενα, δεν πήρα το α'ι'μπούκι αφού κι εσείς μου δώσατε, δυό συμβουλές- μπουμπούκι να πάρω μήλο με ιντέλ γιατί καλά δουλεύει και όλα συνεργάζονται, σαν Τζάκσον που χορεύει Έτσι στα χέρια μου 'πεσε, το άσπρο το μακμπούκι με πεντκόσια στο σκληρό τεσσάρα μνήμη που 'χει και σιπιγιού διπύρινο για σούπερ επιδόσεις με πεντακόσια τα εβρώ, το 'παιρνα και με δόσεις! Και τώρα είμαι άρχοντας, το γκάρατζ μπάντ δουλεύω και δε μου σπαν τα ούμπαλα με ντράιβερς και revo (uninstaller καλός για wins) μαι μπαίνω και στο ίντερνετ δίχως να τους φοβάμαι γιατί το λάιον κι εγώ, ιούς για τσίπς μασάμε! Όλα δουλεύουνε γλυκά, μιλάν την ίδια γλώσα τα μάκιντος κι ο άνθρωπος, κολλούν σε μύρια- όσα με την απλή τη λογική, όλα σωστά δουλεύουν τα χέρια πάνε μόνα τους στα πλήκτρα που γυρεύουν! |
:sm7::sm7::sm7:, εύγε εύγε.
|
Έγραψες πάλι. :sm7::sm7::sm7: |
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:
|
απιθανος:)
|
Αφήστε παιδιά και το imac μου υπέκυψε στο μοιραίο και είμαι με ένα acer laptop εδώ και ένα μήνα και τα 'χω δει όλα. Άντε να βγούν τα νέα imac τον Απρίλιο να χτυπήσουμε ένα με i7 trigate.
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Τώρα το είδα άτιμε....:D:D:D |
Ε, είπα κι εγώ....
|
:sm7::sm7::sm7: |
Τώρα μάλιστα..:sm3:
|
Απόσπασμα:
Respect. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ελληνική διαφήμιση για mac αντίστοιχη του ThinkDifferent!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!