![]() |
iPhone 4 32gb μαυρο
iPhone 4, (της γυναικας μου αυτη την φορά) ελληνικό με αποδειξη αγοράς, με το κουτι του και όλα τα παρελκόμενα αχρησιμοποίητα ΟΛΑ και στις ζελατίνες οπως φαινεται και στις φωτο (λογω υπαρξης και άλλων apple συσκευων στο σπιτι τροφοδοτικό και ακουστικα δεν ανοιχτηκαν ποτε - ακομα και τα αυτοκολητα μηλαρακια ειναι μεσα)
Σε εξαιρετικά καλη κατασταση, αγορασμενο περισυ τον Αυγουστο και με πολυ μικρή χρήση ως τηλέφωνο, και παντα μεσα σε προστατευτική θήκη. Τιμή 420 ευρω, Αθηνα χερι με χερι η αποστολή με κουριερ επαρχια. Με πμ η συνενοηση. http://img542.imageshack.us/img542/2...e158medium.jpg http://img26.imageshack.us/img26/843...e159medium.jpg |
Απάντηση: iPhone 4 32gb μαυρο
καλησπερα...εχεις πμ :hmmm:
|
Απόσπασμα:
Αν θες ξανά στείλε |
Σωτηρη καλησπερα......μου λεει οτι ειναι γεματο το μαιλ μποξ σου γι'αυτο δεν ηρθε τπτ...
|
sorry...
δεν το ειχα προσεξει... τωρα ειναι αδειο... |
Συγνωμη και απο μενα αλλα τελικα το διαβασες το ΠΜ????:hmmm:
|
Εχω ενα φιλο που ενδιαφερεται στα 400ευρω, αν ειναι δυνατον.
|
Απόσπασμα:
Οχι δεν ηρθε τιποτε! Σου εστειλα με πμ το κινητο μου. Παρε αυριο να συνενοηθουμε, η ξαναστειλε μου πμ. Ευχαριστω |
Απόσπασμα:
Κωστα ευχαριστω . Αν και η τιμη ειναι ηδη αρκετα χαμηλη, εχει προτεραιοτητα ο φιλος παραπανω. |
Η συσκευη ειναι διαθέσιμη προς πώληση για όποιο φίλο ενδιαφέρεται.
|
στα 400€ η τιμή και επαναλαμβανω οτι ολα τα παρελκόμενα του ειναι αχρησιμοποίητα και στις ζελατίνες.
Η δε συσκευη παρα πολυ λιγο χρησιμοποιημένη ως τηλέφωνο. |
πουληθηκε.
ευχαριστω για την φιλοξενία |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!