![]() |
1150 GS ευκαιρία
Αψογο, μαύρο, ABS , '00 , προβολάκια , ξένον 2 σκάλες , 54000 χλμ , βάσεις πλαϊνών βαλιτσών , ψηλή ζελατίνα , κάγκελα , φίλτρο ΚΝ , Υ pipe , akrapovic τελικό.
ΤΙΜΗ : 3.000 € !!!!!! (με το σύστημα εξατμισης 3.500) Κρίση ......:yz:yz:yz pm αν ενδιαφέρεστε..... Δημήτρης |
Απάντηση: 1150 GS ευκαιρία
1 Συνημμένο(α)
και φωτό
|
σε τιμή παπιού θ αγοράσει κάποιος τυχερός τρελό εργαλείο
|
Κούκλα και τζάμπααααααααααααααααα :eek::eek::eek:
|
Το μηχανάκι το γνωρίζω καλά ! Είμαι και συναισθηματικά συνδεδεμένος :yz! και είναι ΑΡΙΣΤΟ !
|
Αν την εβαζες λιγες μερες νωριτερα....θα την ειχαμε παρει για συμφορουμιτη!!!
Παρ'ολα αυτα επειδη εμπλεξε ασχημα και θελει να βαλει μερικα εξτραδακια, αν υπαρχει το ενδεχομενο να δωσεις τιποτα χωρια υπαρχει ενδιαφερον. καλοπουλητη ευχομαι |
Απόσπασμα:
|
|
παντως την ζηλευω την δικια σου την κριση ... πριν 2 μηνες ειχες 1 RT1200 (που μολις ειχες αγορασει πριν 6 μηνες) και 1 GS 1150 και παντρευοσουν παραλληλα.... :sm7:
|
εξακολουθώ να παντρεύομαι !!!!! χαχαχα
απλά πουλώντας την RT πήρα την GS ανταλλαγή... άριστη από captain !!!! λίγο λίγο να μαζευτούν τα οικονομικά ... |
Απόσπασμα:
|
Καλοπούλητο Δημήτρη, θα με πάρουν τα ζουμιά σε λίγο, Κωστάκη πούλα το δικό σου και πάρτο ρε.....
http://i944.photobucket.com/albums/a...S/XR081779.jpg |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Να και η σχέση του Κωστή με το μηχανάκι... http://i944.photobucket.com/albums/a...S/XR081795.jpg |
Καλοπουλητη :);)
|
πωπω ! προλαβαινω να πουλησω το dakar ; !!!!!!!!!
|
Τσαμπα ειναι ρε παιδια...:eek:
Ας το παρει καποιος.....ετσι μου 'ρχεται να το παρω και αστο να υπαρχει...:hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κάτι "ψυλλιάστηκα" ... http://i247.photobucket.com/albums/g.../th_DIAF57.gif Είπα κι εγώ ... από πού "ξεφύτρωσε" ο Κωστής ??? :D:D:D . |
Απόσπασμα:
Καλά .... στη φωτό, Ντίνος + Κωστής ... όλα τα λεφτά ... :) |
Διαμαντάκι!
πολύ γουστάρω το forum ρε μάγκες! τέτοιο πάθος ΜΠΡΑΒΟ σας! καλοπούλητο φίλε μου!!!!! Πάνος-Θεσσαλονίκη |
Αστερι καλοπουλητη...
|
up....
|
Καλοπουλητη η μαυρουλα
|
ποιά τιμή ισχύει τελικά; και τι μοντέλο είναι;
Μεταχειρισμενα BMW R1150 GS, 1.150 cc, μοντ. 12/'04, μαύρο μεταλλικό, 54.000 χλμ., σειριακό κιβώτιο, τετράχρονος κινητήρας, ABS, συναγερμός, ζελατίνα, κάγκε Αν δεν είναι η ίδια ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά. |
η ίδια είναι ...
κατασκευή '00 πρώτη άδεια 2008 (το 2004 μπήκε από λάθος ) ισχύει 3000 χωρίς την akrapovic & Y pipe 3500 με akrapovic & Y pipe ελπίζω να διαλεύκανα την υπόθεση !!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και καλοπούλητη! Κούκλα είναι! |
Μόλις την είδα από κοντά γιατί με ενδιαφέρει.
Παρ' όλο που θεωρητικά με "συμφέρει" να μην πουληθεί σύντομα, μια και εγώ έκανα διαφορετική προσφορά και χρειάζομαι και λίγο χρόνο για να μαζέψω τα χρήματα, πρέπει να πω ότι η μηχανή με ενθουσίασε, το ίδιο και ο Δημήτρης. Αν και ελπίζω να καταφέρω να την πάρω, εύχομαι να μη "σκοτωθεί". Η μηχανή αξίζει. |
Απόσπασμα:
Κατα τη δική μου γνώμη μιας και είμαι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της επι σχεδόν 2 χρόνια, είναι να τα βρείτε, 5 πάνω εσύ, 5 κάτω ο Δημήτρης να την ευχαριστηθείς... Ο Δημήτρης την κλείδωσε και μάλλον κλαίει η μαύρη σκύλα.... :D Και την είχα κάθε μέρα με τις βόλτες τις, με τα χάδια της ΚΑΚΟΥΡΓΕ !!! |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
κακούργος !!!!!!!!! καλά που δεν έπεσε η μπαταρία !!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Επωλήθη !!!!!
|
Μπράβο ρε παιδιά, με το καλο και καλοταξιδη! Αν μας φανερωθεί ο νέος γαμπρός να τον συγχαρούμε...άντε μήπως και ασημωσουμε.:D
|
Απόσπασμα:
Μπράβο! σε καλή μεριά!:) |
Τελικά, "λεφτά υπάρχουν" !!! :D
Καλοτάξιδη στον νέο αγοραστή, και σε καλή μεριά στον τέως ιδιοκτήτη ;) |
Απόσπασμα:
Αρα οποιος θελει να πουλησει γρηγορα και μετρητοις πρεπει να παιξει κοντα σε αυτες τις τιμες. Σε καλη μερια... ...και καλοταξιδη! |
αυτό ισχύει για όλα !!! Ο αμείλικτος νόμος της προσφοράς και της ζήτησης !! αν θέλει κάποιος να πουλήσει "τώρα" ... πέφτει η τιμή. Αν πάλι κάποιος βρει μια τέτοια ευκαιρία , πρέπει να αγοράσει "τώρα" . την ευκαιρία την βέπουν όλοι...
Καλοτάξιδη Μιχάλη... |
Απόσπασμα:
|
εξακολουθείς να την πουλάς????
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!