![]() |
ισοθερμικα ρουχα
τι προτινεται για μπλουζα και παντελονι ;
αξιζει ; θα ζεσταθω ; τιμες ποσο κοστιζουν ; κανα καταστημα στη θεσ/νικη ,η και απο νετ αν αξιζει . |
Απάντηση: ισοθερμικα ρουχα
Εγώ πήρα και μπλούζα και παντελόνι της tucano ubrano από το Mega bazaar στην Θεσσαλονίκη και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος;)
|
παντελόνι της tucano ubrano , όπως του Kornlaz (νομιζω γυρω στα 20 ευρω)
μπλούζα Dainese windstopper (80+ ευρω) Από το Mega Bazaar Θεσνικης υποθέτω οτι έχεις ήδη μπαλακλάβα ή άλλο ειδος προστασίας λαιμού. Επίσης και τα ισοθερμικά γάντια και κάλτσες είναι σημαντικά. τα ισοθερμικά θα πρέπει να εφαρμόζουν στο σώμα σου. Αξίζουν επειδη γλυτώνεις το ντύσιμο "κρεμμύδι" (αλεπάλληλες στρώσεις ρουχισμού αμφίβολης αποτελεσματικότητας). προσωπική μου γνώμη ειναι οτι: Με ισοθερμικό+ μπουφάν εισαι αρκετα προστατευμένος. Για περισσοτερη προστασία προσθέτεις 1 fleese μπλούζα . Για extra κρυες καταστάσεις προσθετεις πανω απο το μπουφαν το αδιάβροχο. |
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟ ΜΑΣ |
Τέλεια προστασία από ισοθερμικά δεν έχω βρει. Είτε αγορασμένα από Ελλάδα είτε από Γερμανία.
Δραστική βελτίωση βρήκα όταν χρησιμοποίησα 0,5mm ‘καταδυτικό’ φανελάκι με μανίκι. Με το ανάλογο παντελόνι. Βέβαια λίγο ακριβότερο. Αλλά το αγοράζεις μια φορά και το έχεις για πάντα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
εγω εχω παρει ενα παντελονι της aigle,ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
|
Απόσπασμα:
Γενικότερα δεν ιδρώνω πολύ. Κακοσμία καθόλου. Τα πλένω επειδή 'πρέπει' να τα πλύνω. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΣΩΣΤΟΣ............:) |
ευχαριστω μαγκες με την πρωτη ευκαιρια περναω απο κει :D |
Απόσπασμα:
Και μεις αυτά πήραμε...πολύ καλή σχέση ποιότητας -τιμής.;) Που είσαι ρε Γιώργη μαύρη πέτρα...:Απορία: |
Τάσο έχε υπόψιν σου...ότι το πιο φθηνο δεν συνεπαγετε και καλό:Απορία:
μιλάμε για ρουχισμο με ιδιοτητες και χαρακτηριστικα...και παντα τα εξειδικευμένα μαγαζιά...έχουν να σε προτείνουν πολλές λύσεις... περνά και απο τον Πετριδη στην Καρολου Ντηλ(εξιδ. στα ορειβατικά κ.α.)... αναλυτικοτερα (πηγη UpsideDown - 11-Ισοθερμικά μηχανής) Τα ισοθερμικά ρούχα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας συνθετικό ύφασμα από νήματα που είναι εξαιρετικά λεπτά. Έτσι, η πυκνότητα των νημάτων στο ύφασμα είναι πολύ μεγάλη προσφέροντας καλύτερη μόνωση στο σώμα. Το μικρό κενό που υπάρχει ανάμεσα στα νήματα μειώνει την απώλεια θερμότητας από το σώμα χωρίς όμως να εμποδίζει την υγρασία να περνάει. Οι μονωτικές ιδιότητες του υφάσματος συγκρατούν μέρος της θερμότητας του σώματος ενώ παράλληλα η υγρασία που δημιουργείται από την εφύδρωση, εξατμίζεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα ανθεκτικό ρούχο που προσφέρει πολύ καλή μόνωση επιτρέποντας στο σώμα να «αναπνέει» . |
Απόσπασμα:
καλές τιμές (για τα δεδομένα της πόλης) και εξυπηρετικότατοι.. |
sub zero
βρήτε τα στο διαδύκτυο, υπάρχουν ισοθερμικά και θερμοεσώρουχα..... άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εμείς θέλουμε θερμοεσώρουχα. Ένας σκιέρ, ένας ορειβάτης κλπ , χρειάζεται ισοθερμικά. Προσωπικά έχω κι απ' τα δύο. Όταν περπατάς στο βουνό, δεν κάνει το θέρμοεσώρουχο. Όταν σταματάς για διανυκτέρευση, αλλάζεις και βάζεις τότε θέρμοεσώρουχο , που μπορεί να είναι μάλλινο, fleece κλπ. Πάνω στη μηχανή χρειάζεται θέρμο-.... |
καλες τιμες και ποιοτητα μπορειτε να βριετε σε μαγαζια με στατιωτικα ειδη...
ειναι δοκιμασμενα κατω απο αντιξωες συνθηκες...!!!;) |
Ισοθερμικά ρούχα
Καλησπέρα.
Βρίσκομαι στην αναζήτηση ισοθεριμκών και ψάχνοντας ανακάλυψα το παρακάτω, το οποίο είναι αρκετά κατατοπιστικό σχετικά. Cyclist.gr - Τα πάντα για τον χειμερινό ποδηλατικό ρουχισμό Φιλικά |
Καλησπέρα.
Ρίξε μια ματιά εδώ για να κατατοπιστείς σχετικά με τα ισοθερμικά. Cyclist.gr - Τα πάντα για τον χειμερινό ποδηλατικό ρουχισμό |
Απόσπασμα:
mmmmmmmm ενδιαφέρων..... |
Διαβάστε με προσοχή, αλλά μην πάρετε ότι παίρνει ένας ποδηλάτης. Αν το μελετήσετε θα δείτε ότι οι απαιτήσεις είναι άλλες....
Εκ διαμέτρου αντίθετες θα έλεγα.... Στη μηχανή είσαι ακίνητος, δεν ιδρώνεις από την προσπάθεια και είσαι εκτεθειμένος στον αέρα (παγωμένο πολλές φορές) με πολλαπλάσια ταχύτητα!!!! Μπείτε και δείτε τα sub zero (τα θερμοεσώρουχα, όχι τα ισοθερμικά) και τα Devold. Εμείς θέλουμε θερμοεσώρουχα, μονωτικό (fleece, πουλόβερ κλπ) και το jakcet μηχανής. Μάλιστα τις περισσότερες φορές το τζάκετ με την επένδυσή του είναι αρκετό ακόμα και σε υπό το μηδέν θερμοκρασίες, ειδικά αν είναι στενό. Αν περνάει αέρας επειδή δεν εφαρμόζει, βάζουμε 1 στρώμα ακόμα, όπως παραπάνω. Φιλικά πάντα και μέσα από την εμπειρία μου σε πολύυυυυ κρύο και σε διάφορες δραστηριότητες..... 15 χρόνια ειδικές δυνάμεις και 2 χειμώνες στο ΚΕΟΑΧ, δεν είναι λίγα.... |
να σε καλα φιλε
|
Το κακό είναι ότι ακόμα και στα καταστήματα ειδών μοτό, ΔΕΝ γνωρίζουν αρκετα πράγματα και προτείνουν λάθος προϊόντα. Τα πουλάνε κιόλας....
Απευθυνθείτε σε ειδικά καταστήματα όπως το Alpamayo. Υπάρχει ή τουλάχιστον υπήρχε μέχρι το 2010 και η Ενέδρα, πίσω από τον Πύργο Αθηνών. Δε θυμάμαι τη διεύθυνση. Εκεί , θα πείτε τι θέλετε ακριβώς και θα σας προτείνουν. Και μην δελεάζεστε από χαμηλές τιμές. Δεν υπάρχουν στα καλά και εξειδικευμένα ρούχα. Εκτός αν πρόκειται για προσφορές περασμένων μοντέλων , με περιορισμό στα νούμερα κλπ. Εκεί θέλει τύχη. ΥΓ: 1. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά λέω ένα μαγαζί για να καταλάβουν όλοι τι εννοώ. Και στα είδη για σκι βρίσκουμε λύσεις, αρκεί να πούμε ότι ΔΕΝ τα θέλουμε για σκι (εκεί μας κάνουν κι αυτά των ποδηλατών...;)) 2. Το site που προτείνεται πιο πάνω, είναι άριστο και πρέπει να μελετηθεί. Βοηθάει στην κατανόηση, αλλά μέχρι εκεί. Κανείς δεν ιδρώνει οδηγώντας στο κρύο;););) |
Απάντηση: Ισοθερμικά ρούχα
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καί θέτω την ερώτηση !!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ !!! 1. coolmax (αποβάλει τον ιδρώτα ) 2. Windstoper μπλούζα από πάνω ...; η ενα fleece ; 3. Μπουφάν μέ επένδυση ; Τό θέτω σάν ερώτημα !!!! απαντήστε και κερδίστε !!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Α, που'σαι, όσο είναι ακόμα χειμώνας! Και κατά την άνοιξη, μας λες και τα μυστικά για την προστασία από την ζέστη!:sm7: Απόσπασμα:
|
Εγώ έχω ευχαριστηθεί τα προιόντα της AIGLE με Polartec.
Eπίσης μου χει κάνει εντύπωση ένα θερμοεσώρουχο που είχα αγοράσει από ένα κατάστημα με είδη κυνηγιού. Η μάρκα είναι ελληνική, ΤΟΧΟΤΙS και το είχα πάρει γύρω στα 25euro, δεν έχω βρει περισσότερα στοιχεία. Δεν έχει χάσει καθόλου από την ελαστικότητα του και είναι πολύ ζεστό. Το μόνο του μειονέκτημα είναι οτι κόμπιασε από το τρίτο κιόλας πλύσιμο. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Άντε βρε :p:p :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Τό "κίτρινο" μπροστά ! :sm7: Τό "καφέ" πίσω !!!!:sm7: |
Case closed !!!
Αγόρασα από ενα μαγαζί το toofast στην λεωφόρο Αλίμου στά νότια ,ενα σετάκι πάνω-κάτω μέ windstoper στά 55 ρούβλια !!! Μόλις τά έφεραν πλακώσανε να τα πάρουν καί η ομάδα Δίας !!! Τώρα μένει να τα τεστάρουμε. Ειδα πάντως καλά πράγματα καί καλές τιμές !!! |
εχει οντος πολυ καλες τιμες το εν λογο καταστημα.ειναι κοντα στην δουλεια μου κ εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει.εαν πιασετε τα απογευματα κ την υπαλληλο που εχει μεσα στο μπιρι μπιρι θα σας κανει ακομα καλυτερες τιμες:sm7:
|
Σωστος!Η ΕΝΕΔΡΑ ειναι στην αρχη της Μεσογειων αριστερα στα 50 μετρα,εξοδο απο Β.Σοφιας,το θεμα ειναι αν εχει κλεισει η οχι,αφου εχω καιρο να περασω.:sm7:rolleyes:
|
Παιδιά έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια με τις μηχανές, καταδύσεις, σκι κλπ, πάρα πολλά ισοθερμικά ρούχα. Μοτοσυκλετιστικές και μη φίρμες. Τώρα τελευταία αγόρασα ένα για το άνω μέρος του κορμιού "Under Armour". ; Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να είναι και το πιο οικονομικό απ' ότι έχω πάρει μέχρι σήμερα. 34 ευρώ!! Παιδιά, είναι ΑΠΑΙΧΤΟ!! Σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις βάλει θερμαντική κρέμα... Το προτείνω, δεν το συζητάω!!! :sm8: |
Απόσπασμα:
είχαν διάφορα level's . Τά εβρισκα στά Νότια προάστια μέ την εκπτωση στά 39 ρούβλια !! μόνο το επάνω ... Είδωμεν ..... |
Απόσπασμα:
Ίσως το πλέον εξειδικευμένο κατάστημα. Για Under Armor, που λέει ο φίλος πιο πάνω, θα συμφωνήσω. Πολύ καλή φίρμα με ποιοτικά προϊόντα. Στα ισοθερμικά ειδικότερα! |
παίδες, αν και δεν είναι ισοθερμικά, πιστεύω ότι για το πολύ κρύο είναι η απόλυτη λύση καθώς είναι θερμαινόμενα!!!
Heated Motorcycle Clothing at Motorcycle Superstore Heated Motorcycle Clothing Gerbing's Heated Clothing // The World's Warmest Clothing! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!