![]() |
r 1200 r γνωμες
εχει κανεις αυτη την μπισικλετα?
το εχει καποιος να μας πει κανα δυο λογια σχετικα?? http://www.bikewalls.com/pictures/BM...9_1152x864.jpg |
Απάντηση: r 1200 r γνωμες
η εικόνα μιλάει από μόνη της...:)
|
Την έχω πάρει test drive, αν και έχω την ίδια "μηχανή" εσωτερικής καύσης κάτω από τα πόδια μου, η συγκεκριμένη μου έδινε την εντύπωση οτι ήθελε να πετάξει και εγώ δεν την άφηνα...;)
|
Ενώ είναι κούκλα , και όπως είπε και ο Βασίλης έτοιμη να πετάξει , τι κάνει ο αναβάτης σε ταξίδι στην Εθνική με ταχύτητα 160χλμ/ώρα .... συνεχόμενα .:confused:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αυτο δεν με πολυενδιαφερει, δηλ. τα 160χλμ συνεχομενα, ειχα και εχω γυμνο και ξερω, εχει την ταλαιπωρια στην εθνικη, αλλα μολις βγαινεις απο αυτην, οι επαρχιακοι δρομοι ειναι ολα τα λεφτα, μαλλον θα του κανω ενα test drive, να δουμε τι ψαρια πιανει;) |
Απόσπασμα:
Απιστευτα κρατηματα,καταπληκτικα φρενα,πολυ καλη θεση οδηγησης,ομορφος ηχος... Το οδηγησα πριν ενα μηνα για μια ωριτσα.....οταν αφησα για σερβις το δικο μου και περασα ομορφα,με το κουκλι..... Νομιζω ομως οτι δεν προσφερει τιποτα αλλο,εκτος απο οδηγικη απολαυση και ειναι αρκετα ακριβο |
|
Τωρα, να πω οτι μ'αρεσει θα'ναι ψεμα, αλλα περι ορεξεως.. http://www.magicdeckvortex.com/forum...es/zcheers.gif
(Υ.Γ. Η τοποθετηση του ψυγειου λαδιου μ'αρεσει.. Σε 100 μετρα βρεγμενου δρομου-λασπης κλπ, "μπουκωσε"! :p) |
Εχω το μοντελο με τον 1 εκκεντροφορο [το προηγουμενο ] αν δε το θες για χωμα ειναι πολυ καλο ,θα τρελλαθεις , ελαφρυ ,με φρενα κρατημα κανε τεστ drive θα νομιζεις οτι οδηγεις πολυ μικροτερη μοτο εκτος απο το γκαζι.
|
Απόσπασμα:
και δε μου λες καλε μου ανθρωπε, εχεις βαλει καμμια ζελατινα ? θα ηθελα να πηγαινω λιγο πιο ανετα με 130-140χλμ, γιατι ετσι οπως ειναι το κοβω μεχρι τα 120χλμ να πηγαινεις νορμαλ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ STREET ΜΗΧΑΝΑΚΙ .
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ , ΜΕ ΦΡΕΝΑ ,ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ. ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 120 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΗΣ BMW ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 150 . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΝΕΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!! :eek: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΑΥΤΟ με ενδιαφερει, αν μεχρι εκει ειναι καλα, δεν θελω παραπανω, το ξερω δεν θα εχει καλυψη gs ή adventure, ετσι και αλλιως που να πας παραπανω? σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας;) |
Ναι εχω βαλει την V stream της ztechnic και τη ψηλη ειμαι 1,92 και μεχρι τα 160-170 δεν ξερω τι θα πει αερας και δεν νοιωθω καθολου πιεση στους ωμους, ειμαι πολυ ευχαριστημενος .:D:D:D:D
|
Εννοω την ψηλη ζελατινα και οσω για τους ωμους ειχα πιεση και με τη σπορ της μαμας και με μια αλλη ζελατινα που ειχα .
|
Με το παλιο μέλος alext έχουμε γυρίσει απο Πάτρα μαζι. Απο τα Μέγαρα με το σχιστο δουλευαμε 210 230 με μικρο φεριγκακι κανείς δουλειά. Το μαχανακι μοιάζει με απογονο ´´ναζί´. Οδηγικα τα σπάει. Και μην το πετύχεις σε κανένα κλειστό κομμάτι......μοιράζει πολυ πόνο...
|
Πολυ ομορφο μια μικρη ζελατινα βαζεις
και εφυγες :) |
Μα ειναι η πιο όμορφη μηχανή παραγωγής...classic piece...και θα είναι έτσι για πάντα...βλέπε R1200C...
|
Την έχει ο γείτονας και την χαλβαδιάζω κάθε πρωί δίπλα στην γαϊδούρα.......και ζηλεύω!!!:o
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!