![]() |
Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και τις Αθανασίες
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Θανάσηδες κ τις Αθανασίες !!! Sakis Black_hawk jefe allen THANOSEOD ThanDim Pisokolitos Bedouin thanasismk1 THANASIS THANASISGS Thanos-GS ath Bolero FOOST ΘΑΝΑΣΗΣ kalampokas killer13 moutsiosth Nasos332 tanasaki lefkas altezzo nasos oring porosigs3 sakhsarta sagini.sail sakis tz slide sofo t_han thanashs thanassis thangs Thanos thanos_kolimpari thanper Hardshell kouvadakos maverix mikros papas_14 tonionionio tremis thank Viking vergo wildman O Άγιος Αθανάσιος Ο Αθανάσιος Αλεξανδρείας, Μέγας Αθανάσιος ή Άγιος Αθανάσιος (περ. 298[1] – 2 Μαΐου 373) ήταν Χριστιανός επίσκοπος και Πατριάρχης Αλεξανδρείας της Αιγύπτου κατά τον 4ο μ.Χ. αιώνα. Τιμάται ως άγιος τόσο από την Ανατολική Ορθόδοξη όσο και από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία. Αποτελεί έναν από τους τέσσερις μεγάλους Πατέρες της Ανατολικής εκκλησίας και έναν από τους 33 Πατέρες της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας. Από πολύ νέος έδειξε την πνευματική κλίση του. Σε ηλικία 25 ετών χειροτονήθηκε διάκονος από τον επίσκοπο Αλεξανδρείας Αλέξανδρο, τον οποίο ακολούθησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325, στη Νίκαια της Βιθυνίας. Εκεί αναδείχθηκε πρωτεργάτης στην καταδίκη της διδασκαλίας του Αρείου που χαρακτηρίστηκαν αιρετικές. Το 328 και σε ηλικία 33 ετών εξελέγη πατριάρχης Αλεξανδρείας. |
Απάντηση: Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και τις Αθανασίες
φιλαράκι (Jefe) θερμές ευχές για την ονομαστική σου εορτή, να είσαι γερός και να κάνεις πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα :):):) |
Θανάάάσσσσσσσσσσσσ..,.
όσα χλμ έχεις κάνει χ1200.0000.00000 χλμ να γυρήσεις ολάκερη την γή.,..,.,.,.,.,. και ότι γουστάρεις φίλε.,.,.,, |
Θαναση χρονια σου πολλα γεματα υγεια.....
Με πολλα και απολαυστικα χιλιομετρα σε ολακερη τη γη που λεει και το φιλαρακι ο tattoo και γυρνωντας παντα ορθιος;):) Να χαιρασαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι:):) |
χρονια πολλα φιλαρακι πολυχρονος . σου ευχομαι καθε ευτυχια χαρα και καθε σου ονειρο να πραγματοποιηθη;):):)
|
Πολύχρονοι όλοι οι Θανάσηδες ανεξαιρέτως, εντός κι εκτός παρέας !!! . |
Και απο μενα ........
|
Xρόνια πολλά στους εορταζόμενους εντός και εκτός FORUM !!!
Οσο για τον Θανασάκο τον JEFE τα όνειρα σου πραγματικότητα !!! :) |
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες
ειδικα στον δκομας.mod.. sakis.,.,. και στον thanasismk1 να εισται γεροι δυνατοι και με πολλα πολλα ορθια και ασφαλη χιλιομετρα.,,., να σας χαιρομαστε.,.,. |
Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και ιδιαίτερα στον Jefe και Sakis.
Να είστε καλά, με υγεία, ευτυχία, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και με ακόμα πιο πολλά όμορφα χιλιόμετρα. Να τους χαίρεστε Βανούλα και Σοφία. :) |
χρονια πολλα σε ολους
|
Χρόνια Πολλά Σάκη (Sakis), να είσαι χαρούμενος, χαμογελαστός και πάντα όρθιος :)
|
Χρονια πολλα σε ολους τους Θανασηδες και τις Αθανασιες!!!!:):):) Ειδικοτερα στους συνφορουμιτες μας!!!;););) |
Θανάση (Black_hawk) Χρόνια Πολλά :)
|
χρονια πολλα σε ολους με υγεια!
|
Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν!
Jefe, Sakis, black_hawk, πάντα με υγεία & για πάντα ταξιδιάρηδες :) |
Απόσπασμα:
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ! |
Θανάση jefe Θανάση sakis Θανάση blackhowk. Και λοιποί Θανασιδες πολύχρονοι απο καρδιάς παντα όρθιοι και ταξιδευτές
|
Χρόνια σας πολλα και καλα σε όλους
Sent by george via Tapatalk |
Να σας χαιρόμαστε και καλά χιλιόμετρα!! :)
|
Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες.
Τις ευχές μου και σε sakis, jefe, thanasis, black gerakis :D , και σε όλους όσους ενδεχομένως να έχω ξεχάσει . . . αλλά μόλις τελειώσαμε με τα παλιοκαλώδια. :rolleyes: Πολύχρονοι και πάντα με υγεία. |
Χρόνια Πολλά σε Sakis και ThanasisMk1 καθως και σε ολους τους Θανασηδες και Αθανασιες του φορουμ. Πολυχρονοι με υγεια και ευτυχια.
|
Χρόνια Πολλα κ´ Καλά αε όλα τα παιδιά !!!
Ιδιαίτερες ευχές στους φίλους Jefe & Sakis !!! :):) CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Πολλές ευχές και στον Θάνο (comander.junior) ...
commander + princess να χαιρόσαστε το καμάρι σας ... |
frits + xanthi ... να χαιρόσαστε τον Θανασάκη σας ... |
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα, μικρούς και μεγάλους φίλους.. :) Και του χρόνου με υγεία...! |
Χρόνια πολλά στις Αθανασίες κ στους Αθανάσιους, ιδιαίτερα στον Jefe στον Sakis στον μαυρογερακα sτον allen... kαι σε όλα τα παιδια! Να είστε καλά, με υγεία, ευτυχία, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και με ακόμα πιο πολλά όμορφα χιλιόμετρα. Πολλές ευχές και στον Θάνο του comander:) frits + xanthi ... να χαιρόσαστε τον Θανασάκη σας κ την Αλεξανδρούλα βεβαίως:)... |
Χρονια πολλα με υγεια στις εορταζουσες
και στους εορταζοντες:) Θαναση (Sakis) και (Jefe) χρονια πολλα φιλαρακια να χαιρεστε τις οικογενειες σας και με το καλο το φοβερο ταξιδι που ετοιμαζεις φιλε (jefe). :Χαμόγελο: |
χρονια πολλα σε ολες τις φιλες και ολους τους φιλους:)
|
Σταυρο και Ξανθη να χαιρεστε τον Θανασακη
και το κοριτσακι σας :);) |
Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα υγεία στους εορτάζοντες με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . :) :) ;) |
Χρονια πολλα και καλα,παντα ορθια χιλιομετρα!!:)
|
Χρονια πολλα στα φιλαρακια!!!
|
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Πάντα υγεία, χαρά και ευτυχία! ... και πολλά, όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα! Θανάση (Jefe) τις ευχές μου! ... και με το καλό το ταξίδι ! ;):) Sakis τις ευχές μου! Black Hawk ευχές... και στο νησί...;) frits,Xanthi να τον χαίρεστε! Θεολόγε, Γιώτα να χαίρεστε τον Θάνο! :) |
Χρόνια πολλά στον γιο μου τον commanteraki θάνος στο όνομα και τον πατέρα μου ...........Χρόνια πολλά σε όλους και όλες εντός και εκτός του forum.
Θανάση(jefe) Θανάση (sakis) να σας χαιρομαι φιλαράκια μου με υγεία ....!!! |
Χρόνια πολλά στους φίλους και τις φίλες για την ονομαστική τους!
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ Φίλε Jefe ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ..:):) Φίλε Frits & Xanthi ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ "ΧΩΜΑΤΕΡΟ"ΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.. |
Χρόνια πολλά και Καλά σε όλους.
Χρόνια πολλά και στα fritsάκια και στα comanderάκια. Να τους χαίρεστε και να τους δείτε όπως επιθυμείτε. |
Χρόνια Πολλά Και Καλά |
Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν με υγεία και ευτυχία στον φίλο μου Θανάση, στον γιόκα σας Θεολόγε και Γιώτα, στον γιόκα σας Σταύρο και Ξανθή :) Τις ιδιαίτερες ευχές μου και την αγάπη μου στον ομορφάντρα μου, να είσαι πάντα γερός, ευτυχισμένος και ότι ονειρεύεσαι να γίνεται πραγματικότητα. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002043B.gif |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!