![]() |
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Πήρα την μεγάλη απόφαση το καλοκαίρι του 2012 να κάνω ένα ταξίδι... (όνειρο ζωής) να πάω ακόμα παραπέρα!!! Δυο μήνες στο δρόμο.... για να κάνω αυτό…… 15-7-12 αναχώρηση με 15-9-12 επιστροφή. Οι χώρες που θα περάσω Ελλάδα - Τουρκία - Γεωργία - Αζερμπαϊτζάν - Τουρκμενιστάν - Ουζμπεκιστάν - Καζακστάν - Ρωσία –Μογγολία - Ρωσία ξανά, με στόχο το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ. Καράβι από εκεί και 36 ώρες μετά.... Ιαπωνία.... Άφιξη στο λιμάνι Fushiki. 15 μέρες θα είναι αφιερωμένες σε Ιαπωνικό έδαφος γνωρίζοντας διάφορες πόλεις... Η περιπλάνηση τελειώνει στο καράβι που με γυρίζει πίσω στο Βλαδιβοστόκ. Ολόκληρος ο υπερσιβηρικός οδικός άξονας, είναι πλέον μπροστά μου, η διάσχιση του οποίου με οδηγεί πίσω στην Ευρώπη.... Ευρωπαϊκή Ρωσία - Λευκορωσία - Πολωνία - Γερμανία - Αυστρία - Ιταλία (Βενετία) - Ελλάδα. Η μηχανή... K 1200 S Το ταξίδι... 27.000 χλμ…. 15 χώρες... 3 ακτοπλοικές γραμμές... 55 διανυκτερεύσεις... Τα παρελκόμενα.... 3 σέρβις... 2 ζευγάρια λάστιχα... Φωτογραφικός εξοπλισμός... GPS, με δύσκολους να βρεθούν, χάρτες... Η αλληλεγγύη... Όποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με τις χώρες: Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, Μογγολία, Ιαπωνία, Λευκορωσία.... Έγγραφα, οδικό δίκτυο, πρατήρια βενζίνης, χάρτες για GPS... οτιδήποτε γνωρίζει κάποιος, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Να είμαστε καλά μέχρι τότε και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω…. |
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
περαστικα σου..........:sm7::sm7: |
Kαλο ταξιδι Παναγιωτη!!!
Εχετε βαλει σκοπο να μας τρελανετε φετος :);) |
Βρε δε πας καλά! :eek::eek::eek:
Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις τρελό αγόρι! :) |
Πάνο, πράγματι φοβερό.
Μια ένσταση μόνο. Στις ``περιέργες`` χώρες πως θα τα καταφέρεις με το Κ-ς? |
Τι ταξιδάρα είναι αυτή που ετοιμάζεις ρε φίλε;
Με το καλό να ρθει η στιγμή που θα βάλεις μπρος και να σου πάνε όλα κατ'ευχήν. |
Με το καλό Πάνο να εκπληρώσεις αυτήν την επιθυμία σου. :sm8: |
Τι λές τώρα ?????????????
Πλάκα κάνεις ??????????? |
Μεγάλε Πάνο ξέρω ότι με την απάντηση μου μαζεύω πέτρες για το κεφάλι μου αλλά......
- το μηχανάκι σου δεν είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο ταξίδι - η μοναξιά για τέτοιο ταξίδι δεν είναι ότι καλύτερο - το Budget (όσο και νά έχεις ) δε θα σε φτάσει λόγο απρόβλεπτων Οι πιθανότητες να το ολοκληρώσεις μόνος με ασφάλεια δεν είναι με το μέρος σου. Αν όμως βρεις έναν συνταξιδιώτη και οι 2 σας καβαλάτε πιο απλοϊκά και αξιόπιστα μηχανάκια (ΤΑ, ΑΤ κλπ) τότε θα το έβλεπα. Ότι και να κάνεις φυσικά η ευχή μου και η σκέψη μου μαζί σου !!!!! |
Με το καλο.....
:sm8: |
άλλος ένας που θέλει να μας πριζώσει!!!!!!!:eek:
Με το καλό σου εύχομαι να της απαντήσεις στην κλήση...:):) |
Πάνο, καλή επιτυχία φίλε...
τι gps εχεις? |
:eek::eek::eek::eek: σοκ και δεος!!! Φιλε με το καλο να δαμασεις κι αυτο το θεριο! ;):);) |
:eek:
|
Φιλε πανο μας το ειχες πει και στο Βελιγραδι οτι σκεφτοσουν το συγκεκριμενο ταξιδι. Οπως δειχνει ο κυβος εριφθη. Με το καλο λοιπον ο προγραμματισμος και η υλοποιηση του και να ξερεις προκαταβολικα οτι οι ευχες και η σκεψη ολου του φορουμ θα ειναι μαζι σου σε αυτο το δυσκολο απαιτητικο μα και συνναμα απιστευτο ταξιδι. ;)
|
πανω με το καλο, και τις καλυτερες ευχες απο ολους μας;)
|
Απόσπασμα:
Για αυτούς και μόνο τους λόγους σε ζηλεύω που έχεις τα ####### για να ξεκινήσειςΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Respect αδερφέ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Πάνο, μίλησες με τον Πέτρο (καθηγητή ΤΕΙ,BMW Κ1200), που πήγε το 2010 μ΄ένα Funduro δικάβαλος Ιαπωνία?
Αν όχι, να σΕ στείλω τα τηλέφωνα. Βρίσκεται Αθήνα. Δεν γράφει σε φόρα...;) |
Απόσπασμα:
|
Πάνο μου, μόνο και μόνο για το σεμνό και χαμηλών τόνων νήμα σου, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ! Το εγχείρημα δύσκολο, έως ακατόρθωτο ! Οι ευχές όλων μας, όμως και η αλληλεγγύη, θα είναι δίπλα σου, ανά πάσα στιγμή ! και καλή επιτυχία !!! . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Φίλε η σκέψη και η βοήθεια όλων μας είναι μαζί σου! Καλή δύναμη! Με το καλό να γίνει πραγματικότητα το όνειρό σου! |
Απόσπασμα:
|
Ο Μαγγελανος περασε με 10 μποφωρ δυτικο ανεμο τα στενα του Μαγγελανου με πορεια...δυτικα.
Ο αλλος Μαγκελανος, ο Πανος μας, θα παρει το Κ και θα παει μεχρι την Ιαπωνια.Και θα γυρισει βεβαια παλι οδικως! Και εδω προκειται για την απλη φυσικη συνεχεια! Ενα απογευμα καπου στη Μοντανα της Βουλγαριας του λεω οτι γουσταρω πολυ να περιπλανιεμαι με μηχανη στα Βαλκανια χαζευοντας γνησιες εικονες ανθρωπων που ζουν σκληρη αλλα αληθινη ζωη. Και μου απαντα,κι εγω γουσταρω φιλαρακι!Κι οσο πιο χαλια και 'φτωχα' τα μερη τοσο περισσοτερο μου αρεσει! Τοτε καταλαβα οτι δεν ηταν φημες αυτα που ακουγαμε για την Ιαπωνια! Φιλε καλη αρχη στην προετοιμασια και να εχεις το νου σου στον μεγαλυτερο κινδυνο του ταξιδιου. Στην Ιαπωνια οδηγουν αναποδα:) |
με το καλο φιλαρακι......πολυ ομορφο ταξιδι..
|
Γουστάρωωωωωωωωωωωωω :sm8: |
Φιλε Παναγιωτη το μονο που μπορω να σε προσφερω απο μερος μου ειναι οι καλυτερες ευχες απο καρδιας για την εκπληρωση ενος ακομη ονειρου.
|
Φίλε Πάνο, όλα να σου έρθουν όπως τα θέλεις, όλοι εδώ είμαστε μαζί σου και φαντάζομαι ο καθένας μας θα βοηθήσει από όπου και όπως μπορεί.....:)
|
Ένα μεγάλο ταξίδι, άπιαστο από όλους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να είσαι καλά να το πραγματποιήσεις αδερφέ;) |
Πανούλη,με το καλό!!!
κοιτα μην σε ξεμυαλισςι καμια γκέησα...:p εννοειτε επειδη ειναι μεγαλο και....αντρικο ταξίδι....αν χρειαστεις βοηθεια στο οτιδηποτε,ΜΗΝ διστασεις.....(αρκει να περναει απο το χερι μου.) με το καλό φιλε μου....με το καλό!!ψαξε και για τιποτα χορηγιες φιλε:):) |
αδερφε καλη τυχη τοσο με ολη τη διαδικασια της ετοιμασιας οσο και με το ταξιδι!
ξερεις οτι ειμαστε μαζι σου σε οτι χρειαστεις!;) |
Απόσπασμα:
|
:eek::eek::eek:
Με το καλό φιλαράκι... είχα πάει πριν χρονία Nagoya, Yokohama, Tokyo και μπορώ να σου πω 2-3 πραγματα, κυρίως για Τόκυο!!! Ο Θεός μαζί σου... ;):) CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
1000 BRAVO Πάνο!!!Πραγματικά εύχομαι να γίνει όσο ευκολότερα και όσο ποιό όμορφο γίνεται το ταξίδι αυτό!!!Τελικά είχες δικιο που έλεγες ότι μετά από το γύρο της Βαλτικής τέλειωσες από Ευρώπη!!!Βγάλε με το καλό την διαδρομή και θα την μελετίσουμε όλοι μαζί παρέα για να βρούμε ότι χρειαστείς!!!
|
Ταξίδι για λίγους, συνετούς και λιγομίλητους...
Και ο Πάνος είναι τέτοιος! Καλή επιτυχία φίλε, οι σκέψεις όλων μας θα σε συντροφεύουν σε αυτό το μακρύ, μοναχικό και δύσκολο ταξίδι σου! |
Πάνο αυτά είναι 3 ride report που βρήκα στα γρήγορα και έχουν μέσα πάνω κάτω τα μέρη που θέλεις να περάσεις για να πάρεις κάποιες εικόνες!!!
A Kiwi Expedition - Korea to Scotland via Mongolia - ADVrider Long Way Back Home from Korea through Russia, Kazakhstan and Kyrgyzstan to Finland - ADVrider Moscow-Vladivostok on the way from sea to sea - ADVrider Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε να το ζήσουμε από την προετοιμασία!!!:):) |
Πω!!!!:eek:...τι ειπες τωρα βρε φιλε!!!!!!!!!!!...πλακα με κανεις!
...αδελφε ..... σου ευχομαι υγεια ... ολα να πανε καλα ...και με ενα κεφαλι γεματο εμπειριες , γυριζοντας να μας φωτησεις και μας! Αυτο δεν ειναι ταξιδι ...αυτο ειναι ταξιδι ολοκληρης ζωης!...1000 respekt! .... Καλο ταξιδι να χεις!:sm5: |
Πάνοοοο μ΄ακουςςςςς ...Πάρε με και μένα ρε φίλε ..
Είσαι ο καλύτερος |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!