![]() |
Όταν αγριεύει η θάλασσα...
Δεν ξέρω αν έχει ξαναπαίξει, αλλά είναι εκπληκτικό!!! Έζησα τέτοιες στιγμές 23 μήνες στο Α/Τ Θεμιστοκλής (πολεμικό ναυτικό). Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παρμενίωνα του 89. Μια εβδομάδα συνεχώς εν πλώ, minimum 9 μποφόρ, και max 12....
|
Απάντηση: Όταν αγριεύει η θάλασσα...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek: Η απόλυτη φυσική δύναμη........της θάλασσας. |
:eek::eek::eek: Συγκλονιστικο video!!! |
μαμα κακα
|
Αντρικα παιχνίδια......:D
Ωραίο βίντεο ......;) Οι δύσκολες συνθήκες,είναι ένας απο τους λόγους,που οι καπεταναίοι λατρεύουν την θάλασσα.....:) |
:eek::eek::eek:
|
Οταν αγριευει η θαλασσα δεν θες να εισαι εξω.
Ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται, ο σοφος στην φουρτουνα καθεται σε ενα λιμανι και περιμενει να περασει. Καλη δυναμη στους ναυτικους που ειτε θελουν ειτε δεν θελουν ειναι εξω και βγαζουν τα προς το ζειν!!! |
Όμορφο να το βλέπεις άγριο να το ζεις .καταπληκτικο video μπράβο
|
:eek::eek::eek: Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις σε Ατλαντικό και Αδριατική:cool: |
:eek::eek::eek:
|
:eek::eek::eek:Το γέμισα το βρακάκι μου............
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα. Εγώ υπηρετούσα στο Α/Τ D 85. Αφού γλυτώσαμε τότε να είμαστε ευτυχείς. Μείναμε 4 ημέρες στις 3 μπούκες για άντληση υδάτων για να επιστρέψουμε. Τραγική εμπειρία……………… |
Σα να ζαλίστηκα λιγουλάκι :Μπερδεμέν
|
Ανατριχιασακαι φοβήθηκα.Την Παναγία μαζι σας όλου του κόσμου οι θαλασσινοί.:o
|
Θελει ΣΕΒΑΣΜΟ η θαλασσα!Εμπειρια ζωης!!!:rolleyes:
|
:eek:
|
:eek: :eek: :eek:
|
Αχ τι μου θυμησες. Το συγκεκριμενο βιντεο ειναι γυρισμενο κοντα στο Cape Horn το νοτιοτερο ακρο της Αμερικανικης Ηπειρου εκει που ενωνονται ο Ατλαντικος με τον Ειρηνικο Ωκεανο. Ενα απο τα ποιο δυσκολα σημεια της Υφηλειου απο αποψη καιρου για τους θαλασσινους. Αξεχαστες εμπειριες.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έλα ρε Νικόλα!! Τι σειρά είσουν; Εγώ 89Β. Και ειδικότητα Ρ/Ε. Εσύ; Άσε εμείς είχαμε και ελικόπτερο πάνω και τρέχαμε συνεχώς... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Παιδιά μην το συνεχίσουμε διότι θα βγούμε η οπλονόμοι η συμπέθεροι. ΗΝ/ΡΕ:sm7:…………………… |
Απόσπασμα:
Ελα ρε κοντοκληρούχα, με τα στραβόγιαννα εδώ μέσα... ;):D:D:D (και σε είχα για μικρότερο από εμένα... Μικροδείχνεις...:)) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
κατσε να το δειξω στη γυναικα μου αυτο :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Παιδιά μην το συνεχίσουμε διότι θα βγούμε η οπλονόμοι η συμπέθεροι. ΗΝ/ΡΕ…………………… συμπεθερος μπορει.....ο οπλονομος ηταν ενας μπακαουκας ψηλος λελες Τσατσοι γλυφτες όλοι στο ναυτικό αααα ρεεεεε :D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εκτός αυτών που για κακή τους τύχη ήταν σε αντιτορπιλικά και αρματαγωγά. Εκεί ήταν πίκρα, πίστεψε με... Εγώ είμουν και δύτης και βουτούσα με κάθε καιρό για να μαζεύω τις τορπίλες των ασκήσεων... Hese μέσα... :o:) |
Απόσπασμα:
Τσάτσοι ναι …Γλύφτες ποτέ……………. Περάσαμε και δύσκολα φίλε. Γυρνούσαμε από ταξίδι και όταν βγάζαμε την φόρμα στεκόταν όρθια.:) ………………… |
Λάκη γ@μ@το το βίντεο…!! :eek::eek: Η θάλασσα απαιτεί RESPECT και δεν συγχωρεί... |
Απόσπασμα:
Σωστός!!! Για μένα, όποιος λέει ότι δε φοβάται τη θάλασσα, ή ψέματα λέει, ή είναι λαλάκας... Θέλει να τη φοβάσαι και να τη σέβεσαι τη θάλασσα. Αλλά σου προσφέρει και κάτι στιγμές... Ειδικά Underwater... |
Απόσπασμα:
:sm8::sm8: |
:oοοοoh:
Ζόρικα (για μας) πράματα... |
Τρομακτικο και απιθανο μαζι!!:eek::eek::eek: Πολυ καλο Λακη!Ευχαριστουμε!;) |
Απόσπασμα:
"Οι στρατιωτικοί είναι αυτιστικοί και γραφειοκράτες, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος έφτασε στο σημείο να διερωτηθεί ειρωνικά, το Πολεμικό Ναυτικό πότε κάνει εκπαίδευση, πριν τις δεξιώσεις ή μετά"; |
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φωτογραφημένο τον Δεκέμβριο του 82 μετά από μια εφιαλτική νύχτα των 10-11 μποφώρ. Την πέρασα όλη στη γέφυρα σαν πηδαλιούχος γιατί δεν μπόρεσε κανείς να βγει από τα υποφράγματα για να ανέβει πάνω να με σκαντζάρει. Είμαι μέσα σε κάποιο από τα στρογγυλά παραθυράκια της γέφυρας, 18 χρονώ παιδάκι... Τις φωτογραφίες τις έβγαλαν από το ΚΑΝΑΡΗΣ που ήταν δίπλα μας. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!