![]() |
Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ?
1. Σχεδόν κάθε μέρα |
Απάντηση: Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ?
Κάθε μέρα,εκτός όταν είμαι οικογενειακώς που χρησιμοποιώ αμάξι,αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια;) |
Επιλογή 'κάθε μέρα' δεν είδα,
οπότε (1.) |
Καθε μερα......... εαν ομως ξεκινήσω απο το σπιτι και βρέχει τοτε με το κουτί.και αυτο γιατι βαριέμαι να βάζω αδιάβροχα για 4 χιλιομετρα....! |
Καθε μερα.
|
Κάθε μέρα αν και τώρα τελευταία για οικονομία και για να μην ταλαιπωρώ τον συμπλέκτη όταν έχω δουλειά στο κέντρο παίρνω το παπί.
Το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και γιαυτό και το απέσυρα προσωρινά από την κυκλοφορία. :) |
3 με 4 φορες την εβδομαδα,τα καθημερινα ζορια τα τραβαει το γνωστο σε ολους μας παπακι !!και μαλιστα honda (που εισαι Ναπο :D)...
|
εγω τη μηχανη μου την χρησιμοπιο 2 με 3 φορες το μηνα για μια βολτα τον 200 περηπου χιλ την κυριακη το πρωη οπου μεχρη το μεσημερη ειμαι σπιτι
στη πολυ αποφευγω να οδιγω διοτι δεν σε υπολογηζου ουτε οι πεζη ποσο μαλλο τα αυτοκηνιτα !;) |
Απόσπασμα:
που ειναι κε αξιοπηστο :sm3::sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
α γεια σου !!! τα λεω αλλα δε με ακουει κανεις ... |
καθε μερα και καθε νυχτα........:D
|
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ:):):):)
20-70 χλμ ημερησίως, όχι σε πυκνή κυκλοφορία όμως. Περιστέρι - Άνω Κορυδαλλό και πίσω και δις εβδομαδιαίως Καλαμάκι. Από ΕΟ και παραλιακή. Σπανίως Αθήνα, πολλές μακρυνές βόλτες μέχρι πρόσφατα, με τη συμβία. Οι επόμενες 2κάβαλες σε 10-11 μήνες;););) ΥΓ: δε συμμετείχα στην ψηφοφορία, γιατί δε με καλύπτει το "σχεδόν κάθε μέρα"... Άσε που λείπει και η νύχτα ;) |
Καθε μερα χειμωνα καλοκαιρι σαν γιαπωνεζικο παπακι.........................
|
Κάθε μέρα.
|
Καθε μερα......... εαν ομως ξεκινήσω απο το σπιτι και βρέχει τοτε με το κουτί.και αυτο γιατι βαριέμαι να βάζω αδιάβροχα για 4 χιλιομετρα....!
Κοτααα:D:D |
Κάθε μέρα ;)
|
Περιπου 5 φορες...... . . . . . . . . . . . . . . . . ......την ημερα!!!:D:D:D |
Δεν έχω άλλη επιλογή, εκτός βέβαια από το πεζό 2.:D
|
Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω με το συμπέθερο! :sm7::sm7::sm7: |
Κάθε μέρα κ´ με κάθε καιρό... :);)
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Τώρα πλέον σχεδόν κάθε μέρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Πρωί-μεσημέρι-βράδυ,καθε μέρα,κάθε εποχή και για 37 χρόνια μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ μηχανή.
:) |
Απόσπασμα:
|
Κάθε μέρα, εκτός από πέρση για κάνα δύο μήνες για λόγους υγείας ήμουν υποχρεωτικά με τέσσερις ρόδες.:(:D
|
Τώρα εγώ πρέπει να απαντήσω????????? :yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
|
εκδρομικα, απαντησα 4 φορες το μηνα:)
|
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.,.,.,
ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ:p |
Όπως έλεγε κ μια διαφήμιση παλαιότερα....ντεν εκω αυτοκίνητο καρντια μου!!!! οπότε,όλη μέρα,κάθε μέρα, με κάθε καιρό...τα τελευταία τέσσερα χρονιά...παλαιότερα είχα κ αυτοκίνητο :p
Sent from my HTC Desire using Tapatalk |
Δυσκολη η απαντηση, καθ'οτι συναρταται απο παααρα πολλους παραγοντες.. :rolleyes:
Ας προσπαθησω να απαντησω... Κατα πρωτον, ειναι συναρτηση εποχης! (Κατ'εμε..) Το χειμωνα, αν βρεχει, προφανως θα παρω το αυτοκινητο.. (Αν βγαινοντας καποιος εξω απο την εξωπορτα του, βλεπει βροχη και κρυο -εχοντας να κανει 4-5 χλμ- , βλεπει τρια! μηχανακια και ενα αυτοκινητο -μεχρι προτινος, δυο-..) και διαλεγει το μηχανακι, sorry αλλα θα διαλεξω την.. "κουρτινα" :D ) Αν ΔΕΝ! βρεχει, (ανεξαρτητως θερμοκρασιας) θα διαλεξω μηχανακι.. ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ? Προφανως το XR! :sm7: Eπειδη ομως αυτο, ως "αξιοπιστο", δουλευει με τα κεφια του (= 3 μπαταριες τα τελευταια 2 χρονια, στοργη και προδερμ, δωρακι "δυο ανορθωτες" "αλλα "ΔΕΝ"!.. ) αρπαζω, (αν προλαβω :D !!) το 650!.. Αν οχι, (σπανιως) περνω το 1200 (Το οποιο ειναι σε διαρκη φορτιση και σκεπασμενο..) Το καλοκαιρι? Ολα τα παραπανω, μειον το αυτοκινητο!! :D (Και, ΣΥΝ!, το ετησιο μας ταξιδι, περιπου 3-4.000 χλμ..) :) |
Κάθε μέρα, με εξαίρεση ορισμένες ημέρες το χρόνο με πάγο το πρωί κοντά στη δουλειά μου.
|
Κάθε μέρα με ήλιο με βροχή...εκτός απο τις δουλειές με το έτερο ήμισυ που λόγο κυρού δεν αναιβενει με τίποτα...αλλα αυτο δεν είναι κακο έτσι δεν είναι...???
:D |
Σχεδόν κάθε μέρα το σχεδόν έχει να κάνει άν πέρνω την μικρή στο Σχολείο και βρέχει τοτε αναγκαστικά το κουτί ;):)
|
Καθε μερα με το παπι για τη δουλεια,Σαββατοκυριακα την μηχανη για βολτες.
|
Καθημερινά, εκτός εαν βρέχει! :)
|
σχεδόν 2-3 φόρες την εβδομάδα,αφου η δουλειά μου παρεχει αυτοκινητο & εντος εισαγωγικών είναι υποχρεωτικό στις εταιρικές μετακινησεις(απο το σπιτι στο γραφείο ή προς τους πελάτες);) τους πιο ζεστους μηνες η συχνοτητα χρησης αυξάνει..;) |
Απόσπασμα:
Εμείς που δεν μένουμε Αθήνα δεν την έχουμε και τόσο πολύ ανάγκη για την καθημερινή μετακίνηση…. Μας τρώει το αμάξι ευκολότερα… |
Απόσπασμα:
Εγώ που την παίρνω για ένα χιλιόμετρο? :sm7: |
Κάθε ημέρα βρέξει χιονίσει...
|
Κάθε μέρα όλη μέρα, βρέξει-λιάσει, χρησιμοποιώ το scooter για τις μετακινήσεις μου εντός πόλης. Η μπέμπα για τα εκτός, καιρού επιτρέποντος και φυσικά τα σαβατοκύριακα.
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!