![]() |
R.I.P ΕΛΛΑΔΑ
|
Απάντηση: R.I.P ΕΛΛΑΔΑ
ελεος ξυπνηστε αντι να μοιρολογάτε |
'Ετσι πρέπει ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
Πολύ ευχαρίστως! Τι προτείνεις; |
Γιατί δεν δίνουμε πετρέλαια και αέριο Ρωσία??? Με αντάλλαγμα να φύγουν οι ¨προδότες¨ και προστασία που είναι το παν τώρα έως ότου σταθεροποιηθούμε !!!
Χρησιμοποιούμαι ένας μέρος των φυσικών πόρων για το χρεός και τα υπόλοιπα στη Ρωσία και μας μένει η Ελλάδα και μεις... Διαφορετικά δεν μας μένει τίποτα... Τι λέτε ?? |
Οτι και να πούμε Μάκη, αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Δεν τα επιτρέπουν οι πάτρωνες! Πήγαινε 3-4 χρόνια πίσω και θα δεις..... Εκτός αυτού στο πρώτο μνημόνιο που υπέγραψε ο Παπακ. υπάρχει όρος που λέει ότι δεν επιτρέπεται να ζητήσουμε βοήθεια αλλού. Το όλο θεατράκι έχει στηθεί για να μας τα φάνε, λες να μας αφήσουν να τακιμιάσουμε με τους Ρώσους; Προσωπικά θα το ήθελα, σε σχέση πάντα με τους σιχαμένους Γερμανούς, αν και πιό πολύ ακόμη θα γούσταρα να εκμεταλλεύομαστε μόνοι μας τον όποιο πλούτο της χώρας... |
Απόσπασμα:
Να γίνουν ..όλα γίνονται..τι όροι και ######## ? Δηλαδη αν μας βάλουν όρο να πέσουμε από γκρεμό εμείς θα πέσουμε ?...:hmmm: |
Απόσπασμα:
....ήδη πέφτουμε!!!!:( |
Απόσπασμα:
Αλλά η συνεργασία Ρωσίας είναι απαραίτητη ! Επίσης και γω θα γούσταρα να εκμεταλλευομασταν εμείς τους φυσικούς πόρους αλλά αυτό δεν γίνεται εκ των πραγματων. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Eνα SVD μας σωνει!!!
|
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω ποιος θα σωθεί από το SVD, αλλά εσύ είσαι από τους πρώτους στόχους …και τους εύκολους μάλιστα. Εάν δεν καταλαβαίνεις, ψάξε να δεις ποιοι είναι τα θύματα των ελεύθερων σκοπευτών σε συνθήκες αντάρτικου πόλης(και όχι μόνο) στις συγκρούσεις των 30-40 τελευταίων χρόνων…. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, φιλαράκι… |
Απόσπασμα:
? :D |
Απόσπασμα:
Τόσο η αναφορά στο διαμέτρημα .308LM πριν λίγο καιρό, όσο και στo SVD τώρα, δεν είναι ότι καλύτερο από κάποιον που πληρώνεται από το κράτος και έχει ορκιστεί ….. δεν χρειάζονται πολλά λόγια νομίζω. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πληρωνονται απο το κρατος........και δεν μπορουμε να μαθουμε:sm7: |
Όπλο ελεύθερου σκοπευτή με διόπτρα..;; Ρώσικης προέλευσης..;;
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Η διαπίστωση της πραγματικότητας δεν είναι μοιρολατρία, οφείλουμε να τη λαμβάνουμε υπόψιν. Είναι το σημείο εκκίνησης :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ούτε για αυτό δεν είμαστε ικανοί. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
έχουν ετοιμάσει μέχρι και τα αεροπορικά τους.. όντως δεν χρειάζονται πολλά λόγια. σίγουρα θα ξέρει τις υποχρεώσεις ο Σωκ δε χρειάζεται μάλλον υπενθύμιση.. (Ν.2800/00, Τμ.β', κεφ. 1ο, αρ.8, παρ.2) |
Απόσπασμα:
περισσότερα από όσα παίρνεις από αυτό!! . . αφού τα λέμε όλα . . *(ταμεία, φορολογία, σύνταξη, περίθαλψη και γω δε ξέρω τι άλλο) |
Απόσπασμα:
Εξήγησε και ξεκαθάρισε λοιπόν εσύ τις σκέψεις και προθέσεις σου όταν μιλάς και προτείνεις για σωτηρία (από τι ακριβώς? οικονομική κρίση ή κάτι άλλο?) τα SVD και .308LM, δηλαδή όπλα μεγάλου δραστικού βεληνεκούς που χρησιμοποιούνται από ελεύθερους σκοπευτές… Απάντησε καθαρά γιατί μπορεί να σε παρεξήγησα… για να δω…:cool: |
δηλαδή αν μας έλεγε να πηδηχτούμε από το παράθυρο,
θα το κάναμε?;) φαντάζομαι ήταν απλά ένα αστείο.. οπότε και έληξε |
Γιατί; Ο αστυνομικός δε δικαιούται να είναι τσαντισμένος; Δεν τον έχουν ######ι τον αστυνομικό; Εγώ περιμένω την ώρα που θα σταματήσουν να προστατεύουν τα πουλημένα ρεμάλια που θέλουν να μας κυβερνούν.
Κι ο Σωκράτης κάνει σίγουρα πλάκα με αυτό που λέει, άσχετα αν υπάρχει αλήθεια.... |
Απόσπασμα:
Μην αμφιβάλεις ότι κάποιοι θα πήδαγαν…. Έχει γίνει και εξακολουθεί να γίνεται… Περιμένω από τον ίδιο εξήγηση των σκέψεων και προθέσεων… :cool: |
Τις κραταω για παρτη μου....ετσι για να σε εχω σε εγρηγορση και απορια:sm7::sm7Καλο σας απογευμα.
|
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει αλήθεια στην πρόταση … μην νομίζεις ότι η 17Ν και οι άλλες οργανώσεις ήταν άσχετοι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ χρησιμοποίησαν τέτοια όπλα…. |
Απόσπασμα:
|
Εγώ πάντως, δηλώνω πως μέχρι σήμερα, ούτε κατά διάνοια μου 'χε περάσει απ' το μυαλό, να δώσω την ευκαιρία στον εγκέφαλο κάποιων πατριωτών, να δει το φως του ήλιου ... Τώρα, μετά τη δήλωση του jarhead, έχω φάει τα λυσακά μου να βρω SVD! Το DAKAR μου για ένα SVD ρε παιδιά!!! :sm7::sm7:
|
Δεν καταλαβα τιποτα , ειμαι χαζος ειπαμε.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
2. 264George 3. ........ |
:sm7::yz
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απανταχού GSάκηδες ανεξαρτήτως κυβικών ενωμένοι!:D:D Το δικό μου είναι ήδη πολυβόλο! Να θυμηθώ να ανεβάσω sound file!:sm7::sm7: |
πλάκα κάνεις!!!
Σε πείραξε αυτό: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
οργανώσεις, κορυδαλούς, 17 Νοέμβρη, διαμετρήματα... δώσε και το κινητό του λουκά αν είναι :hmmm: |
εχουμε αποδειξει ,με τις κυβερνησεις που επιλεγουμε τις τελευταιες δεκαετιες οτι ειμαστε τελειως ηλιθιοι,αν μας δωσουν και οπλα στην καλυτερη μας βλεπω σαν το βιντεακι με το χαζο κυνηγο ,που ειχε ανεβασει καποιος συμφορουμιτης
προσφατα |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!