GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Παραιτητε ο Παπουλιας απο τον μισθο του... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28647)

asotosios 15-02-2012 15:14

Παραιτητε ο Παπουλιας απο τον μισθο του...

Ζήτησε να παραιτηθεί από το μισθό του ο Παπούλιας « OnSports.gr

νομιζα οτι περνει πολλα αλλα οχι και τοσα...

και συνολικο κοστος τον χρονο 1.2Μ€...επισης δεν ειναι και μικρο κοστος...για καποιον που απλα βγαινει σε καποιες παρελασεις και απλα κουναει καταφατικα το κεφαλι του...

που και που λεει και 5-10 λογια συμπονιας για τον λαο δεν εχουμε παραπονο...!!!

και να τολμησω μια προβλεψη...???

κατι μεγαλο ετοιμαζεται και θελει ηρωικη εξοδο ο Παπουλιας...να μας πει καποτε σας χαρησα και τον μισθο μου...ο οποιος ηταν και μεγαλυτερος απο του Ομπαμα...!!!

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ell...a.1305178.html

ortho 15-02-2012 15:24

Απάντηση: Παραιτητε ο Παπουλιας απο τον μισθο του...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 603637)

νομιζα οτι περνει πολλα αλλα οχι και τοσα...

και συνολικο κοστος τον χρονο 1.2Μ€...επισης δεν ειναι και μικρο κοστος...για καποιον που απλα βγαινει σε καποιες παρελασεις και απλα κουναει καταφατικα το κεφαλι του...

που και που λεει και 5-10 λογια συμπονιας για τον λαο δεν εχουμε παραπονο...!!!

και να τολμησω μια προβλεψη...???

κατι μεγαλο ετοιμαζεται και θελει ηρωικη εξοδο ο Παπουλιας...να μας πει καποτε σας χαρησα και τον μισθο μου...ο οποιος ηταν και μεγαλυτερος απο του Ομπαμα...!!!

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ell...a.1305178.html

Πότε είπε λόγια συμπόνιας ο γεράκος;! Κάτι για τα αντιστασιακά νηπικά του χρόνια έχω ακούσει.....

kosta12gs 15-02-2012 15:25

:eek:
δε μπορω να το πιστεψω

ntinopoulos 15-02-2012 15:26

δεν παραιτειται απ τη ζωη του καλυτερα?:rolleyes::sm7:

Ακιs 15-02-2012 15:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 603647)
δεν παραιτειται απ τη ζωη του καλυτερα?:rolleyes::sm7:

Πολυ μακαβριος εισαι αδερφακι μου.....:D:D:D

asotosios 15-02-2012 15:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 603643)
Πότε είπε λόγια συμπόνιας ο γεράκος;! Κάτι για τα αντιστασιακά νηπικά του χρόνια έχω ακούσει.....

ελα δεν εχεις δικιο Χριστουγεννα ηταν νομιζω του 2010 που ειχε πει οτι ο Λαος κανει θυσιες και κατι ακομα...δεν θυμαμαι...:sm7:

οσο για τα αντιστασιακα του χρονια μπορει και να λεει την αληθεια απλα μετα μας τα χαλασε...αλλωστε ολη η βουλη αντιστασιακες συνταξεις επερνε και καποιοι που δικαιολογουν την ηλικια ακομα μπορει να περνουν...εκει θα κολλησουμε τωρα...!!!

μα και τωρα αντισταση κατα των Γερμανων δεν κανουνε...!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ 15-02-2012 15:33

σταχτη στα ματια μας

giclas 15-02-2012 15:55

απο τη μερα φως δεν ηδα θα δω την νηχτα .....

ολοι μια απο τα ιδια :yz:yz

Hekima 15-02-2012 15:59

Δια του 12? :mad:
Μηνιάτικο για καμιά 100η άνεργους :cool:

ntinopoulos 15-02-2012 16:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 603648)
Πολυ μακαβριος εισαι αδερφακι μου.....:D:D:D

ρεαλιστης!:D

GeorgeP 15-02-2012 16:20

Ρε εισαστε καλα? πατε και ξεσηκωνετε οτι σας σερβιρουν? και καλα το εναρκτηριοο ποστ, οι υπολοιποι δεν ψαχνετε καθολου?

Ο σημερινος ετησιος μισθος του Προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατιας ειναι 85000ε, και του Πρωθυπουργου 110,000ε

Ποιος είναι ο μισθός του Προέδρου
[I]O Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισπράττει αποζημίωση για τα καθήκοντά του περίπου 85.000 ευρώ ετησίως θεωρείται ωστόσο ένας από τους χαμηλότερα αμοιβόμενους πολιτειακούς άρχοντες του δυτικού κόσμου. Ο Ελληνας πρωθυπουργός αμείβεται με περίπου 110.000 ευρώ ετησίως
«Μειώστε και το δικό μου μισθό» | πολιτικη | ethnos.gr
Οι μισθοί Προέδρων και Πρωθυπουργών

Οι συνολικες ετησιες απολαβες του Προεδρου της Δημοκρατιας μαζι με εξοδα παραστασεως κι επιδοματα ανερχεται σε 400,000ε
Zougla online - Παραιτείται του μισθού του ο Κ. Παπούλιας

Ακου 1,25εκ...........ελεος με τους φαρισαισμους του καθε παπαρα δημοσιογραφισκου που βρηκε στεγη στο κοντρα τσανελ του αλητηριου κου Κουρη ιδιοκτητη και του ΑΛΤΕΡ οπου εχει αφησει στο ελεος του θεου 600 εργαζομενους!!!!!

vpentza 15-02-2012 16:27

εγώ προτιμώ να είχε τα κοινωνικά αντανακλαστικά να το έκανε 3 χρόνια πριν , το 2008.....
γιατί τώρα ??? αν διαπίστωσε τώρα ότι έχουμε πρόβλημα ως χώρα, εγώ μπορώ να σκεφτώ ότι ζει στον κόσμο του, στο δικό του χρυσό κλουβί και είμαστε ηλίθιοι που συντηρούσαμε έναν "ακριβό" παππού μόνο για τις παρελάσεις...
εαν όμως είναι διαυγής, άρα αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, εάν είναι (ήταν) άξιος να μας εκπροσωπεί, τότε μπορώ να πω με άνεση ότι έβγαλε 5χ 360.000 = 1.800.000 και μας ρίχνει και λίγο στάχτη στα μάτια για τη πιθανή ηρωική του έξοδο....

ε ρε ξύλο που θα έπρεπε να είχε πέσει .......:hmmm::hmmm::hmmm:
τώρα είναι πλέον αργά....

nivam 15-02-2012 16:39

Δεν δίνει και κανένα χρόνο επιπλέον αναδρομικά?:rolleyes:

kostasx 15-02-2012 17:00

Ρε τον μπάρμπα..μπράβο του..με συγκίνησε ΝεύραΝεύρα

geolag 15-02-2012 17:18

Ta ποντίκια πηδάνε πρώτα από όλους από το καράβι όταν βουλιάζειΝεύρα

siraxanz 15-02-2012 17:20

τωρα θα σωθουμε:p

Hekima 15-02-2012 19:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 603686)
Ρε εισαστε καλα? πατε και ξεσηκωνετε οτι σας σερβιρουν? και καλα το εναρκτηριοο ποστ, οι υπολοιποι δεν ψαχνετε καθολου?

Ο σημερινος ετησιος μισθος του Προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατιας ειναι 85000ε, και του Πρωθυπουργου 110,000ε

Ποιος είναι ο μισθός του Προέδρου
[I]O Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισπράττει αποζημίωση για τα καθήκοντά του περίπου 85.000 ευρώ ετησίως θεωρείται ωστόσο ένας από τους χαμηλότερα αμοιβόμενους πολιτειακούς άρχοντες του δυτικού κόσμου. Ο Ελληνας πρωθυπουργός αμείβεται με περίπου 110.000 ευρώ ετησίως
«Μειώστε και το δικό μου μισθό» | πολιτικη | ethnos.gr
Οι μισθοί Προέδρων και Πρωθυπουργών

Οι συνολικες ετησιες απολαβες του Προεδρου της Δημοκρατιας μαζι με εξοδα παραστασεως κι επιδοματα ανερχεται σε 400,000ε
Zougla online - Παραιτείται του μισθού του ο Κ. Παπούλιας

Ακου 1,25εκ...........ελεος με τους φαρισαισμους του καθε παπαρα δημοσιογραφισκου που βρηκε στεγη στο κοντρα τσανελ του αλητηριου κου Κουρη ιδιοκτητη και του ΑΛΤΕΡ οπου εχει αφησει στο ελεος του θεου 600 εργαζομενους!!!!!

Καλά διόρθωση, μιας και δεν πάμε καλά εμείς.....
Μηνιάτικο για καμιά 40 άνεργους ;)
Επειδή μας ενοχλούν τα νούμερα όχι για τίποτε άλλο :(

z_atomic 15-02-2012 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 603637)

Χαμηλότερος ο μισθός του Ομπάμα από του Παπούλια! - Ειδήσεις - Ελλάδα | Cosmo.gr

Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έγραψες και κανείς δεν το πρόσεξε...δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες για τις 19/02 όχι ότι το επιβεβαιώνω αλλά απλά από την αναφορά στο ποστ του φίλου το θυμήθηκα ότι το διάβασα κάπου τις τελευταίες ημέρες

ckk 15-02-2012 20:07

Επειδή το βλέπουν να έρχεται, σε λίγο καιρό θα παίζουν ξύλο μεταξύ τους, ποιανού ο μισθός θα κοπεί περισσότερο.

Εμείς απτόητοι, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ποιοι μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε. Και πόσο ‘φορτωμένοι’ είναι, για να παραιτούνται των απολαβών τους.

ortho 15-02-2012 20:23

http://www.minfin.gr/budget/2010/pro...yp/2.5.2.2.pdf

Εδώ είναι τα στοιχεία για το οικονομικό έτος 2010.

GeorgeP 15-02-2012 20:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 603891)
Καλά διόρθωση, μιας και δεν πάμε καλά εμείς.....
Μηνιάτικο για καμιά 40 άνεργους ;)
Επειδή μας ενοχλούν τα νούμερα όχι για τίποτε άλλο :(

Με συγχωρεις, ενας Προεδρος δημοκρατιας θεωρεις οτι επρεπε να αμοιβεται με το βασικο?
Εγω επαιρνα 3000ε δηλαδη 7 μηνιατικα ανεργιας, μηπως επρεπε να τα μοιρασω στους ανεργους? Με συγχωρεις που δεν το εκανα, ισως γιαυτο και δεν ζητω να μου τα μοιρασουνε κι εμενα οι τωρινοι που σνα κι εμενα παιρνουν 3000ε τον μηνα.....υπαρχουν και τετοιοι στην δουλεια μας.

napgeo 15-02-2012 20:30

Κίνηση (ματ) από τον πονηρό Ηπειρώτη.

Θα αναγκαστούν μπροστά στις παχυλές αμοιβές και οι υπόλοιποι να μειώσουν σε ένδειξη καλής θελήσεως τον μισθό τους……………………

Fuji 15-02-2012 20:33

Και γιατί να θεωρήσουμε έγκυρη την θέση του ΕΘΝΟΣ ή του Hellas on the web (αναδημοσίευση του ΕΘΝΟΥΣ κάνουν άλλωστε); Κι αυτός, κάποιος παπάρας δημοσιογραφίσκος μπορεί να είναι, μιας και ούτε το ον/μό του δεν μας αναφέρει στο άρθρο του.

Ασχέτως αυτών, όπως λέει και η Hekima, είναι άλλο ένα δείγμα της παράνοιας που έχουμε, απ' τη μια να πληρώνουμε χρυσόν τον παπούλη(ια) για να τσουγκρίζει αβγά σε κάποια παραμεθόρια μονάδα το Πάσχα, ή να του λεν τα κάλαντα τα Χριστούγεννα. Κι απ' την άλλη, να κοιμούνται άστεγοι στα παγκάκια, και συνάνθρωποί μας να ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια. Αν η δράση του στην πολιτική σκηνή ήταν καταλυτική και ουσιώδης, ας του τα δίναμε, αλλά μιλάμε για κραυγαλέα περίπτωση ενός άχρηστου πόστου.

napgeo 15-02-2012 20:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 603974)
Και γιατί να θεωρήσουμε έγκυρη την θέση του ΕΘΝΟΣ ή του Hellas on the web (αναδημοσίευση του ΕΘΝΟΥΣ κάνουν άλλωστε); Κι αυτός, κάποιος παπάρας δημοσιογραφίσκος μπορεί να είναι, μιας και ούτε το ον/μό του δεν μας αναφέρει στο άρθρο του.

Ασχέτως αυτών, όπως λέει και η Hekima, είναι άλλο ένα δείγμα της παράνοιας που έχουμε, απ' τη μια να πληρώνουμε χρυσόν τον παπούλη(ια) για να τσουγκρίζει αβγά σε κάποια παραμεθόρια μονάδα το Πάσχα, ή να του λεν τα κάλαντα τα Χριστούγεννα. Κι απ' την άλλη, να κοιμούνται άστεγοι στα παγκάκια, και συνάνθρωποί μας να ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια.

Απο βδομάδα θα έχεις 28χρονη νέα Λιμενάρχη (ελεύθερη&αδύνατη) στη Σκόπελο....................

ortho 15-02-2012 20:37

Α! κι οι εκλογές έρχονται, καταπώς φαίνεται αρχές Απρίλη. Οι Ευρωπέη έχουν αρχίσει τα "κουλά".

Προσδοκώ την κατρακύλα της Γερμανίας! Σύντομα θα φαν τον λούτσο!
Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει κι επειδή δεν είναι όλοι πουλημένα κοπρόσκυλα σαν τους δικούς μας με πρώτον τον ΓΑΠ θα τους των ρίξουν των Μερκοζί.

Θα πέσει τρελλό γέλιο ωσονούπω!!!

ortho 15-02-2012 20:38

Απόσπασμα:

Ασχέτως αυτών, όπως λέει και η Hekima, είναι άλλο ένα δείγμα της παράνοιας που έχουμε, απ' τη μια να πληρώνουμε χρυσόν τον παπούλη(ια) για να τσουγκρίζει αβγά σε κάποια παραμεθόρια μονάδα το Πάσχα, ή να του λεν τα κάλαντα τα Χριστούγεννα. Κι απ' την άλλη, να κοιμούνται άστεγοι στα παγκάκια, και συνάνθρωποί μας να ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια. Αν η δράση του στην πολιτική σκηνή ήταν καταλυτική και ουσιώδης, ας του τα δίναμε, αλλά μιλάμε για κραυγαλέα περίπτωση ενός άχρηστου πόστου.

Δες στο λινκ που έδωσα Νικόλα, τι πιό έγκυρο από το ΥπΟικ, λέμε τώρα!:p

ortho 15-02-2012 20:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 603981)
Απο βδομάδα θα έχεις 28χρονη νέα Λιμενάρχη (ελεύθερη&αδύνατη) στη Σκόπελο....................

Διαφθορέα! Τι θες να πεις; Οτι εμείς οι φέροντες έλικα είμεθα λάγνοι κι ακόλαστοι;!

napgeo 15-02-2012 20:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 603987)
Διαφθορέα! Τι θες να πεις; Οτι εμείς οι φέροντες έλικα είμεθα λάγνοι κι ακόλαστοι;!

Όχι μαγειρεύουμε τις μεταθέσεις...............

Hekima 15-02-2012 21:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 603960)
Με συγχωρεις, ενας Προεδρος δημοκρατιας θεωρεις οτι επρεπε να αμοιβεται με το βασικο?
Εγω επαιρνα 3000ε δηλαδη 7 μηνιατικα ανεργιας, μηπως επρεπε να τα μοιρασω στους ανεργους? Με συγχωρεις που δεν το εκανα, ισως γιαυτο και δεν ζητω να μου τα μοιρασουνε κι εμενα οι τωρινοι που σνα κι εμενα παιρνουν 3000ε τον μηνα.....υπαρχουν και τετοιοι στην δουλεια μας.

Με συγχωρείς είπα εγώ τέτοιο πράγμα? Αλλά όχι και με τον βασικό 50 ανθρώπων.
Εσύ κι αυτός είστε το ίδιο ώστε να τα μοιράσεις? Άσε που δεν χρειάστηκε σου τα πήρανε μια κι έξω.
Συγχωρεμένος που δεν το έκανες και καλά έκανες, όπως κι αυτός εντέλει καλά κάνει και παραιτείται του υπέρογκου μισθού του ενώ έξω από το σπίτι του λιμοκτονεί κόσμος.
Με τους τιμητικούς τίτλους που βγάλανε και budjet πόσο θα παίρνουν, σα δεν ντρέπονται που ο κοσμάκης θα παίρνει 580 ευρώ :mad:

ortho 15-02-2012 21:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 604002)
Όχι μαγειρεύουμε τις μεταθέσεις...............

χμ! άρα φταίει ο Νίκος!!!!:sm7::sm7::sm7:

Hekima 15-02-2012 21:15

Απόσπασμα:

Έτσι ακριβώς όλοι κάπου αρθρογραφούν κάποια συμφέροντα υποστηρίζουν anyway εμείς ας μιλήσουμε για την πραγματική ζωή. Την οικογένεια με έναν άνεργο και έναν κουτσουρεμένο μισθό σε λίγο καιρό, με δύο παιδιά και έξοδα, έξοδα, από τα πάγια μέχρι μόνο τα βασικά ας μη πούμε για γούστα. Κι απ΄την άλλη ο μισθός ενός ανθρώπου χωρίς βάρη και με μικρές απαιτήσεις λόγο ηλικίας, να σε χλευάζει μεταφορικά τσουγκρίζοντας αυγά.
What a wonderful world :cool:

stukas 15-02-2012 21:38

Aντε να μπω κ εγω σφηνοπ0υτσ@ εδω...Εκτιμω τον ρολο του προεδρου της Δημοκρατιας,αλλα στην ουσια δεν κανει κ τιποτα,ετσι..?κατι ουσιαστικο εννοω..εγω τουλαχιστον στα 32χρονια που ζω κ απο τα υπολοιπα που εχω αρχισει να εχω μια καποια πολιτικη αντιληψη,μια ζωη `διακοσμητικο` στοιχειο ηταν..Αν ειμαι λαθος πειτε το..Βασει αυτου λοιπον,του τι προσφερει,ναι δεν το καταλαβα να πληρωνετε τον βασικο,ενα χιλιαρικακι κ καλα του ειναι,γιατι δηλαδη αλλοι εργαζομενοι που γ@μιουντ@ι στη δουλεια,τι ειναι μ@λ@κες..?Ναι πολεμησε ,ναι εκανε οκ,αλλα δηλαδη εγω αμα παω στον πολεμο κ γυρισω πρεπει να μην ξαναδουλεψω κ να μου κοψουν κ μια συνταξαρα να..?Κ τωρα βγαινει κ λεει οτι θα τα δωσει..?σοβαρα..?κ τα δυο χρονια που εχουμε του κοσμου τα προβληματα,γιατι κανει την κουφη..?κ αυτος κ οι αλλοι..?Sorry φιλε γιωργο αλλα νομιζω οτι η hekima εχει δικιο η κοπελλα..Αυτη δεν ηταν που ειχε σηκωσει κ ενα θεμα περι αξιοπρεπειας..?Αυτο δηλαδη ειναι αξιοπρεπες..?Εγω ξερω αμα εισαι μαγκας κ ωραιος κ αγωνιστης,βγαινεις κ λες-απ`την αρχη-`οχι μαγκες,εγω θελω να τα δινετε στους φτωχους,στον ταδε,στον δεινα..`Τωρα,κατ`οπιν εορτης..αυτα ειναι..οδοντοκρεμες...Δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην τα δωσει..?Τι,δε θα`χει να παρει σοκολατες στα εγγονια..?Φιλε δεν καταφερομαι εναντιον σου αλλα,αυτο το ταχατεμου,που εκλαμβανω κ απο τον προεδρο-καλα δε λεω για τους αλλους-εμενα δε μ`αρεσει..Αυτα..Παντα φιλικα,stukas..

Hekima 15-02-2012 21:50

Ψάχνουν και 300 ακόμη και σκέφτονται τις κύριες συντάξεις και τις επικουρικές αϊ σιχτίρι, να κόψουν τις δικές τους που είναι παχυλές και άδικες, και τον δικό τους μισθό και να μην πειράξουν του κοσμάκη, κοπρόσκυλα τους δείξαμε εμπιστοσύνη με την ψήφο μας και μας πέταξαν ##### στα μούτρα:mad:

Hekima 15-02-2012 21:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 604056)
Aντε να μπω κ εγω σφηνοπ0υτσ@ εδω...Εκτιμω τον ρολο του προεδρου της Δημοκρατιας,αλλα στην ουσια δεν κανει κ τιποτα,ετσι..?κατι ουσιαστικο εννοω..εγω τουλαχιστον στα 32χρονια που ζω κ απο τα υπολοιπα που εχω αρχισει να εχω μια καποια πολιτικη αντιληψη,μια ζωη `διακοσμητικο` στοιχειο ηταν..Αν ειμαι λαθος πειτε το..Βασει αυτου λοιπον,του τι προσφερει,ναι δεν το καταλαβα να πληρωνετε τον βασικο,ενα χιλιαρικακι κ καλα του ειναι,γιατι δηλαδη αλλοι εργαζομενοι που γ@μιουντ@ι στη δουλεια,τι ειναι μ@λ@κες..?Ναι πολεμησε ,ναι εκανε οκ,αλλα δηλαδη εγω αμα παω στον πολεμο κ γυρισω πρεπει να μην ξαναδουλεψω κ να μου κοψουν κ μια συνταξαρα να..?Κ τωρα βγαινει κ λεει οτι θα τα δωσει..?σοβαρα..?κ τα δυο χρονια που εχουμε του κοσμου τα προβληματα,γιατι κανει την κουφη..?κ αυτος κ οι αλλοι..?Sorry φιλε γιωργο αλλα νομιζω οτι η hekima εχει δικιο η κοπελλα..Αυτη δεν ηταν που ειχε σηκωσει κ ενα θεμα περι αξιοπρεπειας..?Αυτο δηλαδη ειναι αξιοπρεπες..?Εγω ξερω αμα εισαι μαγκας κ ωραιος κ αγωνιστης,βγαινεις κ λες-απ`την αρχη-`οχι μαγκες,εγω θελω να τα δινετε στους φτωχους,στον ταδε,στον δεινα..`Τωρα,κατ`οπιν εορτης..αυτα ειναι..οδοντοκρεμες...Δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην τα δωσει..?Τι,δε θα`χει να παρει σοκολατες στα εγγονια..?Φιλε δεν καταφερομαι εναντιον σου αλλα,αυτο το ταχατεμου,που εκλαμβανω κ απο τον προεδρο-καλα δε λεω για τους αλλους-εμενα δε μ`αρεσει..Αυτα..Παντα φιλικα,stukas..

Γιατί σφηνοαυτό η συζήτηση είναι για όλους Γιάννη την άποψη μας καταθέτουμε :)

ortho 15-02-2012 21:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 604069)
Ψάχνουν και 300 ακόμη και σκέφτονται τις κύριες συντάξεις και τις επικουρικές αϊ σιχτίρι, να κόψουν τις δικές τους που είναι παχυλές και άδικες, και τον δικό τους μισθό και να μην πειράξουν του κοσμάκη, κοπρόσκυλα τους δείξαμε εμπιστοσύνη με την ψήφο μας και μας πέταξαν ##### στα μούτρα:mad:

Αχά! Γι'αυτό έχω φτιάξει επιδερμίδα!:)

Οπως τα λες Σοφία, τα κοπρόσκυλα δεν.....

δε γίνεται ρε παιδί μου, έχουν τόσα "στόματα" να θρέψουν! Αν κρίνει κι από τον υπέροχο Μπέννυ, έχουν δέκα μασέλες.

Hekima 15-02-2012 22:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 604074)
Αχά! Γι'αυτό έχω φτιάξει επιδερμίδα!:)

Οπως τα λες Σοφία, τα κοπρόσκυλα δεν.....

δε γίνεται ρε παιδί μου, έχουν τόσα "στόματα" να θρέψουν! Αν κρίνει κι από τον υπέροχο Μπέννυ, έχουν δέκα μασέλες.

Ποιές είναι οι αρμοδιότητες ρε παιδί μου, υπογράφει προεδρικά διατάγματα που του τα φέρανε έτοιμα, σαν κι αυτά που κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, διορίζει πρωθυπουργό, διαλύει τη βουλή και κυρίως αν διαφωνήσει σε κάτι με την κυβέρνηση στο τέλος υποχωρεί σιγά μην έχει και άποψη, δίνει και καμιά χάρη ενίοτε, σίγουρα ξεχνάω και άλλα που κάνει, δεν μπορεί να μη δεν κάνει.
Α! Δεν ανησυχεί για το ενοίκιο του μεγάρου, το ρεύμα, το δάνειο, το φροντιστήριο, δεν διώκεται για αδικήματα εκτός του αξιώματος, διορίζει και τους παρατρεχάμενούς του που πληρώνονται αδρά και και και και και παίρνει και όσα παίρνει και εμείς θα λέμε, έτσι πρέπει είναι ο ανώτατος άρχων. Που τον πρότειναν οι κοινοβουλευτικές ομάδες τα παρεάκια τους δηλαδή και που πρέπει να βγει οπωσδήποτε από τους ίδιους γιατί αλλιώς διαλύεται η βουλή και ξαναπάει η χώρα σε εκλογές. Και αυτό είναι παρακινδυνευμένο μήπως κι ο κόσμος το ξανασκεφτεί και βγάλει άλλα λαμόγια :mad:

ARGI 15-02-2012 23:03

Δεν ξέρω πόσα πέρνει, ο μπάρμπας,
ξέρω ότι σήμερα έκανα αλλές τρείς παύσεις ταμειακών,
δηλαδή άλλες τρεις επιχειρήσεις κλείσανε και κάποιοι μείνανε στον δρόμο άνεργοι!!!
Δυστηχώς από το καλοκαίρι και μετά, αυτή η δουλειά γίνετε συνέχεια...
Σχεδόν καθημερινά...:(:(

ΑΝΘΡΩΠΟΙ πικραμένοι και οι περισσότεροι καταχρεωμένοι!!!
Θα ξαπλώνουν στο κρεββάτι τους το βράδυ, και να αναρωτιώνται ΓΙΑΤΙ!!!ΓΙΑΤΙ!!ΓΙΑΤΙ!!!
Θα ξυπνάνε το πρωί, και θα λένε άλλη μια ημέρα "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!
Οσοι είστε επαγγελματίες, θα καταλαβαίνετε τι εννοώ,
και ποια είναι η αγωνία αυτών των ανθρώπων...

Προσπαθώ να μην μπαίνω στο πετσί των προβλήματων τους, αλλά δεν γίνεται,
δεν είμαι από πέτρα, και ώρες ώρες ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ από αυτά που βλέπω!!:(

ΚΑΙ θα σκάσω τώρα ή θα δώσω συγχαρητήρια που ο Παπούλιας,
χάρισε το μισθό του!! Σιγά τα ωά!!!Νεύρα

Να δώσω συγχαρήκια σε αυτόν τον επαγγελματία που πάλεψε μέχρι εσχάτων να σώσει την επιχείρηση του ΝΑΙ, αλλά να βάλω σκάση για τον Παπούλια,
ο οποίος ο ρόλος του είναι ΚΑΘΑΡΑ διακοσμητικός, και μας στοιχίζει και ένα σκασμο λεφτά..ΠΟΤΕ!!
Οχι μόνο αυτός και οι παρατρεχάμενοι του!!!

Εδω καταρρέει η χώρα μας και θα σκεφτώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!

Αυτός σκέφτηκε τόσους ανθρώπους που εφέτος,
αδυνατούσαν να βάλουν πετρέλαιο,
και γυρνούσαν με τα παλτά και τις κουβέρτες μέσα στα σπίτια τους!!ΝεύραΝεύραΝεύρα

Αυτός σκέφτηκε που όλοι τους,
καταστρέψανε το ΜΕΛΛΟΝ του παιδιού μου
και των παιδιών μας...

Οχι φίλοι μου, να σκεφτώ το άνεργο, τον συνταξιούχο, τον δύστυχο μικρο/επιχειρηματία/μαγαζάτορα που παλεύει ώστε να μην του κάνει κατάσχεση η Τράπεζα, το ΙΚΑ, η Εφορία η, η ,η....

Μακάρι να είχαν τσίπα και οι υπόλοιποι 300, ώστε να παραιτηθούν και αυτοί από το μισθό τους...

Αλλά που....

:mad::mad::mad::mad:

megalopsyxos 16-02-2012 00:40

Μακάρι το πρόβλημα της Χώρας μας να ήταν ο μισθός του Προέδρου και οι απολαβές των 300.....:(

napgeo 16-02-2012 11:47

Έτσι λειτουργεί το Πολίτευμα της χώρας. Η Δημοκρατία και η Θρησκεία κοστίζουν.
Το βλέπουμε όμως από λάθος οπτική γωνιά το θέμα.
Η άρνηση των αποδοχών του Προέδρου δεν έχει να κάνει με τον ίδιο.
Συμβολικό χαρακτήρα ότι όλοι σε αυτή την κρίση πρέπει να βάλουν πλάτη………….

Hekima 16-02-2012 11:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos ( 604178)
Μακάρι το πρόβλημα της Χώρας μας να ήταν ο μισθός του Προέδρου και οι απολαβές των 300.....:(

Κι αυτό ένα πρόβλημα είναι θα έλεγα μέσα στα τόσα άλλα :cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:20.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!