GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Άλλες εταιρίες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28781)

tman 18-02-2012 21:18

Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως!

Είναι το νέο Honda ο αντίπαλος του GS????
:p
Πρώτο Test! – Honda Crosstourer 1200 - 2012 - BikeIt.gr

nivo 18-02-2012 21:27

Απάντηση: Honda Crosstourer 1200 - Πρώτο τεστ παγκοσμίως!

αν και δεν πιστευω 100% αυτα τα αρθρα ,ο τυπος ισως λεει καποιες αληθειες για τα μειον,ασχετα με το αν ειναι ομορφο η οχι ,για το θεμα του βαρους και ενα ακομα σοβαροτερο για μενα ,καταναλωση νεροχυτης με 21 λτρ ντεποζιτο .....που πας ρε καραμητρο :sm7::sm7:!!!
next ...

black_hawk 18-02-2012 21:41

Bαρος 275-285 κιλα?? :eek:

Καταναλωση 8lt/100km??? :eek::eek:

http://www.vvdrienerlo.nl/smileys/49.gifhttp://www.vvdrienerlo.nl/smileys/49.gif

forester 18-02-2012 22:07

Η κατανάλωση είναι φυσιολογική για το βάρος του.... Τα δικά μας παίζουν κάτω από 7 (σε χαλαρούς έως σβέλτους ρυθμούς γιατί στα τέρματα κι εμείς πιάνουμε τα 8...)
Προσωπικά, όπως είχα γράψει και σε αντίστοιχο ποστ όταν είχαν ανακοινωθεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, χαλιέμαι από τη γεωμετρία του:(:(:( Με 28 μοίρες κάστερ, 2,6m μεταξόνιο και 10 εκ ίχνος, είναι Vara και βάλε στην οδική συμπεριφορά και στο χαρακτήρα..... Συνεχίζει στα χνάρια των XLV :( Καμιά σχέση με Africa (XRV);)

Συνεπώς, σε κάποιους θα αρέσει τρελά (ταξίδι Αθήνα - Αλεξ/πολη ατσαλάκωτος και με 200αρες) πάντα όμως από ΕΟ και Εγνατία....
Εμένα μου κάνει περισσότερο το GS και να πηγαίνω από Μπράλο , Δομοκό κλπ πανέμορφα στροφιλίκια, κι ας φτάνω "αύριο" στη Σαλονίκη;););)

Περί ορέξεως βέβαια....;);):D:D

gepol 18-02-2012 22:08

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκοπό της. Λέει tourer, και δεν είναι με την κατανάλωση και αυτονομία - όχι του τεστ, αλλά των επίσημων χαρακτηριστικών. Εχει ακτίνες που σημαίνει τάσσεις offroad, αλλά με 275kg??

Και η Honda επιμένει σε κάτι μαλακισμένες ελείψεις πληροφόρησης (πχ εξωτερικής θερμοκρασίας), και με ένα μινιμαλιστικό πίνακα οργάνων, και παντελή έλλειψη αποθηκευτικών χώρων....

Τι να πω, νομίζω ότι προσπαθεί να αυτοκτονήσει ένα νέο μοντέλο όπως και με το ΤΑ...:( (και με την τιμή που έχει!!!!)

(Εκτός αν έχω γεράσει πολύ και δεν καταλαβαίνω τα trends της εποχής:hmmm:)

forester 18-02-2012 22:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 606481)
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκοπό της. Λέει tourer, και δεν είναι με την κατανάλωση και αυτονομία - όχι του τεστ, αλλά των επίσημων χαρακτηριστικών. Εχει ακτίνες που σημαίνει τάσσεις offroad, αλλά με 275kg??

Και η Honda επιμένει σε κάτι μαλακισμένες ελείψεις πληροφόρησης (πχ εξωτερικής θερμοκρασίας), και με ένα μινιμαλιστικό πίνακα οργάνων, και παντελή έλλειψη αποθηκευτικών χώρων....

Τι να πω, νομίζω ότι προσπαθεί να αυτοκτονήσει ένα νέο μοντέλο όπως και με το ΤΑ...:(

Μπαααα καλά τα λες;)
Αλλά υπάρχουν κι άλλες αγορές που αρέσκονται σ' αυτά! Δεν είναι όλοι με τη νοοτροπία Βαλκανίων - Νότιας Ευρώπης;)

gepol 18-02-2012 22:13

Σαν?

forester 18-02-2012 22:43

ΗΠΑ, Αυστραλία...
Άλλη νοοτροπία. Ισάδια και χιλιόοοοομετραααα:D

GeorgeP 18-02-2012 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 606480)
Η κατανάλωση είναι φυσιολογική για το βάρος του.... Τα δικά μας παίζουν κάτω από 7 (σε χαλαρούς έως σβέλτους ρυθμούς γιατί στα τέρματα κι εμείς πιάνουμε τα 8...)
Προσωπικά, όπως είχα γράψει και σε αντίστοιχο ποστ όταν είχαν ανακοινωθεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, χαλιέμαι από τη γεωμετρία του:(:(:( Με 28 μοίρες κάστερ, 2,6m μεταξόνιο και 10 εκ ίχνος, είναι Vara και βάλε στην οδική συμπεριφορά και στο χαρακτήρα..... Συνεχίζει στα χνάρια των XLV :( Καμιά σχέση με Africa (XRV);)

Συνεπώς, σε κάποιους θα αρέσει τρελά (ταξίδι Αθήνα - Αλεξ/πολη ατσαλάκωτος και με 200αρες) πάντα όμως από ΕΟ και Εγνατία....
Εμένα μου κάνει περισσότερο το GS και να πηγαίνω από Μπράλο , Δομοκό κλπ πανέμορφα στροφιλίκια, κι ας φτάνω "αύριο" στη Σαλονίκη;););)

Περί ορέξεως βέβαια....;);):D:D

Κατ' αρχη Θεοδωρα, το βαρος δεν παιζει κανενα ρολο. Το Βαραντερο μου ζυγιζει περιπου το ιδιο δηλ, 269 κιλα (ABS), και καταναλωνει απο 5 (120κμ/ωρα) μεχρι και 6,2 (160κμ/ωρα) λιτρα ανα 100κμ! Στην πολη ποτε δεν ξεπερναει τα 7.

Ολοι διαβασατε την Ελληνικη μεταφραση απο το Βικειτ, αλλα κανεις (και παλι) δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το αυθεντικο αγγλικο τεστ του Kevin ASh το οποιο σε μια αποστροφη λεει: ''We were riding it quite hard so maybe these figures will improve in everyday riding, and I’m wary of suggesting this is definitive as I was depending only on the dash readout....'' .
Φυσικα η μεταφραση σε αυτο το σημειο των ελληνικων ειναι................ αλλοπροσαλλη....φυσικα.

Αν υπαρχει καποιο μοτερ 1000-1200 κυβικων και σε χρηση 'QUITE HARD'' μπορει να δειξει λιγοτερο το οικονομομετρο να μου το πει κι εμενα.
Επισης, ως γνωστον, τα οικονομομετρα δεν ειναι βαση ακριβης μετρησης......το χαρτι και το μολυβι ειναι η ακριβεστατη..... και παντα εχει διαφορα με το οικονομομετρο.

Η τοποθετηση του 21λιτρου τεποζιτου σκοπο εχει να καταδειξει την οικονομια του κινητηρα στην καταναλωση.
Κι αν συνυπολογισω τα 3,5λ/100κμ μεση καταναλωση του νεου μοντελου ΝC700 της Honda (μοτο τ.496) τοτε με ασφαλεια συμπεραινω τις προθεσεις της εταιρειας ως προς την καταναλωση για ολα τα νεα μοντελα της.

Γιαυτο θα περιμενω τα εδω τεστ, αν και με την λογικη να το παμε δεν μπορει το Αφρικα να εκαιγε 7-8λ/100κμ, το πρωτο Βαραδερο (ΜΚ1) 8λ+/100κμ, το δευτερο βαρα (ΜΚ2) 6-7λ/100κμ, το τριτο (ΜΚ3) 5-6,5λ/100κμ και το νεοτατο crosstourer να ξαναγυρναει πισω το Βαραντερο ΜΚ1!!!

GeorgeP 18-02-2012 23:11

1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 606481)

Τι να πω, νομίζω ότι προσπαθεί να αυτοκτονήσει ένα νέο μοντέλο όπως και με το ΤΑ...:( (και με την τιμή που έχει!!!!)

η αιτια ολων των κακων:p...........συνδυαζομενη με την ανεση και πολυτελεια ενος ΡanEuropean κανει τον καθενα μας να θελει ολα τα άλλα μηχανακια να του μοιαζουν ειναι εκρηκτικη. :di59:

Σε τετοιο σημειο μαλιστα που δεν διαβαζουμε το αναφερομενο τεστ π.χ του Kevin Ash οπου υπαρχει η φωτογραφια του dashboard οπου φαινεται ολοκαθαρα η θερμοκρασια περιβαλλοντος!!!!!:Μπερδεμέν

Υ.Γ. για ντουλαπακια......σε επομενο.......

forester 18-02-2012 23:24

Γιώργο εμείς οι 2 έχουμε την τάση να λέμε το ίδιο, αλλά -παραδόξως- να διαφωνούμε:):):)
Εγώ δικαιολόγησα την κατανάλωση και -χωρίς να αναφέρω αυτό που λες- το συμπεριέλαβα στην άποψή μου:) Και η μετάφραση του bikeit, καλή είναι. Το ίδιο κατάλαβα και στα αγγλικά. Είπα επίσης ότι και το Gs φτάνει και ξεπερνάει τα 8 λίτρα /100χλμ, αμα του πιεις το αίμα.

Και φυσικά το βάρος παίζει ρόλο στην κατανάλωση;););) Δεν καις το ίδιο με συνεπιβάτη και 3 βαλίτσες..... Επίσης το Vara είναι πρακτικά ιδίου βάρους με το νέο Crosstourer, αλλά είναι 1000αρι με σκάρτα 100 αλόγατα! Το νέο είναι 1200 με 130 άλογα περίπου, άρα -αναλογικά- θα το έλεγα και οικονομικό!

phoenix 18-02-2012 23:34

ΕΜΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΝΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ
ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΤΟ
ΑΝΕΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΟΤΕΡ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΕΑΝ ΒΕΛΤΙΩΝΑΝΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ

Ακιs 18-02-2012 23:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 606569)
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΕΑΝ ΒΕΛΤΙΩΝΑΝΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ

Με συγχωρεις ρε Στεργιο,το ανευ χαρακτηρα και προσωπικοτητας ειναι προσωπικη σου αποψη και την σεβομαι,αλλα πως χαρακτηριζεις ενα υδροψυκτο,τετρακυλινδρο V κινητηρα με 129hp και με προαιρετικα σειριακο κιβωτιο σε ''τυπου'' on-off μοτοσυκλετα ως ''αδιαφορο'',θα ηθελα να το καταλαβω λιγο καλυτερα.....:Μπερδεμέν

commander 18-02-2012 23:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 606533)
Το Βαραντερο μου ζυγιζει περιπου το ιδιο δηλ, 269 κιλα (ABS), και καταναλωνει απο 5 (120κμ/ωρα) μεχρι και 6,2 (160κμ/ωρα) λιτρα ανα 100κμ! Στην πολη ποτε δεν ξεπερναει τα 7.!

δεν υπαρχει περίπτωση στα 160 χιλιόμετρα να έχεις κατανάλωση 6.2 :cool:

xurxes 19-02-2012 00:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 606585)
δεν υπαρχει περίπτωση στα 160 χιλιόμετρα να έχεις κατανάλωση 6.2 :cool:

Ούτε στα καλύτερα μας όνειρα....:p:cool2:

gepol 19-02-2012 00:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 606542)
η αιτια ολων των κακων:p...........συνδυαζομενη με την ανεση και πολυτελεια ενος ΡanEuropean κανει τον καθενα μας να θελει ολα τα άλλα μηχανακια να του μοιαζουν ειναι εκρηκτικη. :di59:

Σε τετοιο σημειο μαλιστα που δεν διαβαζουμε το αναφερομενο τεστ π.χ του Kevin Ash οπου υπαρχει η φωτογραφια του dashboard οπου φαινεται ολοκαθαρα η θερμοκρασια περιβαλλοντος!!!!!:Μπερδεμέν

Υ.Γ. για ντουλαπακια......σε επομενο.......

Μετά απο 12 χρόνια παρουσίας και τεχνολογίας του Varadero, και δεδομένης της "πράσινης τρέλας" που κυριαρχεί και όχι άδικα, ειλικρινά περίμενα κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο σε τομείς όπως το βάρος και η κατανάλωση και όχι μόνο στην ιπποδύναμη, σχέσεις και φρένα...

Σόρρυ, αλλά ότι και να μου πείς, προβλέπω ότι θα έχει την τύχη των ΤΑ και VFR....δεδομένης και της υψηλής τιμής...θα το δείξουν βέβαια οι πωλήσεις..

Στην τελική και σύμφωνα με την δική μου άποψη περι μοτοσυκλέτας, δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία να την εντάξω, αλλά τείνω να την εντάξω στην κατηγορία του MultiStrada Tiger κλπ....Κατηγορία προσωπικά για μένα πλήρως αδιάφορη...

Για την ένδειξη θερμοκρασίας, το παίρνω πίσω....

GeorgeP 19-02-2012 00:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 606550)
Γιώργο εμείς οι 2 έχουμε την τάση να λέμε το ίδιο, αλλά -παραδόξως- να διαφωνούμε:):):)
Εγώ δικαιολόγησα την κατανάλωση και -χωρίς να αναφέρω αυτό που λες- το συμπεριέλαβα στην άποψή μου:) Και η μετάφραση του bikeit, καλή είναι. Το ίδιο κατάλαβα και στα αγγλικά. Είπα επίσης ότι και το Gs φτάνει και ξεπερνάει τα 8 λίτρα /100χλμ, αμα του πιεις το αίμα.

Και φυσικά το βάρος παίζει ρόλο στην κατανάλωση;););) Δεν καις το ίδιο με συνεπιβάτη και 3 βαλίτσες..... Επίσης το Vara είναι πρακτικά ιδίου βάρους με το νέο Crosstourer, αλλά είναι 1000αρι με σκάρτα 100 αλόγατα! Το νέο είναι 1200 με 130 άλογα περίπου, άρα -αναλογικά- θα το έλεγα και οικονομικό!

Θεοδωρα,
δεν αντιλεγω και οτι εγραψα ηταν συμπληρωματικο στο δικο σου.....εκτος της συνεισφορας του βαρους και της μεταφρασης.
Η μεταφραση, αν το κοιταξεις λεξη προς λεξη, ειναι λαθος παραλειποντας μεγαλα ουσιωδη κομματια οπως αυτο που αναφερω στο πιο πανω ποστ μου. Το riding it quite hard π.χ δεν αναφερεται πουθενα!! Διοτι αν το '''.....riding it quite hard '' σημαινει 8λ/100κμ με 200αρες τοτε οχι μονον οικονομικο ειναι αλλα παει με τις αναθυμιασεις σε χαμηλοτερες ταχυτητες.:Απορία:

Το βαρος τωρα, μια μικροτερου κυβισμου μοτοσυκλετα απο μια αλλη ιδιου βαρους καιει περισσοτερο καυσιμο και ο λογος ειναι η λιγοτερη ροπη στις ιδιες με το αλλο μηχανακι στροφες. Το ST1300 Pan European με τα 300+ κιλα του πρακτικα καιει το ιδιο με το ΜΚ3 βαραντερο!!
Το FJR 1300 του αδερφου μου καει το ιδιο ¨η και λιγοτερο (λιγοτερο μεχρι τα 120) απο το Βαραντερο ΜΚ3 παρολο που διαθετει 5ταχυτο σαζμαν με 5η τοσο κοντη που νομιζεις οτι θα βγουν τα πιστονια απο τους κυλινδρους.
Τα τριβαλιτσα και τα δικαβαλα λιγο ρολο παιζουν στις συχρονες ψεκαστες κατασκευες κιαυτον μονο στα ξεκινηματα. Στα καρμπυρατερατα αυτο αλλαζει προς το χειροτερο.
Εγω με τα ΜΚ 2-3 μου ητε δικαβαλος, ητε τριβαλιτσος ητε δικαβαλος και τριβαλιτσος μαζι ποτε δεν ξεπερασα τα 6,5 λιτρα/100κμ με ταχυτητες 140-160κμ. Με το ΜΚ1 μου ομως........αστα να πανε!! Εσερνα και βυτιο απο πισω αφου μονος εκαιγα 7-8λ/100κμ και με ολα τα φορτωματα ξεπερνουσα τα 9(!!) πολλες φορες!!

commander 19-02-2012 00:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 606601)
Εγω με τα ΜΚ 2-3 μου ητε δικαβαλος, ητε τριβαλιτσος ητε δικαβαλος και τριβαλιτσος μαζι ποτε δεν ξεπερασα τα 6,5 λιτρα/100κμ με ταχυτητες 140-160κμ!

Γιωργο θες να μας πεις οτι με 150 κιλα σιν δεν εχεις διαφορα στην καταναλωση???

gepol 19-02-2012 00:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 606505)
ΗΠΑ, Αυστραλία...
Άλλη νοοτροπία. Ισάδια και χιλιόοοοομετραααα:D

Δεν νομίζω ότι η αγορές αυτές ενδιαφέρονται για μηχανές τέτοιου τύπου... Εκεί είναι γεμάτες με K1200LT, ST1300, Goldwing, Harley κλπ...

Το Varadero για παράδειγμα δεν μπήκε ποτέ παρά πέρισυ στο Καναδά και τις ΗΠΑ, και δεν πάει καλά... Για Αυστράλια δεν ξέρω...

GeorgeP 19-02-2012 00:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 606600)
Μετά απο 12 χρόνια παρουσίας και τεχνολογίας του Varadero, και δεδομένης της "πράσινης τρέλας" που κυριαρχεί και όχι άδικα, ειλικρινά περίμενα κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο σε τομείς όπως το βάρος και η κατανάλωση και όχι μόνο στην ιπποδύναμη, σχέσεις και φρένα...

Σόρρυ, αλλά ότι και να μου πείς, προβλέπω ότι θα έχει την τύχη των ΤΑ και VFR....δεδομένης και της υψηλής τιμής...θα το δείξουν βέβαια οι πωλήσεις..

Στην τελική και σύμφωνα με την δική μου άποψη περι μοτοσυκλέτας, δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία να την εντάξω, αλλά τείνω να την εντάξω στην κατηγορία του MultiStrada Tiger κλπ....Κατηγορία προσωπικά για μένα πλήρως αδιάφορη...

Το ΤΑ τι προβλημα εχει? ειναι δευτερο στις πωλησεις μετα το Βστρομ με 219 πωλησεις εναντι 469......
Δεν ηταν βεβαια και ποτε πρωτο ¨η οταν ηταν δεν υπηρχε καθολου ανταγωνισμος. Αλλα μην αρχισουμε αυτην την συζητηση τωρα.

Δεν υπαρχει κατηγορια να το ενταξεις...ειναι μια κατηγορια μονο του η οποια κατα την Χοντα λεγεται ''adventure sports tourer''.
Αν ηταν MultiStrada Tiger δεν θα ηταν 275 κιλα και θα εστριβε και θα φρεναρε σαν κι αυτα, που ειμαι σιγουρος οτι δεν.........δεν το χρειαζεται εξαλλου.

Φρενα? δεν ξερουμε ακομη, αλλα το C-ABS που εχει δοκιμαστει σε αλλα μοντελα αναφερεται ως το καλυτερο συστημα φρενων πανω σε μοτοσυκλετα αυτην την στιγμη. Φρεναρει ακομα και σε χαλικι, νερο, γυαλι χωρις να ριχνει τον αναβατη και μαλιστα με το μαξιμουμ της επιβραδυνσης αφου ελεγχεται τελειως ηλεκτρονικα. (καμαι σχεση με οτι ξεραμε μεχρι τωρα σε Varantero και PanEuropean)
Βαρος? τοθριστικη μοτοσυκλετα χωρις βαρος ειναι σαν να λεμε Mercedes 500 πουπουλο....δεν γινεται. Η GS π.χ ΔΕΝ ειναι τουριστικη μοτοσυκλετα, ειναι 50/50 ενω το crosstourer 90/10 (ασφαλτο-χωμα)

Καλα να ειμαστε, δουλεια να εχουμε κι εμεις οι χοντακηδες να το αποκτησουμε καποτε.

Υ.Γ. Δενε χει σχεση ανταγωνιστικοτητας με τα GS....ΚΑΜΙΑ....αλλο το ενα αλλο το αλλο.

gepol 19-02-2012 00:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 606616)
Υ.Γ. Δενε χει σχεση ανταγωνιστικοτητας με τα GS....ΚΑΜΙΑ....αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Αυτό το λέω χρόνια τώρα σε όλους, ακόμα και σε Varadero vs GS, ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία, αλλά μονίμως σκίζεστε :Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο:

GeorgeP 19-02-2012 00:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 606619)
Αυτό το λέω χρόνια τώρα σε όλους, ακόμα και σε Varadero vs GS, ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία, αλλά μονίμως σκίζεστε :Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο:

Ετσι ειναι οι μοτοσυκλετιστες.................. για να υπαρχει μαχητικο αντικειμενο συζητησης κατα τις συναντησεις με καταναλωση μπυρας.:di59:

Τα πολιτικα ειναι......ξενερουα.......:u60:

phoenix 19-02-2012 01:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 606583)
Με συγχωρεις ρε Στεργιο,το ανευ χαρακτηρα και προσωπικοτητας ειναι προσωπικη σου αποψη και την σεβομαι,αλλα πως χαρακτηριζεις ενα υδροψυκτο,τετρακυλινδρο V κινητηρα με 129hp και με προαιρετικα σειριακο κιβωτιο σε ''τυπου'' on-off μοτοσυκλετα ως ''αδιαφορο'',θα ηθελα να το καταλαβω λιγο καλυτερα.....:Μπερδεμέν

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ HI_TEC EMEΝΑ ΜΕ ΚΟΙΜΗΖΕΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΗΘΙΖΑ ΣΤΑ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΛΘΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΑ:Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο:
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΩ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW
K100LT 1986
1200GS 2004
ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ GS MOY TO ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ HONDA TO VARA KAI TO CROSS
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

forester 19-02-2012 11:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 606569)

Αυτό το λέω ΠΟΛΛΑ χρόνια τώρα!!!!!!
Αλλά αυτές είναι απόψεις δικές μας:Μπερδεμέν Οι Χονταίοι το βλέπουν αλλιώς....:cr13:

forester 19-02-2012 11:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 606619)

Και με αυτή την άποψη συντάσσομαι πλήρως;););)

forester 19-02-2012 11:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 606601)
Θεοδωρα,
δεν αντιλεγω και οτι εγραψα ηταν συμπληρωματικο στο δικο σου.....εκτος της συνεισφορας του βαρους και της μεταφρασης.
Η μεταφραση, αν το κοιταξεις λεξη προς λεξη, ειναι λαθος παραλειποντας μεγαλα ουσιωδη κομματια οπως αυτο που αναφερω στο πιο πανω ποστ μου. Το riding it quite hard π.χ δεν αναφερεται πουθενα!! Διοτι αν το '''.....riding it quite hard '' σημαινει 8λ/100κμ με 200αρες τοτε οχι μονον οικονομικο ειναι αλλα παει με τις αναθυμιασεις σε χαμηλοτερες ταχυτητες.:Απορία:

Το βαρος τωρα, μια μικροτερου κυβισμου μοτοσυκλετα απο μια αλλη ιδιου βαρους καιει περισσοτερο καυσιμο και ο λογος ειναι η λιγοτερη ροπη στις ιδιες με το αλλο μηχανακι στροφες. Το ST1300 Pan European με τα 300+ κιλα του πρακτικα καιει το ιδιο με το ΜΚ3 βαραντερο!!
Το FJR 1300 του αδερφου μου καει το ιδιο ¨η και λιγοτερο (λιγοτερο μεχρι τα 120) απο το Βαραντερο ΜΚ3 παρολο που διαθετει 5ταχυτο σαζμαν με 5η τοσο κοντη που νομιζεις οτι θα βγουν τα πιστονια απο τους κυλινδρους.
Τα τριβαλιτσα και τα δικαβαλα λιγο ρολο παιζουν στις συχρονες ψεκαστες κατασκευες κιαυτον μονο στα ξεκινηματα. Στα καρμπυρατερατα αυτο αλλαζει προς το χειροτερο.
Εγω με τα ΜΚ 2-3 μου ητε δικαβαλος, ητε τριβαλιτσος ητε δικαβαλος και τριβαλιτσος μαζι ποτε δεν ξεπερασα τα 6,5 λιτρα/100κμ με ταχυτητες 140-160κμ. Με το ΜΚ1 μου ομως........αστα να πανε!! Εσερνα και βυτιο απο πισω αφου μονος εκαιγα 7-8λ/100κμ και με ολα τα φορτωματα ξεπερνουσα τα 9(!!) πολλες φορες!!

Λέει Γιώργο ότι :"...στην παρουσίαση οδηγήσαμε στα άκρα...."
Πώς να το έλεγε; Το πηγαίναμε στα κόκκινα συνέχεια; Το ίδιο δεν είναι; Προσωπικά το ίδιο καταλαβαίνω και στα αγγλικά που παραθέτεις και στα ελληνικά του bikeit. Το συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι στην καθημερινή οδήγηση δεν θα είναι έτσι και λέει ότι οι "μετρήσεις" προέρχονται από τα όργανα της μοτό.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι πρόκειται για μια σημαντική μοτοσυκλέτα, που βρίθει τεχνολογίας και σαφώς δεν είναι ανταγωνιστής του GS. Ίσως δεν είναι ανταγωνιστής κανενός.... Άλλωστε το Tiger 1050 ποιο μηχανάκι ανταγωνιζόταν όταν βγήκε; Αλλά και τώρα. Και πολλές μηχανές ανοίγουν, ή προσπαθούν να ανοίξουν κατηγορίες! Οι πωλήσεις τις δικαιώνουν, ή όχι. Θα δείξει.
Εμένα με χαλάει ο χαρακτήρας της. Δεν είμαι στο κοινό της. Αυτό το είχα πει παλιότερα στο άλλο θέμα (αντικαταστάτης του Βαρα), το λέω και τώρα. Όπως δεν είμαι στο κοινό των superbikes, ή των μεγάλων tourer (Goldwing, K1600GT κλπ).
Και όπως λέει και ο "Φοίνικας" προτιμώ πιο συμμετοχικά μηχανήματα για οδήγηση;)

forester 19-02-2012 11:31

Να προσθέσω στα παραπάνω, ότι οι συγκρίσεις των περιοδικών γίνονται με διάφορα κριτήρια κι όχι απαραίτητα με το αν απευθύνονται οι μοτοσυκλέτες στο ίδιο κοινό. Βασικό κριτήριο είναι η τιμή. Ότι υπάρχει στα 15000€ +/- 1000, το θεωρούν συγκρίσιμο. Είναι μια άποψη κι αυτή:)
Μόνο στα superbikes ή στα enduro θα μπορούσαμε να μιλάμε για συγκριτικά και να έχει νόημα. Παράδειγμα τα "On/Off" της μεσαίας κατηγορίας. versys, V-Strom, F650GS, Transalp κλπ. Πόση σχέση έχουν μεταξύ τους; Ομοιότητες έχουν! Αλλά ο χαρακτήρας τους είναι οτιδήποτε άλλο, παρά συγκρίσιμος... Στα παραπάνω, βάλτε και το 690 rallye:Γελάω: Τι σημασία έχει ο 1 κύλινδρος μείον;:Γελάω:
Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ...

gsmaniac 19-02-2012 11:56

μια χαρα μηχανη ειναι.............για οποιον ζητα την μετριοτητα;)
αν ηταν κατι εξαιρετικο....σιγα μην μας ενοιαζε η καταναλωση,το βαρος και αν ανηκει στην κατηγορια on-off,scooter ή street.....:cool:
η honda...εδω και πολλα χρονια ,κινειται στην μετριοτητα,σε ολη την γκαμα παραγωγης της.......απο μηχανες εως εξωλεμβιες:rolleyes:

zandesiro 19-02-2012 12:39

Crosstourer............!!!

To "tourer" το βλεπω......(ανετο,βαρυ,σταθερο,μοτερ απο το VFR,χωρις σασμαν μηχανικο και αλλα καλουδια.....)
Για την αυτονομια το δεν θα σχολιασω(θα σχολιασω παρακατω) γιατι σε ενα ταξιδι (πχ ευρωπη) ολο και καποιο βεζιναδικο θα βρεις....

Το "cross" δε βλεπω.....

1.Μου κοπανησαν μια ζαντα ακτινωτη και εναν αξονα και θαρουν οτι κατι εκαμαν.....!

2.Αυτονομια "τσοπερ".......Χαζευω ολοι μερα το ADVrider.com και στο Horizons Unlimited.com και οι μονοι που δεν κουβαλανε βενζινες ειναι τα r1200gs adv και οσοι βαλαν touratech ντεποζιτο....Αυτο φορτωμενο καλα, ουτε 200χλμ δεν θα βγαλει....Και μιλαω για ταξιδι expedition οπως αυτα στο ADVrider.com και οχι παω Αθηνα-Θεσ/νικη....

3.Εψαξα και δε μπορω να βρω την διαδρομη αναρτησεων για να δω ποσο "cross" ειναι στην αναρτηση, για να δω φτανει τα 190mm μπροστα,και τα 200mm πισω της απλης GS και οχι της ADV που παει σε αλλο επιπεδο....!

4.Το αυτοματο σασμαν στο χωμα ειναι αχρηστο.....Τελος...... και δεν χρειαζετε αναλυση παραπερα....

5. 15.830 για την απλη εκδοση????:lo18: 16.050 εχει αρχικη το ADV.....

Βασει τα παραπανω "cross" δεν το λες......

Τα νευρα "crossια" μας τα χει κανει αυτην η honda αϊντε να δουμε ποτε θα βγαλει κανα σωστο μηχανακι....!

Α, βαλανε και δεικτη βενζινης!!

Παροτι εχω Βαραντερο, εγω παντως απογοητευτηκα απο το crosstourer!!!:cr14:

gsmaniac 19-02-2012 12:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zandesiro ( 606908)

οταν το μυαλο ειναι ανοιχτο.......:di59:

forester 19-02-2012 12:54

Τα μυαλά, τα ραδιόφωνα και τα ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ , δουλεύουν ΜΟΝΟ ανοιχτά!!!!!:)
Αυτό ισχύει και για τους κατόχους GS;)

jmar 19-02-2012 12:59

Απόσπασμα:

To "tourer" το βλεπω......(ανετο,βαρυ,σταθερο,μοτερ απο το VFR,χωρις σασμαν μηχανικο και αλλα καλουδια.....)
Για την αυτονομια το δεν θα σχολιασω(θα σχολιασω παρακατω) γιατι σε ενα ταξιδι (πχ ευρωπη) ολο και καποιο βεζιναδικο θα βρεις....

Το "cross" δε βλεπω.....

1.Μου κοπανησαν μια ζαντα ακτινωτη και εναν αξονα και θαρουν οτι κατι εκαμαν.....!

2.Αυτονομια "τσοπερ".......Χαζευω ολοι μερα το ADVrider.com και στο Horizons Unlimited.com και οι μονοι που δεν κουβαλανε βενζινες ειναι τα r1200gs adv και οσοι βαλαν touratech ντεποζιτο....Αυτο φορτωμενο καλα, ουτε 200χλμ δεν θα βγαλει....Και μιλαω για ταξιδι expedition οπως αυτα στο ADVrider.com και οχι παω Αθηνα-Θεσ/νικη....

3.Εψαξα και δε μπορω να βρω την διαδρομη αναρτησεων για να δω ποσο "cross" ειναι στην αναρτηση, για να δω φτανει τα 190mm μπροστα,και τα 200mm πισω της απλης GS και οχι της ADV που παει σε αλλο επιπεδο....!

4.Το αυτοματο σασμαν στο χωμα ειναι αχρηστο.....Τελος...... και δεν χρειαζετε αναλυση παραπερα....

5. 15.830 για την απλη εκδοση????:lo18: 16.050 εχει αρχικη το ADV.....

Βασει τα παραπανω "cross" δεν το λες......

Τα νευρα "crossια" μας τα χει κανει αυτην η honda αϊντε να δουμε ποτε θα βγαλει κανα σωστο μηχανακι....!

Α, βαλανε και δεικτη βενζινης!!

:sm8:

Καλη πωληση :hmmm: απ οτι καταλαβα μονο η λεξη αξιοπιστια εμεινε η οποια δεν αρκει για να αγορασεις μια μοτοσυκλετα 15.800 ευρω :u60:

ortho 19-02-2012 13:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 606533)

Κι αν συνυπολογισω τα 3,5λ/100κμ μεση καταναλωση του νεου μοντελου ΝC700 της Honda (μοτο τ.496) τοτε με ασφαλεια συμπεραινω τις προθεσεις της εταιρειας ως προς την καταναλωση για ολα τα νεα μοντελα της.

Πωπώ Γιώργο με έφτιαξες! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι το καινούριο μοντέλο. Αν κάποια στιγμή μπορέσω να πάρω άλλη μηχανή, πιό καινούρια, θα είναι πολυυυυυυυύ ψηλά στη λίστα!!

Bedouin 19-02-2012 16:19

Απόσπασμα:

Το "cross" δε βλεπω.....
:cr14:[/COLOR][/FONT]

Η ερμηνεια σου του "cross" χαθηκε λιγο στην μεταφραση.
Στην εδω περιπτωση το "cross" ειναι απο το "across" (οπως crossing the road) και οχι απο "moto-cross".
Across = "in a position reaching from one side to the other" (απο το λεξικο Merriam-Webster για οσους ενδιαφερουνται).

forester 19-02-2012 19:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Bedouin ( 607086)
Η ερμηνεια σου του "cross" χαθηκε λιγο στην μεταφραση.
Στην εδω περιπτωση το "cross" ειναι απο το "across" (οπως crossing the road) και οχι απο "moto-cross".
Across = "in a position reaching from one side to the other" (απο το λεξικο Merriam-Webster για οσους ενδιαφερουνται).

Μάλλον το ίδιο λέτε;)
Crosscountry........
Δεν εννοούμε MotoCross;)

TEOSS 19-02-2012 21:03

Κατανάλωση 7-8 λίτρα/100χιλ., για μια 4κύλινδρη moto, με 1237cc και βάρος 275-285 κιλά (300+με βαλίτσες) δεν είναι μεγάλη. Με χαλαρή οδήγηση θα καταναλώνει ακόμα λιγότερο. Το εργοστασιακή μέτρηση είναι το πολύ καλό 6,211 WMTC(World-wide Motorcycle Test Cycle) και 5,988 D-mode .

Το θέμα είναι ότι η Honda πάλι έμεινε στα κολλήματα της και ΤΟΝ μόνιμο εφιάλτη της… που λέγεται GS!!!
Αφού φτιάχνεις μια τουριστική μοτό με <<cross>> δυνατότητες, τι τις θες τις ακτινωτές ζάντες ρε καραμήτροοοοοο… Άντε για το γινάτι, βγάλε και μια έξτρα έκδοση με ακτινωτές+κάγκελα+προβολάκια+ποδιές++ κ.α. Όπως η Suzuki με το Vstrom Desert suzuki dl 650 v-strom - ������ Suzuki V-Strom 650 Desert
Τι έβαλες τα αντιαισθητικά άβαφα μαύρα <<προστατευτικά>> στο ντεπόζιτο??? Τι ρόλο βαράνε και σε πόσο χρόνο θα ασπρίσουν (όπως στο varadero)?...
Χάλια αδιόρθωτα…
:cool:

Από αυτά που βλέπω και διαβάζω ΔΕΝ μπορεί να ανταγωνιστεί ούτε τις <<street-tourer-cross>> On/Off όπως Kawasaki Versys 1000 και Triumph Tiger 1200 Explorer, ούτε τις κανονικές On/Off όπως Yamaha XT1200Z Tenere ,BMW 1200 GS – GSadv και … MotoGuzzi 1200 Stelvio. Τα 990 και Multi είναι έτσι κι αλλιώς ασυναγώνιστα στους τομείς τους αλλά και ποιο εξειδικευμένα (ασχέτως τι λένε οι εταιρίες).
Ίσως, ούτε το …Varadero:eek:

Υ.Γ.
Εκτός θέματος, αλλά ΟΛΕΣ οι σύγχρονες μοτό με 650-800cc και με 60-70+ ίππους έχουν μέση κατανάλωση 4-5 λίτρα. Εργοστασιακή 3,5 για έναν …μισό κινητήρα αυτοκίνητου(Jazz) με 52 ίππους στις 6.200 στροφές δεν είναι κατόρθωμα. Εάν βέβαια η τιμή καθοριστεί στα 6.000-6.500 είναι καλή αγορά.

Για να το παίξω και λίγο …GS (Goldman Sachs) προτείνω <<διακράτηση>> στους μετόχους Varadero !!!!:):):)

GeorgeP 19-02-2012 21:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 607195)
Κατανάλωση 7-8 λίτρα/100χιλ., για μια 4κύλινδρη moto, με 1237cc και βάρος 275-285 κιλά (300+με βαλίτσες) δεν είναι μεγάλη. Με χαλαρή οδήγηση θα καταναλώνει ακόμα λιγότερο. Το εργοστασιακή μέτρηση είναι το πολύ καλό 6,211 WMTC(World-wide Motorcycle Test Cycle) και 5,988 D-mode .

αυτo μαλλον ειναι για την εκδοση με DCT σαζμαν......

Oσο για την καταναλωση δεν θα ειανι μεγαλυτερη απο το βαραντερο...μαλλον μικροτερη.

Απόσπασμα:

Το θέμα είναι ότι η Honda πάλι έμεινε στα κολλήματα της και ΤΟΝ μόνιμο εφιάλτη της… που λέγεται GS!!!

Αφου δεν εχει εχει καμiα σχεση χρησης με το GS.........

Απόσπασμα:

Αφού φτιάχνεις μια τουριστική μοτό με <<cross>> δυνατότητες, τι τις θες Τι έβαλες τα αντιαισθητικά άβαφα μαύρα <<προστατευτικά>> στο ντεπόζιτο??? Τι ρόλο βαράνε και σε πόσο χρόνο θα ασπρίσουν (όπως στο varadero)?...
Χάλια αδιόρθωτα…:cool:

Η διαφορα ειναι οτι το βαραντερο φτιαχνοταν στην ισπανια και το Τουρερ εξ ολοκληρου στην ιαπωνια, οπερ και σημαινει οτι αν ειδες ποτε ξασπρισμενα πλαστικα σε αφρικα τουιν αλλο τοσο θα δεις και σε τουρερ.

Απόσπασμα:

Υ.Γ.
Εκτός θέματος, αλλά ΟΛΕΣ οι σύγχρονες μοτό με 650-800cc και με 60-70+ ίππους έχουν μέση κατανάλωση 4-5 λίτρα. Εργοστασιακή 3,5 για έναν …μισό κινητήρα αυτοκίνητου(Jazz) με 52 ίππους στις 6.200 στροφές δεν είναι κατόρθωμα. Εάν βέβαια η τιμή καθοριστεί στα 6.000-6.500 είναι καλή αγορά.

Θυμισου οτι το τρανσαλπ το 650 με 40 ιππους και καρμπυρατερ εκαιγε πανω απο 6 λιτρα και το αφρικα τουιν 750 με τους 47 ιππους του γυρω στα 7 κι αν το πιεζες πανω απο τα 120 καβαλουσε τα 8!!!

ortho 19-02-2012 21:54

Απόσπασμα:

Υ.Γ.

Μάλλον μιλάς για το NC700 που αναφέρθηκε παραπάνω. Απ'ότι είδα η τιμή είναι στα 7500, και με DCT στα 8500.Οχι λίγα, ούτε όμως πάρα πολλά. Με βάση αυτά που διάβασα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά απόδοσης, με βάση τα γούστα μου βέβαια, και μερικά πολύ καλά στοιχεία, όπως τον αποθηκευτικό χώρο στη θέση του ντεπόζιτου ( αυτό μετακόμισε κάτω από τη σέλα ), combined ABS...

Σημειωτέον στη Γερμανία το γυμνό κοστίζει 5500 και το φερινγκάτο 6500. Ως συνήθως εδώ είμαστε οι κώτσοι.

:di62: off

forester 19-02-2012 22:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 607235)
Μάλλον μιλάς για το NC700 που αναφέρθηκε παραπάνω. Απ'ότι είδα η τιμή είναι στα 7500, και με DCT στα 8500.Οχι λίγα, ούτε όμως πάρα πολλά. Με βάση αυτά που διάβασα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά απόδοσης, με βάση τα γούστα μου βέβαια, και μερικά πολύ καλά στοιχεία, όπως τον αποθηκευτικό χώρο στη θέση του ντεπόζιτου ( αυτό μετακόμισε κάτω από τη σέλα ), combined ABS...

Σημειωτέον στη Γερμανία το γυμνό κοστίζει 5500 και το φερινγκάτο 6500. Ως συνήθως εδώ είμαστε οι κώτσοι.

:di62: off

Αφού εδώ το φυσάμε το χρήμα ρε φίλε:Γελάω::Γελάω::Γελάω::Γελάω:
:di62:off once more;)

mpekas kostas 19-02-2012 22:13

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ....:Χαμόγελο::Χαμόγελο:ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ.....:oοοοoh::confused::oοοοoh:

'Η.....
ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ...ΜΙΝΙΟΝ(SIC):sm3::sm7:
KAI AN IΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ....ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ.....:di64::sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!