![]() |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ |
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ
:ye02:
|
Σωστος.:ye02:
|
Απόσπασμα:
|
να εισαι καλα αν και όντως τα χιλιομετρα δεν του φαίνονται απο την φώτο...! ;) |
Ωραιος ο φιλος για την ενημερωση... Ευχομαι μονο να μην πηρες την μπεμπα σου απ τον ιδιο.... Τον ειχα επισκεφτει κι εγω οταν εψαχνα και μου χε κανει πολυ κακη εντυπωση...κατι μου βρωμαγε πολυ σενα ασπρο GS που ειχε τοτε... :u59: :u57: |
μπραβο σου , ρε φιλε !!!
|
|
:u56::u55::u56: |
Απόσπασμα:
Γράψε το ονοματεπώνυμό σου και το κινητό σου ... Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται για τα στοιχεία του εμπόρου, ενημέρωσέ τον με pm ... . |
Απόσπασμα:
Εγώ θα γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος. Το Μάϊο του 2008 αγόρασα από κει μια VFR 800 Fi η οποία είχε τα εξής κρυμμένα προβλήματα # καμμένα πηνία αλλά με τίγκα φορτωμένη μπαταρία για να μη φαίνεται # δίσκους που μόλις ξεψάρωνες και πήγαινες να ξεκινήσεις κανονικά κάνανε έκαναν τρομερό ήχο σα καστάνια που ξεγυρίζει. # Ρουλεμάν λαιμού διαλυμένα # στα 100 χλμ έμεινε από αναλώσιμα μίζας και προπάντων ... με μόνο 28000 χιλιομετράκιαααα λέμεεεε καινούγιο το εργαλείο .... Φυσικά τα έφτιαξα όλα αυτά αλλά με τη διαφορά θα μπορούσα α έχω πάρει κάτι σημαντικά νεώτερο και με σαφώς πιο καθαρό ιστορικό. Φυσικά είμαι και γω υπήρξα μέγας πάνιβλαξ που έδειξα εμπιστοσύνη παρόλο που όλα αυτά δε φαινόντουσαν με τη μία αλλά από ότι ξέρω πολύς κόσμος δε τους προτιμάει πλέον. Όλα εδώ πληρώνονται ! |
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?
Αφου στην αγγελία λέει ότι υπάρχει βιβλίο service πως είναι δυνατόν να κάνει μαϊμουδιά ο έμπορος? Δηλαδή πείραξε και το βιβλίο ? |
το γράφει στην αγγελία απο κει και μετα θα δει πως θα το μπαλώσει αφού του έρθει ο ζεστός... ξεχασα να κανω παραθεση diomiles |
Οι ποιο πολλοι το κανουν.Και εγω πουλησα varadero με 75.000 χλμ.και το ειδα στο car 23.500.:mad:Πολυ σωστη η κινηση του συμφορουμιτη.Και εγω το σκεφτικα να το κανω τοτε αλλα ειναι και λιγο ρισκο.Θα μπορουσε να ισχυριστει ισως οτι ετσι το αγορασε..
|
Απόσπασμα:
Νταξ....θα μπορουσα να μπω σε λεπτομερειες αλλα τι νοημα εχει? Το θεμα ειναι οτι εγω το βλεπα στουκαρισμενο-φτιαγμενο το μηχανακι... βαμμενο ασπρο με φιμε ιμιτασιον ζελατινουλα για να ναι μπανικο... :ye33: |
Σωστός ο φίλος! :ye02:
|
|
Αν θυμαμαι καλα,ηταν ο πρωτος που επισκευθηκα οταν εψαχνα για μεταχ/νο adv......δεν μπηκα καθολου στην διαδικασια να δω καλα την μηχανη....απ'αυτην την ''μουσουδα'' που αντικρυσα και απο την πολυ κακη αντιμετωπιση,απλα εφυγα......:rolleyes: |
:sm8::sm8::sm8:
|
Μπράβο :ye17:
|
:ye32:
|
Μπράβο φίλε μου που ενημερώσεις όλους εμάς....
Αλλά για να προστατευτεί και κάθε άλλος στο μέλλον μήπως πρέπει να κάνεις μια επίσημη καταγγελία στους αρμόδιους φορείς; Αν μπορείς βέβαια να αποδείξεις τα χιλιόμετρα που είχε στη πραγματικότητα η μοτοσυκλέτα σου. Από την άλλη θα μου πείς.... Και ποιός μπλέκει τώρα και ίσως να έχεις δίκιο :( |
Απόσπασμα:
Εμ αυτο που το βαζεις....:u59: |
Καλημέρα παιδιά ... είχα παει και εγώ πριν ένα χρόνο γιατί έψαχνα και εγώ για το GSA και μου φανηκε πολύ περίεργος και έφυγα κατευθυαν .... κκαι είναι πολύ σημαντικό που μας ενημερωνεις .....
|
Σωστή η ενημέρωση. :th10:
|
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ 29,000 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΛΗΞΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΓΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ . |
Απόσπασμα:
6977228960 |
μπραβο στον φιλο
|
Απόσπασμα:
|
Κ α ρ φ ι :cool2::u41:
:ye02::re25::re25: |
:ye02::ye02:
|
ωραίος ο φίλος.
τούμπανο το Vara |
Για το συγκεκριμένο έμπορο έχω δει την ίδια καταγγελία σε άλλο φόρουμ για άλλο μηχανάκι. Με όλα αυτά που κάνουν θεωρώ ότι πρέπει να αγοράζουμε μεταχειρισμένα μόνο από ιδιώτες. Όχι πως είναι 100% σίγουρη η αγορά, αλλά θεωρώ ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες αν ξέρεις και πως να ψάξεις. Το κλικ γι'αυτήν την άποψη μου έγινε όταν άλλος έμπορος (1 χλμ απόσταση από τον συγκεκριμένο...) μου πούλησε ένα ΧΧ πελάτη του που το ήξερε κλπ κλπ. Όταν θέλησα να το δώσω ένας υποψήφιος αγοραστής μου ανέφερε ότι είχε αλλαγμένα πλαστικά από πτώση. Όταν το είπα στον έμπορο έγινε έξαλλος, τί λέει ο άσχετος κλπ. Επόμενος υποψήφιος αγοραστής μου εξήγησε και πως το κατάλαβε ότι τα πλαστικά είναι αλλαγμένα. Σημειωτέον ότι από το συγκεκριμένο έμπορο είχα πάρει 3 μηχανάκια και έκανα όλα τα σέρβις εκεί. Το μηχανάκι δεν ήταν για πέταμα φυσικά, αλλά γιατί να δείχνω αφερέγγυος και ψεύτης στον επόμενο αγοραστή χωρίς να είμαι?
|
Απόσπασμα:
|
Αυτή είναι η διαφορά με το GS, το τελευταίο και 50.000 χιλιόμετρα να του κλέψεις, σαν καινούργιο θα είναι.:ha15:
Καλά έκανες και μας το λες για να καταλάβουμε πόσο εύκολα μας κλέβουν:u55: |
:ye32::ye32::re25::re25:
|
Το καλύτερο πάντως θα ήταν να μπορούσε να απολογηθεί ο συγκεκριμένος έμπορος διότι αν υπάρχει έστω και μια απειροελάχιστη πιθανότητα να μην είναι έτσι τα πράγματα φανταστείτε τι ζημιά έχει πάθει η επιχείρηση αφου το θέμα έχει εμφανιστεί 700 φορές και ποιός ξέρει πόσες και με πόσους έχει συζητηθεί.
Οσοι είναι επαγγελματίες καταλαβαίνουν τι εννοώ... |
Απόσπασμα:
Όσοι είναι επαγγελματίες δεν κάνουν τέτοια απάτη. |
Απόσπασμα:
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα ήθελες να ακούσεις τι έχει να πει και ο έμπορος? |
Απόσπασμα:
Νομιζω οτι ολοι αντιλαμβανομαστε οτι γραφοντας εδω μεσα το μονο που κανουμε ειναι να καταθετουμε τις προσωπικες μας αποψεις και εμπειριες....ουτε δικαζουμε ουτε εκτελουμε κανεναν....ολοι ειμαστε νοημονες ανθρωποι και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.... Δηλαδη με την ιδια λογικη οτι θετικο γραφεται για καλους επαγγελματιες απ τον καθενα να θεωρειται διαφημιση και οτι τα περνει οποιος το λεει??? ελεος... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!