![]() |
Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται???
Αγαπητοί φίλοι... Μήνες τώρα δίνω τον δικό μου αγώνα με την γυναίκα μου :u55: που δεν με αφήνει :yz να πάρω την δική μου μπεμπα...
Ζαχαρωνω κάθε GS1200 που συνανταω στον δρόμο και ζαχαρωνω και τις δικές σας κουβέντες για όλα τα θέματα που έχετε κατα καιρούς. Την βάζω να βλέπει φωτο απο τις εξορμήσεις σας, μήπως λυγίσει με την ομορφιά και την ελευθερία της GS αλλα ματαια:cr13: ... Λοιπόν συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες ζητώ συμπαράσταση! Προτείνω να κάνετε ένα κομβοι με μερικές GS 1200 και να έρθετε έξω απο το σπίτι μου να την πείσουμε όλοι μαζί :re25::re25::re25: !!! Τι λέτε??? Please help!!! |
Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται???
Καλώς ήρθες φίλε, ωραίο πρωτότυπο μπάσιμο....:D
Το "πρόβλημα" της συζύγου είναι με την GS ή συνολικά με τις 2 ρόδες...;) |
Γενικά με τις 2 ρόδες παιδιά! Και δεν μπορώ να την πείσω με τίποτα...
|
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αν δεν θελει η γυναικα αστα βραστα...:cr13:
|
http://i835.photobucket.com/albums/z...bmwoldWC-1.jpg Και εγω μελος χωρις μηχανη ειμαι, τουλαχιστον BMW...Θα κανουμε δικο μας forum :sm7: www.thelogsmotoforum.gr :sm3: |
Η λύση φίλε είναι μία.
Πας με την GS1200 από κάτω , τις κορνάρεις και τις λές......Μωρό μου έλα να δεις τι μου έκανα δώρο. Τι θα κάνει....αντε να σε αφήσει χωρίς κοκο για κανα μήνα , να μην σου μιλάει για κανενα ακόμα αλλά όλα στο τέλος θα σβήσουν όταν θα έρθει σε μία εκδρομή ή ένα καφε με τις άλλες γυναίκες του Forum :sm7::sm7: |
Ωραίοςςς...!!!:ye30:
Καλώς όρισες φίλε και μελλοντικέ GSάκια... :ye33: |
Μπράβο βρε παιδιά!!! Μπείτε γερά γιατί σε λίγο σκοπεύω να τις δείξω αυτό το ποστ! Να δείξουμε τι φοβερή παρέα είμαστε :ha16::re25::ye02:
|
Φωναξτε όλοι στην Barbara (το όνομα της) με τσαμπουκά για να την ριξουμε:ye02:
|
Mits70 Η λύση φίλε είναι μία.
Πας με την GS1200 από κάτω , τις κορνάρεις και τις λές......Μωρό μου έλα να δεις τι μου έκανα δώρο. Τι θα κάνει....αντε να σε αφήσει χωρίς κοκο για κανα μήνα , να μην σου μιλάει για κανενα ακόμα αλλά όλα στο τέλος θα σβήσουν όταν θα έρθει σε μία εκδρομή ή ένα καφε με τις άλλες γυναίκες του Forum Μπράβο Φιλαράκι :re25:Σίγουρη συνταγή άκου κ κάποιον που ξέρει :ye33::ye02: |
οπως λενε και οι πιο πανω,πας την παιρνεις και περιμενεις αντιδραση...:u56:....αντε να σε βραλει εξω απο το σπιτι !!:wo20:
μη μασας ομως θα εχεις κανει την επανασταση σου ,ολα εχουν ενα τιμημα :u60:.... καλως ηρθες λοιπον στην παρεα ....:ye33: |
Δεν ξερω αν σε βοηθησω αλλα εγω οταν πηρα τη μηχανη μου της εδειξα το τρανσαλπακι μου και της ειπα σου αρεσει ? μου απαντησε οχι ! ωραια της λεω και εγω αυτη θα παρω γιατι αυτη μου αρεσει !! εφ οσον δεν στερησα τιποτα την οικογενεια μου και την τρελα μου την πληρωνω εγω χωρις επιβαρύνσεις τοτε τη δικαιουμαι !! παντως καλως ωρισες !!! :ye33: :ye33: :ye33: :ye33:
|
Παιδιά ευχαριστώ για τον παλμό! Η αλήθεια είναι ότι φοβάται πολυ για κάποιο ατύχημα κι όχι τόσο απο μένα (γιατί δεν είμαι μουρλοκομειο) αλλα απο τόσους #%}%{*} που κυκλοφορούν. Πάντως καλα πάμε διάβασε όσα γράφετε και έσκασε ένα χαμόγελο ως τα αυτιά! Πάμε γερά!!!:ye32::re25::th11:
|
Καλώς ώρισες στην Παρέα.
Φίλε μου κάνε δώρο στον εαυτό σου την μηχανή που αγαπάς, πάρε όμως και ένα δώρο για την γυναίκα σου που αγαπάει περισσότερο, μετά από σένα βέβαια και ρίχτα όλα την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, την ίδια στιγμή και όπως είπαν και τα άλλα παιδιά ανέβασέ την πάνω και βουρ για καφέ στην παρέα του φόρουμ...Gs Forum!!!!!! :D:D;) Συγνώμη αν φάνηκα λίγο απότομος. |
Παιδιά Είστε στο μυαλό μου! Αυτό ακριβώς της έλεγα τώρα! Την ημέρα που θα πάω σπίτι με την μπεμπα θα έχω σε μια τσάντα και ένα ζευγάρι ακριβές γόβες να την ρίξω!
|
Αμα τα διαβασε ολα και χαμογελασε ενα ειναι σιγουρο η γυναικα σου ειναι κρυφομηχανοβια η κρυφομπεμβεδακιας ! συνεχιζωντας σου λεω πως και η δικια μου στο τελος μου ειπε πως κατα βαθος ο μισος εαυτος της ηθελε τη μηχανη και ο αλλος μισος οχι ! στο τελος κατεληξε να μην με ακολουθει σε μακρινες διαδρομες με το φορουμ αλλα να μου ζειταει καθε τοσο και καμια βολτιτσα !! γι αυτο και εσυ συνέχισε το Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα μεχρι να :ye32: :ye32: :ye32: :ye32: :ye32: :ye32:
|
Απόσπασμα:
Σκέψου να τσακωθείται και να σου πετάξει μία κατσαρόλα στο κεφάλι :u55: :u55: .Το ίδιο δεν είναι? :u34: |
ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΡΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ :D:D:D:cool::cool::cool::cool2::cool2::cool2: |
Περνεις εξοπλισμο...περνεις μια μηχανη που σου αρεσει...πας σπιτι και απλα απολαμβανεις την μουρμουρα...ετσι και αλλιως οι γυναικες μουρμουριζουν για καθε τι τουλαχιστον αυτη την φορα θα αξηζει και τον κοπο...
απλα προσπαθησε να κρηψεις οσο μπορεις το χαμογελο μικρου παιδιου απο το στομα σου...μιας και θα τσαντιζεται ακομα παραπανω που αυτη σε κραζει και εσυ απλα χαμογελας...εγω δεν τα ειχα καταφερει...και ειχε πολυ γελιο η κατασταση... αμεσως μετα πατε με το αυτοκονητο σε ενα καταστημα με ρουχα μηχανης...για να ψωνησει και η ιδια...και θα μαλακωσει...που θα παει...κατα βαθος ειναι καλοι ανθρωποι και οι γυναικες...:D θα ριξεις πολυ γελιο με αυτη την διαδικασια... |
Καλωσόρισες....με το καλο ......!!!:ye02:
|
Καλώς ηλθες στην παρέα, λοιπόν, θα πεις στη γυναίκα σου ο,τι θυμηθείς για τα καλά που εχουν οι μοτοσυκλέτες, και στο τέλος θα αναφέρεις,οτι η συχνή χρηση, προλαμβάνει ή καταπολεμά την κυτταρίτιδα.!!! και ειναι και σωστό.
Γρηγορα σε βλέπω με μοτο.:sm8: |
Είστε λεβέντες όλοι! Thanks για την συμπαράσταση! Ευτυχώς έχω και τον γιο μου (8 ετών) που είναι μαζί μου!
|
Φιλε μου καταρχην καλη επιτυχια:ye02: αν σε παρηγορει παντως εμενα η γυναικα μου εχει και αυτη GS...αυτο ειναι θαυμασιο για την ζαχαρενια μας αλλα ειναι τραγικο για την τσεπη μας:cr13::u39::u51::cr001:
|
Πες της ότι ο άντρας μετά τα 40 ή γκόμενα θα βρεί η μηχανή θα πάρει και άστην να επιλέξει ελεύθερα και χωρίς να την επηρεάσεις....
Εγώ πάντως σε ανάλογη ερώτηση κατέλειξα με ένα μαυρούλι GS του 11 και τώρα σκέφτομαι την επόμενη ερώτηση γιατί θέλω να την αλλάξω με την ποιό χοντρή. Καλή δύναμη !!! Εμείς μαζί σου είμαστε :sm7::sm7: |
Ευχαριστώ παιδιά! Και είμαι πατημενα τα 40 οπότε άλλο ένα καλο επιχείρημα!
|
Pokο κατάλαβα καλα? έχεις μηχανή του ´11 και θέλεις να την αλλάξεις?
Εγώ πάντως δεν με βλέπω για καινουργια γιατί έχουμε ήδη δυο αυτοκινητα... Κρίση!!! Εκτός αν δώσω δικό μου αυτοκίνητο και μείνουμε με ένα και την μπεμπα... |
φιλε μου σαρανταρησες και δεν εμαθες ακομη οτι οι γυναικες στο μυαλο τους εχουν τα αντισταθμικα οφελη:confused:
παρε σε αυτην ενα καινουριο με 4 ροδες, και σε εσενα με 2;) σκεψου το, και καλες βολτες:ye33: |
Απόσπασμα:
Δεν παίζεσαι!!!:ye32::ye32::ye32: Τα 'πες όλα:ye33::ye33: φιλαράκι πάρε τη μηχανή που γουστάρεις και όλα τα άλλα θα έρθουν;) Το πολύ-πολύ, να την χαίρεσαι μόνος σου, που δεν το πιστεύω.... Θα της αρέσει κι εκείνης:) |
Απόσπασμα:
Πουλάς 2 αυτ/τα και παίρνει ένα καινούριο η γυναίκα κι ένα GS για πάρτη σου:sm2: |
Καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα με το καλό να αποκτήσεις την μπέμπα σου με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας σου χωρίς τριβές και παρατράγουδα. :) :) ;) ;) |
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και συμπαράσταση αλλα κατα βάθος έχει ένα δίκιο να φοβάται γιατι πριν λίγα χρονια "έφυγε" πρώτος μου ξαδερφος με την ducati του πολυ άδικα...
|
Καλώς όρισες παλικάρι στη παρέα μας !!!
Και βέβαια γίνεται, θα γράψεις και την συμβία ;) Βήμα 1ο : Έρχεστε σε ένα καφέ να γνωρίσετε την καταπληκτική παρέα.:) Βήμα 2ο : Μετά από συννενόηση κανονίζεις μαζί μου ραντεβού :ye33: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (για να είμαι εκεί καλέ, αμέσως να το παρεξηγήσετε :p:p) και αφήνεις στα "χέρια" μου την αγαπημένη σου. Βήμα 3ο : Την επομένη την κάνεις τσάρκα στις εκθέσεις για να διαλέξετε χρωματάκι και εξοπλισμό.:sm2: Βήμα 4ο : Σε πηγαίνει σε σχολή οδήγησης για να πληρώσεις τα δίδακτρα του διπλώματός της.:re25: Βήμα 5ο : Σε κανά μήνα θα σε φέρνει εκείνη βόλτα για καφέ στην Όαση τις Τετάρτες................ :u59: Βήμα 6ο : Περιμένω πότε θα τα ακούσω Νεύρα:yz:wo20::ye33: Καλή διαμονή στην παρέα μας..................με το καλό η αγορά της μπουμπούς.............................:ye02: |
Απόσπασμα:
Ωραίος είσαι εσύ! Θα πάρεις μηχανάρα και πας να τη "βγάλεις" με ένα ζευγάρι γόβες;! :ha16::ha16: τις βλέπω στο κεφάλι σου!:sm3::sm3: Αν και μπορείς να κάνεις τη μπινιά να τις πάρεις σε λάθος νούμερο και να την πας μετά με τη φοράδα ( GS ) να τις αλλάξει!:ye30::ye30: Κάνε φίλε μου το κέφι σου! Μιά ζωή την έχουμε! Κι η δικιά μου κάθε φορά που με τρώει ο ποπούλης μου για αλλαγή μηχανής έχει το σχετικό μπινελίκι, αλλά τη φωνάζω να βγει στο μπαλκόνι και της λέω ότι με αυτό το μοτοσακό θα κάνει βόλτα πλέον κι όλα καλά :ye33: |
Απόσπασμα:
Όμως, δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Σε κάτι τέτοια επιχειρήματα ανθρώπων που φοβούνται το δίκυκλο (όλοι έχουμε απώλειες στο περιβάλλον μας....) λέω την ιστορία του Υπολοχαγού, που το 2000 περίπου περπατούσε στην Ερμού με τη γυναίκα του και του έπεσε μάρμαρο στο κεφάλι, από διατηρητέο.... Μια στο δισεκατομύριο..... Σημάδι να βάλεις από ταράτσα, δύσκολα πετυχαίνεις διαβάτη στο κεφάλι, με πέτρα! Κι όμως έγινε! Κάποιος λέει πιο πάνω για το καντηλάκι με το λάδι του καθενός... Αν είσαι προσεκτικός και, κυρίως, προστατευμένος όλα όσα προβλέπονται για μηχανή, δεν έχεις πολλές παραπάνω πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο, να πάθεις δυστύχημα. Βεβαίως ο κίνδυνος στη μηχανή, λόγω έκθεσης, είναι μεγαλύτερος σε σχέση με άλλα οχήματα. Αλλά αυτό σε κάνει και πιο προσεκτικό και περισσότερο "υποψιασμένο" και προνοητικό. Ατυχήματα κλπ, έχουν - έχουμε όλοι. Οι αναβάτες, όπως λένε κάποιοι παλιοί μοτοσυκλετιστές , χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε αυτούς που έπεσαν και σε αυτούς που θα πέσουν. Τα μέτρα ασφάλειας όμως , ΣΩΖΟΥΝ! Με το καλό να πάρεις τη μηχανή σου και να τη χαίρεσαι με τη γυναίκα σου! |
Έχεις δίκιο forester κι εγω άνθρωπος της ασφαλειας είμαι αλλα η περίπτωση του ξαδελφου ήταν σοκαριστικη όπως είπες γιατί ήταν εξοπλισμένος απο την κορυφή ως τα νύχια κάθε φορά που καβαλουσε. Και με πολλα χλμ στην καμπουρα του. Πήγαιναν με το club ducati στο moto gp στην Πολη, είχαν φτάσει μεχρι και Συρία, Ισραήλ χωρίς το παραμικρό.
Τέλος πάντων μην σας μαυρισω τώρα και αρχίσαμε τόσο ωραία... |
πρώτη σου μηχανή θα είναι φίλε; έχεις καθόλου εμπειρία;
|
Ουσιαστικά θα είναι η πρωτη δική μου. Μεχρι τα 22 μου καβαλουσα κάτι yamaha διχρονα (είχα και μια τούμπα) μετα πριν λίγα χρονια του κουμπάρου μου το Suzuki rf600. Αυτά!
|
Οκ, φτάνουν νομίζω για να πάρεις το χοντρό μοντέλο.:ye35:
|
Παιδιά δεν είμαι έμπειρος πάντως.... Δεν έχω τον "αέρα". Δεν είναι κατάλληλη λέτε η GS για μένα?
|
Γεια σου και απο μένα λοιπόν.Σου εύχομαι να τη πάρεις τη μπουμπού και να κάνεις πολλές πολλές βόλτες. Οσο για τη σύζυγο να της πείς πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από έναν ανδρα πάνω σε ένα gs adv και πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο άντρα σου .
Επίσης να της πείς οτι θα σε ξαναερωτευτεί όπως εγω τον δικό μου άντρα(erevos) όταν πείρε το δικό του gs. Με εκτίμηση!!!:p:ye07: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!