![]() |
Έκπτωση στα Michelin !
Από μέλος μας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, χαρίζεται το παρακάτω δώρο, που κέρδισε στην Πίττα μας, στο Σοφικό ! Όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει, δηλώνει το ενδιαφέρον του στο παρόν νήμα και επικοινωνούμε για την παραλαβή του ! Υ.Γ. Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια, στο μέλος μας που δωρίζει, για την ευγενική του χειρονομία !!! . |
Απάντηση: Έκπτωση στα Michelin !
Ενδιαφέρομαι...:) |
Άκυρο... μόλις είδα ότι αφορά περιοχή Πάτρας... ας το χαρεί κάποιο άλλο μέλος από τα εκεί περίχωρα... εκτός αν δεν έχει σημασία η περιοχή... και αποστέλλονται στην Αθήνα !!! Ας το αποφασίσουν οι Admins !! :) Δεν είχα δει την περιοχή... :o |
Απόσπασμα:
Και πότε βλέπεις. Εάν κρίνω απο την επιλογή σου (για δίτροχο :u58:γράφω) μάλον χρειάζεσαι επειγώντος οφθαλμίατρο..................... |
Απόσπασμα:
:D:D:D Βρε συ φαντάζομαι ότι θα μπορούν να αποσταλλούν Αθήνα... ούτως ή άλλως έχω ήδη 14.000km με τα τωρινά ελαστικά και ετοιμάζομαι για αλλαγή... ;):) |
μπραβο στον....Ανονυμο;)
|
Αν δεν ενδιαφερεται αλλος,επειδη ψαχνομαι για χωματινα,να ρωτησω στα παιδια εκει στον Θέρμο τι εχουν και δηλωνω ενδιαφερον για την εκπτωση εφοσον οι τιμες εκκινησης στα ελαστικα ειναι νορμαλ...(TKC80 θα ρωτησω):ye02:
Αν προλαβε αλλος νο προμπλεμο...:ye35: cpretenteris-Κωστα αν στα στελνει Αθηνα δικα σου εννοειται φιλε...:ye35: Οπως και να'χει ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο για την κινηση:re25: |
Απόσπασμα:
Σκέφτομαι για κάποια ασφάλτινα Michelin που έχουν βάλει πρόσφατα κάποιοι φίλοι εδώ... moby_gr, κ.ο.κ. και έχω ακούσει καλά λόγια...;) Να 'σαι καλά Κωστή !! Συγχαρητήρια στο φίλο !! :) |
Απόσπασμα:
Παρε τα οπωσδηποτε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη σημερα. Αλλα θα ξεχασεις το χωμα.. |
Απόσπασμα:
Αυτους κάποτε... τους έκανα μαθήματα... ;):D Ξέρουν αυτοί... ;) Όταν λες ξέχνα το χώμα, εννοείς ότι δεν πρέπει ούτε για κάποια μέτρα...? Η τις χωματινες εξορμήσεις? |
Απόσπασμα:
Αλλα ενα πολυ ζεστο ασφαλτινο ελαστικο δεν πρεπει να μπαινει χωμα ουτε για...την αναγκη μας κανονικα! Τωρα εξηγειται πως βλεπεις ολα αυτα τα τετρακυλινδρα αφημενα στην ακρη της ασφαλτου χωρις τον αναβατη τους κοντα!!! Στα δεντρακια ειναι!! Αντε καλοφορετα:) |
Με βλέπω να κατεβαίνω Πάτρα να τα βάζω για να δω και τα φιλαράκια εκεί... να φάω και καμιά ποικιλία... :D:o |
Απόσπασμα:
Στο βρεγμένο...? |
:ye02: |
Δημήτρη τι πρέπει να κάνω...;; :o
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Μπραβο στον χαρίζοντα!:)
Βρε Κώστα μην "σκοτώνεσε" την βενζίνα που θα κάψεις να πας στην Πάτρα, πάει η εκπτωση.......:o Αν πας και για μάσες, θα μπεις σόλο μέσα:D Ασε να τα πάρει ο Γερο-Μαθουσάλας που είναι και δίπλα;):)..................... Εμείς έχουμε το Νικολάκη........... που μας φτιάχνει όμορφα:ye33: |
Απόσπασμα:
Ήμουν μέσα εκείνη την ώρα... ετοιμάζομαι για λάστιχα... σκεφτόμουν τα Michelin εχοντας ακούσει καλά λόγια... σκέφτηκα ότι θα είναι ευκαιρία να δω καλούς φίλους και να περάσω ένα ευχάριστο μονοήμερο... Φαντάζομαι να έγινα αντιληπτός... Και μια ερώτηση..αν μου επιτρέπεις... Όταν ανεβασα το Dainese κρανος στην ενοτητα χαριζεται και πρώτος ποστάρισε ο Αρκάς, θεωρείς ότι το έκανε για τα χρήματα...;; ΔΕ νομίζω... απλώς τον ενδιέφερε και ήταν μεσα εκεινη την ωρα... Δε νομιζω οτι πρεπει να απολογουμαστε για όλα πια και να τα αναλύουμε... Παντα φιλικά... ;):) CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
να μη με μπερδεύεις στις κουβέντες σου, μη μιλάς εξ ονόματός μου και μη με ανακατεύεις στην επιχειρηματολογία σου ! |
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Τι δεν κατάλαβες ρε συ Κώστα.. Προσπάθησε ο Χάρης να σου πει, με πολύ ευγενικό και ήπιο τρόπο, ότι δεν κερδίζεις τίποτα να πάρεις μια έκπτωση από λάστιχα από την Πάτρα, και εσύ στην προσπάθεια σου να το εξηγήσεις, ενέπλεξες τον Δημήτρη από μία άλλη ιστορία ενός κράνους που χάριζες, και το οποίο δεν πήρε τελικά.. Και σου λέει να μην τον μπλέκεις... Αυτά.. Φιλικά πάντα... |
Αγαπητε Αρκά,
Παρόλο που δε μου αρεσαν ουτε τα γραφόμενα σου ουτε και ο τροπος που τα εγραψες (μιας και αναφερόμουν σε πραγματικό γεγονος - αναφερομαι στην ταχυτητα του ποστ σου για το κρανος) σε παρακαλω να με ενημερωσεις για τη διαδικασια με τα ελαστικά. Ευχαριστώ εκ των προτερων! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Φιλικα... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ Κωστή μου... |
....
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
(ελπίζω να μην πειράζει που έχασα όλα τα προηγούμενα σου μαθήματα?) |
Απόσπασμα:
|
:di27: :lo20:
|
Απο το level 10 κ πανω παρακαλω να με ενημερωσετε... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θα γινει και level 3 με νεα ελαστικα!!! :D:p |
Απόσπασμα:
Νομίζω πως η Πρετεντέρειος Σχολή Οδικής Ασφάλειας, διδάσκει μέχρι το 3ο level, μόνο...:rolleyes: το οποίο περιλαμβάνει εντατική εξάσκηση σε: -φόρτιση-συντήρηση μπαταρίας για απουσία 6 ημερών -αποφυγή cayenne σε κίνηση -πτώση από το stand-πρώτες αντιδράσεις και τέλος (για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!) χωμάτινη διαδρομή 2 (δύο) μέτρων με michelin pilot road 3 :ha01: |
Απόσπασμα:
εισαι εκτος θεματος......;) το μαθημα.......ΔΕΝ αναφερετε σε ασφαλη ή γρηγορη οδηγηση:D |
Απόσπασμα:
:wo20::wo20::wo20: :re26::re26: |
:lo19::re26::re26::lo19::lo19:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχετε μιλάμε.... And the winner is .... Απόσπασμα:
:re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:re20: |
Βρε μήπως είσαστε οφ τόπικ???:confused::confused::confused:
νομίζω ότι είσαστε υπερβολικά.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μπορεί και να είναι πειραχτικά αυτά που γράφετε:cool2: |
Δε νομίζω Χάρη, απλά κάναμε το θέμα λάααααστιχο (Michelin από την Πάτρα :D)
|
Απόσπασμα:
ποια λααααστιχα?????:Απορία: εγω καταλαβα,οτι μιλαμε για σχολη οδηγησης και οχι μονο..............:ye33: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!