![]() |
Ψάχνω για GS
Καλησπέρα στην ποιο μεγάλη σε κατηγορεία και κυβικά παρέα σας είμαι καινούργιος στο forum σας. είμαι κάτοχος ενός vstrom 650 k λέω να ανεβώ κατηγορια με 1 GS του 04 και 100000 χιλ
Αξίζει να το πάρω ; Η γνώμη σας θα μέτρηση στην αγορά τις μοτοσικλέτας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. |
Απάντηση: καλησπερα σε ολο το forum
Εξαρτάτε από την τιμή, την κατάσταση της μηχανής, εαν υπάρχει το βιβλίο συντηρήσεων...
Σαν μηχανή είναι κορυφαία! Δυνατή με ροπές κορυφαία κρατήματα στο δρόμο, πολλούς χώρους για ταξίδεμα... Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος, δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω ισως και καποιες φωτό να πουν τα μελη του φορουμ τι γνωριζουν ;) |
την είδα σήμερα στο βαγιανελι την έχει 4600 σε γενικές γραμμές είναι καλή αλλα αν την πάρο θα διαθέσω κάποια χρήματα για να την φέρω στα νερά μου
|
Απάντηση: Ψάχνω για GS
Πόσα χλμ γράφει το κοντερ?
Αν είναι συντηρημένη σωστα, τότε θα υπάρχει στο κομπιούτερ το ιστορικό της... Επίσης, έχει βιβλίο συντηρησης? Την οδηγησες? παει καλά? Από λάστιχα? Τα πρωτα βγαζανε καποια θεματα με διαφορικο κλπ, δες στο ιστορικο αν εχει επισκευαστει, ειναι θετικό... Τετοια θέματα κοιτας... |
καλημέρα έχει 100.000χιλ τα λάστιχα τις είναι σχετικά καινούργια.
δεν την έχω οδήγηση όταν του είπα του βαγιανελι να την κάνω βόλτα μου είπε ότι τιν εχουν κάνει αυτοί και είναι ok. θα ρωτήσω σήμερα για το ιστορικότης και για τα σέρβις |
συγγνωμη κιολας αλλα ειναι σοβαρη απαντηση επαγγελματια αυτη;τι παει να πει την οδηγησαν αυτοι κ ειναι οκ...........απαιτησε να την οδηγησεις κ να την πας σε δικο σου συνεργειο οπωσδηποτε.κοιτα το βιβλιο σερβις αν συμβαδιζουν τα χλμ του βιβλιου με της μηχανης αν κ αυτο δεν λεει κ πολλα γιατι πλεον τα γραφουν αυτοι οπως θελουν.......καλο ψαξιμο πριν την παρεις κ υπομονη
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
δεν αξίζει |
οχι ρε φιλε,δεν εννοούσα αυτο,γελαω επειδη σου ειπε οτι την εχουν οδηγήσει αλλοι,και ειναι ok.αν θα πας σημερα πες του δεν το καταλαβα αυτο που λες,την εχουν οδηγησει οι αλλοι?οι αλλοι θα την αγορασουν η εγω?
|
Απόσπασμα:
Αν τελικά την πάρεις προσπάθησε να σου ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ εγγύηση κανένα 6μηνο,να επιμείνεις γιατί είναι αντιπροσωπεία,αν και δεν πιστεύω να πετύχεις και πολλά,αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα και αν το καταφέρεις θα είσαι καλημενος για όποια προβλήματα σου βγάλει ΑΝ σου βγάλει :ye33: Όπως και να έχει.....Καλώς μας ήρθες και καλή αγορά-επιτυχία:ye30: |
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΤΗΜ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ 51000 ΚΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ 4600??? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ |
Να την οδηγήσεις οποσδήποτε και καλό είναι να έχεις μαζί σου φίλο κάτοχο 1200GS που έχει την αίσθηση της μηχανής να την οδηγήσετε μαζί...
:) |
Απόσπασμα:
|
Πρεπει να την οδηγησει καποιος που εχει ενα ιδιο σε καλη κατασταση.
Να σιγουρευτει οτι δεν ακουει τιποτα απο τον αξονα,οτι δεν τρεμει στα πολλα χλμ λογω στραβου αξονα η τελειωμενου διαφορικου να το δοκιμασει με φουλ επιταχυνση και 6η αν πατιναρει ο συμπλεκτης και να το ακουσετε ζεστο ταπωνοντας την εξατμιση με ενα πανι για τρια δευτερολεπτα.(Δεν πρεπει να ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ απο το μοτερ). Πριν ξεκινησει η βολτα ελεγξτε εμπρος για φαγωμενο ball joint και για το ποσο αμεσα θελει δισκοπλακες και τακακια. Και τις δυο ακριβες ελαστικες φουσκες που βρισκονται πισω δεξια στις ενωσεις σαζμαν με αξονα και αξονα με διαφορικο. Αν ολα αυτα ειναι ενταξει πας για μια συμφερουσα σγορα. Ο γραφων ευτυχης ιδιοκτητης GS 1200 2004 ΜΕ 130.000 ΧΛΜ:) |
Ασπρε Άγγελε, να την πας σε αλλο εξουσιοδοτημένο να την βαλουν σε εγκεφαλο...
με την καμμία δεν αγοράζεις γουρουνακι σακκατο:mad: με το που σου ειπαν οχι δεν στην δινουμε για ελεγχο, ειναι υποπτοι για αποκρυψη σφαλμάτων... Δεν σου λέω μην την παρεις αλλά αν σου βγαλει μια δυο γερες ζημιες που τις κρυβουν τωρα, παει η ευκαιρία.... Ανηκουστο αυτο που σου λένε για το οτι την εχουν δοκιμασει κ ειναι οκ....τελος |
θα περάσω την παρασκευή να του πω να την κάνω 1 βόλτα και άμα τσινήσουν πάλι θα δουν την πλάτη μου
|
Απόσπασμα:
θα σου πει τα πάντα και δεν θα σε χρεώσει τπτ.. Χαρτης όπου Α= γενικη εισοδος όπου Β=εισοδος συνεργειου μοτο |
Έγραψες ορθώς.. Μπορεί να μην σου αρέσει στο κάτω κάτω οδηγικά! Απίθανο μεν αλλά ποτέ μην λέμε ποτέ!!Αν είναι οκ πάντως και την κάνεις και άτα τότε εύχομαι καλή αγορά!!
|
φιλε phoenix εισαι πολυ λαθος απο την 1η λεξη που εγραψες μεχρι κ την τελευταια κ δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεις κανεναν στο λαιμο σου.τι παει να πει την εχεις δει κ ειναι οκ.την τσεκαρες;την οδηγησες;την ειδε καποιος αλλος μηχανικος;επειδη εσυ πηρες απο εκει αλλη κ δεν την τσεκαρες δεν παει να πει πως ολοι αυτο θα κανουν.πολλοι εχουν μαγαζι κ ειναι ΤΑ λαμογια.μην την ψαχνεις....φιλικα παντα κ χωρις να θελω να παρεξηγηθω
|
Αν και είμαι σχετικά καινούργιος, μήπως είναι πολλά τα χιλιόμετρα που έχει η μηχανή?:confused:
|
Απόσπασμα:
:D μια χαρα ειναι τα χιλιομετρα..... αν ειναι οκ..:):):) στα 100.000 στρωνει ο κινητηρας:ye33: |
παιδιά όλες η γνώμες μετράνε και τις περνώ στα υπόψη μου διότι θα δώσω 1 μηχανάκι με 18.000 και θα πάρο αυτό.
υπάρχει κάποια αλέι αντιπροσωπεία εκεί κοντά στην αθηνα η εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να την παο |
παιδιά όλες η γνώμες μετράνε και τις περνώ στα υπόψη μου διότι θα δώσω 1 μηχανάκι με 18.000 και θα πάρο αυτό.
υπάρχει κάποια αλέι αντιπροσωπεία εκεί κοντά στην αθηνα η εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να την παο |
Ολοι οι εξουσιοδοτημενοι αυτη την εποχη εχουν gs προς πωληση. Εαν καταλαβα καλα δινεις το δικο σου για ανταλλαγη για να παρεις GS. Γνωμη μου ειναι να περασεις απο ολους τους εξουσιοδοτημενους να δεις τι εχουν ποσο κανει και ποσο παιρνουν το δικο σου. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα οτι αγοραζουμε πλεον δεν μας παιρνει για λαθη. Δοξα το θεο υπαρχει το internet και το τηλεφωνο για να μαθεις τι εχουν και αν περνουν ανταλλαγες για να μην τρεχεις τζαμπα.
|
Απόσπασμα:
αλλά σίγουρα θα εννοείς χλμ...;) Ποσο σου κρατανε το στορμα? Θα δωσεις κ διαφορα? Τα χιλ μην σε φοβιζουν, στην τελική αφου σου ειπαν οτι η μηχανη ειναι οκ, ζητα το γραπτά... δηλ ενα ιδιωτικο συμφωνητικο που να περιγραφετε την ανταλλαγη και να σου δινουν μια εγγύηση, το λιγότερο 3 μηνες .... δεν ξερω τι αλλο να σε πω, πάντως, καμμια σχεση η μπεμπα με το στρωμα;) πας αλλού... σε άλλο πλανητη:D:D:D |
:ye32:
πας αλλού... σε άλλο πλανητη:D:D:D[/QUOTE] |
Δεν θα το αγοραζα.....
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ 1200GS ΜΕ 4600 ????? ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΕΠΙ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ |
πάντως με φίλους που έχω μιλήσει για το εν λόγο μηχανάκι μου είπαν μη κολλήσω στα χιλιόμετρα και να περάσω στην αγορά τις και μάλλον θα παο την παρασκευή να μιλήσουμε και να τα πούμε για την αγορά τις
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Φιλε εχεις 6μηνη εγγυηση βασει νομου οσο για το αν ειναι καλη, την πας σε μαστορα της εμπιστοσυνης σου πρωτα να την δει (και που να ξερει απο τετοιες μηχανες). test drive την κανεις σιγουρα με οτι εγγυησεις σου ζητησει το μαγαζι (οχι λεφτα,αλλα ταυτοτητα ,ΑΦΜ,κτλπ).Παντως η τιμη ειναι αρκετα καλη.Παντα το μεταχειρισμενο εχει καποιο ρισκο , αρκει να μην εχει ηδη ζημια μεγαλη και ακριβη που θελει αμεσα επισκευη.Αντε και καλα ταξιδια με οποιο GS παρεις.
:ye33::ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
Υ.Γ.το κιτρινο χρωματακι πολυ ζορικο :ye02: |
Απόσπασμα:
αυτή η πληροφορία ειναι χρησιμότατη, θα μας πεις και απο πού πηγάζει? ευχαριστω! |
Φίλε μου τα χιλιόμετρα ειναι μεγάλο πανηφύρι---ΜΗΝ τα υπολογιζεις καθόλου...Tα βοχερ στρώνουν στα 100,000 xlm...μην τρελένεσαι.....
για εμένα, 1) κάνεις γυρω γύρω βόλτες και σε άλλους επίσημους,,,και αποφασίζεις!!! 2) οπου και να καταληξεις---ΕΝΝΟΕΙΤΕ τεστ RIDE....και εννοειτε εγγραφη εγγύηση για καποιο χρονικό Διάστημα..... π.χ. αν σου --Λεω εγω τωρα--χαλάσει ο αξονας της μετάδοσης,,,,που ειναι γυρω στα 400 με 500 ευρώ τι θα κάνεις?εκτός βεβαια αν εχεις καμια μηχανή που γενναει χρήμα...(τότε θέλω και εγώ) όσον αφορά τώρα το συγκεκριμένο μοντέλο....κάνοντας μια αναζήτηση στα...Τεχνικα...θα βρείς αρκετές πληροφορίες για βλαβες-φθορες-και εντυπώσεις απο ιδιοκτήτες;) |
Απόσπασμα:
Να τον πετάξεις τον παλιοματρακά....:p:p:p:sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
Καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου να πάρεις ενα gs και μάλιστα χωρίς να δώσεις χρήματα αλλά στη θέση σου θα το έψανα...γιατί τα ανταλλακτικά στοιχίζουν και αν σου βγάλει ζημιές έστω και μικρές θα φτάσεις σε χρήματα πολύ παραπάνω από αυτά που θα δώσεις τώρα. Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε κρίση και οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα. Γι αυτό κινήσου σε όλες τις αντιπροσωπείες, διαπραγματεύσου (μπορείς) τιμή και δώρα και κοίτα καμιά αγγελία. Εγώ στη θέση σου θα έβαζα 2-3 χιλιάρικα από την τσέπη μου και θα έπαιρνα ένα πιο πρόσφατο (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) απλά και μόνο για να είναι ένα μοντέλο που έχει περάσει τις παιδικές αρρώστιες. Σε ότι αφορά την απάντηση ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις βόλτα, στη θέση σου θα είχα βάλει Χ κατευθείαν στο συγκεκριμένο gs και στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο. Όχι για το όνομά του αλλά για την απάντησή του. Καλή τύχη και εδώ είμαστε να μας ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις. Μην βιαστείς πάντως να κάνεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις και θα χάσεις τα λεφτά σου. Κάνε έρευνα αγοράς και ΑΠΑΙΤΗΣΕ καλύτερη τιμή ή περισσότερα δώρα......έχουν υπολογίσει και το παζάρι στην τιμή μην μασάς |
Φιλε vasorfa οταν αγοραζεις απο εμπορο οχημα μεταχειρισμενο (αμαξι,μοτοσυκλετα ) εχεις υποχρεωτικα 6μηνη εγγυηση καλης λειτουργειας βασει νομου .Τα καλα μαγαζια το δινουν ουτως η αλλως, μερικοι το δινουν σαν εξτρα ,αλλα ειναι υποχρεωση του εμπορου .Τωρα αμα σου κατσει μεγαλη επισκευη στο διαστημα αυτο, ο θεος μαζι σου για να ειμαστε και ρεαλιστες ετσι!.Γι` αυτο την πας σε μαστορα της εμπιστοσυνης σου ( παρουσια του εμπορου βεβαιως) και την κοιτας και αναλογα αποφασιζεις .
Συμφωνω οτι τα χλμ δεν λενε τιποτα οταν αγοραζεις μεταχειρισμενη μπορει καλλιστα να ειναι κουκλα στο ματι αλλα μηχανικα πανουκλα η παρταλι στο ματι αλλα μηχανικα αριστη ,αυτο μονο μηχανικος θα στο πει. |
μίλησα μαζί τους στο τηλ αύριο θα το κάνω βόλτα και θα μου δόση 6 μήνες εγγύηση για το μηχανάκι
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!