![]() |
ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND....ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
Καλημέρα σε όλους
Χθες το βράδυ από το πουθενά έσπασε εν κινήσει η βίδα που συγκρατεί το κεντρικό stand . Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι μια βίδα με τον αποστάτη μαζί κοστίζει €10:u55::u55:, αλλά το ότι μπορεί από το πουθενά να ακινητοποιηθεί η μηχανή καθώς το stand γυρίζει από τη πίεση των ελατηρίων και βρίσκει πάνω στη ρόδα. Το θεωρώ απίθανο να κουβαλάει κάποιος επάνω του βίδες ή κάποιον ιμάντα για να τραβήξει το stand από την απέναντι πλευρά. Εγώ έψαξα σε κάτι μπάζα οικοδομής (που ευτυχώς υπήρχε κοντά) και βρήκα ένα χοντρό καλώδιο να κάνω τη πατέντα. Αναρωτιέμαι τι θα έκανα αν μου συνέβαινε σε κάποια εκδρομή… :confused::confused::confused: Καλού κακού έχετε μια βίδα μαζί σας….:u60::u60::u60: Χρήστος |
Απάντηση: ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND....ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
μεγάλη ιστορια αυτη η...κολόβιδα......
εγώ βρήκα την υγειά μου μόνο με συχνό έλεγχο και σύσφιξη και των 2!!! επίσης καλό θα είναι να έχουμε μαζί μας και κανένα δεμάτικό tire up!!:cool::cool: |
Απόσπασμα:
Χωσε και λιγο locktight σπειρωματων ρε τζουτζουκο αντι να καθεσαι να τσεκαρεις καθε λιγο και λιγακι.... :u58: |
Απόσπασμα:
Αφού θέλω καθε λίγο και λιγάκι να ασχολούμε με το κορίτσι:o:o:o γιατί να βάλω locktight ή για τους παλιούς μανώ:rolleyes::u58::u58: |
Έχεις καμιά φώτο;;;; Δεν το κατάλαβα. Προς τα που γυρνάει;;;;:Απορία::Απορία::Απορία:
|
σε εμένα είχα σπάσει η βάση που κρατάει το ελατήριο του ορθοστάτη απο κοτρόνες,..,
ευτυχώς είχα μαζί μου tipraps., :ye32: σώζουν καταστάσεις .,.,., μετα πήγα και την κόλλησα και όλα μέλι γάλα.,., ο ορθοστάτης στα μοτό μας κρατάει πολύ βάρος .ανέβασε κατέβασε την μότο .,χαλαρώνουν.,..,,τσεκάρεται συχνά τις βίδες.,.,., |
Εγώ κουβαλάω πάντα μαζί μου καλώδιο που χρειάζεται σε διάφορα πράγματα;););)
|
Απόσπασμα:
Θα προσπαθήσω να στο περιγράψω….το stand πιάνει από τις 2 πλευρές με 2 βίδες…αν σπάσει η μία τότε τα ελατήρια επαναφοράς το τραβάνε προς τη μία πλευρά και βρίσκει πάνω στο ελαστικό….. Είναι αυτές οι μέρες και οι καταστάσεις που πραγματικά λησμονώ τους ιάπωνες… |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:ye02: |
Απόσπασμα:
Εσύ δεν μετράς..... έχες ΧΟΝΤΑ:p:p:sm7::sm7::sm7: (Καλό μεσημέρι Λευτέρη;)) |
Απαραδεκτο, πρωτη φορά το ακούω, καλα δεν γνωρίζει οτι ανεβοκατεβαίνει συνέχεια ο κατασκευαστής, επιεικώς απαράδεκτο!!!!
|
Απόσπασμα:
πλακα κανεις....... ή νομιζεις οτι το πρωτο μας μηχανακι ηταν BMW????? Σε ολες τις μηχανες συμβαινει αυτο....και θα συμβαινει;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ψηλεεεεε...μην σ ακουσει ο Ναπο! :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
υγ. διπλό στάντ δεν είχε για να ξέρω!:D;):) |
:di50: Start
Απόσπασμα:
Αστο.. Πονεμενη ιστορια τα ανακυκλωμενα μεταλλα της HONDA.. :( :di50: End.. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...και που να το πήγαινε και σε χώματα!! :u56: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το ειχα και αυτο το μηχανακι. Ενα εχω να πω: Το Transalp ειναι ενα μηχανακι που σαπιζει μονο του. Στο γκαραζ μεσα, με κουκουλα, με βροχη δεν το εβγαζα ποτε (γιατι το φοβομουν, λογο της απαραμμιλης οδηγικης συμπεριφορας που εχει :mad:), και παρολα αυτα............. ΣΚΟΥΡΙΕΣ και Αγιος ο Θεος!!! Υ.Γ Εγω του ειχα βαλει διπλο σταντ :D, γιατι περναγε πολλες ωρες στο γκαραζ μεσα :mad:. |
Απόσπασμα:
|
!
Απόσπασμα:
:sm3: :sm3: Και να μην αναφερω το και V-strom, που ειχα αμεσως μετα το transalp!!! Πχ στο v-strom ακουμπουσες το χερι σου στο ντεποζιτο, και ως δια... μαγειας, να μια γραντουνια :mad:!!! Ακουμπουσες το τιμονι... αλλη γραντζουνια :mad:!!! Εκλανες και αυτο εκανε γρατζουνιες.... :u59: Φοβερη ποιοτητα στο βαψιμο, και οχι μονο. Δεν θελω να επεκταθω και αλλο :u55:!!! |
Απάντηση: !
Απόσπασμα:
Πάντως εγώ το GS το αφήνω καθημερινά στο διπλό! Το πρωί το βάζω μπροστά ανεβαίνω επάνω το κατεβάζω από το σταντ και φεύγω! :ha15: |
εσυ εχεις honda:p
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Eισαι στην κατηγορια αναβω φλας και σε προσπερναω.. Υπαρχουν ελπιδες να το ξεπερασεις.. Πες μας και κατι τωρα με το χερι στην καρδια! Το μηχανακι το εβγαλες ποτε να το οδηγησεις στη στερια?:lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
Με το χερι στην καρδια τα 5/6 των χιλιομέτρων που εχω κάνει ειναι στην στεριά!!!!:) Αλλά τι σχεση εχουν αυτά με τα σταντ???? |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φυσικα εχουν σχεση με τις βιδες των σταντ οση εχει και το σχολιο σου για το μοτερ που καει-που δεν καιει-τα λαδια του στον πλαγιοστατη.. Οσο για τα χιλιομετρα, περιεργο.. Γιατι στη στερια φαινεται καθαρα η διαφορα βαρκας και διτροχου.:):) Κι αυτα που σου γραφω ειναι στα ορια της ειρωνιας που θα μου την επιτρεψεις ομως μιας και εχω κανει 165.000 χιλιομετρα με 2 Βαρ(κ)αντερο κι αλλα 138.000 με δυο GS.. Τα οποια GS εχουν σχεση με αυτο που οδηγουσα και οδηγεις τωρα εσυ οσο τα σχολια μας με τις βιδες του σταντ! |
Γι αυτό λοιπόν τα βαρ(κ)αντέρο δεν έχουν διπλό στάντ...γιατι δεν καίνε λάδι στον πλαγιοστάτη...:p Στο θέμα μας τώρα...και μένα στο πρώτο καλό φόρτωμα που έκανα με 2 βαλίτσες και πάτισα απότομα το stand το έκοψα από την αριστερή πλευρά όπως το καβαλάς...έχεις δίκιο για το ότι φεύγει πάνω στον τροχό αλλά μια προλιπτική αλλαγή στην βίδα δεν είναι κακό..:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το θεμα είναι <ευτελές> για να <αντιδικούμε>, που δεν το κάνουμε, υποθέτω μια <εντονη> ανταλλαγή απόψεων εχουμε και νομιζω οτι τα ξεκαθαρίσαμε και ολα ΟΚ!!!!!:) |
Διαφημισεις δεν κανω ουτε βλεπω.
Για τα υπολοιπα...:ye32: Παω να σφιξω τις βιδες απο το σταντ τωρα.. |
Απόσπασμα:
Καλά χιλιόμετρα!!!!!!!!:ye33: |
Παίδες κι'εγώ παθών μια φορα και θεωρήθηκε "φυσιολογικό" απο τους ειδήμονες!
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
1 Συνημμένο(α)
Κι εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά το κεντρικό σταντ. Ενα απογευμα που πάρκαρα και πηγα να την σηκώσω, έχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου. Ποια γη δηλαδή, το σταντ... Την ώρα που τη σήκωνα έσπασε η βίδα και -μη με ρωτάτε παραπάνω, ούτε εγώ δε πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε- έσπασε και το ένα πόδι του κεντρικού σταντ.... ούτε φορτωμένος ήμουν, τίποτα...
Το θέμα ειναι οτι τελικά επιδιόρθωσα το σπασμενο ποδι, βάζοντας μέσα του ένα κομμάτι τσιμεντόβεργα σαν ναρθηκα και οξυγονοκολλώντας το. και φυσικά αγοράζοντας τη βίδα και τον αποστάτη... Υ.Γ. είχα κάνει πρόσφατα τότε το service των 40.000. Σε εξουσιοδοτημένο. Ναι, ναι, αυτο το service που σου ελέγχουν εκτός των άλλων και όλες τις βίδες αν ειναι καλά βιδωμένες... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!