![]() |
ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Φίλες και φίλοι.
Θερμή παράκληση απευθύνω σε όλους χωρίς πολλές εξηγήσεις από εδώ. Προσέχετε τι γράφεται και μην απευθύνεστε σε ονόματα ειδικά όσων είναι σε κυβερνητικές και όχι μόνο θέσεις. Δυστυχώς όλα καταγράφονται λες και είμαστε ανώμαλοι και επισκεπτόμαστε σελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Δυστυχώς είχαμε και τέτοια ενημέρωση σήμερα. Θεός να μας φυλάει από δω και πέρα……….. |
Απάντηση: ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται Ναποοοοο...!!! |
http://img35.imageshack.us/img35/3028/tires1u.jpg Κατι μου θυμιζει,βρε κατι μου θυμιζει...............
|
...................!!!!!!!!!!
|
:Απορία::hmmm::u57:
|
Ελα βρε Νάπο λες κ δεν το'ξερες..... ε ν χ ε λ ο ν το λενε κ καταγραφει κ τις π0ρδες....
Μην βαρεθείτε να διαβασετε το αρθρο..... οσοι δεν γνωριζετε, θα μαθετε κ δεν ειναι συνομοσιολογία, υπαρχει κ μας περιζωνει:( |
Απόσπασμα:
:( Άνοιξαν οι ασκοί.... |
Απόσπασμα:
Είναι αλήθεια, όπως λέει κ ο Χάρης ... το Έσελον υπάρχει ΚΑΙ λειτουργεί, εδώ και χρόοοοοοοοονιαααααααα ... :o Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Ναπούλη τα λαμόγια πάνε να μας τρομάξουν δεν μασάμε :ye33::ye33:
|
@ NIKO:ye02:
|
Μου ακουγεται πολυ βολικο να φοβαται ο κοσμος να μιλησει......
Μου θυμιζει τη τρομοκρατια για το μνημονιο.... "μη μιλας...κινδυνευει η Ελλας" :u55: |
Απόσπασμα:
Φίλε έχεις δίκιο. Μου έδειξαν σε φωτοτυπία όλα μου τα μντ. Δέν μασάω απλά το κατάπια αμάσητο. Καιείναι νομίζεις δύσκολο για αυτούς να σου ρίξουν ένα μικρό σε φωτογραφία και να είναι στο σκληρό σου και μετά να σε πηγαίνουν για ανάκριση με την κατηγορία ότι είσαι ανώμαλος. Ο εκφοβισμός στο μεγαλείο του. Ειλικρινά σκέπτομαι σοβαρά να πάρω ένα σφυρί και να τα σπάσω όλα. Τι να πω έχω μείνει αποσβολομένος με αυτά που μου έδειξαν και μου είπαν. Ειλικρινά πάντως έχω αρχίσει να φοβάμαι................. |
Απόσπασμα:
|
Δε νομιζω οτι το "πνευμα" του thead ηταν αυτο, το οτι ολα παρακολουθουνται και καταγραφονται το ξερουμε ολοι..
Το θεμα ειναι, μηπως στα πλαισια της ολοενα και αυξανομενης "δημοκρατιας" που βιωνουμε (για το "καλο" μας!) αρχισουν νομικες διωξεις, εστω και με επιπλαστα "στοιχεια", σε οποιονδηποτε αμφισβητει, εστω και με τα λογια (καθ'οτι τα εργα επονται και "καλλιον το προλαμβανειν 'η το θεραπευειν".. ;) ), το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "δημοκρατικο" STATUS QUO.. :rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Επειδή ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλυτερά μου θα στο πω ευθέως και ωμά πως αισθάνθηκα. Σαν να με βιάσανε. Αυτό αρκεί…………. |
Απόσπασμα:
Απλα οι προηγουμενοι φορουσαν στρατιωτικες στολες, ενω τουτοι γραβατες.. :mad: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
:hmmm::hmmm::hmmm:Νεύρα
|
Εγώ λέω να βγάλουμε τα @@ μας έξω και να έρθουν, να μας τα κλάσουν.:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:
|
δηλαδή δεν μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα και να πούμε την γνώμη μας.......δεν μπορούμε να ξεστομίσουμε τα ανόματα μερικών ντεπερχανάδων, καρεκλοκένταυρων;;;;
|
Απόσπασμα:
|
προχωράμεεεεε...δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά..:ye33:
|
Το Echelon μας τρομάζει...? Εδώ με τόσα "πουλιά" που υπάρχουν... ξέρουν και τι ώρα κ@τουρ@αμε...:hmmm::hmmm::hmmm: http://4.bp.blogspot.com/_HkkJKGa-ZX...satellites.png |
Απόσπασμα:
|
:ye33:
|
Απόσπασμα:
+1200!!! Να πάρουν και φόρα... |
ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
|
Απόσπασμα:
δε γινεσαι πιο συγκεκριμενος???σου εδειξαν?? ποιοι???:wo09: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απλά όταν σε χώρους που χρήζουν κάποιας ασφάλειας δεν είναι σωστό να έχεις αρχεία στον Υ/Π και να μπαίνεις στο internet. Πάντα ξεχωριστοί Υ/Π. Η ασύρματη επικοινωνία (σύνδεση ) δεν παρέχει καμία ασφάλεια. Απλά μαθήματα ασφάλειας η και τρομοκρατίας ότι όταν κάποιος το θελήσει μπορεί να σε καταστρέψει. Προσωπικά εξεπλάγην όταν είδα όλα μου τα αρχεία στον δικό του δίσκο (laptop) και να γράφει και να σβήνει ότι αρχεία ήθελε στον δικό μου Υ/Π. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορείς να προστατευτείς. Στο γραφείο σταματήσαμε την ασύρματη σύνδεση και μέσω του server έχει 3 λεπτά καθυστέρηση βέβαια . Το ποιοι ήταν δεν χρειάζεται να σου πω . Άνθρωποι της δουλειάς και παλαιοί γνωστοί και συνεργάτες. Τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το internetδεν παρέχει καμία ασφάλεια………………………………….. |
Ολα αυτά σε τοπικό δίκτυο ασύρματο/ενσύρματο, νομίζω ότι είναι δυνατόν να συμβεί
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!