![]() |
Φισ 12V για μηχανη
Δεν ξερω πως να το πω (φις, ανταπτορας;), αλλα θελω ρε παιδια να βαλω παροχη 12V στην μηχανη μου, για τις αναγκες τροφοδοσιας gps. Ξερετε, αυτο που εχουν τα bmw.
Θελω ν αποφυγω το φις της touratech για δυο λογους: α) γιατι ειναι ακριβουτσικος και β) γιατι δεχεται μικρο ανταπτορα και μετα πρεπει να προσθεσω και τον προσαρμογεα. Το βυσμα του gps που εχω ειναι το μεγαλο, αυτο που μπαινει στ αμαξια στον αναπτηρα. Που μπορω να βρω ενα να βαλω; Ξερετε κανενα μαγαζι; Φυσικα πρεπει να ειναι και αδιαβροχο. Για πειτε πριν παω να τα σκασω στην makan! |
Απάντηση: Φισ 12V για μηχανη
για το βαρκατρενο ειχα παρει απο την σπυρου πατση αδιαβροχη με καλυμα,απλα ειχα κανει τρυπα,αν θυμαμαι καλα κανα 15 ευρω..
|
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
|
Hλια καλημερα αυτο που ψαχνεις ειναι μπριζα για σκαφος σε ολα τα μαγαζια με ναυτιλιακα θα το βρεις με 7-10 ευρω μαζι με την βαση και τα καλωδια
|
λιακο καλημέρα!
πας σε οποιοδηποτε,μαγαζι για ναυτιλιακα,και αγοραζεις εναν αδιαβροχο:re25 : κοστος κατω απο 8 ευρω! |
Από μαγαζί με εξοπλισμό για σκάφη. Περισσότερο θα πρέπει να σε απασχολήσει η συνδεσμολογία. Επειδή κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω 2ο μιας και το μαμά «σηκώνει» μόνο 5Α και δεν δουλεύει η ηλεκτρική τρόμπα αέρα για να φουσκώνω το στρώμα, για πετάξτε καμιά ιδέα. Πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν δουλεύει η αναζήτηση του φόρουμ.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΜΠΡΙΖΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ EMGO Πρίζες 12V - Φορτιστές | moto accessories.gr Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών - Ανταλλακτικά Μηχανών - Προσφορές Stock |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μόλις σκέφτηκα όμως ότι μπορώ να βάλω ένα διακόπτη κάτω από τη σέλα και να δίνω ρεύμα μόνο όταν θέλω! ;) |
Απόσπασμα:
|
Πριζάκι κομπλέ θα βρεις στον Σαβίδη στην Καλλιθέα.Στην οδό Δοιράνης.Πέρισι που είχα πάει είχε 4,5 σχέδια και τύπους;););)
|
Ηλία αυτό που είπαν τα παιδιά απο ναυτιλιακά να παρεις.
Αν θες να δουλεύει με το διακοπτη(όπως προβληματίστικε ο Γιάννης παραπάνω) χρειάζετε ένα δευτερο κύκλωμα με ρελε που να ενεργοποιείτε και να οπλίζει ο ρελέ από μια κατανάλωση, πχ στα 1200 μπορεί να πάρεις ενεργοποίηση από το καλωδιάκι του πίσω φωτιστικού. Στο δικό σου μπορείς να ενεργοποιείς το κύκλωμα από τον διακόπτη. Επίσης μπορείς να το συνδέσεις χωρίς κύκλωμα ενεργοποίησης και να εχεις συνέχεια ρευμα... Πάντως ο ναυτικός ακροδέκτης τυπου αναπτηρα ειναι αψογος. τον αγοράζω στο Ναυπλιο στα ναυτιλιακα στα 8 ευρω περιπου |
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Το λινκ που σου παρέθεσα πιο πάνω είναι Σαββιδης
|
Απόσπασμα:
Εγω παντως, δυο πριζες που εχω βαλει εξτρα, κατ'ευθειαν απο την μπαταρια τις εχω συνδεσει, (Aυτο της touratech) ;) |
Και το δικο μου ειναι απο τα ναυτιλιακα με ρευμα
απο τη μπαταρια παντα με ασφαλεια. Κι ας εχει ρευμα συνεχεια!:) Δε σε βριζουν και οι γειτονες στο καμπινγκ.. |
Απόσπασμα:
αλλά αφού θέλει να έχει ρεύμα και με κλειστό διακόπτη θα πρέπει την εντολή για να κλείσει το κύκλωμα του ρελέ να την πάρει ή από μπαταρία που θα διακόπτετε από το διακόπτη ή από το καλώδιο που τροφοδοτεί ο διακόπτη και όχι από το πίσω φωτιστικό |
Απόσπασμα:
|
Εγω πήρα απο motoraid 16 ευρω με καπάκι κ βάση για τοποθέτηση στο τιμόνι.πολυ απλή τοποθέτηση κ με ασφάλεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!