![]() |
Θεσσαλικη Μοτο Εκδρομη 8/4/12
Καλημέρα παιδια. 8/4/12 εχω βγαλει μια εκδρομη για Λιμνη Πλαστηρα για οσους θαλουν να παρεβρεθουν απο την κεντρική Ελλαδα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Μεσα στην εκδρομη εχω βάλει 3 χαρτες για Λαρισαιους , Λαμιωτες , Βολιωτες και απο της γύρο περιοχής. Σημείο συναντήσεις θα ειναι ο Δομοκος για όλους. Απο εκει θα παμε στο φραγμα για καφε μετα Μονη Κορώνη οπου λιγο πρην θα εχουμε κάτσει για φαι και στη συνεχεία επίσκεψη στη Μονη και καφε επιστροφής στα Τρίκαλα.
|
Απάντηση: Θεσσαλικη Μοτο Εκδρομομη 8/4/12
:wh13::wh13: ...στα πάτρια εδάφη... χθές ήμουνα Μονή Κορώνης...:) Και πάνω που έψαχνα παρέα να κτυπήσω παϊδάκια στην Λίμνη....:D:D:D :ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: Θεσσαλικη Μοτο Εκδρομη 8/4/12
Να βοηθήσω λίγο τον φίλο μας τον Αντώνη με τους χάρτες... Γενικά οι διαδρομές που έβγαλε ο Αντώνης είναι εξαιρετικές... Η δική μου παρέμβαση είναι ότι θα σας πάω σε μαγαζί για παϊδακια, που θα "γλύφεται" (:D:D:D), και τα τραπέζια!!! Να σας ενημερώσω ότι η Μονή είναι ανοικτή μέχρι της 2.00 και ΟΧΙ απόγευμα... Τέλος αντιπροτείνω μυστική καταπληκτική διαδρομή απο Κορώνη μέχρι μικρή Λίμνη και μετά εάν θέλετε καφεδάκι παραλίμνεια με εξαιρετική θέα... Αλλιώς καφεδάκι στην Μητρόπολη δίπλα σε ποταμάκι μέσα στο πράσινο.. Οτι μου πείτε μπορώ να σας συντονίσω...:);) Καλή αντάμωση και καλά να περάσετε/περάσουμε... :ha16::ha16::ha16: :ha16::ha16: |
http://img4.imageshack.us/img4/5993/p19061119550001.jpg Μικρή Λίμνη Καρδίτσας.. Μαγικός τόπος για καφέ.... |
:re19: Χαιρετιζω την προταση για το Φαι και τον για καφε αντι για το κεντρο των Τρικαλων σε αλλο σημειο!!! αν μπορεις βαλε χαρτη με την αλλαγη απο την Μονη. οσο για το σημειο σηναντησης το Ζαιμιο πιστευω οτι ειναι το καταλληλοτερο.
|
Συμμετοχες ως τωρα απο το Forum και απο Φιλους εκτος Forum :
1 ΑΝΤΩΝΗΣ82 (διπλος) 2 ΑRGI (διπλός) 3 Vag strom rider (φιλος μου απο Λαμια) 4 Ηλιας (Λαμια) 5 Αντριανα (Λαμια) 6 Κωστας (Βολο) 7 Φωτης Κονδιλοπουλος (Λαμια) 8 Παπαδογιαννης Γιαννης (Λαμια) 9 Κωστας Δελτα (Δομοκο) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πουλάκι μου!!! Ησουνα στα Κανάλια και βαρούσες παϊδάκια δεν έριξες σύνθημα!!!:u59::u59::u59: :sm7::sm7::sm7: Για δήλωσε συμμετοχή τώρα για να σε συγχωρέσω...:p :D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:ha16::ha16::ha16::ha16: |
καλησπερα!νεος στην ομαδα σας και θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω και απο κοντα!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
11 Γρυρορης Μπακας (Λαμια) |
Απόσπασμα:
|
Εμένα πότε θα με δηλώσετε? :u55: :u55: :u55:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
14 apapadopoulos |
καλησπερα κατα 99% ειμαι μεσα!αν δεν καταφερω να ερθω σε ολη την εκδρομη σιγουρα θα ερθω στην λιμνη να γνωριστουμε!
|
Υστερα απο αιτημα αρκετων Φιλων αλλαζει η διαδρομη και θα γινει ο ΓΥΡΟΣ της λιμνης ο χαρτης και προγραμμα της εκδρομης,( το που θα παμε για καφε και φαι) επεξεργαζεται και θα σας ανακοινωθει αμεσα καθως και ολο το χρονικο.....
|
Απόσπασμα:
16 Γιαννης Μπηλιας (Λαμια) |
Το προγραμμα προσεχως
|
Το προγραμμα εχει ως εξης :
1. Αναχωρηση απο Βολο και Λαρισα 8.30 απο Λαμια 9.15 συναντηση στη διασταυρωση του Δομοκου 2. 10.45 Ζαϊμιο οπου μας περιμενουν τα παιδια απο Τρικαλα και Καρδιτσα 3. 11.20 Φραγμα Πλαστηρα και καφε εκει γυρο εως της 12.30 4. 13.00 Μονη Κορωνης εως της 14.00 5. 14.15 Plaz Λαμπερου για Φαϊ (μας το προτεινε ο Ηλιας απο την Λαμια, ειναι συγγενης του) 6. 16.30 αναχωρηση για καφε στη Μικρη Λιμνη (που μας προτεινε ο ARGI) 7. 18.15 δορμος επιστροφης απο Καρδιτσα - Σοφαδες |
Kαλα να περασετε παιδια.
|
Λοιπόν φιλαράκια και συν-ταξιδιώτες, έχουμε κάποιες ψιλοαλλαγές, στο πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει το πακέτο να τσουλήσει όμορφα και σωστά, χωρίς πιέσεις χρόνου.... Το πρόγραμμα είναι ως εξής : 1. Αναχώρηση απο Βόλο και Λάρισα στις 8.30 και από Λαμία 9.15 2. Συνάντηση στη διασταύρωση Δομοκού στης 10.00 (βλ. προυγούμενο χάρτη) 3. Δική μας συνάντηση στις 10.45 στο σημείο (Β), όπως φαίνεται στο παρακάτω χάρτη.. Είναι το σημείο που έχει τις πολλές διασταυρώσεις που πάει και στο Φράγμα... Εχει και κάποια μνημεία/κανόνια εκεί. Σε αυτό το σημείο θα γίνει η συνάντηση με τα παιδιά από τα Τρίκαλα και Καρδίτσα. 4. Φράγμα Πλαστήρα 11.20 και μετά καφέ έως τις 12.30 στη Plaz Λαμπερού. 5. Στις 13.00 επίσκεψη για προσκύνημα στη Μονή Κορώνης έως της 14.00 6. Στις 14.10 Φαγητό στο Τσαρδάκι εως τις 16.30 7. Καφές για να πάνε κάτω τα νηστίσιμα και τα μη στη Μικρή Λίμνη 17.00... 8. Τέλος επιστροφή 18.30 μέσω Καρδιτσας - Σοφάδες Καλά να περάσουμε... :ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εεεεε ... ρε ... τί έχει να γίνει πάλι ... :cool2: . |
Απόσπασμα:
|
Καλησπερα!οι Τρικαλινοι που θα βρεθουμε?
|
Απόσπασμα:
Αλέξανδρε κοίτα στο πρόγμαμμα στο σημείο (3)... Επίσημο ραντεβού εκεί, αλλά εάν βρεθείτε πουθενά στα Τρίκαλα, και έρθετε όλοι μαζί, ΝΟ PROBLEM!!!:ye33: Eγώ πάντως θα είμαι εκεί (κανόνια), πρώτα ο Θεός, κατά της 10.30!! :);) |
αυτο εννοω!να ξεκινησουμε ολοι μαζι οι τρικαλινοι και να βρουμε κ εσενα καρδιτσα και να παμε!θα στειλω μνμ στους τρικαλινους!
|
Καλο μηνα παιδια μετραμε αντιστροφα για το :re26::di13::di05: καλη εβδομαδα για οτι πληροφορια ειμαστε στη διαθεση σας και εγω για Βολιωτες, Λαρισαιους ,Λαμιωτες και ο ARGI για τους φιλους απο Τρικαλα Καρδιτσα ..... και απο οπου αλλου μας ερθετε :ye33:
|
Καλά να περάσετε παίδες! Ζηλεύω!!
|
Απόσπασμα:
:th11::th11::th11: |
Τελικά πόσοι θα είμαστε ρε παιδιά κάντε καμιά λίστα ! άντε να μαζευόμαστε :ye02: :ye02:
|
Απόσπασμα:
16. 17. Δυο φιλοι του Τσαρδακα ο ενας με 1200Gs και ο αλλος με CBR (δεν ξερω ονοματα :o:o:D ) 18.19. Tzorgina Holeva και Νikoleta Solomou θα ειναι με αυτοκινητο λογο εγκυμοσυνης |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!