GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις γενικώς (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Laptop Acer (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30036)

Troublemaker 28-03-2012 10:22

Laptop Acer

Eιναι σε παρα πολυ καλη κατασταση τον δινουμε γιατι εχουμε πηξει στους υπολογιστες αφου μας εμεινε κ του μαγαζιου...
Λοιπον, εχουμε κ λεμε:
Amd Athlon x2 dual core 1,9Ghz
Ram 3gb
Καρτα γρ. Ati radeon HD 3470 hybrid x2 256mb
Crustalbright Lcd
Tv tuner
windows 7 ultimate
150 gb σκληρος δισκος
Dvd-rw
Hdmi εξοδος
Audio true 5.1
Για οποιον θελησει θα ανεβασω κ φωτογραφιες....

Τιμη 500 ευρω

Troublemaker 29-03-2012 13:22

Απάντηση: Laptop Acer

http://i39.tinypic.com/33urj8p.jpg

http://i43.tinypic.com/de030l.jpg

http://i44.tinypic.com/33xx1lk.jpg

siraxanz 29-03-2012 17:01

Ποιάς χρονιάς είναι???:o

Troublemaker 29-03-2012 21:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 641970)

2009 :D

vaska 29-03-2012 21:43

Χωρίς να θέλω να στην πω, αλλά μιας και το είδα και είμαι και της δουλειάς, το δίνεις κομματάκι ακριβό. Εγώ σαν μαγαζί θα το αγόραζα σε άψογη κατάσταση μαξ 200€ για να το πουλήσω μαξ 250€. Σκέψου ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η μπαταρία του μετά από 3 χρόνια έχει εκφυλιστεί και πάει για αλλαγή. Επίσης καινούρια με τριετή εγγύηση βρίσκεις πλέον με 420 € και brands πολύ καλύτερα από acer, Toshiba ας πούμε ή Samsung.

Και στα γράφω όλα αυτά επειδή δυστυχώς όλοι όταν αγοράζουμε πληρώνουμε καμπόσα αλλά επειδή η τεχνολογία ξεπερνιέται χάνουν γρήγορα την αξία τους. Με δεδομένο πάντα ότι έβαλες αγγελία για να το διώξεις.

Φιλικά Βασίλης.

ester 29-03-2012 22:26

Πόσες ίντσες οθόνη έχει;;

Troublemaker 29-03-2012 22:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 642197)
Χωρίς να θέλω να στην πω, αλλά μιας και το είδα και είμαι και της δουλειάς, το δίνεις κομματάκι ακριβό. Εγώ σαν μαγαζί θα το αγόραζα σε άψογη κατάσταση μαξ 200€ για να το πουλήσω μαξ 250€. Σκέψου ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η μπαταρία του μετά από 3 χρόνια έχει εκφυλιστεί και πάει για αλλαγή. Επίσης καινούρια με τριετή εγγύηση βρίσκεις πλέον με 420 € και brands πολύ καλύτερα από acer, Toshiba ας πούμε ή Samsung.

Και στα γράφω όλα αυτά επειδή δυστυχώς όλοι όταν αγοράζουμε πληρώνουμε καμπόσα αλλά επειδή η τεχνολογία ξεπερνιέται χάνουν γρήγορα την αξία τους. Με δεδομένο πάντα ότι έβαλες αγγελία για να το διώξεις.

Φιλικά Βασίλης.

Να μου την πεις οπως λες μπορει να μην ηθελες, αλλα δεν νομιζεις οτι με μια τετοια κινηση μου "ξεκανεις" με την μια την αγγελια μου,εκθετοντας με? Γιατι καποιος που δεν με γνωριζει μπορει να πει οτι μπηκα να βρω κοροϊδο...
Στα 200 ευρω που λες -επειδη τα κοιταξα, δεν ανεβασω ετσι αγγελια- υπαρχει οντως acer αλλα ειναι netbook...Και οσον αφορα τη μπαταρια, το λιγοτερο που κραταει, αναλογως τι εφαρμογη τρεχει, ακομα και το λειτουργικο που τραβαει πολυ,ειναι μιαμιση ωρα, χρονος παρα πολυ καλος για λαπτοπ σχεδον 2μιση ετων.
Αν μη τι αλλο, Toshiba Και Samsung σου δινουν εγγυηση αλλα αν τους βρεις γραψε μου...
Τωρα στο αν καποιος προτιμησει να παρει το δικο μου κ μου ζητησει καλυτερη τιμη, αυτο ειναι αλλη υποθεση...
Και μην ξεχνας οτι εσυ λες θα το παρεις σαν μαγαζι 200 για να το δωσεις 250...
Εντελως φιλικα και "μεταξυ" μας, δε θα εκανες ολη αυτη τη "διαδικασια" για ενα 20% κερδος....Ειχα κ εγω μαγαζι :ye33:

Troublemaker 29-03-2012 22:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ester ( 642236)
Πόσες ίντσες οθόνη έχει;;

15αρα ή15μιση ειναι η οθονη

siraxanz 29-03-2012 22:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 641970)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 642183)
2009 :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 642197)

Φιλικά Βασίλης.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 642250)
Να μου την πεις οπως λες μπορει να μην ηθελες, αλλα δεν νομιζεις οτι με μια τετοια κινηση μου "ξεκανεις" με την μια την αγγελια μου,εκθετοντας με? Γιατι καποιος που δεν με γνωριζει μπορει να πει οτι μπηκα να βρω κοροϊδο...
Στα 200 ευρω που λες -επειδη τα κοιταξα, δεν ανεβασω ετσι αγγελια- υπαρχει οντως acer αλλα ειναι netbook...Και οσον αφορα τη μπαταρια, το λιγοτερο που κραταει, αναλογως τι εφαρμογη τρεχει, ακομα και το λειτουργικο που τραβαει πολυ,ειναι μιαμιση ωρα, χρονος παρα πολυ καλος για λαπτοπ σχεδον 2μιση ετων.
Αν μη τι αλλο, Toshiba Και Samsung σου δινουν εγγυηση αλλα αν τους βρεις γραψε μου...
Τωρα στο αν καποιος προτιμησει να παρει το δικο μου κ μου ζητησει καλυτερη τιμη, αυτο ειναι αλλη υποθεση...
Και μην ξεχνας οτι εσυ λες θα το παρεις σαν μαγαζι 200 για να το δωσεις 250...
Εντελως φιλικα και "μεταξυ" μας, δε θα εκανες ολη αυτη τη "διαδικασια" για ενα 20% κερδος....Ειχα κ εγω μαγαζι :ye33:

Είναι όμως μια "κοινότητα" εδώ μέσα στην οποία ανήκουμε όσοι γράφουμε η και μόνο διαβάζουμε,
ας σκευόμαστε λοιπόν κ τον διπλανό μας εδώ πριν ενεργήσουμε ότιδήποτε,
Ο Βασίλης με αυτό του το ποστ μπορεί να σου ξέκανε 1 αγγελία, όμως έβαλε κάποια πράγματα στη θέση που ανήκουν....
Αν κάποιος σου έδινε τα 500 ευρώ η τα 400, αφού διακρίνω ότι είχες διάθεση για εκπτωση, θα πιανόταν κορόιδο....
Κακό είναι, κάτι που αγοράσαμε ακριβά σε 6 μηνες να αξίζει τα μισά, αλλά
έτσι είναι και όποιος δεν το αποδέχεται..... μαθαίνει να το αποδέχεται...
Θα συμφωνήσω λοιπόν με το Βασκα ότι κάτι που αξίζει 250 ευρώ δεν μπορεί να πωλείται 500 η ακόμα κ 400.....
Εντελώς φιλικά πήγαινες γυρεύοντας....:D

Troublemaker 29-03-2012 23:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 642281)
Είναι όμως μια "κοινότητα" εδώ μέσα στην οποία ανήκουμε όσοι γράφουμε η και μόνο διαβάζουμε,
ας σκευόμαστε λοιπόν κ τον διπλανό μας εδώ πριν ενεργήσουμε ότιδήποτε,
Ο Βασίλης με αυτό του το ποστ μπορεί να σου ξέκανε 1 αγγελία, όμως έβαλε κάποια πράγματα στη θέση που ανήκουν....
Αν κάποιος σου έδινε τα 500 ευρώ η τα 400, αφού διακρίνω ότι είχες διάθεση για εκπτωση, θα πιανόταν κορόιδο....
Κακό είναι, κάτι που αγοράσαμε ακριβά σε 6 μηνες να αξίζει τα μισά, αλλά
έτσι είναι και όποιος δεν το αποδέχεται..... μαθαίνει να το αποδέχεται...
Θα συμφωνήσω λοιπόν με το Βασκα ότι κάτι που αξίζει 250 ευρώ δεν μπορεί να πωλείται 500 η ακόμα κ 400.....
Εντελώς φιλικά πήγαινες γυρεύοντας....:D

Δεν αντιλεγω για το θεμα της κοινοτητας,ομως αν νομιζετε οτι η προθεση μου ειναι να "γελασω" καποιον,τοτε να αποσυρω την αγγελια κ να κλειδωθει το θεμα...Αν μη τι αλλο ξερω οτι απευθυνομαι σε ανθρωπους που σαφως και θα κανουν την ερευνα αγορας τους και θα συγκρινουν πριν διαλεξουν...Εχω δεν εχω διαθεση για καλυτερη τιμη, μοιραια πιστευω αυτο θα γινει, στην εποχη που ζουμε....γι'αυτο το εγραψα....και σαφως δεν περιμενω να παρω πισω τα 900 που ειχα δωσει,νομιζω περιπου 400 ευρω κατω δεν ειναι κ λιγο
Κατα τ'αλλα δεν νομιζω κανεις που εχει αγορασει απο εμενα να εχει "παραπονο", ακομα κ με το κινητο που πηρες εσυ νομιζου ημουν ειλικρινεστατη...
Αυτο εννοω οταν λεω οτι "ξεκανε" την αγγελια, οχι οτι μου εκανε "χαλαστρα" αλλα οτι ουσιαστικα "φαινομαι" αναξιοπιστη,ενω θεωρω δεν ειμαι.
Εννοειται πως ολα αυτα τα γραφουμε στα πλαισια της συζητησης μιας κ ο "τονος" δεν αποτυπωνεται μεσω πληκτρολογιου....;)

sentral 30-03-2012 00:14

Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ένα site όπως εδώ είναι διπλή. Βοηθάει τον πωλητή να πουλήσει σε ένα μεγάλο κοινό, αλλά βοηθάει και τον αγοραστή να μη πέσει στη λούμπα(συγνώμη για την λέξη, αλλα΄αυτή μου ήρθε πρώτη:D:D:D).
Καλοπούλητο;)

vaska 30-03-2012 00:40

@ Troublemaker

Μαρία, για να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο και όχι πίσω από νικ νέιμ, μιας κι έτσι μου αρεσει να μιλάω, σε παρακαλώ να μου επιτρέψεις 2-3 επισημάνσεις.
Α) μιας και είχες μαγαζί θα ξέρεις τι σημαίνει τιμή μαρκέ, σε πληροφορώ λοιπόν ότι στην πληροφορική παίζει από πολύ παλιά τιμή μαρκέ, μπες για του λόγου το αληθές στο σάιτ της toshiba όπου η ίδια η μαμά εταιρία ανακοινώνει τις τιμές λιανικής δίνοντας σε μας το πολύ 8% κέρδος (στο καινούριο να σημειώσω πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση αστοχίας του υλικού η μόνη υποχρέωση που έχεις ως κατάστημα είναι να δώσεις στον πελάτη πληροφορίες για το πως και που θα στείλει το μηχάνημά του για επισκευή - αντικατάσταση, αντίθετα με την πώληση μτχ Η/Υ που όλη την ευθύνη την έχεις εσύ που το πούλησες και είσαι υποχρεωμένος ν' απολογηθείς για το οτιδήποτε).

Β) Η Toshiba που ανέφερα χαρακτηριστικά είναι η μόνη εταιρία που έχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα (είναι η εταιρία IDEAL - Αρχική σελίδα επίσημος εισαγωγέας κι επισκευαστής στην Ελλάδα), όλοι οι υπόλοιποι έχουν συνεργαζόμενες εταιρίες ή κέντρο συλλογής και στέλνουν τα χαλασμένα εξωτερικό για επισκευή, άλλοι στο Βέλγιο και άλλοι οπουδήποτε υπάρχουν headquarters στην Ευρώπη.

Γ) Σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να σε εκθέσω, καλοπροαίρετα έκανα τα σχόλια για να σε βγάλω από την όποια πλάνη σου, ότι δηλ υπάρχει περίπτωση στην πληροφορική να πουλήσεις 500€ κάτι που αγόρασες πριν από 3 χρόνια 900 €. Αν είχα την παραμικρή υπόνοια ότι προσπαθείς να την "φέρεις " σε κάποιον, να είσαι σίγουρη θα χρησιμοποιούσα άλλη γλώσσα και θα το έλεγα ευθέως όπως άλλωστε κάνω πάντα.

Όλα τα σχόλια έγιναν με γνώμονα το γεγονός ότι βάζεις αγγελία για να πουλήσεις κάτι και στη τελική θέλεις να το πουλήσεις και όχι απλά να λες ότι ΄το έχω βάλει αγγελία. Στην τελική δικό σου είναι όσο θέλεις το πουλάς και όποιος νομίζει ότι πρέπει να το αγοράσει το αγοράζει.

Εγώ ο ίδιος έχω αγγελία τη μηχανή μου, η οποία είναι σε κατάσταση βιτρίνας (βιτρίνας όμως - όσοι την έχουν δει ξέρουν - και με 13000 χλμ) αλλά είναι μοντ. 2006 και τη πουλάω 10000. Πολλοί μου λένε "φίλε είσαι ακριβός" αλλά εγώ τόσο την κοστολογώ και τόσα θέλω να πάρω, εν γνώση μου ότι μπορεί να μην πουληθεί ποτέ και ειδικά στην εποχή που ζούμε τώρα κι όλα έχουν χάσει την αξία τους.

Και πάλι φιλικά

Βασίλης

:ye33::ye33::ye33:

gemara 30-03-2012 01:33

"Καλοπροαίρετα σχόλια" που αναιρούν μια αγγελία και "επαναφέρουν" από την πλάνη του τον πωλητή, δεν υπάρχουν.
Οι "ειλικρινείς προθέσεις" τέτοιου είδους ανακοινώνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι δημόσια. Όλα τα άλλα είναι για την αυτοπροβολή μας εκεί που δεν μας ζητήθηκε.

nyo_gs 30-03-2012 02:22

Πραγματικά στα ηλεκτρονικά έχει πέσει μαρμάγκα.Από την μια μέρα στην άλλη χάνουν τα μισά λεφτά τους:cr13:

vaska 30-03-2012 09:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 642476)
"Καλοπροαίρετα σχόλια" που αναιρούν μια αγγελία και "επαναφέρουν" από την πλάνη του τον πωλητή, δεν υπάρχουν.
Οι "ειλικρινείς προθέσεις" τέτοιου είδους ανακοινώνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι δημόσια. Όλα τα άλλα είναι για την αυτοπροβολή μας εκεί που δεν μας ζητήθηκε.

Είναι 200% λάθος ο τρόπος που βλέπεις αυτά που έγραψα. Δεν αναίρεσα καμία αγγελία, είχε αναιρεθεί από τη στιγμή που γράφτηκε εφόσον ήταν εκτός πραγματικότητας για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς. Ασχολήθηκα μόνο και μόνο επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν έστειλα π.μ. για να μην παρεξηγηθώ, ότι δλδ πάω να "τσιμπήσω" το κελεπούρι που βγήκε αγγελία μακριά από τη δημοσιότητα.

Για τις προθέσεις μου δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφιβάλει και αν εγώ λέω "καλοπροαίρετα και ειλικρινά" έτσι είναι.

Από την άλλη δημόσιο φόρουμ είναι, ο καθένας λέει τη γνώμη του ελεύθερα. Έτσι έπραξα κι εγώ λέγοντας τη γνώμη μου και μάλιστα τεκμηριώνοντάς την με στοιχεία.

Τα laptops λόγω του ότι είναι "κλειστά" μηχανήματα και δεν επιδέχονται ριζικής αναβάθμισης, έχουν προσδόκιμο ζωής μια 5ετία έστω κι αν δεν έχουν παρουσιάσει καμία βλάβη. Ξεπερνιούνται τεχνολογικά, απαξιώνονται είναι η δόκιμη έκφραση. Τώρα αν κάποιος θέλει να πάρει laptop που έχει διανύσει περισσότερο από το μισό της ζωής του σε τιμή μεγαλύτερη του μισού της αγοράς του, ας το κάνει, η πωλήτρια είναι εδώ.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρω ότι πριν από 3 μήνες αγόρασα για προσωπική χρήση (βολεύει από άποψη όγκου και αυτονομίας στα δίκτυα που τρέχω όλη μέρα) μτχ σε άριστη κατάσταση το Portege R600 10W (2ετίας μηχάνημα με τιμή αγοράς όταν κυκλοφόρησε 1800€) μόνο 300€!!!!!

Για μένα το θέμα έκλεισε εδώ.
Καλημέρες.

Υ.Γ.
Για την προβολή μου έχω ήδη φροντίσει κι έχω καταχωρήσεις σε χρυσό οδηγό, επαγγελματικό οδηγό Πάτρας και σε διάφορα σάιτς του αντικειμένου, οπότε μάλλον δεν χρειάζομαι περαιτέρω προβολή μέσα από ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ.

jmar 30-03-2012 10:39

Τα 500 ευρω ειναι εξωφρενικα πολλα για ενα μηχανημα 3ετιας. Αν κοιταξει ο φιλος τι λαπτοπ παιρνεις σημερα καινουργιο με 500 ευρω και με τι χαρακτηριστικα θα αναθεωρησει :ye33: Κι εγω ουτε μαγαζι εχω να ζηταω την αυτοπροβολη ουτε τπτ απλα ασχολουμαι με τους υπολογιστες και παρακολουθω τις τιμες της αγορας :ye33:

Albatros 30-03-2012 11:46

Επειδή συνεχώς παρεμβαίνουμε σε αγγελίες άλλων και μάλιστα χωρίς διάθεση αγοράς , θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν οτι στην εποχή μας δεν υπάρχουν αγοραστές που να μην ψάχνουν και διασταυρώνουν τιμές για ότι πουλιέται.
Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο να δίνονται συμβουλές χωρίς να ζητούνται.
Καλό βέβαια είναι και οι πωλητές να κάνουν το ίδιο πριν ανακοινώσουν τιμές.
Έχει παραγίνει το κακό με τις αντιπαραθέσεις στις αγγελίες.
:cool:

cfaigs 30-03-2012 11:59

Για εμένα που είμαι κουλάδι σε ένα θέμα είναι πολύ καλό να παρεμβαίνει όποιος το ξέρει καλύτερα από εμένα το θέμα και να μου ανοίγει τα μάτια:ye02::ye02::ye02::ye02:

Troublemaker 30-03-2012 15:09

Παρ'ολα αυτα και λαθος να ειχα κανει στην εκτιμηση μου και να ηθελα να το αναγνωρισω εστω κ κατοπιν εορτης ετσι οπως εγινε κουβαρια....
Anyway ο Βασιλης απο τη μια λεει οτι εχει εκτιμησει ενα x ποσον για την μηχανη του και αυτα προσδοκει να παρει, εμενα ομως μου αφαιρει αυτο το δικαιωμα αυτοματα με την παρεμβαση του.
Και ξανατονιζω,ΔΕΝ θελω να γελασω κανεναν,και νομιζω οτι οσοι εχουν αγορασει απο εμενα -και εχει γινει αρκετες φορες εδω- ειναι ευχαριστημενοι με τη σχεση ποιοτητας-τιμης! ;)
Η τιμη λοιπον αλλαζει μιας και υπαρχει σοβαρη αναγκη,γινεται 380 ευρω, ειναι τελικη, και τα εξοδα αποστολης μοιρασμενα.
Ευχαριστω!
:th11:

Troublemaker 30-03-2012 15:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 642749)
Επειδή συνεχώς παρεμβαίνουμε σε αγγελίες άλλων και μάλιστα χωρίς διάθεση αγοράς , θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν οτι στην εποχή μας δεν υπάρχουν αγοραστές που να μην ψάχνουν και διασταυρώνουν τιμές για ότι πουλιέται.
Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο να δίνονται συμβουλές χωρίς να ζητούνται.
Καλό βέβαια είναι και οι πωλητές να κάνουν το ίδιο πριν ανακοινώσουν τιμές.
Έχει παραγίνει το κακό με τις αντιπαραθέσεις στις αγγελίες.
:cool:

:ye36::ye36::ye36::ye36::ye36:

vaska 30-03-2012 15:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 642872)

............
Anyway ο Βασιλης απο τη μια λεει οτι εχει εκτιμησει ενα x ποσον για την μηχανη του και αυτα προσδοκει να παρει, εμενα ομως μου αφαιρει αυτο το δικαιωμα αυτοματα με την παρεμβαση του.
........
Ευχαριστω!
:th11:

Δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ δεν σου αφαίρεσα κανένα δικαίωμα (πως θα μπορούσα άλλωστε), η αγορά το κάνει από μόνη της. Το ότι εγώ προσδοκώ να πάρω αυτά που ζητάεω δεν σημαίνει ότι θα τα πάρω κιόλας. Εγώ όμως μπορώ να περιμένω μέχρι να βρεθεί εκείνος ο μερακλής που θα εκτιμήσει τη μοτό μου. Επίσης είναι δύο πράγματα που δεν συγκρίνονται, οι μηχανές "γερνούν" με διαφορετικό ρυθμό από τα της τεχνολογίας.

Κι επαναλαμβάνω ότι μίλησα σαν επαγγελματίας στο είδος περίπου 13 χρόνια. Από την άλλη αν το δεις και βάλεις τον εαυτόν σου στη θέση του όποιου αγοραστή, πιστεύω θα ήσουν χαρούμενη αν πήγαινες ν' αγοράσεις κάτι και κάποιος που κατέχει τη συγκεκριμένη αγορά σε βοηθούσε με τις τιμές.

Τώρα που μιλάμε δίνω προσφορά σε εταιρία πελάτου μου για 3 laptop. Σε πληροφορώ πως σε μερικά μοντέλα (στα περισσότερα) υπάρχουν ιντερνετικά μαγαζιά που βγαίνουν στο σκρουτζ και στο μπεστ πράις με λιανική την χονδρική μου + φπα, απλά για να βγουν πρώτα στη λίστα. Τι πρέπει να κάνω εγώ?????? Να του πω "θέλω τόσα κι αν σου αρέσει????", ή να λάβω σοβαρά υπ' όψιν μου το τι συμβαίνει γύρω μου και ν' αρκεστώ σ' ένα πολύ μικρό κέρδος????

Δώσε την απάντηση μόνη σου.

:confused::confused::confused:

jmar 30-03-2012 16:37

Acer Aspire 5560-4334G50Mnkk (LX.RNT02.054) laptop | Acer laptops στο e-laptops.gr

ΕπεξεργαστήςAmd dual core A4-3300M (1,9 GHz, 2MB L2 Cache) (ιδιος επεξεργαστης)
Μνήμη RAM 4GB DDR3 (1GB παραπανω και ddr3)
Σκληρός Δίσκος (HDD) 500GB SATA2 5400rpm (3πλασιος δισκος)
Οθόνη 15,6'' Led Baklight (Led οθονη)
Ανάλυση Οθόνης 1366 X 768 (ιδια αναλυση)
Κάρτα ΓραφικώνAmd Radeon HD 6480G 512MB dedicated (512 καρτα γραφικων νεοτερης τεχνολογιας)
Θύρες3 usb2 , Hdmi , Vga-out

415 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
(αντε να το βρεις μεχρι 450 στα μαγαζια)

Δεν μ'αρεσει να σχολιαζω αγγελιες και αν δεις τα υπολοιπα 1700 μηνυματα και πανω που εχω, δεν το εχω κανει απλα δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκες, ισως να μην ηξερες την αγορα των laptop και το καταλαβαινω... :ye33:

Sakis 30-03-2012 16:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 642922)
ΕπεξεργαστήςAmd dual .........
........, ισως να μην ηξερες την αγορα των laptop και το καταλαβαινω... :ye33:

Νομίζω το εξαντλήσαμε ;)

ίσως να μην γνωρίζουν όλοι την αγορά....
οι αγοραστές μπορούν πλέον να συγκρίνουν και να προσφέρουν αναλόγως

Καλοπούλητο!!!:)

jmar 30-03-2012 16:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 642932)
Νομίζω το εξαντλήσαμε ;)

ίσως να μην γνωρίζουν όλοι την αγορά....
οι αγοραστές μπορούν πλέον να συγκρίνουν και να προσφέρουν αναλόγως

Καλοπούλητο!!!:)

:ye02:

siraxanz 30-03-2012 17:37

Καλοπούλητο!

f800gs 01-04-2012 21:55

:ye02:

Airman67 01-04-2012 23:16

Αγόρια και κορίτσια του FORUM
επειδή είμαι στο στρατό 27 χρόνια και έχω δει πολλά σαν αυτό θα ήθελα να πώ την γνώμη μου.
Μια κοινότητα όπως αυτή εδώ δεν είναι αγορά.
είναι παρέα είναι συν....
βάλτε πίσω απο το συν οτι θέτε :ye33:
Δεν είναι όλοι πρόβατα εδώ αλλά ούτε και όλοι λύκοι .
Αν πουλάμε κάτι εδώ δεν είναι ντέ και καλά κελεπούρια ....
με το μυαλό στην συλλογικότητα θα πάμε καλά ...
Ελπίζω μόνο να μην χάθηκε πια και η συλλογικότητα μεταξύ μας όπως πάει να χαθεί και στους δρόμους....
:u57: να πώ εδω οτι την Παρασκευή πήγα από Καλαμάτα Αθήνα με την κόρη μου , της είχα πει για τους << αδερφούς >> μοτοσυκλετιστές που χαιρετάνε με χέρια και φώτα....
όταν φτάσαμε Αθήνα μου είπε << καλά χαζός είσαι ?? μόνο εσύ χαιρετούσες , κάποιοι σε κορόιδευαν κιόλας >>
:ha16:
Περαστικά μας...
αα πουλάω ενα MP3 10 χρονών μόνο 100000000 ευρό
:hi50::hi50::hi50::hi50::hi50::hi50::hi50:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!