GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Λάκης ο Λεφτούλης... ή Λάκης ο "Αριστερούλης"... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30059)

CPretenteriS 28-03-2012 15:31

Λάκης ο Λεφτούλης... ή Λάκης ο "Αριστερούλης"...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής :Απορία::hmmm: των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος, με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 για 30 εκπομπές...!! :eek::eek::eek:
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή... :eek::eek::eek:

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" του Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων... Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις... 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!) :eek::eek:

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα τοu, και το χειρότερο όλων, τον πιστεύεις...:hmmm::hmmm::hmmm:

http://4.bp.blogspot.com/-sya2euiPQh.../nocomment.jpg

andreas 75 28-03-2012 15:44

Απάντηση: Λάκης ο Λεφτούλης... ή Λάκης ο "Αριστερούλης"...

:ye31:

MOYTPO 28-03-2012 15:54

Παμε να γιαουρτωσουμε Νταλαρα?????

Neo 28-03-2012 16:08

Χωρίς να έχω λόγο να αναιρέσω τα παραπάνω ή να υποστηρίξω το λαζόπουλο, μπορούμε να μάθουμε ακριβώς που και πότε δημοσιεύθηκαν τα παραπάνω?

Ρωτάω γιατί η ελεθεροτυπία ως εφημερίδα δεν υφίσταται πλέον και στο site δεν βρήκα κάτι με μια πρόχειρη ματιά.

PapaSouzas 28-03-2012 16:13

Κι εγω χωρις να αναιρεσω τα παραπανω να πω την γνωμη μου

Τι μας νοιαζει ποσα παιρνει και ποιες ειναι οι πολιτικες του πεποιθησεις?
Στον ιδιωτικο τομεα δουλευει και απο εκει τα απαιτει.
Δεν επιβαρυνει τον κρατικο προυπολογισμο, ουτε μιζες παιρνει.
Ας πιασουμε πρωτα αυτους που εφαγαν και συνεχιζουν να τρωνε το δημοσιο χρημα και μετα τους αλλους. Ας παμε πρωτα στην ΕΡΤ και μετα στα ιδιωτικα.

ΥΓ. Δεν ειμαι φαν του Λαζοπουλου για να τον υποστηριξω και ουτε παρακολουθω την εκπομπη του.

CPretenteriS 28-03-2012 16:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Neo ( 640985)
Χωρίς να έχω λόγο να αναιρέσω τα παραπάνω ή να υποστηρίξω το λαζόπουλο, μπορούμε να μάθουμε ακριβώς που και πότε δημοσιεύθηκαν τα παραπάνω?

Ρωτάω γιατί η ελεθεροτυπία ως εφημερίδα δεν υφίσταται πλέον και στο site δεν βρήκα κάτι με μια πρόχειρη ματιά.

Και εγώ δεν το βρήκα με μια πρόχειρη ματιά... αλλά επειδή ξέρουμε τι γίνεται με τους παχυλούς μισθούς στην τηλεόραση... δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω...

Το παρόν είναι παρμένο από blog καταγγελιών απ' όσο θυμάμαι... γιατί το 'χω εδώ και 2-3 μέρες απλώς δεν προλάβαινα να το ανεβάσω...

GeorgeP 28-03-2012 16:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 640950)
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής :Απορία::hmmm: των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος, με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 για 30 εκπομπές...!! :eek::eek::eek:
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή... :eek::eek::eek:

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" του Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων... Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις... 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!) :eek::eek:

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα τοu, και το χειρότερο όλων, τον πιστεύεις...:hmmm::hmmm::hmmm:

δλδ Κωστα μου, αν μου κανεις καποιος ΙΔΙΩΤΗΣ προταση να παω να δουλεψω με 5,000,000 τον χρονο να παω ¨η να μην παω? και για ποιον λογο να παω και ιδιως για ποιον να μην παω?;):):p

Εγω δεν ειμαι Αριστερουλης......με εχουν βαφτισει Σοσιαλιστικουλη.....ειμια δεν ειμαι ακομα το ψαχνω.
Αν γινω Δεξιουλης να παω τρεχοντας μηπως??:u55::di59:

CPretenteriS 28-03-2012 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PapaSouzas ( 640989)
Κι εγω χωρις να αναιρεσω τα παραπανω να πω την γνωμη μου

Τι μας νοιαζει ποσα παιρνει και ποιες ειναι οι πολιτικες του πεποιθησεις?
Στον ιδιωτικο τομεα δουλευει και απο εκει τα απαιτει.
Δεν επιβαρυνει τον κρατικο προυπολογισμο, ουτε μιζες παιρνει.
Ας πιασουμε πρωτα αυτους που εφαγαν και συνεχιζουν να τρωνε το δημοσιο χρημα και μετα τους αλλους. Ας παμε πρωτα στην ΕΡΤ και μετα στα ιδιωτικα.

ΥΓ. Δεν ειμαι φαν του Λαζοπουλου για να τον υποστηριξω και ουτε παρακολουθω την εκπομπη του.

Όταν πρεσβεύει κάποιες πολιτικές ιδέες που βαδίζουν με βάση το "όλοι ίσοι"... ναι μου τη δίνει να παίρνει ένα σπίτι 3άρι ανά εκπομπή και να το "παίζει".... Ρομπέν των φτωχών...:hmmm::hmmm:

Υ.Γ. Μέχρι και τους 10 Μικρούς Μήτσους μ' άρεσε... έκτοτε ούτε να τον δω...ούτε να τον ακούσω..!!:hmmm:

CPretenteriS 28-03-2012 16:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 640993)
δλδ Κωστα μου, αν μου κανεις καποιος ΙΔΙΩΤΗΣ προταση να παω να δουλεψω με 5,000,000 τον χρονο να παω ¨η να μην παω? και για ποιον λογο να παω και ιδιως για ποιον να μην παω?;):):p

Εγω δεν ειμαι Αριστερουλης......με εχουν βαφτισει Σοσιαλιστικουλη.....ειμια δεν ειμαι ακομα το ψαχνω.
Αν γινω Δεξιουλης να παω τρεχοντας μηπως??:u55::di59:

Βεβαίως να πας... κι αν μπορείς πάρε και κανα φίλο παρέα σου να σωθεί κι εκείνος... :D:D

Αλλά κάνε τουμπεκί όμως... μη βγαίνεις στο φόρουμ μέρα παρά μέρα και μας λες τι ψώνισες, τι έφαγες, που έκανες σκι, σε ποια παραλία των Μαλδίβων είσαι, ποιο μοντέλο Porsche κυκλοφόρησες σήμερα, πόσα άλογα είναι η μηχανή του νέου σου σκάφους και πόσα μέτρα είναι.... και μετά να λες "είναι κρίμα να στέκεται κοσμάκις στην ουρά για μισό πιάτο φακή...κι εγώ τους συμπονάω"... :rolleyes::rolleyes:

yannis 28-03-2012 16:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 640999)
Όταν πρεσβεύει κάποιες πολιτικές ιδέες που βαδίζουν με βάση το "όλοι ίσοι"...

Για μια στιγμή... Άλλο "όλοι ίσοι", που δεν το θεωρώ κακό και άλλο "όλοι ίδιοι", που μου κάνει πολύ "χριστιανοκoμμoυvιστικό"!!!!

Όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους και στις ευκαιρίες;;;; Γιατί όχι!??!
Όλοι ίδιοι στις αμοιβές... ακόμη και οι σκερβελέδες;;;; Δεν νομίζω!!!!

Δεν συμφωνώ με τον Λαζόπουλο, αλλά γιατί πρέπει να του υπαγορεύσω να λέει μόνο ότι μου αρέσει;;;;
Αν δεν υπάρχει μυαλό να κρίνει ο καθένας τι ακούει... πάντα θα υπάρχει και κάποιος που θα τον πιάνει κορόιδο!!!:ye33:

yannis 28-03-2012 16:37

Α και μην μου πει κανείς πως έτσι μπορεί να παρασύρει κόσμο... γιατί είπαμε... αυτά δεν γίνονται!!!!:p

CPretenteriS 28-03-2012 16:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 641004)
Για μια στιγμή... Άλλο "όλοι ίσοι", που δεν το θεωρώ κακό και άλλο "όλοι ίδιοι", που μου κάνει πολύ "χριστιανοκoμμoυvιστικό"!!!!

Όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους και στις ευκαιρίες;;;; Γιατί όχι!??!
Όλοι ίδιοι στις αμοιβές... ακόμη και οι σκερβελέδες;;;; Δεν νομίζω!!!!

Δεν συμφωνώ με τον Λαζόπουλο, αλλά γιατί πρέπει να του υπαγορεύσω να λέει μόνο ότι μου αρέσει;;;;
Αν δεν υπάρχει μυαλό να κρίνει ο καθένας τι ακούει... πάντα θα υπάρχει και κάποιος που θα τον πιάνει κορόιδο!!!:ye33:

Είπα... να ΜΗΝ το "παίζει" Ρομπέν...;)

CPretenteriS 28-03-2012 16:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 641006)
Α και μην μου πει κανείς πως έτσι μπορεί να παρασύρει κόσμο... γιατί είπαμε... αυτά δεν γίνονται!!!!:p

:p:p:p

siraxanz 28-03-2012 16:45

Ζήτω ο Λάκης, μια χαρά με κάνει και ξεκαρδίζωμε:D

και αν τα παίρνει το αξίζει...;)

CPretenteriS 28-03-2012 16:47

Γι' αυτό είναι οι απόψεις... για να διίστανται...

mitsos68 28-03-2012 16:50

Έλεος με την αναπαραγωγή σκουπιδιών.3-4 χρόνια η ίδια ιστορία:u56:

Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, 29/9/09, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής....
Τα αλλοπρόσαλα – 3 : Λάκης ο … αριστερούλης ! ΑΙΟΛΙΚΗ ΓΗ …

29-05-09
Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν € 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή.
Λάκης ο "αριστερούλης"......

22-06-09
Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή http://www.avsite.gr/vb/-/smilies/1-15x15/111.gif

Αριστερός: Το πιο προσοδοφόρο
Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή

CPretenteriS 28-03-2012 16:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mitsos68 ( 641029)
Έλεος με την αναπαραγωγή σκουπιδιών.3-4 χρόνια η ίδια ιστορία:u56:

Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, 29/9/09, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής....
Τα αλλοπρόσαλα – 3 : Λάκης ο … αριστερούλης ! � ΑΙΟΛΙΚΗ ΓΗ …

29-05-09
Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν € 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή.
Λάκης ο "αριστερούλης"......

22-06-09
Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή http://www.avsite.gr/vb/-/smilies/1-15x15/111.gif

Αριστερός: Το πιο προσοδοφόρο
Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή

Σ'ευχαριστώ για τα links φίλε !!! Τώρα που τα ξανα-διάβασα τον αντιπάθησα ακόμη περισσότερο... :hmmm::hmmm:

Τώρα θα το αναπαράγω και με τα links...:th11:;)

napgeo 28-03-2012 16:57

Εφόσον δεν αμείβεται από Κρατική εταιρία τι μας νοιάζει το πόσα παίρνει.
Προσωπικά δεν τον παρακολουθώ , αλλά δεν θα τον κριτικάρω κιόλας…………..

CPretenteriS 28-03-2012 17:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 641038)
Εφόσον δεν αμείβεται από Κρατική εταιρία τι μας νοιάζει το πόσα παίρνει.
Προσωπικά δεν τον παρακολουθώ , αλλά δεν θα τον κριτικάρω κιόλας…………..

Νάπο μου... πάμε σε ένα σύντομο -υποθετικό- παράδειγμα για σένα...??

Ξέρεις πόσο σε αγαπάω...

Λες αυτά που λες ας πούμε για το κράτος, για το στρατό, για τους μισθούς, τα εφάπαξ.... κλπ... (όχι μόνο εσύ... οι περισσότεροι)...

Και τώρα η ερώτηση... αν έπαιρνες 100.000 € / μήνα μισθό, θα έλεγες τα ίδια ή θα έκανες το παπί...? Το παπί είναι η απάντηση... φαντάζομαι...

Ε αυτός όχι μόνο δεν κάνει το παπί αλλά το παίζει και Ρομπέν των φτωχών... αυτό μου τη δίνει !!

CPretenteriS 28-03-2012 17:02

...ή αλλιώς... στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί...

yannis 28-03-2012 17:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 641046)

Ναι, αλλά όταν υπάρχει έλλειψη στο σκοινί... αυτός ο π####ης, που το βρήκε και κρεμάστηκε!?!?!?

napgeo 28-03-2012 17:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 641046)

Αδυνατώ να σε παρακολουθήσω διότι όπως σου είπα δεν τον παρακολουθώ και δεν έχω άποψη. Απλά κάποιος που πληρώνεται από ιδιωτική εταιρία γιατί να με απασχολεί. Δεν έχω εξωτερική γραμμή. Στο γραφείο είμαι. Εάν μπορείς κάλεσε με………..

Albatros 28-03-2012 17:43

Δεν με νοιάζει πόσα θα πάρει ο Λαζόπουλος (δεν πέρνει όλα τα λεφτά της εκπομπής πληρώνονται ένα σορός άνθρωποι) και για να τα δώσει το κανάλι θα πέρνει πολλαπλάσια από διαφημίσεις κλπ, αρκεί όλοι να τα δηλώνουν και να φορολογούνται κανονικά...
Αν τώρα όσα λέει είναι αρεστά είναι θέμα κριτικής...
:cool:

silvestros 28-03-2012 18:38

Ο λάκης έχει δικαίωμα σαν εξυπνος επιχειρηματίας να κάνει τις συμφωνιες του επικερδεις και να κυκλοφορεί με οτι θέλει... το προβλημα ειναι οτι ο αποχαυνωμένος τηλεθεατής τον αναγαγει σε τηλεοπτικη μπαντιερα της λαικης αφυπνισης

CPretenteriS 28-03-2012 18:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mikearmy ( 641099)
Ο λάκης έχει δικαίωμα σαν εξυπνος επιχειρηματίας να κάνει τις συμφωνιες του επικερδεις και να κυκλοφορεί με οτι θέλει... το προβλημα ειναι οτι ο αποχαυνωμένος τηλεθεατής τον αναγαγει σε τηλεοπτικη μπαντιερα της λαικης αφυπνισης

Δοξα το Θεό... το πιάσες...!! ;)

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

stukas 28-03-2012 22:21

αντε να πω τη μ@λ@κι@ μου:στο μπεκο μου για τον Λακη γενικοτερα διοτι
α)δεν περιμενω απο κανενα Λακη να μου πει τι καραγκιοζηδες ειναι οι πολιτικοι
κ β)θεωρω φαιδρο-τουλαχιστον-οποιον για να παραξει(καλα το λεω το ρημα..?) `χιουμορ` ασχολειται με πολιτικα θεματα η θεματα της `επικαιροτητας` η της τηλεορασης,βλ Ραδιο Αρβυλα,Λαζοπουλος κ.α.Αυτο που κανουν δεν ειναι χιουμορ,δεν ειναι σατυρα,ειναι σαν τις φτηνιαρικες επιθεωρησεις του κwλου στα, ας τα πουμε θεατρα...Απλα ειναι γτπ...Αν εχεις ταλεντο κ χιουμορ το βγαζεις αλλιως αγορινα μου κ οχι με φτηνομ@λ@κιες,γιωργακηδες,κωστακηδες κ μπουμπουκους,στο μπεκο μας αυτοι...Τωρα ειδικοτερα για τα ποσα παιρνει,αν η θεωρια που λεει,οτι η τιμη ενος προιοντος συνδεεται με τα εξοδα για την διαφημηση του οποτε,αφου ο Λακης κοστιζει ακριβα κ τα προιοντα που διαφημιζονται κατα τη διαρκρια της εκπομπης του χρεωνονται κ παραπανω κ στη τελικη τα πληρωνω κ εγω τοτε ναι με απασχολει το ποσα παιρνει...Για να μην πω οτι κατανταει προκλητικος οταν κλαιγεται για τον φτωχο κοσμακη,γιατι δε νομιζω να μενει στον Αγιο Παντελεημονα να οδηγαει Φιατακι 15ετιας κ να ειναι στο νοικι σε δυαρι,ναι..?

DERTILAS 28-03-2012 22:35

Μπορει να παιρνει οσα θελει.....μαγκια του....απλα μην το παιζει πια αγανακτισμενος.....μερος του συνολου ειναι και καλοπληρωμενο κιολας....ασε που μαλλον ηταν και .....στο κοτερο!!!!!:sm7::ha16::ye33:

CPretenteriS 28-03-2012 22:59

Τελικά δεν είμαι μόνος μου........ :o;)

CPS

ortho 28-03-2012 23:02

Ούτε κρύο ούτε ζέστη δε μου κάνει. Ο Λαζόπουλος τα λέει ωραία, αλλά είναι βαλβίδα του συστήματος. Οσο για τα φράγκα με γειά του με χαρά του. Και σε τελική ο κόσμος τον βλέπει ως διασκεδαστή, δεν κάλεσε και σε εξέγερση. Εδώ μέσα κατά καιρούς έχουμε γράψει πιό χοντρά από αυτά που λέει στις εκπομπές του.

kostasmats 28-03-2012 23:16

τηλεκοντρολ δεν εχουμε σπιτια μας και τρωγομαστε με το λαζοπουλο?
τον επιδοτει το κρατος οπως τις συναυλιες του νταλαρα?
μας ενοχλει που μας πουλαει αριστεροσυνη ο λαζοπουλος και οχι που μας πουλησε ελπιδα ο γαπ?δε μου αρεσει, θα αλλαξω καναλι ...με τον αντωνη ,τον βαγγελη και ολους τους αχρηστους τι θα κανω δε ξερω γ**ω την καταδικη μου

CPretenteriS 28-03-2012 23:24

Κώστα δεν τρώγεται κανείς... απόψεις εκφράζονται... Σαφώς και υπάρχει τηλεκοντρόλ...και σε πληροφορώ ότι το χρησιμοποιώ άψογα!! ;)

Όσο για τις ιδέες που λες, ευτυχώς ανήκω σε αυτούς που δεν επηρεάζονται απο αριστεροδεξιοκεντρώες π@π@ριές, καθώς κανένα από αυτα τα τομάρια δε με τάισε ποτέ και ούτε και πρόκειται...

Το θέμα το σήκωσα γι αυτους που ακόμα ελπίζουν σε "τριτες" βοήθειες, από όποιο χωρο κι αν αυτες προερχονται.... ;)

CPS

kostasmats 28-03-2012 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 641338)
Κώστα δεν τρώγεται κανείς... απόψεις εκφράζονται... Σαφώς και υπάρχει τηλεκοντρόλ...και σε πληροφορώ ότι το χρησιμοποιώ άψογα!! ;)

Όσο για τις ιδέες που λες, ευτυχώς ανήκω σε αυτούς που δεν επηρεάζονται απο αριστεροδεξιοκεντρώες π@π@ριές, καθώς κανένα από αυτα τα τομάρια δε με τάισε ποτέ και ούτε και πρόκειται...

Το θέμα το σήκωσα γι αυτους που ακόμα ελπίζουν σε "τριτες" βοήθειες, από όποιο χωρο κι αν αυτες προερχονται.... ;)

CPS

Κωστα ελπιζω τουλαχιστον εμεις οι νεοτεροι να μην ελπιζουμε σε βοηθεια απο διασκεδαστες.νομιζω οτι οι ηλικιες που παθιαζονται με το λαζοπουλο ειναι '' σειρες'' με αυτους που πηγαν να ψηφισουν τον μπενυ

CPretenteriS 28-03-2012 23:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats ( 641367)
Κωστα ελπιζω τουλαχιστον εμεις οι νεοτεροι να μην ελπιζουμε σε βοηθεια απο διασκεδαστες.νομιζω οτι οι ηλικιες που παθιαζονται με το λαζοπουλο ειναι '' σειρες'' με αυτους που πηγαν να ψηφισουν τον μπενυ

Ετσι θελω να ελπιζω κι εγω φίλε, αλλά...... δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ότι είναι έτσι.......

CPS

Fuji 29-03-2012 08:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 641301)
αντε να πω τη μ@λ@κι@ μου:στο μπεκο μου για τον Λακη γενικοτερα διοτι
α)δεν περιμενω απο κανενα Λακη να μου πει τι καραγκιοζηδες ειναι οι πολιτικοι
κ β)θεωρω φαιδρο-τουλαχιστον-οποιον για να παραξει(καλα το λεω το ρημα..?) `χιουμορ` ασχολειται με πολιτικα θεματα η θεματα της `επικαιροτητας` η της τηλεορασης,βλ Ραδιο Αρβυλα,Λαζοπουλος κ.α.Αυτο που κανουν δεν ειναι χιουμορ,δεν ειναι σατυρα,ειναι σαν τις φτηνιαρικες επιθεωρησεις του κwλου στα, ας τα πουμε θεατρα...Απλα ειναι γτπ...Αν εχεις ταλεντο κ χιουμορ το βγαζεις αλλιως αγορινα μου κ οχι με φτηνομ@λ@κιες,γιωργακηδες,κωστακηδες κ μπουμπουκους,στο μπεκο μας αυτοι...Τωρα ειδικοτερα για τα ποσα παιρνει,αν η θεωρια που λεει,οτι η τιμη ενος προιοντος συνδεεται με τα εξοδα για την διαφημηση του οποτε,αφου ο Λακης κοστιζει ακριβα κ τα προιοντα που διαφημιζονται κατα τη διαρκρια της εκπομπης του χρεωνονται κ παραπανω κ στη τελικη τα πληρωνω κ εγω τοτε ναι με απασχολει το ποσα παιρνει...Για να μην πω οτι κατανταει προκλητικος οταν κλαιγεται για τον φτωχο κοσμακη,γιατι δε νομιζω να μενει στον Αγιο Παντελεημονα να οδηγαει Φιατακι 15ετιας κ να ειναι στο νοικι σε δυαρι,ναι..?

Μαζί σου, με ένα + στα υπογραμμισμένα. Και μαζί με τον Pretenteri. Τον βλέπω κι αλλάζω κανάλι, απλά.

asotosios 29-03-2012 09:44

το προβλημα με τον Λαζοπουλο δεν ειναι ποσα περνει, αλλα απο ποιους τα περνει...και τι προσφερει για να τα παρει...!!!

δλδ οπως εχουμε δει εχει απειρες φορες βοηθησει στο να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη μιας και ο κοσμος νομιζει οτι ο Λαζο πρεσβευει το "δικιο του εργατη"...ενω στην ουσια κανει το αντιθετο...

ποιος ειπε Δωστε μια ευκαιρια στον Γιωργακη...???
ποιος ειπε στις δημοτικες και στις Ευρωεκλογες ψηφιζω παραλια...???

και για ποιο λογο τα ειπε...!!!

αυτο ειναι το κακο με τον Λαζο...οτι ο κοσμος των πιστευει και τον ακολουθει...και νομιζει οτι μεσω του Λαζο κανει επανασταση...!!!

CPretenteriS 29-03-2012 09:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 641618)
το προβλημα με τον Λαζοπουλο δεν ειναι ποσα περνει, αλλα απο ποιους τα περνει...και τι προσφερει για να τα παρει...!!!

δλδ οπως εχουμε δει εχει απειρες φορες βοηθησει στο να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη μιας και ο κοσμος νομιζει οτι ο Λαζο πρεσβευει το "δικιο του εργατη"...ενω στην ουσια κανει το αντιθετο...

ποιος ειπε Δωστε μια ευκαιρια στον Γιωργακη...???
ποιος ειπε στις δημοτικες και στις Ευρωεκλογες ψηφιζω παραλια...???

και για ποιο λογο τα ειπε...!!!

αυτο ειναι το κακο με τον Λαζο...οτι ο κοσμος των πιστευει και τον ακολουθει...και νομιζει οτι μεσω του Λαζο κανει επανασταση...!!!

:re25:

yannis 29-03-2012 11:48

Είπαμε... αν περιμένεις από τον κάθε τσικιρικιτζή, είτε λέγεται Λαζόπουλος, είτε Τράγκας, είτε δεν ξέρω πως, να σε τιμονέψει... όλο σε ξέρες θα πέφτεις!!!!!
Για θυμηθείτε, πριν λίγο καιρό αυτοί που επαινούν τον Λαζόπουλο, τον κατηγορούσαν και τανάπαλιν... Δεν φταίει ο κάθε λαζόπουλος λοιπόν αλλά όσοι περιμένουν αγελαία να καθοδηγηθούν. Αυτοί θα πουν "μπράβο" όταν στη λαϊκή αγορά κάποιος τους χώνει τον π... συγνώμη το μικρόφωνο, στο στόμα, βρίζοντας "όλους τους άλλους που φταίνε", αλλά θα τον αποκυρήξουν μετά βδελυγμίας, αν θίξει τα "ιερά και όσια" της ράτσας!!:p!!

dimitrisb 29-03-2012 14:10

Ο Λαζόπουλος κάνει την "δουλειά" του ... :cool::rolleyes:
Απλά και εμένα μου φαίνεται περίεργο με τέτοια ποσά πως γίνεται να ταυτίζεται με τον κόσμο που έχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα! Κωστή αυτό δεν θέλεις να πεις?
Προσωπικά δεν ταυτίζομαι με τέτοιους ανθρώπους και δεν αναπαράγω και δεν δέχομαι τις απόψεις τους χωρίς να τις κρίνω ώριμα.
Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άλλοι άνθρωποι για να ακούσουμε ... και όχι της ... "showbiz".
(Δυστυχώς οι φελοί και τα σ...α επιπλέουν)

:):):)

CPretenteriS 29-03-2012 14:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dimitrisb ( 641887)
Ο Λαζόπουλος κάνει την "δουλειά" του ... :cool::rolleyes:
Απλά και εμένα μου φαίνεται περίεργο με τέτοια ποσά πως γίνεται να ταυτίζεται με τον κόσμο που έχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα! Κωστή αυτό δεν θέλεις να πεις?
Προσωπικά δεν ταυτίζομαι με τέτοιους ανθρώπους και δεν αναπαράγω και δεν δέχομαι τις απόψεις τους χωρίς να τις κρίνω ώριμα.
Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άλλοι άνθρωποι για να ακούσουμε ... και όχι της ... "showbiz".
(Δυστυχώς οι φελοί και τα σ...α επιπλέουν)

:):):)

Έτσι ακριβώς φίλε... και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ταυτίζονται...:hmmm:

dimitrisb 29-03-2012 14:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 641916)
Έτσι ακριβώς φίλε... και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ταυτίζονται...:hmmm:

Έλα ντε ... :cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!