![]() |
Κρασί
Παιδιά δεν ζητάω βίδες - διαφορικά - ζάντες κλπ. καλούδια για την χοντρή μου.
Ζητάω 4 containers τον μήνα εμφιαλωμένο κρασί. Δεν θα ήθελα να απευθυνθώ με PM οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε... Ευχαριστώ. |
Απάντηση: Κρασί
Εαν μαλιστα σκοπευεις να το εμφιαλωσεις και χρειαζεσαι οποιοδηποτε ειδους πωματος, απο Α ποιοτητας φελλο έως πλαστικα πωματα και καψυλια.....μου λες :ye02:
|
Απόσπασμα:
:th11: αλλά πρέπει να είναι ήδη εμφιαλωμένο. Αλλά επειδή δεν αφήνω να φύγει τίποτα, όποιος λοιπόν έχει χύμα, θα μιλήσουμε και με τον Βασίλη. |
Θα δυσκολευτεις πολυ να βρεις κρασι φετος γιατι απλα
δεν υπαρχει και σιγουρα ολοι ζητανε μετρητα. Οσο για την τιμη θα ειναι αλμυρη. Στα γραφω αυτα γιατι δουλευω σε οινοποιιο.:) |
Απόσπασμα:
Το θέμα είναι αν θα μπορεσει να διασφαλίσει τις ποσότητες των 4 cntrs τον μήνα. |
ΚΡΑΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ... |
Δεν έχω υπόψιν μου κάποιον για να σε προμηθεύσει,
αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία ... Για πόσες χιλιάδες μπουκάλια μιλάμε μηνιαίως ??? Δλδ, πόσα παίρνει το κάθε κοντέινερ ??? |
Απόσπασμα:
20σαρια οι 40νταρια.......Για διευκρίνισε το...!!!! Αλλα παλι όποιο και να ειναι θες εργοστάσιο για να σου εχει τόση ποσότητα το μήνα...... |
Περιπου 19.000 μπουκαλια 0,75lt, αν ισχυουν οι πληροφοριες μου οτι ενα κοντ παιρνει 24 παλεττες....
|
Απόσπασμα:
20 με 22 τόννους κρασι! |
Ριξε ενα τηλεφωνο στον Γιάννη (Krasopateras);)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη. :th11: Βασιλάκη. |
Χρηστο,εαν θες μπορουμε να τα πούμε στον καφέ σήμερα,σε διαφορετική περίπτωση ειμαι "ανοιχτός"σε συζήτηση..:ye33: |
Απόσπασμα:
Τον ειδοποίησα... ελπίζω να το δει. Απόσπασμα:
Αν κατέβω ανυπερθέτως, άλλως πίνουμε καφεδάκι κάποια άλλη στιγμή. |
Απόσπασμα:
:ye12: |
εχω απο βιολογικη καλιεργεια πιστοποιημενο αλλα οχι αυτη την ποσοτητα, εχεις κινητο:wha13:
|
Απόσπασμα:
697 344 5475 |
Καλησπερα φιλε μου.Μπορω να σου καλυψω την ποσοτητα αυτη και να σου διασφαλησω την μηνηαια σηνεργασια για οσο εσυ θελησεις.Για περισοτερες πληροφοριες καλεσε με να τα πουμαι καλητερα και με λεπτομεριες.6939329354
|
Χρηστο για τι κρασι ενδιαφερεσαι λευκο ροζε κοκκινο
καποια αλλη ποικιλια? Γραφεις οτι ζητας κρασι αλλα δεν γραφεις τι κρασι. |
Απόσπασμα:
Το γράφω Παναγιώτη στην απάντηση στον Λεοντόκαρδο: Λευκό - ροζέ - κόκκινο - ημίγλυκο. 1 cntr / είδος / μήνα. Μάλλον 40". |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ζητας μεγαλες ποσοτητες Χριστο, τα τεσσερα 40αρια cntrs το μηνα πρεπει να ειναι κατ ελαχιστον 14.000 x 4 = 56.000 μπουκαλια των 0,75λτ :wo20: |
Απόσπασμα:
Μπορεί και 16,000 - 18,000 Βασίλη. |
Απόσπασμα:
Αραγε ποσοι στην Ελλαδα μπορουν να εξυπηρετησουν μηνιαιως τετοιες ποσοτητες :wha13:;) |
Πάντως αν χρειαστείς ετικέτες και σχεδιασμό εδώ είμαι και το συζητάμε ! ! !:ye33:
|
Απόσπασμα:
να εξυπηρετησουν τετοιες ποσοτητες αλλα φετος δεν μπορουν γιατι δεν υπαρχει κρασι. Ο λογος ειναι γιατι περσι τον Ιουνιο χτυπησε τα αμπελια περονοσπορος και εγιναν τεραστιες ζημιες Πανελλαδικα. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
πιστεψτε με υπαρχουν πολλα οινοποιεια που μπορουν να εξυπηρετησουν.. και να μην εχετε στο μυαλό σας μόνο την φετινή χρονιά..ειδικά για τα ερυθρά..αλλα και για τα λευκά |
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ Ευτύχιε. Κάτσε να γίνει το deal με private label και θα τα πούμε. |
Απόσπασμα:
αλλες χρονιες δεν ειχαμε προβλημα. Οσο για τις 19000 φιαλες ανα κοντεινερ δεν ειναι προβλημα γιατι μιλαμε μονο για 14 τονους.:) |
Ckk exeis pm..
|
Απόσπασμα:
To είδα και σε ευχαριστώ. Αλλά γιατί ΠΜ? Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, αν δεν σε πειράζει. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μα ακριβώς, τί να κρύψουμε? ;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!