![]() |
ισως πωληση k1200gt
k1200gt..σκεφτομαι ισως δωσω το k1200gt που εχω για gs1200adventure!! η μοτο αγοραστηκε ton 10/06 24500euro με ολα τα εξτρα που υπαρχουν για αυτην..κυριολεκτικα..θελω να βρω adventure 09 με αναλογα εξτρα και κατασταση με το gt.. εχω κανει 22500χλμ ταξιδιαρικα και ευλαβικα συντηρημενα
|
Αγαπητέ μου φίλε,δεν επιθυμείς την υγιείς κατάσταση της τσέπης σου?gs 08-09 μακρια....απο 2010 κι έπειτα....για Ψαξε το να δεις,απο συνεργεία μέχρι και φορουμς,ελληνικα κι εξωτερικού....
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Τελικα μόνο τα 07 κ τα 10αρια είναι τα καλα;;;
|
Απάντηση: ισως πωληση k1200gt
Απόσπασμα:
:u57: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
όταν διαβάζω τις κριτικές σου, σε κάθε ευκαιρία, για αυτή τη μηχανή, συνειρμικά μου έρχεται στο μυαλό "ένας γνωστός μου" καψούρης μια μία γκομενάρα, που από την ημέρα που τον παράτησε έγινε ξαφνικά πουτ@ν@, κ@ριόλα, σκύλα κλπ...... |
Ετσι ακριβώς!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
Επισης όπως έχω ξαναπεί,ανέκαθεν φοβόμουν για ζημιές και δεν είχα πάθει τότε τίποτα. Οι ζημιές στο μοντελο 08-09 ειναι συχνές....εδω έχουν βουιξει τα forums ελληνικα και εξωτερικού,τι δηλαδη,επειδη είχαμε η εχουμε BMW δε θα λέμε και αλήθειες? Κιβώτια ταχυτήτων,πολυ συχνό φαινόμενο λόγω βλακείας των Γερμανών. ESA,εδω έχει ανοίξει και club.... Αντλία βενζίνης,τελικα αυτο το θέμα απασχολεί το gs απο το πρώτο μοντελο και τελικα δε λένε να το διορθώσουν.α,ξέχασα,δεν θελει πλύσιμο και στην βροχη να κυκλοφορεί αν γίνεται με ομπρέλα. Σε κάποιους προβλήματα και στο διαφορικο,ρουλεμαν που βαρανε απο τα 11000 χλμ,καποιες περιπτώσεις ειναι και πιο σοβαρές. Αλλα μάλλον μπορει να ειμαι και υπερβολικός,ισως σε αυτο το forum........ Το μηχανάκι μου το δούλευα άψογα,και πάντα ήταν άψογο,όπως αρμόζει σε μια τέτοια μηχανη,άλλωστε δεν ηταν και η πρώτη μου μηχανη.το οτι την γουστάρω σαν μηχανη δεν αλλάζει,το λέω και θα το ξαναπώ...για το μοντελο του 2007 η 2010 γιατι δεν λέω κάτι. Γιατι ειδικα στο δεύτερο τα περιστατικά βλαβων ειναι πολυ αραιά ακόμα και στο εξωτερικο.ειδαν αρκετα λάθη και τα διόρθωσαν όπως φαινεται. Και τέλος,δεν μιλάω για μενα,γι αυτο που έπαθε η μηχανη μου,μιλάω για όλα αυτα που διαβάζω. ΑΣΕ δε που ποσοι άλλοι δεν έχουν πάθει βλάβες,ισως κι απο δω μεσα αλλα δεν βγάζουν αχνα...λογικο. Τέλος πάντων,μην χαλάμε την αγγελία του φίλου. Καλη πώληση φίλε μου.και στην αγορα να εισαι επιφυλακτικος και να το ψάξεις το θέμα πριν κανείς το οτιδήποτε. Η GSA ειναι κουκλαρα,στο ξαναλέω,αλλα δες για μοντελο 2010 κι έπειτα. Πάντα φιλικά. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Το ρουλεμαν παραμενει το ιδιο και στο 2010 μοντελο,στην αντλια βενζινης δεν εχει γινει καμια αλλαγη.η esa εχει χαλασει και σε μοντελα 2010.φιλε k1200gt οτι προβληματα μπορει να σου βγαλει το μοντελο του 2004 μπορει να σου βγαλει και του 10 και του 11.αγορασε την μηχανη που θελεις,καντην πρωτα ενα test ride,δες το ιστορικο της τα προβληματα της και τα σερβις της και αναλογως πραξε.την μηχανη θα την παρεις εσυ!οχι εγω,ουτε αυτος.βεβαια καλο ειναι να υπαρχουν οι συμβουλες και οι γνωμες γι'αυτο υπαρχουν τα φορουμ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μα οποιος εχει αλλαξει 15 μηχανες, δεν τις εχει ταξιδεψει δεν εχει ''ζησει'' μαζι τους, δεν σημαινει οτι εχει και γνωσεις πανω σε αυτες ..........αντιθετα μαλιστα αν δεν συμβειωσεις πολυ καιρο με μια δεν μπορεις να την μαθεις ................τα υπολοιπα ειναι για την καφετερια...................ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους |
Απόσπασμα:
Καλυτερα μην ανοίξω συζήτηση γιατι θα χαλάσουμε τις καρδιές μας....α και μια χαρα μαθαίνω τις μηχανές μου,πολυ καλυτερα απο άλλους που τις έχουν για πολυ καιΡο.αν και το θέμα δεν ειναι το ποσες μηχανές έχω αλλάξει ούτε και ποσο καιΡο τις έχω κρατήσει.... ο φίλος ειναι ελεύθερος να πάρει οτι του γουστάρει κι οτι του αρέσει,δεν έχει νόημα να σχολιάσω κάτι αλλο,τα forums ειναι ανοιχτά για ψάξιμο,τα συνεργεία και οι μηχανικοί επισης ανοιχτοί και πρόθυμοι για βοηθεια,οποτε καλη συνέχεια στην αναζητηση. Πάντα φιλικά Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
φιλικα |
Απόσπασμα:
sent from my white SE Xperia Arc S Beast |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
''αυτη ειναι η γνωμη σου.........'' και παρακατω μου λες οτι δεν μιλας συγκεκριμενα,γενικα και αοριστα........................ . . . . . . ΟΚ..........δεν εχω να πω κατι αλλο |
παιδια...χριστος ανεστη!!! ειχα ως τωρα ανα διαστηματα gs 1200adv 2 φορες και τις 2 μοντ 07..κανενα μα κανενα προβλημα!!!εγω βασικα ειμαι ασφαλτινος και εχω παθος με το στριψιμο ασχετα με τα 44 χρονια μου:yz οποτε και δεν εχω δει προβληματα σε μοτο μου γενικως γιατι ειμαι και ψιρας οσο αφορα την συντηρηση....
|
ειμαι και νουριος σε forum γενικα και δεν το κατεχω το αθλημα ΗΥ...τωρα βρηκα πως απαντω!!!:sm7:.τελος παντων ειχα στο παρελθον gs adv 1200 07 και τα 2 και δεν ειχαν βγαλει τιποτα απο ζημια..ισως να παιζει ρολο και το οτι δεν ειμαι χωματινος και προτιμω το στριψιμο...και το gs πιστευω οτι ειναι το απολυτο μηχανημα για στριψιμο σε στενα κομματια..θα ακουσω εννοειτε αποψεις και σας ευχαριστω ολους
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο ότι και να πάρεις φιλαράκι ! ! ! Και να πάρεις αυτό που σε ανάβει ποιο πολύ ! ! !:ye33: |
Απόσπασμα:
Μήπως χωρίς να το θέλεις δημιουργείς προβληματισμό και δυσαρέσκιά μέσα από λάθος εντυπώσεις για μηχανές 08-09. Και μία τελευταία ερώτηση Όταν πούλησες την δική σου R1200GSA είπες στον αγοραστή, με την ειλικρίνεια που διατείνεσε ότι σε διακατέχει, ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 08-09 ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ή προσπάθησες σύμφωνα πάντα με τα δικά σου συμπεράσματα για το μοντέλο να του την φορτώσεις?????? |
Απόσπασμα:
Καλα τι το ψάχνω τωρα,στην φωλιά του λύκου πάω κι εγω να συμβουλεψω?σαν να μπαίνω στην θύρα 7 και να φωνάζω ειμαι βαζελος.και στο κάτω κάτω τι με νοιάζει εμένα. Δε θελω να δημιουργήσω προβληματισμό,ειναι και αρκετα μοντέλα που δεν έχουν βγαλει κάτι,απλα υπάρχει η καχυποψία του κι αν βγαλει κάτι? Το μοντελο του 2010 ειναι αρκετα βελτιωμένο στα περισσότερα που πονουσε ο προκατοχος του.εγω απλα μια γνώμη εκφερω,απο κει κι έπειτα ο φίλος καλο ειναι να το ψάξει σε forums αλλα και σε μηχανικούς της εταιρείας που η γνώμη τους για πολλούς ειναι γνωστή. τέλος πάντων,παιδια όλα αυτα ειναι απλα γνώμες,γούστα,συμφέρον προσωπικό δεν έχω,να κερδίσω κάτι,δε παίζει,οποτε καλη συνέχεια στην αναζητηση μηχανής του φίλου,ασχολήθητε με τον ίδιο. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
To μονο που μπορει να εχει προβλημα τα πιο παλια μοντελα πριν το 2009,ηταν η μπαταρια,και εκει βαζω το χερι μου στην φωτια.καποιες μεμονομενες μηχανες.ολα τα αλλα που λες για ρουλεμαν για αντλια και..και.. δεν ισχυουν. οτι προβλημα μπορει να παθει εμενα η μηχανη μου,μπορει να παει και του 7 και του 8
και του 2 και του 25 και παει λεγοντας..φιλε γιαννη. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ώπα...sorry ...thanx dad:ye33:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!