|  | 
| 
 Ηρθα και εγω..... Λεγομαι Γιωργος και μενω Ορεστιαδα με καταγωγη απο Λιτοχωρο. Παιδες χαιρομαι παρα πολυ που εγινα μελος στο φορουμ σας!!! Ειμαι ενας Vstromας αλλα με μεγαλη αγαπη στην Γερμανιδα καλλονη!! Ελπιζω καποια στιγμη (Θεου θελοντος) να περασει και απο τα χερια μου!! Για να ειμαι ειλικρινης ακουγα "gsforum-gsforum"και αποφασισα να μπω για να δω και εγω τον λογο που τοσος κοσμος συζηταει ετσι για την παρεουλα σας!!! Ξερω αρκετα πραγματα για κανονες λειτουργιας forum και ειμαι και "τοπικος συντονιστης" σε ενα αυτοκινητιστικό φορουμ!! Καλη διαμονη να εχω και μακαρι να γνωριστουμε γρηγορα και απο κοντα!!!! | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... :wh13:Γιωργη στην παρεα καλα χιλιομετρα καλη Ανασταση!! | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... :wh13: | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλώς όρισες φίλε καλα χιλιόμετρα | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλώς τον!!!Να τα πούμε καμιά μερα με κάνα καφέ. | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... :wh13::wh13::wh13::wh13: | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... :wh13::wh13::wh13: | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... καλως ηρθες | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Το ΠΜ δεν άργησε και ο καφές μόλις τέλειωσε...Μια νέα φιλία ξεκίνησε με τον Γιώργο!Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε. | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Απόσπασμα: 
 Χαρηκα που γνωρισα παιδια μεσα απο το φορουμ και ετοιμαζομαστε πλεον και για την γνωριμια μας εντος των δρομων!!! Καλο Πασχα και καλα Ανασταση σε ολη την παρεα!!! | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... . Φίλε Γιώργο, καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum ... :) Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια ... Eλπίζω, να φανούμε αντάξιοι των φημών που άκουσες κ να ενταχθείς κι εσύ στην όμορφη παρέα ... Υ.Γ. Με το καλό ν΄ αποκτήσεις την "προπελάτη" των ονείρων σου ... . | 
| 
 Απόσπασμα: 
 Απόσπασμα: 
 Εεεεε ... δεν το πιστεύω ... :eek: Στέφανε ... έγραψεεεεεεεες ... http://i247.photobucket.com/albums/g...th_BRAV-73.gif . | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... ::wh13::wh13: | 
| 
 Ε τι παίζουμε??? | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... http://yoursmiles.org/hsmile/jump/h13088.gif    .... καλα όρθια και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.... http://yoursmiles.org/gsmile/word/g20086.gif | 
| 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Γιωργο καλως ηρθες.......καλες βολτες:cool: | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλώς όρισες! | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... :wh13::wh13: | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλώς ήρθες στην παρέα μας πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα :) | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα!!! Ηδη καναμε την πρωτη μας βολτα με τον Στεφανο(Νapster) απο Ορεστιαδα!! Και......ναι.....ειμαι ερωτευμενος με την Γερμανιδα!!!! | 
| 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!!! | 
| 
 http://img.tapatalk.com/5e45b772-7632-79cb.jpg Χθες είχαμε μεγάλους έρωτες!!!Ο Γιώργος με την μεσαία και εγώ με την αριστερή!!!! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk | 
| 
| 
 Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... :wh01: | 
| 
| 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Welcome ρε φίλε και απο εδώ!!! | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλως ηρθες Γιωργο και παντα ορθιος!Συντομα θα τα πουμε και απο κοντα... | 
| 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το καλωσορισμα παιδες!!! :hi47: | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Καλώς ήρθες στην παρέα Γιώργο από την όμορφη Ορεστιάδα καλά να περνάς και καλά ποσταρίσματα. :ye02: :ye02: | 
| 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Απο χθες εκλεισα ενα κεφαλαιο στην δικυκλη ζωη μου!!! Πουληθηκε το VStrom που τοσο πολυ αγαπησα και με εμαθε να οδηγω στις 2 ροδες!! Πραγματικα ηταν πολυ δυσκολο συναισθημα για εμενα διοτι την ειχα αγαπησει παρα πολυ!!! Επειδη ερωτας με ερωτα περναει....παμε γι αλλα!!!gs adve 1200 ο επομενος σταθμος μας!! | 
| 
 Απάντηση: Ηρθα και εγω..... Άντε με το καλό κάνε το επομενο βήμα! | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:15. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!