![]() |
Γ@Μ@ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ
Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό είμαι και εγώ ένα απο τα πολλά θύματα την γ.....νης κρίσης!!! Για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στους καιρούς που ζούμε και θα ζήσουμε, έκανα μια κίνηση στην οποία νιώθω (στην κυριολεξία όμως) σαν να έχω πουλήσει την ψυχή μου στον διάολο!!! Έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες απο την στιγμή που πούλησα το μέσο τον ονείρον μου, το πάθος της ψυχής μου, την πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου F 800 GS. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς μοτοσυκλέτα γιατί δεν πρόκειται να πάρω κάτι για πάρα πάρα πολύ καιρό καθώς δεν περισέβει ΤΙΠΟΤΑ! Τα προηγούμενα 8 χρόνια έγραψα 161000χλμ με ένα V-STROM 1000 και άλλα 31000 με το BMWάκι με ότι καιρό έκανε στην καϊμένη την Ελλαδίτσα μας (χιόνια,βροχές,κρύο)! Και ρωτάω στον εάυτό μου εδώ και τόσες ώρες, πως θα την παλέψω χωρίς μηχανή; Και μετά σκέφτομαι και το άλλο... Ποιος φταίει που έφτασα σε αυτό το σημείο... Εγώ ο κακομαθημένος Έλληνας, όπως μας λένε οι φίλοι μας οι Γερμανοί και γενικά οι ευρωΠΕΟΙ!!! Οτι όπως ισχυρίζονται κάνουμε ζωή που δεν αντιστηχεί στην πραγματική μας οικονομία; Και ποιά είναι η ζωή που πρέπει να κάνω; Να είμαι σπίτι-δουλειά δουλειά-σπίτι, χωρίς όνειρα, χωρίς μέλλον για εμένα και αύριο μεθαύριο για τα παιδιά μου; Χωρίς να είμαι μίζερος (αν και αύτα που έγραψα έχουν πολύ μιζέρια) εγώ απο εχθές, ζω πολύ έντονα στην ψυχή μου, αυτή την γ.....νη κρίση!!!:yz
|
Απάντηση: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ
Ότι και να πείς ότι και να να σκεφτείς,δίκιο έχεις.Δυστηχώς φτάσαμε εδώ γιατί έτσι μας ήθελαν κάποιοι.Φτάσαμε εδώ γιατι μας πρόδωσαν όλοι αυτοί που εμπιστευτήκαμε την τύχη μας και την τύχη των παιδιών μας. Οτι αισθάνεσαι εσύ το αισθανόμαστε όλοι μας.Σαν λαός έχουμε μάθει στα δύσκολα.Υπομονή ρόδα είναι θα γυρίσει.Ο Καλός Θεός δεν θα μας αφήσει στο έλεος Του.Κάποια στιγμή θα αρχίσεις ξανά εσύ και όλοι μας να κάνουμε σχέδια και να ονειρευόμαστε για το μέλλον....... |
Ευχομαι πολυ συντομα να ξαναπαρεις μηχανακι και ολα να σου πανε καλα.Dont stop dreamming ρε man.
|
:cr13::cr13::cr13:
|
Φίλε μου, σίγουρα ρόδα είναι και γυρίζει αλλά και τα χρόνια που φεύγουνε σίγουρα δεν γυρίζουν πίσω!
|
Αποστολε...σου εύχομαι να "στριψει", γρήγορα η άσχημη οικονομική κατάσταση και να αποκτήσεις ξανά μοτό:)
Να σκέφτεσαι ότι πολλοι συνανθρωποί μας βιώνουν πολυ χειρότερες καταστάσεις και να παίρνεις κουράγιο....;) Πιστεύω ότι τα χειρότερα , δεν τα έχουμε δει ακόμη......μακάρι να διαψευστώ:cool: |
Απόσπασμα:
... και αυτά με τα ΜΜΜ ... ούτε καν ποδήλατο ... :( |
Το μήνυμά σου φίλε μου βγάζει πολύ πόνο ψυχής και λίγο πολύ καταλαβαίνουμε όλοι πως νιώθεις...
Εγώ από την πλευρά μου θα σου έλεγα, από αυτό που δεν περισεύει (και πίστεψέ με καταλαβαίνω πολύ καλά την έννοια αυτής της πρότασης), προσπάθησε να αποκτήσεις ξανά κάποιο μηχανάκι. Μεταχειρισμένο, μικρό, οτιδήποτε που να μπορεί να ταξιδεύει την ψυχή σου και τα όνειρά σου... |
Αποστόλη, μη μασάς !
Δοκιμασίες είναι, που θα περάσουν ! Κουράγιο και πίστη στο Θεό και στις δυνάμεις σου !!! |
Απόσπασμα:
|
:cr13::cr13::cr13:
<ΚΑΘΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΚΑΘΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.>ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΡΑΣ!!!!!!!!! |
Κουραγιο φιλε μπορα ειναι θα περασει για ολουσ παλει θελι απο ολουσ:hmmm:
|
Τρελαίνομαι αμα βλέπω τέτοια μηνύματα :( Μην το βάζεις κάτω φιλαρακι να ταξιδεύεις με ότι έχεις, ποδήλατο παπί το οτιδήποτε... άλλωστε σημασία έχει το ταξίδι κι όχι το μέρος η ο τρόπος που θα πας...εύχομαι το καλύτερο και όλα να αλλάξουν...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
Μην απογοητευεσαι.....ο Μεγαλοδυναμος εχει φροντισει για ολα.....ελπιδα υπαρχει για ολους και ο τροχος θα ξαναγυρισει...αλλωστε γι'αυτο φτιαχτηκε...για να γυρναει!;);)
|
Φίλε Απόστολε, μη μασάς, δώσε ένα χιλιάρικο αν μπορείς και πάρε κάτι, κυκλοφορούν πολλά μπάνικα μηχανάκια πλέον σε αυτά τα χρήματα.
και πολύ σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση, θα σταθεροποιηθούμε, όχι γιατί θα αλλάξουν τα λαμόγια που σκότωσαν τα όνειρά μας, αλλά διότι η Ευρώπη αντιλήφθηκε τι συμβαίνει..... Μαύρο σε αυτούς που μας "σκότωσαν"!!! |
Υπομονη αδερφε......ειναι αρετη...
|
Σε νιωθω απολυτα!!! Κ εμεις δωσαμε την δικη μας πριν μερικους μηνες.....την εκτελεσαμε για την ακριβεια γιατι δε φτανει που τα δινουμε λογω αναγκης, μας πατανε κι απο πανω.....
Υπομονη φιλε μου, μεγαλωσα κ εζησα μεσα σε ενα συνεργειο, ειμαι κυριολεκτικα σε μηχανη απο την κοιλια της μανας μου, κι ομως τωρα, επρεπε να αλλαξει κ αυτο.....θα γυρισει κ ο φτωχος κ θα φαει τα μουτρα του ο χοντρος...(και ο καθε χοντρος!)Ακομα κ αν δεν ειναι στην εμφανιση, ειναι στην ψυχη ολοι τους!!!:u59::u59::u59: |
Στην πρόσκληση εργατων για την συγκομιδη ροδακινου, στην Ημαθία, ανταποκρίθηκαν 4.855 Αλβανοί και ...8 Ελληνες..... για ποια κριση μιλάμε ?
με ευθυνη του ελληνικου δημοσίου θα αποζημιωθεί το Καζίνο Φλώρινας με 18,5 εκατ. ευρω επειδή δεν του δοθηκε αδεια λειτουργίας και ακολουθει και νεα αιτηση αποζημιωσης,.. Για ποια κατανοηση και λαικη διεκδικηση μιλάμε? απλα ζουμε την επομενη μερα οπως τα τηλεοπτικα καναλια θα μας την περιγραψουν την προηγουμενη |
πως σε νοιωθω!!! αλλα προσπαθω να το παλεψω οσο μπορω και να μην την δωσω την καλη μου!!
|
Απόσπασμα:
υπομονή φίλε μου και κάτι μπορεί να αλλάξει... :) |
Απόσπασμα:
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
Χωρίς να σημαίνει πως εθελοτυφλούμε στις δυσκολίες που όλοι βιώνουμε, θα συμφωνήσω πως έχουμε δρόμο ακόμα έως την στοιχειώδη έστω, συνειδητοποίηση... Ακούω στο ιντερνετικό ραδιόφωνο τις δηλώσεις των υποψηφίων και ανατριχιάζω, αφού καταλαβαίνω πως για να τα λένε έτσι, μάλλον έτσι θέλουνε να τα ακούνε οι "ιθαγενείς". Όσο για τον φίλο που έδωσε το μοτόρι... σιγά τα λάχανα!!!! Δηλαδή τα χρόνια που δεν είχαμε προσωπικά οχήματα, αλλά μετακινούμασταν με ότι βρίσκαμε και όποτε το βρίσκαμε, τι πάθαμε;;;; Οι περισσότεροι περάσαμε, περνάμε και όπως είναι πιθανότερο, θα ξαναπεράσουμε στη ζωή δυσκολίες πολύ σοβαρότερες από το αν θα έχουμε μηχανάκι, αμάξι, βάρκα... δεύτερο σώβρακο!!! Φρόντισε για την υγεία σου, οργάνωσε τις προσπάθειές σου και ούτε που θα το καταλάβεις πόσο γρήγορα θα ανακάμψεις. Άσε τις μοιρολατρίες για τις μοιρολογίστρες... δεν μπορεί με 800αρι να είσαι μαμούχαλος (αν είσαι, καλώς το έδωσες!!), οπότε διοχέτευσε όλη την ενεργητικότητά σου σε ότι έμαθες να κάνεις (ελπίζω να το αγαπάς και να είναι έντιμο) και έλα του χρόνου τέτοιο καιρό να μας πεις πως νιώθεις!!!! |
Σκεφτειτε λίγο πιο ανοιχτά... Θα μπορουσαμε να είχαμε γεννηθει Ινδοι, Σρι λανκανοι, Αφρικανοι, Ιρακινοι, και αλλα πάμπτωχα κράτη που δεν σου δίνεται η δυνατοτητα ουτε να σκεφτεις, οχι να αναλυσεις τον γυρω κόσμο.... Γεννηθηκαμε Ελληνες, αν το δουμε όπως πρέπει, υπάρχει μια πολυ θετική πλευρα... ;)
|
Φιλε tsoapo εγω θα προτεινα να το δεις ολο αυτο σαν μια τεραστια ευκαιρια,να αναθεωρησεις τροπο ΣΚΕΨΗΣ!Οχι να μην σε παρει απο κατω επειδη δεν εχεις μοτοσυκλετα.Οχι να μην σου μαυριζει η ψυχη επειδη καποιοι αλητες το θελουν!Οχι να μην γινεις μιζερος για χαρη αλλων!Η αισιοδοξια και το Ονειρο ειναι μεσ'το μυαλο και δεν μπορει να μας τα γ@μησει κανενας!!!
Κρατα οσα εζησες μεχρι τωρα με τις μοτοσυκλετες σου!!!Ζησε τη ζωη οπως σου ερχεται και κανε Ονειρα,βαλε στοχους...δωσε ΝΟΗΜΑ στη δικη σου ζωη!Βαλε στοχο να καβαλησεις παλι και μοτοσυκλετα και τη ζωη:ye02: Να ξερεις κατι...οταν το ταξιδι πανω στο πλοιο της ζωης βουλιαζει,πεφτουμε στη θαλασσα και δεν μπορουμε να το αποφυγουμε,δεν βουλιαζουμε ομως...κολυμπαμε παλευουμε μεχρι να βγουμε στη στερια.Και τοτε βλεπουμε ποσο πιο ΔΥΝΑΤΟΙ γιναμε μεσα απο τη δυσκολια ...;) |
Απάντηση: Γ@Μ@ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ
Λογια παραπονεμενα δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο,
διάβασα τις απαντήσεις κ όλες είναι θετικές... Θα ελεγα να κανεις κουράγιο κ να προχωρήσεις στα επόμενα βηματα της ζωης σου... πάρε ενα πιο φτηνο μηχανακι, για να μην μαραζωσεις.... και η ζωή συνεχίζετε....:) |
Απάντηση: Γ@Μ@ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσης σας και θα προσπαθήσω να ανασυνταχτώ!!!
|
Απόσπασμα:
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ;;;;; :re26::re26::re26::re26::re26: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!