GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Ο.Ε.Δ.Β. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31536)

syan 14-05-2012 14:38

Ο.Ε.Δ.Β. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

boxerakias57 14-05-2012 15:30

Απάντηση: Ο.Ε.Δ.Β. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

:u01::u06:

Fuji 14-05-2012 15:41

Σημεία των καιρών. Την διαμαντοπούλου που είναι πλέον και εκτός βουλής, θα την "ακουμπήσει" κανείς, για τον σπουδαίο ρόλο που έπαιξε;

ΑΓΡΙΩΤΗΣ 14-05-2012 16:31

Θα χαιρομουν παρα πολυ αν εβλεπα ξανα στα βιβλια της κορης μου τη κουκουβαγια με το Οταν Εχω Διαβασμα Βαριεμαι.Θα ξυπνουσαν μεσα μου οι μνημες και θα λησμονουσα τη ξενοιασια του Σχολειου και πολλα πολλα αλλα...

andreas 75 14-05-2012 16:35

ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!! :cr13::cr14:

tsitsos 14-05-2012 17:08

:cr13::u59::cr13:

princess 14-05-2012 18:02

Κρίμα......

taksidiotis 14-05-2012 18:25

Πραγματικά κρίμα,άλλο ένα σύμβολο αποσύρεται

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

webart68 14-05-2012 20:03

Καλά πως κανετε έτσι;;;;.Και οι φωτοτυπάδες τι θα κάνουν;;;Κλέφτες θα γίνουν;;;;Νεύρα

black_hawk 14-05-2012 20:14

ΝεύραΝεύρα

:hmmm:

KRASOPATERAS 14-05-2012 22:04

Αυτό είναι η αρχή για πολλά που θα ακολουθήσουν στο μέλλον….
Η διάλυση έχει αρχίσει για τα καλά….

Η ηλεκτρονική έκδοση βιβλίων θα περάσει και στα ανάλογα χέρια που πρέπει γα να φάνε για άλλα 70 χρόνια κεφάλαια και με όμορφό τρόπο της εποχής. :u56:

GEO_K 15-05-2012 01:25

:u57:

kosta12gs 15-05-2012 01:40

Ποια αρχη ; Ποια συμβολα ρε παιδια;
Οι εκδοσεις που για καθε 100 σελιδες που τυπωναν καθε χρονο, διδασκονταν στα σχολεια οι μισες. :wo20:
Ο οργανισμος που δε μειωσε μια φορα το κοστος, που οταν αποφασισει να αναμορφωσει τις εκδοσεισ του εβαλε ιλουστρασιον εξωφυλλο στα σχολικα βιβλια. :wo20:
Ο οργανισμος που οταν αποφασισαν να αφαιρεσουν καποιες ασκησεις απο τη διδακτεα υλη,
εγραφε ασκηση 18...(εκφωνηση)

και μετα πηγαινε ασκηση20 αφηνοντας ενδιαμεσα ενα κενο οσο η διωρυγα του Σουεζ για να μη μειωθει ο αριθμος των σελιδων (και η προμηθεια)

Το σαπιο, παιδια, υπαρχει παντου γυρω μας. Και ας εχει ενα αρωμα ρομαντισμου καθε φορα που καποιος το σκαλιζει.

Η Διαμαντοπουλου (παρεπιπτοντως ειναι απο τις πιο αποτυχημενες, αντιπαθητικες γυναικες) τα εκανε μουσκεμα στο θεμα των σχολικων βιβλιων προσπαθωντας να βαλει τη e-εκπαιδευση στα σχολεια.

Δε θα στεναχωρηθω ομως για τους ανθρωπους που λεηλατησαν δημοσιο χρημα σε χαρτι, μελανι και καλιεργησαν την εξαρτηση της μαθησιακης διαδικασιας απο το συγραμμα επιβαλοντας και την ημερομηνια ληξης του.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 15-05-2012 01:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΡΙΩΤΗΣ ( 681768)
Θα χαιρομουν παρα πολυ αν εβλεπα ξανα στα βιβλια της κορης μου τη κουκουβαγια με το Οταν Εχω Διαβασμα Βαριεμαι.Θα ξυπνουσαν μεσα μου οι μνημες και θα λησμονουσα τη ξενοιασια του Σχολειου και πολλα πολλα αλλα...

... όποιος διαβάζει είναι βλάκας ...

diomiles 15-05-2012 07:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kosta12gs ( 682220)
Ποια αρχη ; Ποια συμβολα ρε παιδια;
Δε θα στεναχωρηθω ομως για τους ανθρωπους που λεηλατησαν δημοσιο χρημα σε χαρτι, μελανι και καλιεργησαν την εξαρτηση της μαθησιακης διαδικασιας απο το συγραμμα επιβαλοντας και την ημερομηνια ληξης του.

Πολύ σωστά...

Ολη η αλυσίδα ...από τη παραγωγή μεχρι και τη παράδοση ... παραδίδεται πλέον σε ιδιώτες υπό την εποπτεία του ιτυε http://www.cti.gr/

Χωρίς να θέλω να θίξω τον οεδβ τη "πάτησε" και αυτός όπως όλες οι κρατικές "επιχείρησεις" οι οποίες σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα και τώρα τις εξυγιαίνουν ξεπουλώντας τις στα “τσακάλια”

aeriko 15-05-2012 08:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kosta12gs ( 682220)
..............Ο οργανισμος που δε μειωσε μια φορα το κοστος, που οταν αποφασισει να αναμορφωσει τις εκδοσεισ του εβαλε ιλουστρασιον εξωφυλλο στα σχολικα βιβλια. :wo20:
Ο οργανισμος που οταν αποφασισαν να αφαιρεσουν καποιες ασκησεις απο τη διδακτεα υλη,
εγραφε ασκηση 18...(εκφωνηση)

και μετα πηγαινε ασκηση20 αφηνοντας ενδιαμεσα ενα κενο οσο η διωρυγα του Σουεζ για να μη μειωθει ο αριθμος των σελιδων (και η προμηθεια).........................

Τι σκαρφίζονταν οι άνθρωποι!!!! Ε, λογικό ήταν μετά να κλείσει ο Οργανισμός.

orfgs 15-05-2012 10:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 682269)
Πολύ σωστά...

Ολη η αλυσίδα ...από τη παραγωγή μεχρι και τη παράδοση ... παραδίδεται πλέον σε ιδιώτες υπό την εποπτεία του ιτυε http://www.cti.gr/

Χωρίς να θέλω να θίξω τον οεδβ τη "πάτησε" και αυτός όπως όλες οι κρατικές "επιχείρησεις" οι οποίες σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα και τώρα τις εξυγιαίνουν ξεπουλώντας τις στα “τσακάλια

Στα κοράκια θα ήταν καλύτερα:u59:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!