![]() |
ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
Αγαπητοι μοτοσυκλετιστες
Προσφατα είχα ένα ατυχες γεγονος αυτυχως χωρις σωματικες βλαβες αλλα με υλικές ζημιες στο ΒΜΩ μου. Κατευθυνομενος προς Αθηνα και λιγα μετρα πριν μπω στην λουριδα 3 τον διοδιων Αφιδων για να πληρωσω κτυπαω ενα ξυλο που βρισκοταν στο οδοστρωμα, οπου για καλη μου τυχη δεν με ανετρεψε αλλα μου έκανε ζημια στη μηχανη μου. Σαφως και εγω αλλα και η κοπελα μου τρομαξαμε αρκετα με την κρουση. Ωστοσο αφου τραβηχτηκαν φωτογραφιες και καλεσα και την τροχαια οπου καταγραφηκε το συμβαν η Νεα Οδος μολις σημερα μου επιβεβαιωσε οτι δεν μου αποζημιωνει την ζημια. Μπορεί καποιον να με καθοδηγησει τι κανω απο εδω και περα? Να κινηθω νομικα εναντιον τους? Μπορω να συμβουλευτώ καποιον που γνωριζει καλυτερα τι συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις? Περιμενω τις αποψεις σας. Βαγγέλης |
Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΓΝΩΝ
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΓΝΩΝ->ΑΦΙΔΝΩΝ
|
Δε ξέρω για το τί γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις, ειλικρινά όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τί ενέργειες μπορούμε να κάνουμε απαξ και μας συμβεί κάτι τέτοιο...
Το ψάχνω κι εγώ. ( μήπως έχεις ένα κοκκινο-μάυρο αντβέ; ) |
up!!!
Για να βλέπω τους απανταχού νομικους-Καβαλάρηδες!!!!!! προσωπική μου άποψη--βρισκεις δικηγόρο και το κυνηγας---ΑΛΛΑ μιλάμε για μακρυά και χρηματικα επίπονη διαδικασια...:(:( next please:ye33: |
Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
Ναυπηγέ, ρίξε μια ματιά εδώ μήπως και βγάλεις άκρη
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/08/blog-post_02.html Επισημαίνω το σημείο (καθώς η φύσις του ατυχήματος που περιγράφεται ειναι σχεδον ιδια με του δικού σου) "η καθε εταιρια που εκμεταλλευεται τους εθνικους δρομους εχει και την αποκλειστικη ευθυνη για τα ατυχηματα που οφειλονται σε κακη συντηρηση ή πλημμελη ασφαλεια των οδηγων" και "Ειναι προσφιλης τακτικη των εταιριων εκμεταλλευσης ειτε να μην απαντουν ειτε να αποποιουνται των ευθυνων τους" Θα κοιτάξω να δω τι άλλο μπορώ να δω, αλλα όπως λεει κι ο Βασίλης, κατα βάση θα βρεις άκρη μόνο με αρκετό κυνήγι και με νομικό αντιπρόσωπο. |
Καλησπέρα
Περιμενω την έγγραφη απάντηση των υπευθύνων του δρόμου, σε μερικές μερες θα την έχω επισημα και θα σας ενημερώσω σχετικα. Περιμένεται και έρχεται!!! Ένα εχω να σας πω όταν ο υπευθυνος κατεβηκε και μαζεψε το ξυλο, του το ζητησα σαν στοιχειο μια και είχα καλεσει την τροχαια, και η απαντηση του ηταν να το κανω και προσάναμα....!!! Τι να πω βρε παιδια αν βγαινουμε και κεραταδες και δαρμενοι..!!! Η κοπελια μου με το ζορι να την καταφερω να καβαλησει για να επιστρεψουμε, μια φρικη την επαθε!!! |
Απόσπασμα:
|
ok αναμενουμε την εξέλιξη.
|
και μετα θελουν να τους πληρωσουμε και διοδια......κλωτσιες θελουνε τελικα
|
Ελα και σε επικοινωνία με το κίνημα "δεν πληρώνω". Έχουν καλούς νομικούς αυτοί και θα έχουν όρεξη να βοηθήσουν. Άλλωστε το συμβάν είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Μετα χαράς θα σε ακούσουν.
|
Τέτοιους επαγγελματίες, γίνεται να μην τους πληρώνεις; Τέτοιες υψηλών προδιαγρφών υπηρεσίες και αντιμετώπιση, έχουν το τίμημά τους! :mad:
Ευτυχώς που είσαι καλά, και δεν είχες τα χειρότερα. Καλή συνέχεια και καλή υπομονή. |
Σε αντίθεση με αυτό το συμβάν αν είχες δημιουργήσει εσύ ενα ατύχημα θα είχαν πάρει απο την ασφαλιστική σου χρήματα για την αντικατάσταση μπαρών μέχρι και για τα υλικά που ρίχνουν στο δρόμο για να καθαρίζουν τα λάδια . Δικηγόρο και φουλ για δικαστήριο .
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Καλησπερα σε όλους τους καβαλαρηδες
Σας ευχαριστω για τα σχολιας σας, ολους! Σήμερα μόλις παρέλαβα το courier με την απαντηση της Νεας Οδου σχετικά με το άιτημα μου... "Σας γνωρίζουμε δια της παρούσης ότι το από 03.05.2012 αίτημάς σας προς καταβολής αποζημίωσης για το ατύχημα το όποιο κατά δήλωσή σας έλαβε χώρα την 01.05.2012 δεν δύναται να γίνει δεκτό λόγω μη ευθύνης της Παραχωρησιουχου εταιριας μας για το εν λογω ατυχημα. Ως εκ των ανωτέρο σας επιστρεφουμε συνημενα στην παρουσα ολα τα λοιπα υποβληθέντα εγγραφα" Αυτή είναι αγαπητη φίλοι και απανταχού καβαλάρηδες η απάντηση του διευθυντη Λειτουργειας & Συντηρησης Τα σχολια και όποια ιδέα δικά σας.... |
Νομική οδό πάραυτα!
|
Ηδη το ψαχνω να βρω δικηγορο που εχει αμπειρια σε τροχαια και παρομοια ζητηματα!!!
|
Δες, όπως σου ειπαν και παραπάνω, για νομικούς συμβούλους του κινήματος "δεν πληρώνω". κι απο κει άρχισε να ξετυλίγεις το κουβάρι.
Καλή επιτυχία και κάνε απντέητ την πορεία σου, να ενημερωνόμαστε κι εμεις. |
Καλη συνεχεια στον αγωνα που θα δωσεις
|
πιστευω πανω απο ολα πρεπει να εχεις υπομονη και επιμονη γιατι το τι θα δεις και ακουσεις θα σου φυγει το κεφαλη...............
καλο κουραγιο |
Αγαπητοι συναδελφοι
Μιλησα με την αασφαλιστικη μου και ενεργοποιησα την νομικη προστασια που δικαιουμαι. Απλα αναλαμβανουν αυτοι τωρα και οπου παει... Συντομα θα επικοινωνησω με τον δικηγορο για το επομενο σταδιο... υπομονη και επιμονη υπαρχει... μονο και μονο που σκεφτομαι πως δεν εσκασα στην ασφαλτο, αυτο μου δινει αρκετη δυναμη να μαθουν μερικοι πως οταν παρεχουν υπηρεσιες και πληρωνεσαι καλα γι αυτο πρεπει να παρεχουν και τα αναλογα καλουδια τους στο 100%... Ευχαριστω για την συμπαρασταση σας! |
μακαρι να βρεις ακρη.....εχει ενδιαφερον το θεμα και αν σου ειναι ευκολο να μας ενημερωνεις:) |
Georgep που είσαι;
Γιατί είσαι χαμένος σε τέτοια θέματα; Κάνεις γαργαρες; Μόνο στα τεχνικά ξεσπαθωνεις; (όχι ότι μπορείς και εκει, απλά δεν διαβάζεις στα φόρουμ της honda τι γίνεται... Διαβάζουμε εμείς όμως). |
Αγαπητοι φιλοι μετα απο τριμηνη αναμονη εχω να σας ανακοινωσω πως εχουν τα γεγονοτα....
Πηρα την απαντηση της εν λογω οδου οπου μου εσταλει με ταχυδρομιο και σε μια κολλα Α4 οπου ηταν γραμμενα χιλιες δυο παπαρολογιες η απαντηση τους ηταν μονο 6 γραμμες οπως "Σας γνωριζουμε δια τις παρουσης οτι το απο 3/5/2012 αιτημα σας προς καταβολη αποζημιωσης για ατυχημα το οποιο κατα δηλωση σας ελαβε χωρα την 1/5/2012 δεν δυναται να γινει δεκτο λογω μη ευθυνης της Παραχωρησιουχου εταιριας μας για το εν λογω ατυχημα. Ως εκ των ανωτερο σας επιστρεφουμε συνημενα στην παρουσα ολα τα λοιπα υποβληθεντα εγγραφα" Φυσικα και δεν εμεινα με σταβρωμενα τα χερια, και ακολουθησα την νομιμη οδο με μηνυτηρια αγωγη κατα της εταιριας και δικασιμο τον ερχομενο φεβρουαριο. Ευτυχως καλυπτομαι νομικα απο την ασφαλεια μου! Τα σχολια δικα σας για την απαντηση της Νεα Οδου!!!! |
Να κινηθείς νομικά εναντίων τους.
Τουλάχιστον και να μην δικαιωθείς θα έχεις καθαρή τη συνηδεισί σου ότι δέν έμεινες άπραγος................ |
Απόσπασμα:
Τί ζημιά έπαθες? |
Απόσπασμα:
Mα αυτό έκανε Βρε Νάπο:rolleyes::rolleyes: |
Απόσπασμα:
Εντάξει Βασίλη μου. Ανοίγεις ένα θέμα και πρέπει να διαβάσεις όλες τις σελίδες. Τότε θα θέλαμε 30 ώρες το 24ωρο και πάλη δεν θα μας έφταναν. Απλά μετέφερα την άποψη μου…………….. |
Bγάλε την πινακίδα πιές μια μπύρα στάξε βενζίνα μέσα βάλε πανάκι από πάνω σφήνωσε το με ένα ξύλο καλά και πέρνα και αμόλα το πάνω τους δώσε γκάζι και φύγε και επειδή έχεις και on-off κόφτο μέσα από τα χωράφια έτσι για να γουστάρεις και μετά αν μπορείς ανέβασε και βιντεάκι για να καυ......με παγκοσμίως!:sm3:
....ζούγκλα θα μας κάνουν οι κερατάδες οι προδότες!:mad: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κάτι συγκεκριμένο δεν στέκει στις ¨¨μοίρες¨¨ του …:( |
Απόσπασμα:
Οποίος θέλει πληρώνει, οποίος πάλι δεν θέλει, περνάει "κύριος" χωρίς πολλές (προκλητικές) κουβέντες με τον υπάλληλο, αναλαμβάνοντας πάντα το ρίσκο, καθώς και τις συνέπειες των πράξεων του. |
Λοιπον αγαπητοι πολυ καλες οι προτασεις σας αλλα λογο εμπειριας και αντικειμενου εργασιας αν εισαι 99% σιγουρος οτι την υποθεση την εχεις στο χερι σου και δεν μπλεξεις με λαμογια τοτε ακολουθεις την νομιμη οδο και τους ξεωρακωνεις...
Αν απο την αλλη βρεθουν λαμογια και σε φανε 1% τοτε ακολουθεις την on-off διαδικασια και no mercy....!!!! ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Περα απο την τρομαρα( ψυχικη οδυνη νομικα) της κοπελας μου που μου πηρε 1 ωρα να την πεισω να ανεβει ξανα και να επιστρεψουμε και φυσικα τα δικα μου χτυποκαρδι, η υπολοιπη ζημια ειναι στραβωμενη εξατμιση...!!!!!
|
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω να πας για μαλλί και να θέλεις να βρεθείς κουρεμένος σε <<πτέρυγα>> …:cool: |
Τελικά η μόνη λύση που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη για όλα τα διόδια είναι
ΚΑΨΙΜΟ αλλά εννοείται χωρίς τους ανθρώπους μέσα. Τελικά νομίζω ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα μόνο με την βία θα αρχίσουμε να αλλάζουμε κάποιες καταστάσεις.:mad: |
Απόσπασμα:
Δηλαδή έχεις πρόταση για την χρηματοδότηση της λειτουργίας των αυτοκινητοδρόμων ? :cool: |
Απόσπασμα:
H χρηματοδότηση τον αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα, εκτός της Εγνατίας που είναι πρόσφατο έργο, έχει ολοκληρωθεί και με το παραπάνω για την συντήρησή τους για τα επόμενα 200 χρόνια. Απορώ πραγματικά όταν διαβάζω τέτοια ερωτήματα. 1000πληρωμένοι δρόμοι από τους παππούδες, τους πατεράδες και τώρα και εμάς και ακόμα μας λένε χρωστάμε για τη συντήρησή τους..... Δυστυχώς ο πολύς κόσμος δεν ασχολείται να αντιληφθεί τί σημαίνει φόρος υπέρ του Τ.Ε.Ο. αλλά και γιατί πέραν των τελών κυκλοφορίας πληρώνει ΚΑΙ διόδια και ένα σωρό άλλους φόρους υπέρ των μεγαλοεργολάβων. Δε θα κάτσω να αναλύσω περαιτέρω. Όποιος θέλει κάθεται και ψάχνει. Με τσιτώνει όμως να πετάγονται ερωτήματα όπως το παραπάνω ελαφρά τη καρδία λες και είναι κάτι τελείως φυσιολογικό για τον μέσο άνθρωπο να γνωρίζει τον σωστό τρόπο χρηματοδότησης, βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. :u60: |
Απόσπασμα:
:ye02: :ye32: :re26: GeorgeS vs GeorgeP = ? |
Απόσπασμα:
<<Με τσιτώνει>> ,<<μέσο άνθρωπο>>, <<δέντρο -δάσος>>… ατάκες προς αφελής, δεν πιάνουν...:cool2: |
Απόσπασμα:
|
καταρχάς μπορώ να σε διαβάσω και με μικρότερη γραμματοσειρά χωρίς να μου βγαίνουν τα μάτια.
Με την απάντησή σου δείχνεις οτι γνωρίζεις παραπάνω. Θες να μας τα αναλύσεις ή δε μπορείς (για να σου αντιστρέψω και το ερώτημα). Αν δε μπορείς τότε ακυρώνεται απευθείας η απάντησή σου. Αν πάλι μπορείς, γιατί δε το κανες ήδη και περιμένεις από τους άλλους και έριξες το μπαλάκι προς πάσα κατεύθυνση? Ατάκες προς αφελΕΙς δεν είναι, πόσο μάλλον ατάκες. Είναι φρασεολογία που χρησιμοποιώ χωρίς να προσβάλλω το συνομιλητή μου. Αντιθέτως, χαρακτηρίζεις την απάντησή μου ως γελοία. Αν θες να ανοίξουμε κουβέντα λοιπόν εποικοδομητική φρόντισε να μείνεις στην ουσία του θέματος και να μην το πλαγιάσουμε στο γιατί κοινωνικά αγαθά όπως είναι η ελεύθερη μετακίνηση δεν είναι δωρεάν ή με ένα τυπικό αντίτιμο όπως σε άλλες χώρες του πλανήτη. Αλλά ξέχασα...εδώ είναι Ελλάδα που ο καθένας όπου αρπάξει ο κ@λος του. Ξεζούμισμα όσο τα πρόβατα κοιμούνται ή τα έχουμε κρατήσει κοιμισμένα. Το κακό όμως που με ΤΣΙΤΩΝΕΙ (ω ναι θα βάλω πάλι ατάκα) είναι οτι δε μας αρκεί ούτε ένα μεγαλύτερο του τυπικού αντίτιμο.... Αλλά εκεί, γδάρισμο κανονικό με 1002 τρόπους σε φορολογία διόδια και έργα 1000πληρωμένα ακόμα στα σκαριά. Πάρε λοιπόν τη σκυτάλη να απαντήσεις TEOSS και ελπίζω να δώσεις τη πρέπουσα σημασία γιατί όπως βλέπεις εγώ κάθομαι και γράφω ολόκληρο σεντόνι. Αν είναι να πάρω 2γραμμές ειρωνείας ενημέρωσε αν είναι να πέσει ignore list :) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!