GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Acrapovic διπλομπουκες (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31769)

scorpiobmw 23-05-2012 16:50

Acrapovic διπλομπουκες

Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος συμφοριτης.. Θέλω να πάρω τις εξατμίσεις με τις δυο μπουκες...η ερώτηση μου είναι αν μπαίνει η βαλίτσα τις bmw στην μεριά τις εξατμισης γιατι φοβάμαι ότι μπορεί να βρίσκει στην υποδοχή που έχει η βαλίτσα. Έχει κανείς ανάλογης εμπειρία;;......ευχαριστω προκαταβολικά...:)

Capitain 23-05-2012 17:04

Απάντηση: Acrapovic διπλομπουκες

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw ( 688747)
Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος συμφοριτης.. Θέλω να πάρω τις εξατμίσεις με τις δυο μπουκες...η ερώτηση μου είναι αν μπαίνει η βαλίτσα τις bmw στην μεριά τις εξατμισης γιατι φοβάμαι ότι μπορεί να βρίσκει στην υποδοχή που έχει η βαλίτσα. Έχει κανείς ανάλογης εμπειρία;;......ευχαριστω προκαταβολικά...:)

Κι εγώ αυτές θέλω, τις Acrapovic..... Αν βρεις καλή τιμή μίλα... Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση...

scorpiobmw 23-05-2012 17:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 688754)
Κι εγώ αυτές θέλω, τις Acrapovic..... Αν βρεις καλή τιμή μίλα... Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση...

Το θέμα είναι να μπαίνουν και οι Βαλιτσες όμως....

gsmaniac 23-05-2012 17:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw ( 688764)
Το θέμα είναι να μπαίνουν και οι Βαλιτσες όμως....

http://www.gmamoto.gr/images/akrapov...00GS04SLIP.png

http://www.houndmotorsports.com/wp-c...00rt_so_01.jpg

σε ποια απο τις δυο αναφερεσαι???????????:Απορία:

scorpiobmw 23-05-2012 20:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 688767)
http://www.gmamoto.gr/images/akrapov...00GS04SLIP.png

http://www.houndmotorsports.com/wp-c...00rt_so_01.jpg

σε ποια απο τις δυο αναφερεσαι???????????:Απορία:

Στην επάνω φωτο που έχει δυο τελικά ολόκληρα....;)

gsmaniac 23-05-2012 20:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw ( 688866)
Στην επάνω φωτο που έχει δυο τελικά ολόκληρα....;)

την εχεις δει απο κοντα???????
μου φαινεται κουμουτσα........:o

scorpiobmw 23-05-2012 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 688872)

Δεν τις έχω δει , μόνο σε φωτο..:(....αλλα σκέφτομαι ότι μάλλον δεν μπαίνει η βαλίτσα λόγω ότι είναι δυο γιαυτο ρώτησα....αν μπαίνει πάντως μάλλον θα τις πάρω....:)

GAGARIN 23-05-2012 21:27

ωραια ειναι απο κοντα...........

η δευτερη ειναι για RT αν δεν κανω λαθος οσχι GS

adventure 23-05-2012 21:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 688872)

Τι είπε ο ποιητής????

:D :D :D

Και εμένα μου φαίνεται (από την φωτογραφία τουλάχιστον) ότι είναι τεράστια.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

scorpiobmw 23-05-2012 21:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 688892)
Τι είπε ο ποιητής????

Και εμένα μου φαίνεται (από την φωτογραφία τουλάχιστον) ότι είναι τεράστια.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το θέμα είναι αν μπαίνει η βαλίτσα απο πανω

adventure 23-05-2012 21:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw ( 688895)
Το θέμα είναι αν μπαίνει η βαλίτσα απο πανω

Κάνε μια αναζήτηση στο net με εικόνες.

:ye33:

GAGARIN 23-05-2012 22:11

το χω δει απο κοντα και δεν ειναι ασχημο......αντιθετως.......οσο για την βαλιτσα δεν εχω αποψη γιατι φοραει καγκελα kappa αυτος που το εχει...........ψαξε στο car.gr και θα το βρεις να παρεις μια εικονα........πορτοκαλι ειναι

tolhs 23-05-2012 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw ( 688747)

Φιλε Μιχαλη οι βαλιτσες μπαινουν κανονικα. τις εχει φιλος και το βλεπω μπροστα μου.

mpekas kostas 23-05-2012 22:24

ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ.....ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ......:wo10::wo10::wo10:

adventure 23-05-2012 22:45

Νομίζω η παρακάτω φώτο να σου λύσει τις όποιες απορίες σου.

http://i203.photobucket.com/albums/a...m/3d3e93cd.jpg

IOTH1X 23-05-2012 22:53

Οι βαλιτσεσ μπαινουν κανονικά όμωσ οι διπλες συνοδευονται απο ολοσωμη χωρις καταλυτη

Giof 24-05-2012 00:10

http://www.car.gr/parts/view/2482539/
Μπήκαν πριν λίγες μέρες .
Το άσχημο είναι οτι είναι slipon και βγαίνουν εύκολα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

asotosios 24-05-2012 00:19

ηλεκτροκοληση...

arnhths 24-05-2012 00:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tolhs ( 688938)
Φιλε Μιχαλη οι βαλιτσες μπαινουν κανονικα. τις εχει φιλος και το βλεπω μπροστα μου.

φίλε μου αν εννοούμε το ίδιο πρόσωπο στο Βόλο, αυτός έχει τη συγκεκριμένη εξάτμιση σε ADV και φοράει τις βαλίτσες του ADV.;)

Kαλά η εξάτμιση το απογειώνει το ADV σε εμφάνιση και ήχο :re27::re27::re27:

Υ.Γ scorpiobmw έχεις PM

-DHMHTRHS- 24-05-2012 01:13

να αναφερω και εγω οτι τις εξατμησεις τις εχει φιλος και μπαινουν κανονικα οι βαλιτσες,οι ολοσωμη δεν εχει καταλυτη και ο ηχος ειναι πιο μπασος :re26:οσο για την αλλη εξατμιση πραγματη ειναι για RT και τις εβαλα προσφατα οποτε απο ηχο δεν εχω λογια να πω τις εχω βγαλει και τα τσιμπουκια απο πισω και ο ηχος ειναι καταπληκτικος:ye32:

paschalis 24-05-2012 07:38

Οι βαλιτσες μπορει να μπουν αλλα δε θα αντεξεις

απο το θορυβο να πας πολυ μακρια..:mad:

Ο φιλος μας στη Θεσσαλονικη..
ειναι ο αγαπημενος ολης της Τροχαιας:lo19:

blast 24-05-2012 09:56

# Αυτήν την εξάτμιση φοράω στο adv και δεν υπάρχει πρόβλημα με της βαλίτσες του adv! Αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει να τις συνδυάσεις με τις vario! Αν και δεν την έχω δει σε κανέναν με vario λογικά θα μπαίνουν χωρίς πρόβλημα! Τώρα για τον θόρυβο έμενα στο ταξίδι δεν με ενοχλεί! Αλλά έχει αρχίσει κ με ενοχλεί μέσα στην πόλη, όχι μόνο εμένα αλλά και όσους κινούνται γύρω μου! Θα σκεφτόμουνα ακόμα και να την έβγαζα να πω την αλήθεια γιατί ναι από την μια είναι φανταστικός ο ήχος (κάνει κ σκασίματα) νιώθεις ότι οδηγάς άλλη μηχανή (αλλάζουν και οι επιδώσεις της μηχανής) αλλά από την άλλη γίνεσαι κάγκουρας μέσα στην πόλη! Εγω βασικά προσπαθώ να οδηγό συντηρητικά μέσα στην πόλη ώστε να μην σπάω και τα <<νευρά>> των γύρω μου και να την χαίρομε την μηχανή όταν πάω καμιά βόλτα εκτός

Kimwnas 24-05-2012 12:31

παίδες όλα ωραία και καλά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...προσωπικά όμως δεν συμφωνώ με το να βγάζετε τον καταλύτη... οι απο πίσω σας στο φανάρι που αναπνέουν τα καυσαέρια σας τι σας φταίνε?....

scorpiobmw 24-05-2012 13:29

Παιδια σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον...:).... Να γιατι λοιπον gs forum !!!!....:)....:)...:)....εάν τις πάρω θα με ακούσετε!!...;)

scorpiobmw 24-05-2012 13:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tolhs ( 688938)

Σε ευχαριστωωωω!!!!

scorpiobmw 24-05-2012 17:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mpekas kostas ( 688940)
ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ.....ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ......:wo10::wo10::wo10:

Τουμπανοοοο!!!μακαρι να κάτσει να τις πάρω...:)

scorpiobmw 24-05-2012 17:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από blast ( 689161)
# Αυτήν την εξάτμιση φοράω στο adv και δεν υπάρχει πρόβλημα με της βαλίτσες του adv! Αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει να τις συνδυάσεις με τις vario! Αν και δεν την έχω δει σε κανέναν με vario λογικά θα μπαίνουν χωρίς πρόβλημα! Τώρα για τον θόρυβο έμενα στο ταξίδι δεν με ενοχλεί! Αλλά έχει αρχίσει κ με ενοχλεί μέσα στην πόλη, όχι μόνο εμένα αλλά και όσους κινούνται γύρω μου! Θα σκεφτόμουνα ακόμα και να την έβγαζα να πω την αλήθεια γιατί ναι από την μια είναι φανταστικός ο ήχος (κάνει κ σκασίματα) νιώθεις ότι οδηγάς άλλη μηχανή (αλλάζουν και οι επιδώσεις της μηχανής) αλλά από την άλλη γίνεσαι κάγκουρας μέσα στην πόλη! Εγω βασικά προσπαθώ να οδηγό συντηρητικά μέσα στην πόλη ώστε να μην σπάω και τα <<νευρά>> των γύρω μου και να την χαίρομε την μηχανή όταν πάω καμιά βόλτα εκτός

:ye33::ha15::ye02:

Albatros 24-05-2012 20:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 689298)
παίδες όλα ωραία και καλά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...προσωπικά όμως δεν συμφωνώ με το να βγάζετε τον καταλύτη... οι απο πίσω σας στο φανάρι που αναπνέουν τα καυσαέρια σας τι σας φταίνε?....

Δεν νομίζω να βγάζουν τον καταλύτη,μάλλον τον σιγαστήρα στην έξοδο...
:hmmm:

Capitain 24-05-2012 20:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS- ( 689012)
να αναφερω και εγω οτι τις εξατμησεις τις εχει φιλος και μπαινουν κανονικα οι βαλιτσες,οι ολοσωμη δεν εχει καταλυτη και ο ηχος ειναι πιο μπασος :re26:οσο για την αλλη εξατμιση πραγματη ειναι για RT και τις εβαλα προσφατα οποτε απο ηχο δεν εχω λογια να πω τις εχω βγαλει και τα τσιμπουκια απο πισω και ο ηχος ειναι καταπληκτικος:ye32:

Θελεις να μου πεις από που τις πήρες και πόσο? ΑΑΑ και θα ήθελα να μου πεις επίσης αν έχεις βγάλει τον καταλύτη, έχω ακούσει ότι κάνει καταπληκτικό θορυβο χωρίς καταλύτη, θέλω να τον βγάλω οπωσδήποτε...:ha16:

Kimwnas 25-05-2012 12:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 689667)
Δεν νομίζω να βγάζουν τον καταλύτη,μάλλον τον σιγαστήρα στην έξοδο...
:hmmm:

τα "φούλ" συστήματα τον στέλνουν τον καταλύτη... μεγαλώσαν μερικά παιδάκια κι απο φτιαγμένα παπάκια πάνε στα φτιαγμένα μπεμβεδάκια... :p

aeriko 25-05-2012 12:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 690134)
τα "φούλ" συστήματα τον στέλνουν τον καταλύτη... μεγαλώσαν μερικά παιδάκια κι απο φτιαγμένα παπάκια πάνε στα φτιαγμένα μπεμβεδάκια... :p

Η εξέλιξη του είδους;)

-DHMHTRHS- 27-05-2012 03:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 689685)
Θελεις να μου πεις από που τις πήρες και πόσο? ΑΑΑ και θα ήθελα να μου πεις επίσης αν έχεις βγάλει τον καταλύτη, έχω ακούσει ότι κάνει καταπληκτικό θορυβο χωρίς καταλύτη, θέλω να τον βγάλω οπωσδήποτε...:ha16:

τις βρηκα στο car.gr και κανανε 400ευρω και με το παζαρεμα με τις αφησε 330ευρω.δεν εχω βγαλει τον καταλυτη μονο τους σιγαστηρες απο πισω.Καλα ο ηχος ειναι ολα τα λεφτα......το μηχανακι δουλευει αψογα και η ροπη εχει μεγαλη διαφορα.

scorpiobmw 27-05-2012 16:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS- ( 691292)
τις βρηκα στο car.gr και κανανε 400ευρω και με το παζαρεμα με τις αφησε 330ευρω.δεν εχω βγαλει τον καταλυτη μονο τους σιγαστηρες απο πισω.Καλα ο ηχος ειναι ολα τα λεφτα......το μηχανακι δουλευει αψογα και η ροπη εχει μεγαλη διαφορα.

Με τους σωλήνες της μαμάς εξετμισης;;

fasolia 28-05-2012 12:59

μου ερχεται στο μυαλο η εξης παρομοιωση...
εισαι παντρεμενος με μια πατοζα 130 κιλα κ το προβλημα σου ειναι τι στρινγκ θα της παρεις δωρο...σοβαρευτειται ρε λιγακι...γελαει ο κοσμος
ακου acrapivic σε bmw:lo19:

jmar 28-05-2012 13:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fasolia ( 692126)
μου ερχεται στο μυαλο η εξης παρομοιωση...
εισαι παντρεμενος με μια πατοζα 130 κιλα κ το προβλημα σου ειναι τι στρινγκ θα της παρεις δωρο...σοβαρευτειται ρε λιγακι...γελαει ο κοσμος
ακου acrapivic σε bmw:lo19:

Εσυ πηγαινε να αρμεξεις καμια κατσικα και ασε μας εμας να ασχολουμαστε με acrapovic για τις bmw μας... :rolleyes:

fasolia 28-05-2012 13:23

μη ψαρωνεις ετσι ρε φιλαρακι...
δεν ειπα κατι τρελλο:u58:

jmar 28-05-2012 13:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fasolia ( 692155)
μη ψαρωνεις ετσι ρε φιλαρακι...
δεν ειπα κατι τρελλο:u58:

Ουτε εγω!! Τσοπανης εισαι αρα αρμεγεις...:rolleyes: Αρα ποιος ψαρωσε?? :ye33:

scorpiobmw 28-05-2012 13:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 692136)
Εσυ πηγαινε να αρμεξεις καμια κατσικα και ασε μας εμας να ασχολουμαστε με acrapovic για τις bmw μας... :rolleyes:

:ha16:

fasolia 28-05-2012 15:46

μηπως να βαλω καμια acrapovic στη κατσικα μου κ κανα σωληνακι υψηλης στα μασταρια της???σηκωνουν πολυ πιεση τα ατιμα...
κ ξαναλεω, σοβαρευτειτε μαγκες!!!θα τα δει αυτα η μερκελ κ θα μας ####σει αναποδα
ακου acrapovic σε bmw:lo03:

stoned32 28-05-2012 17:47

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!