![]()  | 

KLOPH SOS - BMW R 1200 GS ADVENTURE 

Καλημέρα, 
	παρακαλω για τη βοηθειά σας. Τη Κυριακή ξημερώματα μου έκλεψαν τη μηχανή ενω βρισκομουν εκτος Χώρας. Μηχανη GX 1200 '08 μοντέλο, χρώμα alpine white, αριθμος κυκλοφορίασ OBN 0754. Παρακαλω όποιος μπορεί να βοηθησει.... το τηλ μου ειναι 6944 781623  | 

Απάντηση: KLOPH SOS - BMW R 1200 GS ADVENTURE 

Μακάρι να έχεις καλα νέα σύντομα φιλος :u56::u56: 
	 | 

κριμα:( 
	μακαρι να την βρεις...  | 

κριμα βρε φιλαρακι κριμα 
	 | 

Γειτονιά ήμαστε φίλε, λυπάμαι πολύ.. 
	Ελπίζω να βρεθεί...  | 

ΝεύραΝεύραΝεύρα 
	Που να του κοπούν τα χέρια του αλήτη που την έκλεψε! Ελπίζω να βρεθεί σύντομα. Βάλε καμιά φωτογραφία Μάριε μήπως και βοηθήσει. Αν δεν ξέρεις πώς πες μου να το κάνω εγώ.  | 

ΓΜΤ...έχει καταντήσει μάστιγα....εύχομαι να βρεθεί σύντομα.... 
	γείτονας και εγώ...  | 

:mad::mad::mad: 
	 | 

Μα πως εγεινε αυτο?? μπορεις να μας πεις?? την σικωσαν?? 
	ελπιθζω να την βρεις φιλε... εμενα μου ειχαν κλεψει αυτ/το εκει  | 

Ευχαριστώ παιδιά για τη συμπαράσταση. Είναι πραγματικά πολύ σημαντική. 
	Τα λαμόγια ήταν πολύ οργανωμένα. Αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό , έλυσαν τα μπουλόνια από το δισκόφρενο για να βγάλουν το λουκέτο και τη πήραν σηκωτή και την έβγαλαν από τη κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Χαμπάρι δε πήρε κανείς…!! Προσοχή σε όλους σας. Σε κλειστό γκαραζ και αν δεν έχετε ξοδέψτε χρήματα σε τοποθέτηση αντικλεπτικού με σύστημα GPS. Και πάλι όμως τι να πω… αν την βάλουν στο μάτι…  | 

Μακάριος Παναγιώτου 
	Εχω γραψει σχετικό άρθρο για ενέργειες σε περίπτωση κλοπής  | 

πως ανεβαζω φωτογραφία? ευχαριστώ 
	 | 

Απόσπασμα: 

| 

Γ@μw τα σπίτια τους, :mad: 
	Στείλε μου φώτο κ θα στην ανεβάσω εγώ.  | 

Απόσπασμα: 

Απόσπασμα: 

http://imageshack.us/photo/my-images...117129285.jpg/  | 

Κρίμα... 
	Θα έχουμε το νου μας !  | 

Θα έχω το νου μου. :u59: 
	 | 

Φιλε βαλε συντομα φωτο, να ξερουμε ολοι πως ειναι και απο εμφανιση...Αυτα τα λαμογια ποτε δε ξερεις που μπορει να βρεθουν :u55::u55::u55::u59::u59::u59: 
	 | 

Η φωτογραφία μπήκε στο 1ο post. 
	 | 

Κριμα πολυ κριμα!!!:mad::mad: Ολο το φορουμ θα εχει το νου του φιλε!!! Μακαρι να βρεθει συντομα!! Μια ερωτηση: τα χαρτια της μηχανης τα ειχες επανω της???  | 

Κριμα....θα εχω τον νου μου. 
	 | 

Κρίμα, ελπίζω να έχεις καλά μαντάτα…:cr13: 
	Όσο πάει και αγριεύει η κατάσταση, τέτοιες μηχανές δεν τις παίρνουν για να κλέψουν σοκοφρέτες από περίπτερα. Τις παίρνουν γιατί εκτελούν παραγγελίες λόγο ανταλλακτικών, το έχουν πάρει χαμπάρι το έργο ότι τα ανταλλακτικά / αξεσουάρ σε αυτές τις μηχανές κόβουν χρήμα. Το νου μας στο Car.gr και σε εφημερίδες, βουνό με βουνό δεν σμίγει…..:u59:  | 

θα πω κατι κοινοτιπο και εγω     ευχομαι να την βρεις γιατι εχω και εγω την ιδια ακριβος    και να τουσ κοπουν τα χερια  :u55::u59: 
	 | 

μακαρι να την βρεις!! 
	 | 

Τώρα τελευταία το έχουν ξεσκισει το παλαιό φαληρο !!! 
	Συνέχεια κρούσματα απο κει !!! Τουλάχιστον ήταν ασφαλισμένη ; ΥΓ. ΕΡΩΤΗΜΑ ; Στη γειτονιά σου σε κοντινό δρόμο έχει λαϊκή ; Είχε Συνεγιαρμό η ΜΗΧΑΝΗ ; Αν ναι αυτο της bmw η κάποιον άλλο ; Σορρυ που ρωτάω όλα αυτα απλα επειδή είμαι παθών κάνω μια στατιστική  | 

Απόσπασμα: 

Και πολύ καλά κάνεις και ρωτάς ... Ένας από μας να την "γλυτώσει", είναι τεράστιο όφελος ... .  | 

Eυχομαι να βρεθει συντομα και να απαλλαγεις απο αυτο το βασανο!Δυστυχως αν την βαλουν στο ματι δεν τη γλυτωνεις, γιαυτο δεν την αφηνω ποτε εξω, μονο σε κλειστο χωρο!!! 
	 | 

Το δικο μου ΜΈΓΑ λάθος ήταν πως οταν αγόρασα τη ΜΗΧΑΝΗ ολοκαίνουργια και ήθελα να βάλω Συνεγιαρμό έκανα τη βλακεία και έβαλα αυτόν που πρότεινε η bmw και η συγκεκριμένη εκθεση bmw όπου έγινε η αγορά ,λέγοντας μου μη βάλεις κάτι άλλο θα χάσεις εγγύηση αυτός κουμπωνει στη φύσα μη κόβεις καλώδια κλπ. 
	Και έτσι έβαλα αυτόν ο οποίος ήταν μαύρο χάλι !!! Τεσπα τώρα ότι έγινε έγινε . Απλα τώρα πια δεν αξιζει να έχουμε οτιδηποτε χωρίς ασφάλεια κλοπής !!! Για ασφάλεια ζωής και κλοπής δεν αξιζει να τσιγουνευομαστε χρήματα !!! Ποτέ δε ξέρεις αν θα είσαι εσυ ο τυχερός :mad:  | 

μη χειροτερα ρε που φτασαμε.μακαρι να την βρεις φιλε κ συ κ ολοι οι αλλοι που τους ετυχε το ιδιο αδικο σκηνικο.στην τελικη να σαι καλα εσυ ....κ εχει ο θεος 
	 | 

Να τους κοπούν τα χέρια γμτ τα .....πανα 
	 | 

Κρίμα....ασφάλεια κλοπής είχες? Ενημέρωσε και την επίσημη αντιπροσωπεία για την κλοπή με το πρωτότυπο κωδικό του κλειδιού σου..έτσι ώστε αν ο κλέφτης ή ο νέος αγοραστής πάει για σέρβις να εντοπιστεί...ή έστω να έχουν τα στοιχεία του κινητήρα σου...Μακάρι να βρεθεί..στο εύχομαι ολόψυχα! 
	Πληρώνω πολλά κάθε εξάμηνο αλλά κάνω πάντα ασφάλεια κλοπής και εννοείται..κλειστό γκαράζ. Θα αγοράσεις άλλη...εσύ να είσαι πάντα καλά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση..έστω και αν στεναχωρεθήκαμε με τέτοια νέα.  | 

Απόσπασμα: 

Και γω εδω και 3μηνες περιμένω να μου πουν πως έλαβαν το mail μου η να μου πουν οτιδηποτε !!! Κι όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση !!:u59:  | 

Μακάρι να βρεθεί... 
	 | 

Απόσπασμα: 

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2  | 

Απόσπασμα: 

όχι, η λαική ειναι αρκετα πιο μακρια. Τη μηχανη την ειχαν βάλει στο ματι. Ξεκάθαρα! Έχω μάθει πως ειναι τοπική σπείρα. είχε συναγερμό BMW.  | 

Η μηχανη αν δεν ειναι ήδη Αλβανια, Βουλγαρία ειναι προορισμενη για ανταλακτικά.  
	έχω στείλει ήδη επιστολή στην αντιπροσωπεία και όλα τα μεγάλα συνεργεία. αλλα ΔΕΝ βλέπω φως...  | 

Καλημέρα.... να σου κάνω μια ερώτηση... σε ποια ασφαλιστική εταιρεία έχεις κάνει ασφάλεια κλοπής για την μοτό σου γιατί εμένα στην ALIANZ μου λένε πως δεν ασφαλίζουν κλοπή για μηχανές....  
	Ευχαριστώ...  | 

Απόσπασμα: 

Ευχαριστώ...  | 

Ασφαλιζει η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ  
	Νατος πάλι ο BMW συνεγιαρμος :mad: Ασφαλισμένη ήταν τουλάχιστον ;  | 

Ο /&%$£ δεν πρόλαβε... 
	 | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:51. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!