GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Press Direct - Να το κυνηγήσω? Και πώς? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32177)

KouaksKouaks 08-06-2012 19:53

Press Direct - Να το κυνηγήσω? Και πώς?

Γεια σε όλους, θα ήθελα την βοήθειά σας, σε ένα πρόβλημα που με καίει..

Πρίν 3 εβδομάδες το θέμα με το Press Direct έφτασε στο απροχώρητο και αναγκάστικα να βάλω την χοντρή (GSA '08 με 47000χλμ) στο συνεργείο του κ.Αντώνη για να ανοιχθεί και να φωτογραφηθεί.

Τα στείλανε στην BMW Ελλάς, και μετά την 1η επικοινωνία που είχε ο κ.Αντώνης, η απάντηση ήταν κάλυψη 50% στην αλλαγή ολόκληρου του σασμάν κάτι που δεν ειναι αποδεκτό εκ μέρους μου. :u57:

Στο μεταξύ, μίλησα με ίδιους παθόντες όπως τον αγαπητό Βασίλη (vasorfa --> http://www.gsforum.gr/f25/strip-teeeeeeeeaze-16730/), με μηχανικούς της BMW, τον κ.Αντώνη.. και κοινό συμπέρασμα είναι οτι η συγκεκριμένη φθορά/ζημιά οφείλεται σε αστοχία υλικού, και ΜΟΝΟ.

Επόμενη κίνηση ηταν να πάρω ο ίδιος τηλ. και να μιλήσω με τον υπεύθυνο μηχανικό της BMW Ελλάς, χωρίς να καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο.. Η δε απάντηση "είναι φυσιολογική φθορά" και μάλιστα "πολύ πιθανόν να οφείλεται σε κακή, δική μου οδήγηση!", με ΕΞΟΡΓΙΣΕ.. Νεύρα

Ειλικρινά δεν ανέχομαι την αδικία και την κοροϊδία.. και το λέω αυτό διότι ξέρω περιπτώσεις οπου και έγινε πλήρης κάλυψη του ανταλλακτικού (μετά απο σχετική πίεση). Άσχετα αν είναι εκτός εγγύησης, η BMW ξέρει οτι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το μέρος του σασμάν (χωρίς να φταίει σε καμμία περίπτωση ο οδηγός), αλλά για οικονομικούς (φυσικά) λόγους, δεν κάνει τίποτα (π.χ. ανάκληση).. και αρνείται τα πάντα..

Μην σας ζαλίζω άλλο με τον πόνο μου, απλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας, και ειδκά απο όσους έχουν εμπειρία σε παρόμοια θέματα και επίσης την γνώμη των νομικών μας, για το αν και τι θα μπορούσα να κάνω.. :hmmm:

Τέλος σας δίνω τις επιλογές που εχω εως τώρα: (φυσικά την 1η την αποκλείω)

1) Κάλυψη 50% σε ολόκληρο το σασμάν απο BMW Hellas (1200+ ευρώ)
2) Επισκευη (αντικάσταση) μόνο του Press Direct με δική μου κάλυψη (600 ευρώ περίπου μαζί με εργατικά)
3) Αντικατάσταση ολόκληρου σασμάν με μεταχειρισμένο, που βέβαια πρέπει να ανοιχθεί και να ελεγθεί σε τι κατάσταση είναι κτλπ. (ξεκινάνε απο 400+ ευρώ + τα εργατικά φυσικά)
4) mail στην BMW Γερμανίας που να ζητώ καλύτερη κάλυψη, με την απαραίτητη πίεση (εδώ χρειάζομαι και συμβουλές απο τους νομικούς του φόρουμ ή απο φίλους με ανάλογες περιπτώσεις)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

κμβ 08-06-2012 20:20

Απάντηση: Press Direct - Να το κυνηγήσω? Και πώς?

σαν παθων και εγω και μη εχοντας την πρωτη επιλογη, 2ο χερι την ειχα παρει

2) Επισκευη (αντικάσταση) μόνο του Press Direct με δική μου κάλυψη (600 ευρώ περίπου μαζί με εργατικά)

bmwgogagis 08-06-2012 20:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 700266)
Γεια σε όλους, θα ήθελα την βοήθειά σας, σε ένα πρόβλημα που με καίει..

Πρίν 3 εβδομάδες το θέμα με το Press Direct έφτασε στο απροχώρητο και αναγκάστικα να βάλω την χοντρή (GSA '08 με 47000χλμ) στο συνεργείο του κ.Αντώνη για να ανοιχθεί και να φωτογραφηθεί.

Τα στείλανε στην BMW Ελλάς, και μετά την 1η επικοινωνία που είχε ο κ.Αντώνης, η απάντηση ήταν κάλυψη 50% στην αλλαγή ολόκληρου του σασμάν κάτι που δεν ειναι αποδεκτό εκ μέρους μου. :u57:

Στο μεταξύ, μίλησα με ίδιους παθόντες όπως τον αγαπητό Βασίλη (vasorfa --> http://www.gsforum.gr/f25/strip-teeeeeeeeaze-16730/), με μηχανικούς της BMW, τον κ.Αντώνη.. και κοινό συμπέρασμα είναι οτι η συγκεκριμένη φθορά/ζημιά οφείλεται σε αστοχία υλικού, και ΜΟΝΟ.

Επόμενη κίνηση ηταν να πάρω ο ίδιος τηλ. και να μιλήσω με τον υπεύθυνο μηχανικό της BMW Ελλάς, χωρίς να καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο.. Η δε απάντηση "είναι φυσιολογική φθορά" και μάλιστα "πολύ πιθανόν να οφείλεται σε κακή, δική μου οδήγηση!", με ΕΞΟΡΓΙΣΕ.. Νεύρα

Ειλικρινά δεν ανέχομαι την αδικία και την κοροϊδία.. και το λέω αυτό διότι ξέρω περιπτώσεις οπου και έγινε πλήρης κάλυψη του ανταλλακτικού (μετά απο σχετική πίεση). Άσχετα αν είναι εκτός εγγύησης, η BMW ξέρει οτι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το μέρος του σασμάν (χωρίς να φταίει σε καμμία περίπτωση ο οδηγός), αλλά για οικονομικούς (φυσικά) λόγους, δεν κάνει τίποτα (π.χ. ανάκληση).. και αρνείται τα πάντα..

Μην σας ζαλίζω άλλο με τον πόνο μου, απλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας, και ειδκά απο όσους έχουν εμπειρία σε παρόμοια θέματα και επίσης την γνώμη των νομικών μας, για το αν και τι θα μπορούσα να κάνω.. :hmmm:

Τέλος σας δίνω τις επιλογές που εχω εως τώρα: (φυσικά την 1η την αποκλείω)

1) Κάλυψη 50% σε ολόκληρο το σασμάν απο BMW Hellas (1200+ ευρώ)
3) Αντικατάσταση ολόκληρου σασμάν με μεταχειρισμένο, που βέβαια πρέπει να ανοιχθεί και να ελεγθεί σε τι κατάσταση είναι κτλπ. (ξεκινάνε απο 400+ ευρώ + τα εργατικά φυσικά)
4) mail στην BMW Γερμανίας που να ζητώ καλύτερη κάλυψη, με την απαραίτητη πίεση (εδώ χρειάζομαι και συμβουλές απο τους νομικούς του φόρουμ ή απο φίλους με ανάλογες περιπτώσεις)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έχω ανεβάσει το θέμα πριν λίγες ημέρες διάβασε το και αν έχεις απορίες πάρε με τηλ ειναι στο προφιλ μου να σου τα πω πάντως μην το ανοίγεις

Sent by george via Tapatalk

KouaksKouaks 08-06-2012 20:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bmwgogagis ( 700303)
Έχω ανεβάσει το θέμα πριν λίγες ημέρες διάβασε το και αν έχεις απορίες πάρε με τηλ ειναι στο προφιλ μου να σου τα πω πάντως μην το ανοίγεις

Sent by george via Tapatalk

Φυσικά και το έχω διαβάσει το θέμα σου, όπως και όλα τα σχετικά στο φόρουμ μας! Παρ'ολα αυτά θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά μαζί σου, όσο να'ναι όλο και κάτι θα μάθω απο την εμπειρία σου!

siraxanz 08-06-2012 20:59

Κρίμα είναι όμως να φερονται έτσι....

Ηθελα να μαθω στα τελευταια μοντελα υφιστατε το θεμα η το διορθωσανε?

KouaksKouaks 08-06-2012 21:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 700313)
Κρίμα είναι όμως να φερονται έτσι....

Ηθελα να μαθω στα τελευταια μοντελα υφιστατε το θεμα η το διορθωσανε?

Φίλε Χάρη, τα μοντέλα μετά το 08' έχουν νέο βελτιωμένο άξονα (press direct) με καλύτερο υλικό και ΔΕΝ χαλάνε (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ.Παναγιωτόπουλου, όπου και εμπιστεύομαι).

Και είτε επισκευή επιλέξω τελικά είτε νέο σασμάν, έχουνε τον νέο-βελτιωμένο άξονα φυσικά!

Απλά ήμουν στους "τυχερούς" με την ελλατωματική παρτίδα..:(

siraxanz 08-06-2012 22:07

Ακου, το δικό μου είναι 3ος του 2008 παραγωγή βάσει αρ πλαισιου, και το αγόρασα 3ο του 2010 με 20.000 με πληρες ιστορικό...
Το παλληκαρι που μου το πούλησε μου είπε ότι του είχανε αλλάξει όλο το σασμαν στο Βαγιανελη νομιζω χωρίς μία κάπου στα τέλη του 2009
Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε τα μισα???:mad:
Εχω κάνει 60000+++ χωρίς κανενα προβλημα....

kostaskyriakos 08-06-2012 22:15

μια ερωτηση γιατι πιστευω οτι αφορα κ μενα....
όποτε βαζω μπροστα την μηχανη τις τελευταιες μέρες μου κανει ενα γρύλλισμα και μόλις πατάω τον συμπλέκτη σταματαει.....να πω οτι το κανει συνεχεια κ όχι μονο όταν είναι κρύα.........
όταν οδηγω δεν το καταλαβαινω...αλλα όταν σταματησω το καταλαβαινω κ μολις αφηνω συμπλέκτη πάλι κανει το ιδιο γργργργγρ...και οταν τον ξαναπαταω σταματαει...
ξερετε τι ακριβως ειναι??
η μηχανη μου ειναι adv -08 μοντελο με 34,000 χλμ

xurxes 08-06-2012 22:19

:hmmm:.... τώρα αν μαζευτούμε εμεις οι καμιά πενηνταριά( και λίγους είπα)...τι θα μας πουν αραγε:wha13::wha13::wha13: και τους χτυπήσουμε την πόρτα!!!

νομίζω οτι το φόρουμ, σε κάτι τέτοιες ενέργειες διακρίνετε

κίνημα λοιπόν..........με πρωτεργάτες...να κανουμε:cool:

1.xurxes... παθών(05/2008 τωρα με 62.000......αλλα το εχω απο τις 47.000):(

MOYTPO 08-06-2012 22:22

Εγω λεω οτι ηρθε η ωρα να πινουμε τον καφε μας στις αντιπροσωπειες.
Μιας και δεν χρειαστηκε με τις ESA μαλλον χρειαζεται με το press direct.

Η εχουμε δυναμη σαν φορουμ ή να παμε να μαζεψουμε κανα ροδακινο μιας και ειναι η εποχη τους.

Skyhigh 08-06-2012 22:26

Ροδάκινα καλύτερα... Άκου εκει... παλιοεμπρηστές καλοκαιριατικα...... :p :p

xurxes 08-06-2012 22:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 700368)
όποτε βαζω μπροστα την μηχανη τις τελευταιες μέρες μου κανει ενα γρύλλισμα και μόλις πατάω τον συμπλέκτη σταματαει.....να πω οτι το κανει συνεχεια κ όχι μονο όταν είναι κρύα.........
όταν οδηγω δεν το καταλαβαινω...αλλα όταν σταματησω το καταλαβαινω κ μολις αφηνω συμπλέκτη πάλι κανει το ιδιο γργργργγρ...και οταν τον ξαναπαταω σταματαει...

:wh03:...στο club;)

kostaskyriakos 08-06-2012 22:31

#### την τρέλα μου ####.......καλοκαιριατικα......!!!σε ποιο συνεργειο ειχε παει ο vasorfa και πόσο πληρωσε για να του το αλλαξουνε ..ξερεις κανεις?

MOYTPO 08-06-2012 22:33

Μετα το club σκασμενων αναρτησεων ηρθε η σειρα του Club Press Direct
:(:(:(

Τεταρτη για καφε στον Τρικαλιωτη!!!!!!!!!!

vrider 08-06-2012 22:54

Εγω ειμαι απο τους 'τυχερους' οπου η BMW μου καλυψε πληρως τη ζημια (ολοκληρο το κιβωτιο ταχυτητων)και τα μισα εργατικα.Μοντ 08 με 32000 χλμ.
Η αποψη μου λοιπον ειναι, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη απαντηση απο τη BMW, οτι η εταιρεια ξερει οτι σε καποια μοντελα εχει προβλημα το ρουλεμαν του πρες ντιρεκτ (και οτι αλλο προκυψει απο αυτη την αστοχια ως και την πληρη αντικατασταση του κιβωτιου) και δεχεται τη βλαβη (παντα για μηχανες εκτος εγγυησης) αλλα......ως ενα σημειο.
Δηλ εχει βαλει ενα οριο (χιλομετρων και οχι χρονου) μεχρι το οποιο επισκευαζει πληρως τη ζημια, και ενα δευτερο μεχρι το οποιο την καλυπτει μερικως.

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και δεν ξερω αν σε βοηθησα.Ισως αν πιεσεις λιγο περισσοτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι πολυ κοντα στο οριο, ισως πετυχεις κατι παραπανω.
Προσωπικα δε θα ξεκινουσα με 'τσαμπουκα' και νομικες απειλες, αλλα με μια πραγματικη γραπτη αποτυπωση του γεγονοτος στην Ελληνικη αντιπροσωπεια με ταυτοχρονη κοινοποιηση στους Γερμανους και μαζι το αιτημα πληρους καλυψης της ζημιας.
Θα αναγκαστουν να σου απαντησουν γραπτως, οποτε απο την απαντηση θα κρινεις τις μετεπειτα ενεργειες σου, και τον 'τονο' που θα πρεπει να χρησιμοποιησεις.

Καλο κουραγιο!

ΥΓ Απο παλιοτερη αντιδικια με τη Suzuki, εχω να σου πω το εξης. Αν ο τεχνικος διευθυντης της Ελλ.αντιπροσωπειας κρινει αρνητικα το αιτημα σου, και αν μπορει να 'καλυφθει' το πιο πιθανο ειναι να το κανει, σε οποιο δικαστηριο κι αν πας , μαλλον ( και λεω μαλλον γιατι οταν πας σε δικαστηριο δεν μπορεις ποτε να ξερεις την εκβαση του) δε προκειται να καταφερεις πολλα.

stelth1 09-06-2012 00:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 700384)
#### την τρέλα μου ####.......καλοκαιριατικα......!!!σε ποιο συνεργειο ειχε παει ο vasorfa και πόσο πληρωσε για να του το αλλαξουνε ..ξερεις κανεις?

M&S Αγιο Στεφανο,μηχανικος ειναι ο Θανασης καλο παιδι κ τεχνιτης,μαζι με τον Κωστα.Εχουμε σαν forum εκπτωση εκει σε ανταλλακτικα κ εργασια.Για το ποσο δεν γνωριζω..

griv_gs 09-06-2012 00:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 700373)
:hmmm:.... τώρα αν μαζευτούμε εμεις οι καμιά πενηνταριά( και λίγους είπα)...τι θα μας πουν αραγε:wha13::wha13::wha13: και τους χτυπήσουμε την πόρτα!!!

Καλή κίνηση.
μην πάει χαμένη. Θα έρθω μαζί σας διαμαρτυρόμενος για την ανάρτηση μου αν και την άλλαξαν, έστω για την ταλαιπωρία μου.:ye36:

KouaksKouaks 09-06-2012 02:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 700365)
Ακου, το δικό μου είναι 3ος του 2008 παραγωγή βάσει αρ πλαισιου, και το αγόρασα 3ο του 2010 με 20.000 με πληρες ιστορικό...
Το παλληκαρι που μου το πούλησε μου είπε ότι του είχανε αλλάξει όλο το σασμαν στο Βαγιανελη νομιζω χωρίς μία κάπου στα τέλη του 2009
Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε τα μισα???:mad:
Εχω κάνει 60000+++ χωρίς κανενα προβλημα....

Έχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο (02/08). Εφόσον ο προηγούμενος κάτοχος το άλλαξε το '09, σαφώς και του βάλανε το νέο press direct, οπότε δεν έχεις λόγο ανησυχίας! Όσο για τα λεφτά που μου ζητάνε, στηρίζονται στο οτι έχει περάσει 4ετία, γιαυτό και ζητάν το 50%...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 700368)

Είναι σχεδόν σίγουρο οτι είναι το press direct, μιας κι εμένα έτσι ακριβώς έκανε... βέβαια αν δεν το ανοίξουν να το δούνε, ακόμα και τα μαστόρια δεν είναι 100% σίγουροι... αλλά φοβάμαι οτι είσαι κι εσύ παθών.. ας μαζευτούμε να τους... χτυπήσουμε την πόρτα, όπως λέει και ο Βασίλης (xurxes)!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 700373)

Εννοείται οτι αυτό περιμένω κι εγώ απο όλους τους παθόντες (παλιούς και νέους), μπάς και αναγκάσουμε την BMW να μας κάνει ανάκληση ή και αποζημίωση σε όσους έχουνε ήδη πληρώσει! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα απολύτως, οπότε πάμε:

1.xurxes
2.kouakskouaks
3.
4.
5.

KouaksKouaks 09-06-2012 02:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vrider ( 700401)
Εγω ειμαι απο τους 'τυχερους' οπου η BMW μου καλυψε πληρως τη ζημια (ολοκληρο το κιβωτιο ταχυτητων)και τα μισα εργατικα.Μοντ 08 με 32000 χλμ.
Η αποψη μου λοιπον ειναι, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη απαντηση απο τη BMW, οτι η εταιρεια ξερει οτι σε καποια μοντελα εχει προβλημα το ρουλεμαν του πρες ντιρεκτ (και οτι αλλο προκυψει απο αυτη την αστοχια ως και την πληρη αντικατασταση του κιβωτιου) και δεχεται τη βλαβη (παντα για μηχανες εκτος εγγυησης) αλλα......ως ενα σημειο.
Δηλ εχει βαλει ενα οριο (χιλομετρων και οχι χρονου) μεχρι το οποιο επισκευαζει πληρως τη ζημια, και ενα δευτερο μεχρι το οποιο την καλυπτει μερικως.

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και δεν ξερω αν σε βοηθησα.Ισως αν πιεσεις λιγο περισσοτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι πολυ κοντα στο οριο, ισως πετυχεις κατι παραπανω.
Προσωπικα δε θα ξεκινουσα με 'τσαμπουκα' και νομικες απειλες, αλλα με μια πραγματικη γραπτη αποτυπωση του γεγονοτος στην Ελληνικη αντιπροσωπεια με ταυτοχρονη κοινοποιηση στους Γερμανους και μαζι το αιτημα πληρους καλυψης της ζημιας.
Θα αναγκαστουν να σου απαντησουν γραπτως, οποτε απο την απαντηση θα κρινεις τις μετεπειτα ενεργειες σου, και τον 'τονο' που θα πρεπει να χρησιμοποιησεις.

Καλο κουραγιο!

ΥΓ Απο παλιοτερη αντιδικια με τη Suzuki, εχω να σου πω το εξης. Αν ο τεχνικος διευθυντης της Ελλ.αντιπροσωπειας κρινει αρνητικα το αιτημα σου, και αν μπορει να 'καλυφθει' το πιο πιθανο ειναι να το κανει, σε οποιο δικαστηριο κι αν πας , μαλλον ( και λεω μαλλον γιατι οταν πας σε δικαστηριο δεν μπορεις ποτε να ξερεις την εκβαση του) δε προκειται να καταφερεις πολλα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, όντως δεν σκοπεύω να τσαμπουκαλευτώ απο την αρχή ή να βάλω δικηγόρο!

Η επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό έγινε, και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιας βελτίωσης της προσφοράς εκ μέρους του.
Οπότε θα στείλω mail Γερμανία κι ότι γίνει, ελπίζω να το σκεφτούν καλύτερα, μιάς και θα αναφέρω οτι δεν είμαι ο μόνος μου πιά! :ye02:

κμβ 09-06-2012 13:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 700633)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, όντως δεν σκοπεύω να τσαμπουκαλευτώ απο την αρχή ή να βάλω δικηγόρο!

Η επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό έγινε, και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιας βελτίωσης της προσφοράς εκ μέρους του.
Οπότε θα στείλω mail Γερμανία κι ότι γίνει, ελπίζω να το σκεφτούν καλύτερα, μιάς και θα αναφέρω οτι δεν είμαι ο μόνος μου πιά! :ye02:

σε παραπεμπει στον αντιπροσωπο στην Ελλαδα, εχω κανει και εγω την κινηση αυτη. Αλλη μια φορα καντο και εσυ, δεν χανεις κατι

Kimwnas 09-06-2012 17:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelth1 ( 700510)
M&S Αγιο Στεφανο,μηχανικος ειναι ο Θανασης καλο παιδι κ τεχνιτης,μαζι με τον Κωστα.Εχουμε σαν forum εκπτωση εκει σε ανταλλακτικα κ εργασια.Για το ποσο δεν γνωριζω..

Εγώ το άλλαξα πέρυσι τέτοιο καιρό στο Θανάση...
Αξονάκι μόνο, συν δίσκο αν θυμάμαι καλά είχε πάει γύρω στο 700άρι χοντρικά....

Προχτές που ήμουν εκεί πάντως είχε ένα adventure στη μέση για το ίδιο πρόβλημα σύν άλλο ένα "απλό" που μόλις είχε δεθεί απο την ίδια επισκευή...

Αυτό αναφορικά με τις στατιστικές του πόσο συχνή βλάβη είναι...

saitman 09-06-2012 23:23

βαλτε και εμενα στο club!!εγω βεβαια το αφηνω και οσο παει.

KouaksKouaks 11-06-2012 10:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 701184)
βαλτε και εμενα στο club!!εγω βεβαια το αφηνω και οσο παει.

Άντε να μαζευόμαστε, διαδώστε το όπου μπορείτε!

1.xurxes
2.kouakskouaks
3.saitman
4.
5.

KouaksKouaks 11-06-2012 10:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 701046)

Προχτές που ήμουν εκεί πάντως είχε ένα adventure στη μέση για το ίδιο πρόβλημα σύν άλλο ένα "απλό" που μόλις είχε δεθεί απο την ίδια επισκευή...

Μήπως ξέρεις τους παθόντες, είναι μέλη του φόρουμ μας?

kostaskyriakos 11-06-2012 11:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 701882)
Άντε να μαζευόμαστε, διαδώστε το όπου μπορείτε!

1.xurxes
2.kouakskouaks
3.saitman
4.kostaskyriakos
5.

...
μπηκα κ εγω

KouaksKouaks 11-06-2012 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από κμβ ( 700842)
σε παραπεμπει στον αντιπροσωπο στην Ελλαδα, εχω κανει και εγω την κινηση αυτη. Αλλη μια φορα καντο και εσυ, δεν χανεις κατι

Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το e-mail της BMW Γερμανίας για να στείλω κι εγω τα παράπονά μου? Είναι γενική διευθυνση (e-mail) πελατών ή μήπως υπάρχει και ειδικό τμήμα παραπόνων, με αντίστοιχο e-mail?

kostaskyriakos 11-06-2012 15:26

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ EMAIL?

vasorfa 11-06-2012 15:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 702194)
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ EMAIL?

Θεωρώ οτι πρεπει να αποσταλλει μια Ομαδική επιστολη(εννοειτε μεσα και εγω) απλα για να δείξουμε και λίγο την δύναμή μας--όχι μόνο σε ταξίδια-βολτες φαγητά φιλανθρωπίες,,,ΑΛΛΑ και στον αγώνα για καλύτερα μηχανάκια και απίτηση περισσότερου ΣΕΒΑΣΜΟΥ απο τις εκάστοτε αντιπροσωπειες,,,,και εννοείτε η επιστολή ΔΕΝ θα λέει μόνο για πρεσ ντιρεκτ αλλα και για αναρτήσεις και αλλα......

napgeo 11-06-2012 16:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 702220)
Θεωρώ οτι πρεπει να αποσταλλει μια Ομαδική επιστολη(εννοειτε μεσα και εγω) απλα για να δείξουμε και λίγο την δύναμή μας--όχι μόνο σε ταξίδια-βολτες φαγητά φιλανθρωπίες,,,ΑΛΛΑ και στον αγώνα για καλύτερα μηχανάκια και απίτηση περισσότερου ΣΕΒΑΣΜΟΥ απο τις εκάστοτε αντιπροσωπειες,,,,και εννοείτε η επιστολή ΔΕΝ θα λέει μόνο για πρεσ ντιρεκτ αλλα και για αναρτήσεις και αλλα......

:wo20::wo20:

Πρόσεχε μην σε κατηγορήσουν Βασίλη.

Εδώ χρειάζεται δυναμική επίσκεψη για καφέ.

Μια φορά εάν με ακούγατε θα ήσασταν πολλή καλύτερα σήμερα.

Όσο είστε Προκόπης όλοι αυτοί στην Ελληνική αντιπροσωπεία γελούν εις βάρος σας. Για να γίνουμε λίγο Κασιδιάρης δεν το ξέρεις μπορεί και να τους κοπεί το χαμόγελο.

ΩΣ πότε παλληκάρια θα ζείτε με τα προβληματικά………………………..

..................................

johntsip 12-06-2012 10:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 701046)

το θυμαμαι το δικο σου...........ειχα παει για service και ειχα τρομαξει!!!!, ελπιζω ολα να πηγαν καλα

johntsip 12-06-2012 10:43

κατα την ταπεινη αποψη μου , λαμβανοντας υποψη τον αριθμο τον bmw που εχουν πωληθει στην Ελλαδα σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τον αριθμο των μελων που υπαρχουν στο forum ειναι σιγουρο οτι στατιστικα να προσεγγισουμε το θεμα δυναται να γινει δειγματοληψια και να προκυψει σντιπροσωπευτικο δειγμα και να βγουν διαφορα ενδιαφεροντα στατιστικα- συμπερασματα(ποια μοντελα, επαναληψη φαινομενου, λυσεις προτασεις...κτλ) που δυναται και να δοθουν σε καποιο εντυπο κατω απο αυστηρα αντικειμενικο προφιλ ως ΜΟΝΟ συμπερασματα.
Τοτε να δουμε τι θα κανει ο καθε συγκεκριμενος υπευθυνος(μαμα εταιρια) που απαντα μεσα απο απροσωπη διαδικασια.
Εγω εθελοντικα ειμαι μεσα ....και αν θελετε και ειμαστε πολλοι μπορουμε και σε ανεξαρτητο ελεγχο του υλικου....κτλ

kostaskyriakos 12-06-2012 12:10

εκλεισα ραντεβου στην motions style για 18 του μηνα.....και μιλησα με τον μηχανικο "θανασης" και μου ειπε οτι επειδη εχει παρατηρηθει σε πολλες μηχανες αυτο το προβλημα θα ταλαιπωρηθω λιγο παραπανο διοτι η γερμαναραδες ζητησαν να αποστελλονται πλεον τα ανταλλακτικα που εχουν προβλημα στην Γερμανια και να τα ελενχουν οι ίδιοι και όχι με φωτο που γινοταν μέχρι τωρα........μηπως θα ηταν καλυτερα να τους στελναμε κ ενα email αμεσα.....??

nanoshophellas 12-06-2012 14:56

Bαλτε και μενα στην λιστα mont 08 με 34000χλμ και ολα τα service σε εξουσ/να εχει κανα μηνα που ακουγετε και σε επισκεψη μου στον θαναση μου πε press direct

KouaksKouaks 12-06-2012 16:03

Η λίστα ανανεωμένη:

1.xurxes
2.kouakskouaks
3.saitman
4.kostaskyriakos
5.nanoshophellas
6.
7.
8.
9.
10.

KouaksKouaks 12-06-2012 16:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 702865)
εκλεισα ραντεβου στην motions style για 18 του μηνα.....και μιλησα με τον μηχανικο "θανασης" και μου ειπε οτι επειδη εχει παρατηρηθει σε πολλες μηχανες αυτο το προβλημα θα ταλαιπωρηθω λιγο παραπανο διοτι η γερμαναραδες ζητησαν να αποστελλονται πλεον τα ανταλλακτικα που εχουν προβλημα στην Γερμανια και να τα ελενχουν οι ίδιοι και όχι με φωτο που γινοταν μέχρι τωρα........μηπως θα ηταν καλυτερα να τους στελναμε κ ενα email αμεσα.....??

Το mail στην BMW Γερμανίας είναι η έσχατη λύση, δές πρώτα τι θα σου πούνε και τι θα καλύψουν... Περίεργο αυτο που λές οτι τα στέλνουν Γερμανία, εγώ πριν 3 εβδομάδες το άνοιξα το σασμάν, και απλά στείλανε φωτό στην BMW Ελλάς. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το συνεργείο, εγώ στον κ.Αντώνη το πήγα.

Πόσα km και τί μοντέλο έχεις?

kostaskyriakos 13-06-2012 01:33

34,000xlm και ειναι του 07/2008 μοντελο!!!
εγω επικοινωνησα τηλεφωνικος με τον θαναση απο το συνεργειο και μου ειπε ακριβως αυτο το πραγμα...επειδη εχει φανερωθει σε πολλες μηχανες αυτο......θα τα στελνουν Γερμανια απο δω και περα.....εαν θες παρε ενα τηλε αυριο και ρωτησε

Uriah Heep 13-06-2012 09:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 700376)
Εγω λεω οτι ηρθε η ωρα να πινουμε τον καφε μας στις αντιπροσωπειες.
Μιας και δεν χρειαστηκε με τις ESA μαλλον χρειαζεται με το press direct.
Η εχουμε δυναμη σαν φορουμ ή να παμε να μαζεψουμε κανα ροδακινο μιας και ειναι η εποχη τους.

Ο Che ξεκίνησε την επανάσταση πίνοντας κουβανέζικο καφέ στα βουνά Sierra Maestra...
.
.
...οι revolucionarios de la helice azul, πίνοντας freduccino με άρωμα ροδάκινου, παραλιακώς στο "maison crystal"...
.
.
.
.
.
Viva la revolucion!
Hasta la victoria siempre!
Venceremos!
:rolleyes:

vasorfa 13-06-2012 09:55

Απλά ετοιμάζεις μια <<πολύ έξυπνα>> γραμμένη επιστολή που θα διεκδικείς τα Νόμιμα Δικαιώματά σου:cool::cool:

αν οι κόποι σου πανε στον κεαδα....τοτε 2 λυσεις :

1)Τρώς την χρέωση και δεν μιλάς καθόλου.....:(:(
2)Βάζεις Τσάκαλο δικηγόρο να το κυνηγήσει.....(θα σου κοστίσει αλλα πιστευω στο τελος θα δικαιωθείς)

vasorfa 13-06-2012 09:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 703519)
εγω επικοινωνησα τηλεφωνικος με τον θαναση απο το συνεργειο και μου ειπε ακριβως αυτο το πραγμα...επειδη εχει φανερωθει σε πολλες μηχανες αυτο......θα τα στελνουν Γερμανια απο δω και περα.....εαν θες παρε ενα τηλε αυριο και ρωτησε

Γεια σου Ρε Καλαμάτα!!!:ye33:

εσύ και ο Θανάσης εν δυνάμη--καλά τα λέτε....ΑΝΑΚΛΗΣΗ ή προληπτικός έλεγχος γιατί δεν γίνετε:eek::eek::eek::eek::Απορία::hmmm::hmmm::hmmm:

nanoshophellas 13-06-2012 11:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 703519)

Μπας κει λες για το δικο μου;:sm7::sm7::sm7: Καρμπον τα ιδια ειμαι και εγω!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!