![]() |
ANΤΑΛΛΑΓΗ JEEP WRANGLER ME GS ADVENTURE
Γεια σας ! Ενδιαφερομαι να ανταλλαξω το jeep wrangler μου 2,4 μοντελο 2005 60.000 χλμ αριστο πραγματικα (οχι σαν τα ξεσκισμενα που κυκλοφορουν), με bmw gs 1200 adventure η bmw gs 1150 adventure.Αν υπαρχει καποια προταση ας απαντησετε εδω στο forum ή στο 6945718162.
*εχω καποιο θεμα με το ανεβασμα φωτο.Θα ανεβουν συντομως. |
Απάντηση: ANΤΑΛΛΑΓΗ JEEP WRANGLER ME GS ADVENTURE
Πόσο υπολογίζεις να το δώσεις το ράγκλερ;;;
|
Δεδομενης της καταστασης και κοιταζοντας τον ανταγωνισμο το δινω 9000 Ε και πιστευω ειναι μια τιμη ιδιατερα καλη.
|
Απόσπασμα:
:wh13::wh13::wh13: Αν θελεις κανε τον κοπο και απο εδω.... http://www.gsforum.gr/%CE%9A%CE%B1%C...CF%84%CE%B5-4/ ...προλαβαινεις πριν σου την πεσουν!!!:lo19::lo19::lo19: |
2 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 14254
Επισυναπτόμενα 14255 Οριστε δυο φωτο που καταφερα να ανεβασω γιατι τις υπολοιπες (λόγω μεγεθους μαλλον) δεν καταφερα προς το παρον. |
Καλοπούλητο ...;)
Ανέβασε ότι μέγεθος θέλεις ... δεν υπάρχει πρόβλημα ... :) |
:ye33:
|
Οκ με ενδιαφερει...
Αν μου δωσεις το ραγκλερ κ 9.000€ σου δινω ανταλλαγή αντβε 1200 του 08 ιδιας καταστασης με το δικο σου, μοσχοαναθρεμενο...:D |
Πολύ προσεγμένο το αυτοκίνητο του Αντώνη,το γνωρίζω,καλή περίπτωση για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο...
Καλησπέρα Αντώνη! Άντε,με το καλό! |
Ε δεν νομιζω οτι ζηταω και κατι εξωφρενικο φιλε μου ωστε να κανουμε και αστεια επι του θεματος.Μαλλον θα επρεπε να με δουλευεις γιατι το δινω τοσο χαμηλα:sm7::sm7:.....Δινω ρανγκλερ που σε αλλη φαση θα δινοταν 18000 Ε και ανταλλασω με 1200 adv ακομα και 1150 adv.
|
Να σαι καλα Στρατο για τα καλα σου λογια!Επι της ευκαιριας, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ!
|
Απόσπασμα:
|
Συμφωνω απολυτα συνονοματε,το συγκεκριμενο αυτοκινητο οχι μονο δεν το εχω βαρεθει αλλα ειναι αδυναμια μου.Ηδη εχω αρχισει αρχισει να συγκεντρωνω χρηματα ωστε να αγορασω σε κανενα εξαμηνο τη μηχανη που θελω απλα ειπα να κανω μια προσπαθεια ανταλλαγης γιατι ειναι υπερβολικο να εχεις τζιπ και 1200αρα (και ακομα ενα smart ) που εχω.Οποτε οπως καταλαβαινεις, αν υπαρξει ενδιαφερον καλως,διαφορετικα μαλλον για καλο ειναι να μην σκοτωσω και το αυτοκινητο.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καταπληκτικά οχήματα με εξαιρετικές off road δυνατότητες.Τέτοια αυτοκίνητα δε δίνονται...προσπάθησε να το κρατήσεις...αν και το φορολογικό καθεστώς της χώρας μας, δε μας επιτρέπει να χαιρόμαστε τέτοια οχήματα...τυχερός πάντως όποιος το πάρει και έχει <<ψαγμένες>> off road ανησυχίες...:ye33: |
Eτσι ειναι Τζώρτζη συμφωνω!Ειδομεν!
|
Δείχνει άριστο πραγματικά,από έξτρα τι έχει?
send from my Samsung GS-III white beast |
Απόσπασμα:
το ηλίθιο κ αναξιοπιστο φορολογικό συστημα απαξιωσε ότι ειναι 2000 κ πανω.... Δεν υπαρχει αγορα πλεον... |
:(:(:(:(
Αύριο φεύγει το πολυαγαπημένο μου Forester, στα 2200€. Τι να λέμε... Αν μπορείς, κράτα το. |
οποτε καλα το εγραψα πιο πισω....:(
μας διελυσαν .... |
Oντως μας διελυσαν παιδια, απο δω και περα πρεπει να εχεις πολυ μερακι για κατι τετοιο για να το κρατας.
Το τζιπ εχει δερματινο σαλονι,στερεοφωνικο με bluetooth twitters σκαλοπατια χαρντοπ κα.. |
Aντωνη οι καιροι ειναι δυσκολοι,ελπιζω να πουληθει γρηγορα.Το συγκεκριμενο jeep ειναι αριστα συντηριμενο και προσεγμενο.Ελπιζω να καταλαβες ποιος ειμαι φιλε μου.Δυστηχως καποιοι εχουν αποφασισει να μας διαλυσουν,αλλα δεν θα τους περασει:ye33::ha16:
|
Γεια σου Διονυσαρε!Να ειμαστε καλα πανω απολα και ολα ταλλα ερχονται φιλε!
|
Το αυτοκίνητο με ενδιαφέρει αν και είμαι παντελώς άσχετος με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Σε θέμα επιδόσεις τι λέει?εντάξει δεν είναι σπορ αυτοκίνητο,το γνωρίζω αυτό:p Κατανάλωσή?προβλήματά? send from my Samsung GS-III white beast |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αχχχ... Θυμήθηκα τώρα το jiminaki που είχα παλια... :) |
Απόσπασμα:
Καλά το jimny απίστευτο αμάξι στο τι μπορεί να κάνει και πού μπορεί να πάει,όπως και το niva send from my Samsung GS-III white beast |
φιλε Ταξιδιωτη, το αυτοκινητο εχει καταναλωση 10,4 .Το wrangler ειναι wrαngler.Eιναι καθαροαιμο.Το παιρνεις γιαυτο που ειναι.!Νομιζω αν καποιος ειναι διατεθιμενος να πληρωνει τα τελη του,οτι ειναι χρυση ευκαιρια και ειναι ενα αυτοκινητο που κρατας για μια ζωη.Προβληματα ουτε το ελαχιστο μεχρι τωρα.!Ειναι σκυλι αυτο ειναι γνωστο.
|
Na υπενθυμισω παιδια οτι δεχομαι ανταλλαγη και με 1150 adv ή 1200 απλο (εκτος απο 1200 adv).Eυχαριστω!
|
TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ.
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!