GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=34)
-   -   YAMAHA TTR - 600 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32789)

Fuji 02-07-2012 11:11

YAMAHA TTR - 600

Η αγγελία είναι για λογαριασμό φίλου που με παρακάλεσε να την ανεβάσω. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ο ενδιαφερόμενος θα απευθύνεται στο τηλέφωνό του, που γράφω παρακάτω.

μοτο : YAMAHA TTR - 600
1η άδεια : 07/2001
χλμ : 22.580
τιμή : 2.200 ευρώ
τηλ. : 6978774516 - Νικόλας (ώρες 9:00 με 14:00 και 18:00 με 21:00)

Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για την φιλοξενία. :)

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4560

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4561

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4559

Arkas 02-07-2012 11:19

Καλοπούλητο στο φίλο, Νικόλα !

Sent by Arkas via Tapatalk !

Fuji 02-07-2012 13:21

Απάντηση: YAMAHA TTR - 600

Ευχαριστούμε Δημήτρη! ;)

ARGI 02-07-2012 14:04

Κάπου το ξέρω αυτό το κακό εργαλείο!!!:D:D
Καλοπούλητο Νικ...
:ye33::ye33::ye33:

Fuji 02-07-2012 14:08

Ευχαριστούμε Αργύρη!

Να σημειώσω, όπως μου είπε πριν λίγο κι ο κάτοχος, έχει γίνει πρόσφατο γενικό σέρβις, αξίας 480 ευρώ. Τα παραστατικά εργασιών στη διάθεση σας. ;)

Alkinoos 11-07-2012 02:05

Αυτο το μηχανάκι πάντα μου άρεσε.
Κάποια στιγμη έχω σκοπό να αγοράσω ένα τέτοιο, έτσι, χωρίς λόγο, απλα επειδη μου αρέσει κ θέλω να ασχοληθω μαζι του.

Φίλε καλοπουλητο. Πραγματικα αν ήμουν σε διαφορετική φάση θα σε είχα πάρει ήδη τηλέφωνο.

Fuji 01-08-2012 12:23

Να δώσω μια νέα τιμή, στα 2.100 ευρώ. :)

NLS 01-08-2012 12:31

Αν πιστεύεις ότι κακώς το λέω, πες το να το σβήσω (ή στο Νίκο να το σβήσει αυτός).

Θεωρώ ότι πρέπει να πέσει κι άλλο, κάτω από τα δυο χιλιάρικα για αυτή τη μηχανή, αυτής της ηλικίας (11 ετών πριόνι) και με απίστευτα (έως μη ρεαλιστικά δηλαδή) χιλιόμετρα...
Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές βέβαια (αλλά αυτό γίνεται και για κακό λόγο - δεν νομίζω πχ. ότι το βάψιμο είναι 11 ετών).

Sorry έτσι; Ότι θα έλεγα σε έναν φίλο μου. Εδώ μέσα καλύπτουμε ο ένας τον άλλο νομίζω.
Οι ειδικότεροι ας πουν ότι έχω άδικο με τη γνώμη μου, ενώ σου ξαναλέω, αν πιστεύεις ότι κακώς τα έγραψα, πες να τα σβήσω.

tattoopanther 01-08-2012 13:18

και γώ δεν πιστεύω.,

να είναι τα πραγματικά χλμ.,,

και η τιμή πρέπει να πέσει .,.,

αλλα φαίνεται σε πάρα πολύ κατάσταση το εργαλείο.,.,.

καλοπούλητο.,.,.,

kwstas 01-08-2012 13:53

τα 480€ που εδωσε για το service?

πως μπορεις να ετιμησεις την αξια αν δεν το δεις απο κοντα?

βαφη εχει ο σκελετος και το ντεποζιτο, τα πλαστικα ειναι αβαφα.

λεω μια αποψη και εγω:cool:

ortho 01-08-2012 15:08

Δεν νομίζω ότι το κόστος του σέρβις περνά στην τιμή, απλά είναι ενδεικτικό της συντήρησης της μηχανής. Ωραίο εργαλείο πάντως...

NLS 01-08-2012 15:25

480 ευρώ είναι πολλά για σέρβις

480 ευρώ μπορεί να είναι κάποια επισκευή - οπότε το καλό ξαφνικά δεν θεωρείται τόσο καλό

την αξία κανείς μας δεν μπορεί να την εκτιμήσει από μακριά

εγώ ΔΕΝ κάνω εκτίμηση, δεν εκτιμώ δηλαδή ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μηχανάκι, απλά λέω ότι ένα TTR600, ΕΝΤΕΚΑ ετών και με αμφίβολο (συγνώμη αλλά αμφίβολο το βλέπω τι να κάνω) αριθμό χιλιομέτρων, δεν μπορεί να δοθεί τόσα λεφτά

τώρα αν για κάποιο λόγο ο ιδιοκτήτης πιστεύει ότι ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ (γιατί το ξέρει, το έχει "χαρτί" κλπ.) καλά κάνει και το πιστεύει και εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το δώσει

α, επίσης εγώ δεν είπα ότι τα πλαστικά είναι βαμμένα - αν και 1-2 τουλάχιστον φαίνονται αλλαγμένα, δεν έχουν και τα αυτοκόλλητα που έπρεπε νομίζω να είχαν

από εκεί και πέρα ΤΕΤΟΙΑ πράγματα γίνονται σε μια μηχανή 11 ετών, δεν είναι κακό - απλώς συμβάλλουν στην συζήτηση για την τιμή, σε άλλους θετικά (γιατί δεν θα ξοδευτούν να το κάνουν οι ίδιοι), σε άλλους αρνητικά ("και γιατί τα άλλαξες μεγάλε; είχε μεγάλη σαβούρδα;")...

NLS 01-08-2012 15:31

και για να μη μπερδευόμαστε, δεν κρίνουμε αρνητικά αυτή τη μηχανή, ούτε από κοντά την είδαμε και οι φωτό δείχνουν καλή και προσεγμένη εικόνα, αλλά σε ΚΑΛΗ κατάσταση ένα TTR600 του '01 δεν μου πάει για 2100, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη... αν ήταν και σαν σαράβαλο δεν θα συζήταγα ούτε για 1500

(είδα σε τι τιμές παίζουν τα TTR600 αυτής της ηλικίας - τα περισσότερα είναι σε αυτή την τιμή ~2100... ΠΡΟ παζαριού προφανώς - άρα τα ίδια λέμε)

nikos-x 01-08-2012 16:13

Το πρώτο σέρβις των 1000 χιλιομέτρων, το έκανα την επόμενη ημέρα από την αγορά της μοτοσυκλέτας.
Προς το τέλος της ίδιας εβδομάδας πήγα πρωί-πρωί να κάνω το σέρβις των 5000 χιλιομέτρων.
Εκεί περίμενε κι ένα παλικάρι με ένα καλογυαλισμένο CB400, σε κατάσταση καλύτερη από αυτά της βιτρίνας.
Το μηχανάκι, ήταν τότε 13 ετών και με 11000 πραγματικά χιλιόμετρα.

Καλοπούλητο :)

NLS 01-08-2012 16:28

τι να πω εντυπωσιακό :)

Fuji 01-08-2012 17:27

Παιδιά, τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα, και αναμενόμενα - άλλωστε σε φόρουμ την ανέβασα και είναι επόμενο να σχολιαστεί. Μπορώ να απαντήσω έως ενός σημείου, απ' όσο γνωρίζω.
Η μηχανή περιήλθε στα χέρια του φίλου πριν κανα τρίμηνο. Το πως και γιατί, θα το πληροφορηθεί κάποιος απ' τον ίδιο. Αυτό που ξέρω εγώ, είναι πως στα χέρια του ζήτημα να έχει κάνει πάνω από 500 χλμ. Για τα πραγματικά της χλμ, ο μόνος που γνωρίζει είναι ο τέως ιδιοκτήτης. Άλλωστε, τα χλμ πάντα είναι ρώσικη ρουλέτα, και έχουμε ακούσει να πειράζουν άνετα και ψηφιακά κοντέρ. Φαντάσου τα αναλογικά. Πιστεύω πως η κατάσταση του κινητήρα, και ένα προσεκτικό ψάξιμο, θα δώσουν την πραγματική εικόνα.
Όσο για την τιμή, είδε μια μέση τιμή που επωλούντο στο car τα αντίστοιχα μοτο, και την έβαλε. Ο άνθρωπος λογικά θα έχει περιθώρια παζαριού. Όσον αφορά για το σέρβις, ο ίδιος μου ζήτησε να αναφέρω την τιμή, για να δείξει ότι πρόσεξε το μηχανάκι, διότι αρχικά σκεφτόταν να το κρατήσει. Όμως οι ανάγκες άλλαξαν την διάθεση. Το τι εργασίες έγιναν στο σέρβις, είναι το μόνο εύκολο να αποδείξει, μιας και έχει το τιμολόγιο.

Και ξαναλέω πως, αν και τον άνθρωπο τον ξέρω πολύ καλά, για το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν έχω άποψη, γιατί ήρθε πρόσφατα στα χέρια του. Αν με ρωτάγατε για το Dakar του που το ξέρω απ' το 2004 και το αγόρασε καινούριο, θα ήξερα να σας απαντήσω σε πολύ περισσότερα.

Α, και όσον αφορά τα χλμ, το δικό μου Dakar το αγόρασα τον 8ο του 2006, και έχει περίπου 13.000 χλμ. Λόγω επαγγέλματος και οικογενειακών υποχρεώσεων, το κυκλοφορώ μόνο καλοκαίρι. Με μια αναγωγή, σε 12 χρόνια θα έχω κατά προσέγγιση 26.000 χλμ. Άλλωστε, για να ξαναγυρίσω στην αγγελία, το TTR δεν θεωρείται μοτό που θα την πάρεις για να ταξιδέψεις και να γράψεις χιλιόμετρα. Είναι για άλλη χρήση. ;)

Alkinoos 01-08-2012 18:08

Παιδια αυτα τα μηχανάκια απευθεινονται σε συγκεκριμένο κοινο.
Επίσης επειδη είναι 11 ετών αποκλείεται να μην έχει φαει έστω κ μια τούμπα.
Η χρήση που τους γίνεται συνήθως δεν είναι "με το γάντι" κ αλλα πολλα τα οποία συνήθως αυτός που ψάχνει για τα συγκεκριμένα μηχανάκια τα έχει υπ´οψιν του.
Εγω θεωρω τα 2000 Ευρω πολυ φυσιολογική εώς πολυ καλη τιμη εάν είναι "καθαρό" το μηχανάκι.
Διευκρινίζω ότι το "καθαρό" διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο.
Εγω ας πούμε που θα το επερνα για καννιβαλισμους το μόνο που θα με ένοιαζε είναι τα εξής:
1) να πηγαίνει ίσια στο δρόμο
2) να μη του λείπουν πλαστικα (για να μη ψάχνω να το βρω αργότερα)
3) να μη κουδουναει το μοτερ
4) να έχει σωστα φρένα-λάστιχα-αλυσιδογραναζα.

Αυτα είναι τα βασικά για ένα μηχανάκι 11 ετών που κοιτάξω εγω.
Απο εκει κ πέρα τίθενται θέματα γουστου αξεσουάρ κλπ.

Όλα τα παραπάνω μπορει να μην είναι ούτε κατα διάνοια αρκετα για κάποιον άλλο που θα θέλει κ μπουκ σέρβις κ εγγύηση κ το ένα κ το άλλο κ αυτοκόλλητα κ εργοστασιακα αυθαρτα απο τον ήλιο χρώματα κλπ.
Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει κ η αντιπρωσωπια που μπορει να το πάρει καινούργιο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να το κοιτάξει αυτο το μηχανάκι.

ortho 01-08-2012 19:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 734000)
Παιδια αυτα τα μηχανάκια απευθεινονται σε συγκεκριμένο κοινο.
Η χρήση που τους γίνεται συνήθως δεν είναι "με το γάντι" κ αλλα πολλα τα οποία συνήθως αυτός που ψάχνει για τα συγκεκριμένα μηχανάκια τα έχει υπ´οψιν του.
Εγω θεωρω τα 2000 Ευρω πολυ φυσιολογική εώς πολυ καλη τιμη εάν είναι "καθαρό" το μηχανάκι.
Διευκρινίζω ότι το "καθαρό" διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο.
Εγω ας πούμε που θα το επερνα για καννιβαλισμους το μόνο που θα με ένοιαζε είναι τα εξής:
1) να πηγαίνει ίσια στο δρόμο
2) να μη του λείπουν πλαστικα (για να μη ψάχνω να το βρω αργότερα)
3) να μη κουδουναει το μοτερ
4) να έχει σωστα φρένα-λάστιχα-αλυσιδογραναζα.

Αυτα είναι τα βασικά για ένα μηχανάκι 11 ετών που κοιτάξω εγω.
Απο εκει κ πέρα τίθενται θέματα γουστου αξεσουάρ κλπ.

Όλα τα παραπάνω μπορει να μην είναι ούτε κατα διάνοια αρκετα για κάποιον άλλο που θα θέλει κ μπουκ σέρβις κ εγγύηση κ το ένα κ το άλλο κ αυτοκόλλητα κ εργοστασιακα αυθαρτα απο τον ήλιο χρώματα κλπ.
Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει κ η αντιπρωσωπια που μπορει να το πάρει καινούργιο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να το κοιτάξει αυτο το μηχανάκι.

:re25::re25::re25:

Major_Goose 01-08-2012 21:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 734000)

Φίλε Αλκίνοε και αυτό ακόμα σχετικό είναι. Οδηγώ 30 χρόνια , άλλαξα πολλές μηχανές και πτώση έχω μόνο μια φορά με μηχανή που δεν ήταν δική μου και που δεν έπαθε τίποτα ..μόνο εγώ έπαθα !!! Το προηγούμενο Varadero μου το χα μια δεκαετία και είχε μονο 28.000 χιλιόμετρα , γιατί παράλληλα είχα και άλλες 2 μηχανές και αμάξι . Οπότε είναι όλα δυνατά και εφικτά. Αν κόβει λίγο το μάτι σου δεν την πατάς έυκολα πιστευω και αν έχεις και εμπειρία , έχοντας αγοράσει κάποιες μηχανές μεταχειρισμένες ξέρεις τι να δεις , και με μια βόλτα καταλαβαίνεις πολλλά !!!! Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να την πατήσεις βέβαια.........:ha16:

Alkinoos 01-08-2012 22:33

Βέβαια, συμφωνώ μαζι σου, υπάρχουν κ μερικά κομμάτια τα οποία είναι απίστευτα καλα συντηρημενα.

Στο τέλος τέλος ο άνθρωπος πουλάει συγκεκριμένο μηχανάκι.
Οποίος το γουστάρει, παει κ το βλέπει.
Αν του κάνει το παίρνει.
Τα σχόλια τύπου "το δίνεις ακριβά, λείπουν τα αυτοκόλλητα, αποκλείεται να έχει πραγματικα χιλιόμετρα" τα θεωρω απο κακοπροαιρετα εώς κατινιστικα.

Major_Goose 01-08-2012 23:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 734099)
Βέβαια, συμφωνώ μαζι σου, υπάρχουν κ μερικά κομμάτια τα οποία είναι απίστευτα καλα συντηρημενα.

Αν του κάνει το παίρνει.
Τα σχόλια τύπου "το δίνεις ακριβά, λείπουν τα αυτοκόλλητα, αποκλείεται να έχει πραγματικα χιλιόμετρα" τα θεωρω απο κακοπροαιρετα εώς κατινιστικα.

Έτσι ακριβώς . Ο ενδιαφερόμενος πάει το βλέπει κάνει μια βόλτα και άμα γουστάρει το μηχανάκι το πάει και σε ενα μάστορα να το δεί με πιο έμπειρο μάτι και προχωράει αναλόγως ... κάνει και λίγο πατροπαράδοτο παζάρι να πάει γούρι ...:ha16::ha16:

NLS 02-08-2012 01:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 734099)

Αν του κάνει το παίρνει.

Ναι είμαι γνωστή Κατίνα και δεν θέλω να του πάρουν το TTR γιατί ζηλεύω.

Τα σχόλια είναι προς προστασία του αγοραστή που ΔΕΝ ξέρει γιατί θέλει να πάρει TTR αλλά ψάχνει ένα μεσαίο μονοκύλινδο για να μπει στο χώρο πχ. (λέω ένα παράδειγμα)
Δεν κατάλαβα, ο πωλητής έχει τίποτα ιδιαίτερα αυξημένα προνόμια σε σχέση με τους αγοραστές; Δεν κάνει να ενημερωθούν;

Όσοι ΞΕΡΟΥΝ τι θέλουν και ΞΕΡΟΥΝ τι παίρνουν, έτσι κι αλλιώς δεν θα επιρρεαστούν από εμένα. Ξέρουν τι να δουν κλπ. Εγώ γράφω για τους άλλους.

Εδώ είναι φόρουμ, δεν είναι το car.gr ούτε η Χ.Ε.

Αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει. Θα το ξεπεράσω.
Και εσείς το ίδιο.

Alkinoos 02-08-2012 09:23

Γιατι; Σου ζήτησε κανεις να τον προστατεψεις;;;
Anyway, καλα κανεις, δε τρέχει τίποτα αλλα επαναλαμβάνω, αυτός που ενδιαφέρεται για τέτοιο μηχανάκι δε νομίζω να έχει ανάγκη την γνώμη σου.

vasorfa 02-08-2012 11:25

αντε,θα κατεβει η τιμη;το ειπα σε ενα ξαδερφακι και ξερογλυφεται:ye33:

NLS 02-08-2012 12:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 734212)
Γιατι; Σου ζήτησε κανεις να τον προστατεψεις;;;
Anyway, καλα κανεις, δε τρέχει τίποτα αλλα επαναλαμβάνω, αυτός που ενδιαφέρεται για τέτοιο μηχανάκι δε νομίζω να έχει ανάγκη την γνώμη σου.

Όχι εκτός από Κατίνα και ζηλιάρης, είμαι και αυτόκλητος δικηγόρος και Ρομπέν των Δασών.

Αυτός που ενδιαφέρεται "για τέτοιο μηχανάκι" πράγματι δεν έχει ανάγκη τη γνώμη μου και πολύ απλά (όπως θα μπορούσες και εσύ) μπορεί να την αγνοήσει. Αλλά και εσύ συζήτηση θες να κάνεις, άρα κάνεις ότι κάνω. Πάρ' τη σκούφια σου και βάρα με.

Όποιος όμως δεν ενδιαφέρεται "για τέτοιο μηχανάκι" αλλά "για μηχανάκι", μπορεί και να θέλει και τη γνώμη μου και τη δική σου και όσες περισσότερες μπορεί να διαβάσει.

Όπως και να έχει εγώ αυθόρμητα είπα ότι για 11 ετών μηχανή, του είδους που σκίζεται, με """λίγα""" χιλιόμετρα, οπτικά καλή μεν, με σίγουρα αλλαγές πλαστικών ή βαψίματα (που είναι και καλό ή και κρύβει άλλα πράγματα - όπως το δει κανείς), μάλλον δεν πρέπει να πωλείται τόσο. Το είπα, το κρατάω κιόλας, τελείωσε. Όποιος θέλει το διαβάζει, όποιος θέλει το προσπερνάει. Δεν είναι ότι είμαι και η εγκυκλοπαίδεια μοτοσυκλέτας (καμία σχέση και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ αν κρίνω από αυτούς που λένε ότι είναι), απλά οκ με σχεδόν καμιά 20αριά χρόνια σε σέλα, τουλάχιστον μια γνώμη μπορώ να έχω.

Alkinoos 02-08-2012 13:08

Ο καθένας έχει την γνώμη του...

NLS 02-08-2012 13:11

Που ξέρεις τι λένε οι Αμερικάνοι...

aeriko 02-08-2012 13:19

Κάπου, κάποτε πάλι μιλάγαμε για μεγάλες...........ιστορίες. Ελεος!!!

Alkinoos 02-08-2012 14:21

Εσυ που τα ξέρεις όλα, προφανώς γνωρίζεις.
Εγω που είμαι απο χωριό, δε ξέρω.

NLS 02-08-2012 15:13

Κατίνα και ζηλιάρης, είμαι και αυτόκλητος δικηγόρος και Ρομπέν των Δασών και τώρα ΚΑΙ ξερόλας (ενώ σαφέστατα λέω ότι δεν ξέρω πολλά και απλώς γνώμη έχω).

Μεγάλε μου, καλύτερα να μου έριχνες καμιά μπουνιά (τουλάχιστον εκεί θα είχαμε πιο ευθείς δράσεις και αντιδράσεις), θα προσβάλλεις κι άλλο; Να ξέρω δηλαδή. Έχω καλή διάθεση όπως βλέπεις, αλλά, ε, τελειώνει. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση, δεν κοιμήθηκες καλά;

Με την ευκαιρία... Οι Αμερικάνοι λένε ότι οι γνώμες είναι σαν τις κ*λ*τρυπίδες - και πόσο δίκιο έχουν. (και αυτό πιάνει και εσένα και εμένα βέβαια)

NLS 02-08-2012 15:15

Μπας και είναι δικό σου το TTR τελικά; :ye33:

kwstas 02-08-2012 15:19

Eλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τα ασχετα ποσταρισματα, απο ατομα που δεν ενδιαφερονται για αγορα (γενικα οχι μονο για τη συγκεκριμενη), με αποτελεσμα η αγγελια να γινεται χαλια!!!

Αυτος που ειναι να αγορασει δεν ξερει αυτο που παει να παρει ποσο κοστιζει ή τι επιλογες εχει και αν δεν ξερει...πρεπει να την πεφτουμε σε καθε αγγελια απο πανω να κανουμε τους εξυπνους???

Εγω προτεινω να καθαρισει απο τα ασχετα ποστ γιατι οσα ειπωθηκαν δεν εχουν νοημα να ειναι γραμμενα...

frits 02-08-2012 15:29

Όχι δικό μου είναι :ye33:

Η αιώνια μάχη στις αγγελίες των φόρουμ..

O καλοπροαίρετος και ο κακοπροαίτερος, αυτός που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και αυτός που το βλέπει μισοάδειο, ο ευχάριστος και ο γκρινιάρης.

Kαλή πώληση ατο φίλο σου Νικόλα..

kostasmats 02-08-2012 18:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 734363)

Αυτος που ειναι να αγορασει δεν ξερει αυτο που παει να παρει ποσο κοστιζει ή τι επιλογες εχει και αν δεν ξερει...πρεπει να την πεφτουμε σε καθε αγγελια απο πανω να κανουμε τους εξυπνους???

Eτσι γινεται στα φορουμ,αλλιως θα λεγαν οι διαχειριστες να γινεται η συναλλαγη μονο με πμ.Δηλαδη οταν λεμε "καλοπουλητο","το σκοτωνεις!"κλπ δε γεμιζει σχολια το νημα?
στο κατω κατω γινεται και up η αγγελια.
Ο NLS εγραψε καποια πραγματα (σωστα κατα τη γνωμη μου)που θα πρεπει να κοιταξει καποιος που θελει να παρει ενα μηχανακι τετοιου τυπου και τετοιας χρονολογιας.Πολλοι απο μας μπορει να ξερουν απο αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων ,αλλοι παλι οχι.Δε νομιζω οτι αποτρεπει καποιον αγοραστη η οτι προσβαλει τον πωλητη.

ειναι πολυ ομορφο το εργαλειο
καλοπουλητο

Alkinoos 02-08-2012 20:36

Να σου ρίξω μπουνια;;;
Για πιο λόγο;
Μάλλον εσυ αρπαζεσαι κ όχι εγω.

NLS 02-08-2012 23:17

Δεν αρπάζομαι - θα μπορούσα όμως.
Έχω μαζέψει 3-4 χαρακτηρισμούς από εσένα, χωρίς να έχω δώσει αντίστοιχους.
Είπα καλύτερα να μου έδινες μπουνιά.

Δηλ. αν την είχα δει "δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι" (που δεν θα ήταν και περίεργο με ότι διάβασα για μένα) έπρεπε να τα έχω πάρει άγρια τώρα έτσι δεν είναι; Δεν είμαι σε τέτοια φάση πάντως.
Εσύ θα τα διάβαζες "στοϊκά" αν στα έλεγα εγώ;

Όταν είχα λόγους να αρχίσω και εγώ κάποια επίθετα (ανεύθυνος, επικίνδυνος πχ. δυο που μου έρχονται) σε άλλο θέμα για σένα, είδες ότι σου μίλησα με τον κομψότερο τρόπο που μπορούσα (παρά το ότι όλοι είχαν ίδια γνώμη με εμένα όπως κατάλαβα εκεί).

Άδικη δεν είναι αυτή η διαφορά;

Και τέσπα όπως εγώ ήμουν ο δικηγόρος του "άγνωστου αγοραστή", εσύ τι ακριβώς είσαι σε αυτό το θέμα; Ο υπερασπιστής του TTR;

Τέσπα. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Και αντίθετα με ότι έγραψα εγώ, τα δικά σου είχαν προσωπικό ύφος. Και αναρωτιέμαι γιατί.

Τέσπα και πάλι. Σε μια βδομάδα ακριβώς (αν θέλει και Ο Θεός) θα περνάω ήδη το Σούνιο (από θαλάσσης) για να πάω να ηρεμίσω, οπότε δεν χαλιέμαι εύκολα.

Alkinoos 03-08-2012 07:55

Εντάξει, έχεις δίκιο, ίσως να ξεφυγα λίγο. Σου ζητάω δημόσια συγνώμη.
Επι πρωσωπικου δεν μου αρέσει να μιλάω για κανέναν.
Εξάλλου δεν έχουμε κ κανα χωράφι να χωρισουμε.
Καλές διακοπές.

Aggelos-Syros 03-08-2012 08:12

:ye31::re27::re25:

NLS 03-08-2012 10:24

Η πλάκα είναι ότι με αυτούς που έχω να χωρίσω ένα χωράφι (γεγονός), δεν έχει γίνει τέτοια φάση.

Alkinoos 03-08-2012 11:55

Η φάση πια είναι; Να λες κάτι κ να σου απαντάει κάποιος κάτι;
Συνήθως έτσι γίνεται.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!