![]() |
Μελλοντικός κάτοχος F800GS
Την καλημέρα μου στην παρέα.
Το όνομα μου Τάσος, βρίσκομαι στη Χίο και είμαι στο τσακ να αποκτήσω ένα F800GS Τα τελευταία 6 χρόνια έχω ένα Transalp 650 με το οποίο έχω κάνει 87.000 χλμ και είπα να περάσω σε κάτι πιο μεγάλο. Μια απορία μόνο. Σε μεγάλο ταξίδι πόσο κουραστικό είναι; Αυτά για αρχή. Και πάλι την καλημέρα μου :) |
Απάντηση: Μελλοντικός κάτοχος F800GS
|
Απόσπασμα:
|
καλως τον
|
Καλώς όρισες ,καλή διαμονή
|
καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας!!! αυτό με τη σέλα το λένε πολλοί...;)
|
καλώς βρεθήκαμε και καλά μας χιλιόμετρα !
|
Χαιρετούμε την όμορφη Χίο .....
Τάσο, καλωσόρισες στην παρέα μας και με το καλό ν' αποκτήσεις την "μπέμπα" σου ..... . |
|
Φίλε το 800αρι άπαιχτο!!!!!!!!!!!!!Μην το ξανασκευτείς.Προχώρα και θα με θυμηθεις !!!!!!!!!
|
Καλώς ήρθες και πάντα όρθιος.
|
Καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας..................:cool:
|
Καλωήρθες φίλε . Πάρε το 800 καιθα το φχαριστηθείς πολύ . Πολύ καλοφτιαγμένο και ξεκούραστο
Κώστας |
Καλωσόρισες φίλε Τάσο στην παρέα μας!
Το Transalp σου δεν έχει καμμία σχέση με το 800άρι! Είναι άλλης κατηγορίας μηχανή! Από τα παιδιά της παρέας, κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Αρκετές πληροφορίες μπορεί να σου δώσει και ο φίλος Γιάννης, που αυτή τη στιγμή, βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Προς το παρόν σου παραθέτω τις εντυπώσεις 2 φίλων: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
Φίλε Τάσο καλώς να έρθεις στην παρέα μας. Σαν κάτοχος του F800GS είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια για μένα η σέλα ειναι κουραστική, αλλά τί είναι ο πόνος μπρός στα κάλη. Όλα όμως διορθώνονται.
Με το καλό λοιπόν να την αποκτήσεις.. |
Πονάει λίγο ο π@π*ς!
|
Απόσπασμα:
Καλώς ήρθες! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Προσεχώς 40 !!!!! |
Απόσπασμα:
Χμμμ...(μεταξύ μας), στα μακρινά ταξίδια θα σε ζορίζει λίγο, εκτός... αν έχεις ΠΟΛΥ καλή παρέα μαζί σου!;) |
Απόσπασμα:
Πάντως στο τελευταίο ταξίδι έκανα 4.500 χλμ σε 10 μέρες και δεν κατάλαβα τίποτα. Με transalp που η σέλα του είναι διπλάσια σχεδόν από αυτή του 800 Θα δείξει :confused: |
Απόσπασμα:
Το 800αρι εχει την φιλοσοφια του Αφρικα, δηλαδη με δυο λαστιχα κι ενα καλο σεταρισμα στις αναρτησεις (το 800 τις εχει ετσι κι αλλιως) να παει αξιοπρεπως (αριστα το 800) στο χωμα. Ετσι και το Αφρικα ειχε μια σελα ωραια στο ματι αλλα killer για τα cohones του αναβατη στα μεγαλα ταξιδια!! Νομιζω οτι κατι τετοιο παιζει και για το 800αρι μιας και η σελα του ειανι στενη στον χωρο του οδηγου για την ευκολη μετακινηση του στην οδηγηση στο χωμα!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!